Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μαιευτήρια γυναικολόγοι κλινικές

Recommended Posts

κι εγώ είμαι ενάντια στο φακελάκι, αλλά δεν είναι λίγο ρίσκο να γεννήσεις με γιατρό που δεν ξέρεις; μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στο προσωπικό ενός δημόσιου νοσοκομείου χωρίς φακελακι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 618
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

dora123 γεννησα διδυμα με δυσκολη εγκυμοσυνη και κ.τ. στο Παπαγεωργίου χωρις κανενα προβλημα με κανεναν γνωστο ουτε γιατρο ουτε καθαριστρια που λεει ο λογος και ολα πηγαν μια χαρα και με προσεξαν σαν τα ματια τους. Ενταξει δεν ειχα το χαβαλε που θα ειχα με γνωστο μου γιατρό αλλα τοτε με ενοιαζε να ειναι καλα τα μωρα μου. Και γλίτωσα και 3000 ?. Η αδελφη μου γεννησε 3 φορες στο Ιπποκράτειο , παλι χωρις γιατρο και δεν ειχε ουτε αυτη παραπονο.

dora123 γεννησα διδυμα με δυσκολη εγκυμοσυνη και κ.τ. στο Παπαγεωργίου χωρις κανενα προβλημα με κανεναν γνωστο ουτε γιατρο ουτε καθαριστρια που λεει ο λογος και ολα πηγαν μια χαρα και με προσεξαν σαν τα ματια τους. Ενταξει δεν ειχα το χαβαλε που θα ειχα με γνωστο μου γιατρό αλλα τοτε με ενοιαζε να ειναι καλα τα μωρα μου. Και γλίτωσα και 3000 ?. Η αδελφη μου γεννησε 3 φορες στο Ιπποκράτειο , παλι χωρις γιατρο και δεν ειχε ουτε αυτη παραπονο.

σ ευχαριστώ για την απάντηση ditop τελικά τα δημόσια νοσοκομεία δεν είναι τόσο τραγικά όσο νομίζουμε. θυμασαι μήπως ονόματα των γιατρών που εφημέρευαν τότε κ βρέθηκαν στη γέννα σας;

καλημέρα και από εμένα αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω είναι τι εννοείς όταν λες ότι δεν γνώριζες γιατρό??καθ'ολη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πως ενέργησες?έκανες τις εξετάσεις στο ικα κ τους υπέρηχους??δεν είχες εξωτερικό γιατρό να σε παρακολουθεί κάθε μήνα?και όταν ήρθε η ώρα να ΄γεννήσεις τι ακριβώς έκανες?γέννησες φυσιολογικά ή κτ?συγνώμη για τις τόσες μαζεμένες ερωτήσεις αλλά επειδή ψάχνω να κάνω ακριβώς το ίδιο, δεν γνωρίζω τον τρόπο (και στο Παπαγεωργίου σίγουρα)αν μπορέσεις να με βοηθήσεις , θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.

Διαφημίσεις

καλημέρα. Εγώ γέννησα στο Γένεσις. Μια φίλη γέννησε στο Ιπποκράτειο λόγω οικονομικού προβλήματος. Είχαν ένα έκτακτο περιστατικό και δεν υπήρχε άνθρωπος να ασχοληθεί μαζί της. Την πέταξαν σε ένα δωμάτιο όπως η ίδια είπε και προσπαθούσε να γεννήσει μόνη της επι 9 ώρες. ¨οταν επιτέλους την θυμήθηκαν την κάναν επισκληρίδιο και μέσα σε δέκα λεπτά είχε γεννήσει. Και η μητέρα μου που γέννησε εκεί 2 φορές την φέρθηκαν απαίσια. Πρίν 27 χρόνια βέβαια αλλά το κράτος μας σε τέτοια θέματα είναι πάντα το ίδιο.Όταν η καημένη λιποθυμούσε απο τους πόνους ο θρασίτατος ο γιατρός της είπε , ας μην το πω καλύτερα γιατί θα με κόψουν. ¨Ασε που όταν άνοιξε τα μάτια της είδε να την κοιτάνε 10 ζευγάρια μάτια φοιτητών.

καλημέρα. Εγώ γέννησα στο Γένεσις. Μια φίλη γέννησε στο Ιπποκράτειο λόγω οικονομικού προβλήματος. Είχαν ένα έκτακτο περιστατικό και δεν υπήρχε άνθρωπος να ασχοληθεί μαζί της. Την πέταξαν σε ένα δωμάτιο όπως η ίδια είπε και προσπαθούσε να γεννήσει μόνη της επι 9 ώρες. ¨οταν επιτέλους την θυμήθηκαν την κάναν επισκληρίδιο και μέσα σε δέκα λεπτά είχε γεννήσει. Και η μητέρα μου που γέννησε εκεί 2 φορές την φέρθηκαν απαίσια. Πρίν 27 χρόνια βέβαια αλλά το κράτος μας σε τέτοια θέματα είναι πάντα το ίδιο.Όταν η καημένη λιποθυμούσε απο τους πόνους ο θρασίτατος ο γιατρός της είπε , ας μην το πω καλύτερα γιατί θα με κόψουν. ¨Ασε που όταν άνοιξε τα μάτια της είδε να την κοιτάνε 10 ζευγάρια μάτια φοιτητών.

δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα λες!!! η θεια μου γεννησε εκει και τα δυο της παιδια με γιατρο της εφημεριας και εμεινε ευχαριστημενη!!!εγω γεννησα στο παπαγεωργιου με το δικο μου γιατρο και ολα καλα!!!και δευτερο παιδι να κανω παλι εκει θα ηθελα να γεννησω!!!

Λοιπον, εκλεισα ραντεβού στα τακτικά εξωτερικα για καθε μηνα της εγκυμοσυνης μου(ολα σχεδον για να μην το ξεχναω). Πηγενα καθε μηνα, κλεισαμε με τη μαια απο τον 2ο για την αυχενική και το β΄επιπεδου (εκλεισα και για αμνιο αλλά τελικα την εκανα εξω). Με το ΙΚΑ πληρωσα περιπου 10-15 ? για καθε υπερηχο (150 εχουν σε εξωτερικο). Τους υπερηχους τους κανει οι γνωστοτατοι Αθανασιαδης ή Ασημακοπουλος. Θα εκανα προγραμματισμενη καισαρική οποτε ηταν σίγουρο οτι θα γεννουσα εκει(εκτος απροοπτου). Μου κλεισανε ραντεβου, πηγα στην εφημερεία, ανεβηκα στα χειρουργεια και την καισαρική την εκανε τελικα η κ. Μπιλλη. Ολα πηγαν τελεια και αυτο ηταν που με απασχολουσε, και οχι αν ο γιατρος ήταν γνωστος και τι φακελακι θα επερνε. ΔΕΝ πληρωσα δεκαρα, σε κανεναν, τι δουλεια τους εκαναν οπως ηταν υποχρεωμενοι να κανουν. (εξετασεις αιματος εκανα στο ΙΚΑ, πηγα και 2 φορες σε εξωτερικό γιατρο για να κανω υπερηχο)

Βεβαια τωρα θα μου πειτε στην τωρινη μου εγκυμοσυνη γιατι θα παω κλινική με τον γιατρο μου; Διοτι παλι δεν θα πληρωσω τιποτε γιατι εχω ιδιωτική ασφάλεια που τα πληρωνει ολα.

Γουινι ελπιζω να σε καλυψα. Για οτι αλλο πιο ειδικο στειλε πμ να τα πουμε.

Γεια σε όλες!:) Επειδή ξαναέκανα σε άλλο τόπικ την ερώτηση αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση, υπάρχει κάποια μανούλα που να την έχει αναλάβει η Χρ. Χριστοπούλου; Γνωρίζω κοπέλες που πηγαίνουν εκεί αλλά δεν ξέρω καμια που να έχει γεννήσει με τη συγκεκριμένη γιατρό. Ειδα καποια μέλη (miaou, papaki70 νομίζω) ότι πηγαίνουν σε αυτή. Αν εχετε περισσότερες πληροφορίες, δεκτές γιατί οι ερχόμενοι 9 μήνες θα είναι σημαντικοί για μένα!:rolleyes: Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Γεια σε όλες!:) Επειδή ξαναέκανα σε άλλο τόπικ την ερώτηση αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση, υπάρχει κάποια μανούλα που να την έχει αναλάβει η Χρ. Χριστοπούλου; Γνωρίζω κοπέλες που πηγαίνουν εκεί αλλά δεν ξέρω καμια που να έχει γεννήσει με τη συγκεκριμένη γιατρό. Ειδα καποια μέλη (miaou, papaki70 νομίζω) ότι πηγαίνουν σε αυτή. Αν εχετε περισσότερες πληροφορίες, δεκτές γιατί οι ερχόμενοι 9 μήνες θα είναι σημαντικοί για μένα!:rolleyes: Ευχαριστώ!

Στείλε καλύτερα προσωπικό μήνυμα σε αυτές τις κοπέλες που είδες ότι πηγαίνουν σε αυτή για να σου απαντήσουν....

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

καλημερα πηρα να κλεισω ραντεβου στον γκριμπιζη και μου εκλεισε σε 2 μηνες (για τεστ παπ) ειναι λογικο? εσεις που τον εχετε γιατρο ειναι συνεπεις στα ραντεβου του?

Eγω εχω γιατρο την Κ. Χριστοππουλου εδω και 16 χρονια...Γεννησα στο Γενεσις...

Το παιδακι μου γεννηθηκε 34 εβδ.

Ευτυχως ολα πηγαν πολυ καλα.....και ειμαι φυσικα πολυ πολυ ευχαριστημενη μαζι της.....

Eγω εχω γιατρο την Κ. Χριστοππουλου εδω και 16 χρονια...Γεννησα στο Γενεσις...

Το παιδακι μου γεννηθηκε 34 εβδ.

Ευτυχως ολα πηγαν πολυ καλα.....και ειμαι φυσικα πολυ πολυ ευχαριστημενη μαζι της.....

Κορίτσια σας ευχαριστώ. Αναστασία σου έχω στείλει μήνυμα για να σε ρωτησω διάφορα πραγματάκια...:rolleyes:

καλησπερα, ειμαι ολοκαινουργια στο forum και χαιρετιζω ολες τις νυν και μελλουσες μανουλες. Εγω ειμαι ηδη μητερα μιας κορης 3 1/2 ετων και περιμενω το δευτερο παιδι μου το Μαιο. Θελω να ρωτησω αν γνωριζει καμια να μου συστησει καποιον γυναικολογο από το Παπαγεωργιου νοσοκομειο Θεσσαλονικης για να κλεισω μαζι του ραντεβου διοτι θελω να γεννησω εκει.

Διαφημίσεις

Μπες στο http://www.papageorgiou-hospital.gr

Μπες στον χειρουργοικο τομεα, στην γυναικολογικη κλινικη και μετα στο προσωπικο και εχει ολους τους γιατρους..καμμια 20αρια..και ετσι μπορεις να διαλεξεις οποιον θελεις/.

ΠΡΟΣ nadiad: καλημέρα, είδα ότι θα γεννήσεις στο Παπαγεωργίου και μάλιστα την ίδια περίοδο με εμένα. Αρχικά σου εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν. Εμένα με παρακολουθεί εξωτερικος γιατρός αλλά έχω κλείσει ραντεβού στο Παπγεωργίου (δυστυχώς για 20 Απριλίου), επειδή και εγώ θα γεννήσω με καισαρική θα μπορέσουν να το προγραμματίσουν να πάω εκεί με ένα μονο ραντεβού που θα κάνω ή χρειάζεται και τίποτε άλλο?

ΠΡΟΣ nadiad: καλημέρα, είδα ότι θα γεννήσεις στο Παπαγεωργίου και μάλιστα την ίδια περίοδο με εμένα. Αρχικά σου εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν. Εμένα με παρακολουθεί εξωτερικος γιατρός αλλά έχω κλείσει ραντεβού στο Παπγεωργίου (δυστυχώς για 20 Απριλίου), επειδή και εγώ θα γεννήσω με καισαρική θα μπορέσουν να το προγραμματίσουν να πάω εκεί με ένα μονο ραντεβού που θα κάνω ή χρειάζεται και τίποτε άλλο?

η στις 18 η μετα θα γεννησεις ..στις 20 απριλιου δεν εχει εφημερεια το παπαγεωργιου...

καλημερα και απο μενα!γεννησα στο γενεσις και εγω πριν απο ενα μηνα ακριβως.ηταν ολα υπεροχα!!!απο την ωρα του τοκετου που ηταν παρω οτι μαια υπηρχε και δεν υπηρχε ο αναισθησιολογος ο παιδιατρος.μολις ενιωθα κατι σε χρονομηδεν ηταν ολοι απικο...δεν προλαβαινα να κανω αχ και καποιος εμπαινε στο δωματιο να δει τι θελω.μεχρι και η προησταμενη ηρθε πανω απο τεσσερις φορες να με δει.για τον γιατρο μου δε τι να πω;δεν εχω λογια για τον κ.Φαρμακη!!!ηταν εκει διπλα μου σε ολη την διαδικασια.μου εξηγουσε ξανα και ξανα τα παντα εβγαινε τρεις την ωρα και ενημερωνε τους δικους μου που ηταν εξω.υπεροχος ανθρωπος και φοβερος γιατρος - επιστημονας!!!μετα τον τοκετο επανω στα δωματια επισης ολα πηγαιναν ρολοϊ.ολες οι μαιες επι ποδος.ευγενικες με το χαμογελο και με μεγαλη υπομονη για ολες και για καθε μια ξεχωριστα.υπηρχε και ολο το εικοσιτετραωρο μαια που ασχολιοταν με το θεμα του θηλασμου.ολες βοηθουσαν οταν εφερναν τα μωρα αλλα υπηρχε μια που ερχοταν σε εβλεπε και αν υπρχρ προβλημα, και το λεω εγω γιατι ειχα προβλημα, ηταν εκει οποτε την ηθελα.μεχρι και μεσα στα μαυρα μεσανυχτα ερχοταν για να βγαζουμε το γαλα και για να μαλακωσουμε το στηθος μηπως και το πιασει το μωρο.ο παιδιατρος ερχοταν και σου εξηγουσε τα παντα.ο αναισθησιολογος ξανα ηρθε μια φοαρ να με δει και ο γιατρος μου που ερχοταν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ να με εξετασει.για την καθαριοτητα τι ναπω;δυο φορες τη μερα καθαριζαν και απο το μπανιο περνουσαν ή τρεις ή τεσσερις φορες και το τακτοποιουσαν αλλαζαν σακουλες και απολυμεναν.το φαγητο σουπερ, σαν πενταστερου ξενοδοχειου.αυστηρο το επισκεπτηριο και τα μωρα δεν ειχαν επαφη με κανενα παρα μονο με τη μαμα τους και τον μπαμπα τους!!!γενικα ολα ηταν τελεια!!!αν το αποφασισω τελικα να κανω τριτο παιδακι σιγουρα θα ξανα παω εκει!ηταν φοβερη εμπειρια η δευτερη γεννα μου σε αυτη την κλινικη!!σας το προτεινω!!!

pGqKp3.pngXyeRp3.png

μπραβο κοριτσι μου ..να σου ζησει...και σαφως συγχαρητηρια στον γιατρο για την υπεροχη εμπειρια που σου χαρισε...

σε ευχαριστω!!!και επειδη δεν εχουμε ξαναμηλησει εγω τι να σου ευχηθω κοριτσακι μου;

pGqKp3.pngXyeRp3.png

KAI εγω γενναω σε εναν μηνα και το μονο που θα ηθελα ειναι ενα υγιες μωρο..για μενα και για ολες τις εγκυουλες που περιμενουν..

στο γενεσις επαθα πλακα με τον αναισθησιολογο που ηταν πολυ αστερι..ουτε ενα τσιμπηματακι δεν καταλαβα..τιποτα σας λεω..ηταν εκπληκτικος..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...