Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 325
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμείς έχουμε πολλά να εξιστορήσουμε!!! :lol::lol::lol:

1ον: Έχουμε δεύτερο δοντάκι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

2ον: σκαρφαλώνουμε με άνεση στον καναπέ και στο τραπεζάκι του σαλονιού και μπουσουλάμε εκεί πάνω -να κατέβουμε δεν ξέρουμε ακόμα...

3ον: ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ χωρίς να κρατιόμαστε από πουθενά -αλλά όταν το συνειδητοποιούμε πέφτουμε... Το ρεκόρ ως τώρα είναι τα 4 βήματα!

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Λοιπον τα δικα μας νεα ειναι οτι πλεον μετραμε 4 δοντακια :D και επισης περπαταμε κανονικοτατα πλεον με την μαμα να τρεχει απο πισω μας συνεχεια γιατι η ισορροπια μας ακομα δεν ειναι τελεια

Βρήκα επιτέλους κι εγώ χρόνο να πώ τα δικά μας κατορθώματα.

Τσιρίζουμε σιγανόφωνα, ψιθυρίζουμε, φωνάζουμε, λέμε μπα μπα μπα και τελικά όλο μαζί κ φωνάζουμε κανονικότατα "μπαμπά". Απλώνουμε χεράκια για να μας πάρει κάποιος αγκαλιά κ κουνάει το σώμα της μπρός-πίσω συνεχόμενα για να δείξει που ή σε ποιόν θέλει να πάει. Επίσης η καλύτερή της είναι όταν την στηρίζουμε από τις μασχάλες κ κάνει βηματάκια. Προσπαθεί μονίμως να κατέβει στο πάτωμα κ χαίρεται πολύ όταν την βάζω κάτω. Όλα αυτά ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα, όταν δηλαδή ήτανε 4μιση μηνών. Το καινούριο που κάνουμε εδώ κ 2 βδομάδες περίπου είναι να πιάνουμε τα πάντα κ να τα κρατάμε με τα μικροσκοπικά χεράκια μας.Επίσης, χτυπάει κ τα χεράκια της στο τραπέζι, τραβάει τα σεμεδάκια της προγιαγιάς, η οποία μένει δίπλα μας και μόλις δεί μπουκάλι ή ποτήρι τρελένεται να πάει κοντά του. Δεν της αρέσει καθόλου όταν την βάζω μπρούμητα, θέλει ανάσκελα ή καθιστή να είναι για να βλέπει τα πάντα μάλλον. Αν σε δεί, σε συμπαθήσει κ της πείς "έλα", δίνει χέρια για να την πάρεις αγκαλιά, αν όμως δε σε συμπαθήσει, όσες φορές κ να της πείς "έλα", απλά θα σε κοιτάει. Και το τελευταίο που θέλω να πώ είναι ότι χαίρεται πάρα πολύ κ χαμογελάει (με φωνή ή χωρίς), όταν της δίνουμε φιλάκι ή της λέμε ότι την αγαπάμε πολύ.

Αυτά κ από μένα κ να με συγχωρέσετε αν σας κούρασα.

Διαφημίσεις

φωναζουμε μαμα συνηδητα και περιμενει να παω να τον παρω αγκαλιτσα!!!

πεταει τα παιχνιδια του κατω και λεει μονος του μπαμ :lol::lol::lol:

μετραμε 3 δοντακια και παμε για το τεταρτο στεκομαστε μονη μας σε τραπεζακι και στο παρκο

αυταααα απο τον γιο μου!!! :D

Να πώ κι εγώ, να πώ????

Θα πώ.

Από 1η Γενάρη τρώμε φρουτόκρεμα, μήλο-μπανάνα-αχλάδι στο μπλέντερ.

1η μέρα 2 κουταλίτσες

2η μέρα 2,5 κουταλίτσες

3η μέρα 4 κουταλίτσες

και σήμερα 5 κουταλίτσες

Βέβαια, ακόμα δεν έχει μάθει το κουτάλι και της φαίνεται....δεν ξέρω πώς...

Πάντως, το πρώτο που κάνει όταν της δίνω την κουταλιά στο στόμα είναι μια γκριμάτσα αηδίας-αναγούλας και βήχει εννοώντας ότι πνίγεται, άν όμως της δώσω την κουταλιά και βάλω αμέσως πιπίλα, δεν κάνει τίποτε από όλα αυτά, αντιθέτως πιπιλίζει την πιπίλα, και καταπίνει κ την κρέμα, αντί να αηδιάζει κ να την φτύνει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό με την πιπίλα, αν κάποια έχει καταλάβει ας μου εξηγήσει κι εμένα βρε κορίτσια.

Καλή χρονιά σε όλους.

Εμείς από 30 Δεκέμβρη κάθε πρωί τσακωνόμαστε με το μήλο και έπειτα με το αχλάδι όμως σήμερα...4-1-2009.... τα καταφέραμε αδειάσαμε το πιάτο (2 φρούτα)!

Βέβαια χρειάστηκε η βοήθεια του μπαμπά αφού έπρεπε να κάνει τον κλόουν για να ξεχνάμε αυτό το αίσθημα αηδίας και εμετού που μας έρχεται!

Εχω βγάλει και φώτο που τα λέει όλα και σίγουρα αντιπροσωπεύει πολλά μωράκια, μπορεί να την ανεβάσω αργότερα!

οκ εμεις μεγαλωσαμε (νατος ο πληθυντικος ....α πα πα :lol: ) και μπορει να σας φανει χαζο για εσας αλλα εμεις σταυροκοπιομασταν.....

Εψαχνε κατι συγκεκριμμενα κουταλια πλαστικα που ειναι ασορτι με το παιχνιδι τα διδυμακια που καθονται σε ενα καροτσι (της το φερανε τα χριστουγεννα) και με ρωταει ...μαμα που ειναι τα κουταλια ???

εγω αφηρημενη απανταω ...ειναι στο δωματιο σου μεσ στο σπιτακι σου στο κουβαδακι με τα κουζινικα....

ναι μαμα ευχαριστω λεει.

ακουω τον αντρα μου: ελα να δεις....και τι βλεπω...

εχει παει κανονικα η μικρη στο δωματιο μεσα στο σπιτακι μεσα στο κουβαδακι και ψαχνει τα κουζινικα να βρει τα κουταλακια...

Με εστειλε!!!

α και κατι αλλο ....

νυσταζε δεν ειχε φαει καλα για μεσημερι και γκρινιαζε και δωστου κλαμμα...της λεω να ηρεμησει και τη ρωταω τι θελεις ???και μου λεει γαλα...οκ παμε να φτιαξουμε και την παιρνω αγκαλια και μου πεταει ενα Ευχαριστω μαμα και με φιλαει....αντε βρες ποσες πανες αλλαξα μετα :lol::lol::lol::lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Σήμερα το μωρό μας έβαλε πλυντήριο! :P:P

Το πρωί, αφού σηκωθήκαμε και είμασταν στην τουαλέτα πλενόμασταν κ.λ.π., η μικρή πήγαινε στο δωμάτιό της, έπιανε ένα ρουχαλάκι από το καλαθάκι με τα άπλυτά της, το έφερνε στο μπάνιο και το έβαζε στο πλυντήριο! Ενα ένα, τα έβαλε όλα τα ρουχαλάκια της. Μετά, έσπρωξε την πόρτα και έκανε την κίνηση για να ρυθμίσει τη ροδέλα με τη θερμοκρασία! Πάθαμε πλάκα! :lol::lol:

Διαφημίσεις

μολις τελειωσει το πλυντηριο ανοιξε τη πορτα και βαλε καπου κοντα τη λεκανη θα δεις θα κανει και τη συνεχεια....εμεις απλωνουμε μαζι (μου τα δινει και πλακα πλακα δε σκυβω πια ) τα βαζει στη λεκανη (φωναζει αν παω να τη βοηθησω ΜΟΝΗ ΜΟΥ λεει)..... :lol::lol::lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

αχ, τι καλα που τα λετε όλα αυτα που κανουν τα μικρα, ανυπομονω για τα επομενα της δικιας μου

Εμεις εχουμε βγαλει μονο 2 δοντακια απο 31 Οκτωβριου και αλλο κανενα

Εδω και 1,5 μηνα σηκωνόμαστε και πριν απο 3 περιπου εβδομαδες μπουσουλίσαμε και τωρα περπαταμε γυρω απο το τραπεζι , καθομαστε κατω και μετα πηγαινουμε αλλου

Λεμε ΜΑΜΑ, ΜΠΑΜΠΑ, ΠΑΠΠΟΥ

Βρίσκουμε την μπαλα και το παπακι

Στο μπανιο οταν την αλλαζω (εχω βαρεθει τα κανει τουλαχιστον 6 φορες απο μια μικρη σκατουλα) της λεω "Πιφ βρωμαει" και κανει "πουφ" και αυτη

Μεχρι τωρα εκανε φουσκες με τα σαλια της και γινοταν χαλια και τωρα εκτος απο το φτυσιμο μαζευει τα μαγουλα σαν το ψαρι

Ανοιγει τα χερια να την παρω αγκαλια

Ακόμα ομως δεν καναμε παλαμακια...της δειχνω καθε μερα αλλα ματαιο...σνιφ

Αχ ειναι απιστευτα τι κανουνε. Καλα οταν περπατησει θα το παθω το εγκεφαλικο..

Σας ζαλισα, συγγνωμη. :?

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

αχ τι καλαα!!!

εμενα το μονο που κανει ειναι πρρρ και αγκου...

αα και πιανει και την κουδουνιστρα και την κοπαναει στο κεφαλι της.

αργουμε ακομα παπαστρουμφ?

αχ τι καλαα!!!

εμενα το μονο που κανει ειναι πρρρ και αγκου...

αα και πιανει και την κουδουνιστρα και την κοπαναει στο κεφαλι της.

αργουμε ακομα παπαστρουμφ?

καλε ειστε πολύ προχωρημένοι εσείς!!!πιανετε και την κουδουνίστρα; δηλαδή αργότερα τι θα κανετε;;; :D

Δεν ειναι όλα τους γλύκα;;;

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Εμεις δεν αφηνουμε καλτσακι στα ποδαρακια μας.Τα βγαζουμε και πιπιλιζουμε τα δαχτυλακια των ποδιων μας με μεγαλη ευχαριστηση.Αφηστε που μαδαμε οποιο λουλουδακι βρεθει στο δρομο μας! :D

Διαφημίσεις

Η κόρη μου μες τις γιορτές έκανε μπουσουλώντας, τα πρώτα 2-3 βηματάκια της προς τα μπροστά (μέχρι τώρα πήγαινε μόνο προς τα πίσω),

και χθες πιάστηκε απ'τα πόδια του μπαμπά της και σηκώθηκε όρθια ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!! :D:D

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Σήμερα κάναμε κατόρθωμα.

Ενώ την 1η και 2η μέρα έτρωγε μια χαρά τα φρούτα, τις επόμενες δεν άνοιγε λαν το στόμα.

Οπότε κι εγώ σήμερα της έκανα μισή δόση φαρίν λακτέ και ανακάτεψα στο μπόλ και μισή μπανάνα.

Το αποτέλεσμα.....

12 κουταλιές έφαγε η μπέμπα

:shock::shock::shock:

Καγκελο εγώ...

Να ανοίγει το στόμα διάπλατα κ να γκρινιάζει μόλις δεν είχε κρέμα στο στομα της.

Αύριο θα της δώσω το ίδιο με αχλάδι. Το μήλο δεν της αρέσει καθόλου. Μεθαύριο φαρίν λακτε με αχλάδι κ μπανάνα και αν το φάει, θα πρέπει να μειώσω την φαρίν λακτέ είπε η παιδίατρος (δεν θελει να δίνω στην μπέμπα τέτοιες κρέμες που περιέχουν ζάχαρη, απλά της δίνω αυτές τις μέρες για να μάθει το κουτάλι κ να ξεκινήσουμε κ φαγητό)και να αυξάνω τα φρούτα, έτσι ώστε σε καμιά βδομάδα να κοπεί τελείως η φαρίν λακτέ.

δεν ξερω αν φαινεται σε μενα κατορθωμα αλλα η κορη μου,που ειναι 2 χρονων και 3 μηνων φτιαχνει ενα παζλ με 15 κομματια της doras μονη της.Στην αρχη το φτιαχναμε μαζι και ξαφνικα μια μερα το πηρε μονη της και μου το εδωσε ετοιμο.Και η μικρη μου ομως ειναι10 μηνων και βαζει το χερι στο στομα και κανει σου... για να κανουμε ησυχια αυτο ομωσ της το λεμε εμεις.Μηπως ειμαι χαζομαμα τελικα;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

δεν ξερω αν φαινεται σε μενα κατορθωμα αλλα η κορη μου,που ειναι 2 χρονων και 3 μηνων φτιαχνει ενα παζλ με 15 κομματια της doras μονη της.Στην αρχη το φτιαχναμε μαζι και ξαφνικα μια μερα το πηρε μονη της και μου το εδωσε ετοιμο.Και η μικρη μου ομως ειναι10 μηνων και βαζει το χερι στο στομα και κανει σου... για να κανουμε ησυχια αυτο ομωσ της το λεμε εμεις.Μηπως ειμαι χαζομαμα τελικα;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

μια χαρα κατορθωμα ειναι τι λες τωρα.... :lol: και για τις 2 λεω...

χαζομαμα σαν και εμενα αποκλειεται...ακου κατορθωμα....

στον παιδοτοπο μεχρι προχτες καναμε διαφορα ...ε χτες ανεβηκε και πιαστηκε απο τους κρικους με τα χερια της ,σηκωσε ποδια και αρχισε να κουνιεται (μεχρι πριν λιγο τους χαζευε απλα )

ειναι να μη το λεω κατορθωμα τωρα αυτο ε???πες δεν ειναι????(και να χαρα εγω μολις την ειδα!!! :lol::lol::lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Καλημέρα σε όλες τις χαζομαμάδες.

Ήρθα κι εγώ για να συμπληρώσουμε το καρέ.

Με τα φρούτα κι η δικιά μου ξινίζεται κ δεν τα τρώει, γι αυτό όπως είπα κ πιο πάνω της τα βάζω σε μισή δόση φαρίν λακτέ.

Το κατόρθωμά μας λοιπόν σήμερα ήταν.....15 κουταλιές....15....δεν μπορώ να το πιστέψω, γι αυτό το ξαναλέω, το δικό μου το παιδί δεν άνοιγε καν το στόμα και σήμερα έφαγε 15 κουταλιές κρέμα.(μισή δόση φαρίν λακτέ και μέσα έβαλα μισό αχλάδι λιωμένο) :shock::shock::shock:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...