Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επόμενη συνάντηση Αθήνα: Κυρ,23 Σεπτ.-Πάρκο Α.Τρίτσης,17:30!

Phani

Recommended Posts

Mόνο 3 άτομα ήμασταν χτες !Η Φανή,η Βιβη και η αφεντιά μου. Προσωπικά επειδη είχα να παω βόλτα κάτι αιώνες πέρασα πολυ ωραία.Το πάρκο καλό είναι έχει λουνα παρκ,παιδότοπο,καφετέρια,λίμνη με πάπιες κτλ .Χάρηκα που ξαναείδα τη Σοφουλα που είναι ενα πολυ καλό μωράκι αλλά και που γνώρισα τον Αλέξη το γιο της Βιβής που είναι ενα πανεμορφο και πανέξυπνο αγοράκι!!Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να ρθουν περισσότερα μέλη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 106
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα. Χθες δεν καταφεραμε να ερθουμε. Μας ηρθε αναπαντεχη επισκεψη ο νονος του και επειδη λογω καποιον προσωπικων θεματων του εχει πολυ καιρο να τον δει δεν μου πηγαινε καρδια να τον παρω και να φυγουμε. :cry:

Στεναχωρηθηκα παρα πολυ που δεν ηρθαμε γιατι περιμενα πως και πως να σας δουμε απο κοντα. Κανονιζουμε καποιο αλλο ΣΚ πριν χειμωνιασει για τα καλα στο ιδιο μερος (μας καταβολευει :lol: ). Σιγουρα να εχουμε μια εναλλακτικη ομως γιατι ο καιρος τα εχει παιξει.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ενταξει να ρωτήσουμε και τα άλλα κορίτσια αμα μπορουνε και πάμε.Απλα να ανταλλαξουμε όλες τηλέφωνα αυτη τη φορά οπότε αν ακυρωθεί να ειδοποιηθουν όλες.Ναι ο καιρος τα χει παιξει και εκει χτες μετα επιασε κρυο δηλαδή ήθελες μπουφαν.

Δυστυχως χτες δεν καταφεραμε ουτε εμεις να παμε!Η μικρη μου επεσε για τον μεσημεριανο υπνακο πολυ αργα κατα τις 4 και δεν μου πηγαινε η καρδια να την ξυπνησω μιας και ολη μερα ειχε πολυ γκρινια!Λυπαμαι πολυ βρε κοριτσακια!! :cry::cry::cry:

Ελπιζω η επομενη φορα να ειναι η τυχερη μας! :wink:

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Διαφημίσεις

Και μεις παρόλο που ήμασταν Αθήνα δεν τα καταφέραμε να έρθουμε. Πολύ τρέξιμο να προλάβουμε να κάνουμε όσα είχαμε προγραμματίσει. Είχε και μια έξαρση κολικών ο μικρός και η γιαγιά δεν μπορόύσε να τον φέρει βόλτα. Sorry, ελπίζω να βρεθούμε κάπια άλλη φορά με καλύτερες συνθήκες.

Από την Κυριακή ψάχνω χρόνο να γράψω εδώ, αλλά δεν τα κατάφερνα . . .

Στην συνάντηση περάσαμε πολύ καλά και προσωπικά, μου άρεσε αρκετά το πάρκο. Πιστεύω ότι είναι ιδανικό για τέτοιες συναντήσεις. Επίσης, ο καιρός μας βοήθησε πολύ, ήταν ευχάριστος. Μόνο η ώρα τις συνάντησης δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Θα προτιμούσα νωρίτερα, σαν πρωινή βόλτα.

Κρίμα που δεν ήρθαν οι υπόλοιπες 16 κοπέλες, που πολλές της βόλευε και το μέρος και η ώρα, άλλα ειλικρινά, δεν χρειάζεται να απολογείστε μια-μια.

Θα γίνουν και άλλες συναντήσεις, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε και από κοντά. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να καθιερώσουμε κάθε τελευταίο ΣΚ του μήνα να βρισκόμαστε, και όσες έρθουν. Ποτέ δεν θα μπορούμε όλες μας.

Φιλάκια.

0sLw.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...