Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επόμενη συνάντηση Αθήνα: Κυρ,23 Σεπτ.-Πάρκο Α.Τρίτσης,17:30!

Phani

Recommended Posts

καλημέρα κι από εμένα!

ειμαι πολυ καινουργια στη παρεα σας αλλα θα ηθελα να σας γνωρίσω κι απο κοντα για αυτο θα προσπαθήσω κι εγώ να ερθω στη συνάντηση που κανονίζετε μαζί με τον μικρό μου και τον αντρα μου.

'Εχω όμως μια απορία: εαν βρέχει εκείνη τη μέρα (κατι τέτοιο άκουσα) η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί????

Ρωτάω γιατι μένω λίγο μακριά και θα είναι ταλαιπωρία να έρθω & τελικά να το εχετε ακυρώσει...... :cry:

920035f02d.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 106
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και απο εμενα....σαν νεο μελος κι εγω θα χαρω πολυ να τα καταφερω και να ερθω....

θελω πολυ να σας γνωρισω απο κοντα γιαυτο καιι θα προσπαθησω να ερθω....

απλα να παρακαλεσω την διοργανωτρια κοπελα να μου στειλει σε πμ καποιο κινητο σε περιπτωση που χαθω να την παρω τηλ και για λεπτομεριες εαν χρειαστω...

μακαρι να ειναι και καλος ο καιρος και να παιξουν τα παιδια μας.... :P

ευχαριστω

.png.png

Δυστυχώς εμείς δεν θα έρθουμε επειδή η μικρή είναι εδώ και μέρες άρρωστη και τώρα πάει καλύτερα δεν θα ήθελα να το διακινδυνέψω να ξανακυλήσει στην επόμενη συνάντηση ελπίζω να έρθουμε.

Διαφημίσεις

ο σύντροφός μου που ασχολείται με μοντέλα καιρού απο πάρα πολλά προγνωστικά λέει:

είναι 50-50 να βρέξει πολύ ή να μη βρέξει καθόλου στην Αθήνα! προφανώς κάποιο μέτωπο περνάει γρήγορα και μπορεί να περάσει λίγο πιο πέρα.

ελπίζω να περάσετε τέλεια!!!!!!!!!!!!!

απο ότι θυμάμαι εκεί είχε γράψει κάποια μαμά ότι έχει σημεία σκεπασμένα στο πάρκο έτσι δεν είναι?!

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Βρε cruelty εσυ δεν μασας γιατι δεν εχεις μωρο ακόμα.. Το δικο σου ειναι καλα προστατευμενο στην κοιλιτσα σου. Το να βγουν όμως τα παιδακια στοπαρκο μια μερα που βρεχει ειναι και επικινδυνο για την υγεια τους αλλα και δεν νομιζω οτι θα τους ειναι τοσο ευχαριστω να καθονται σε μια γωνια και να μην μπορουν να κουνηθουν. Μηπως θα πρεπει να προτεινετε κατι εναλλακτικα για να μην παει τσαμπα τοση προετοιμασια?

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Dora δεν ξερω μιλα καλυτερα στους διοργανωτές.Προσωπικά επειδή οπως ειπες δεν εχω μωρο αφηνω τα ηνία της διοργάνωσεις στις μαμάδες κι εγώ απλά ακολουθώ οπου μου πουνε εφοσον μπορώ.Ομως δεν παυω να χω θετική σκεψη πως θα χει ωραιο καιρό και θα περάσουμε ωραία!!!!

Διαφημίσεις

εμείς τελικά δε θα ρθούμε :cry:

ο μικρός είναι με πυρετό και από σήμερα και αντιβίωση και κόλλησε και εμάς

ελπίζω να περάσετε καλά και ο καιρός να είναι ηλιόλουστος

περιμένουμε φωτογραφίες και σχόλια :D

.png

Επειδή και εγώ καινουρια είμαι και μένω σε άσχετη περιοχή και λέω να έρθω με το μεγάλο μου γιο,σας παρακαλώ επιβεβαιώστε μου.ισχύει για αυριο Κυριακη 17.30, στο παρκο τριτσης στο Ήλιον , οδός Σπυρου Μουστακλή 23 , εισοδος γ'?Αν καποιος ξερει την περιοχή εκεί ,σε ποια στάση και με ποιο λεωφορείο απο κεντρο πρέπει να κατεβούμε και περίπου ποση ώρα να υπολογίζω από την αφετηρία?Αν γίνεται απαντηστε μου μεχρι σήμερα το βράδυ εδώ ή με π.μ για να προγραμματιστουμε! επισης για να ξέρω τι θα πω στον μικρό, εκει έχει και εκθεματα με πουλια να δει?

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει δε χάθηκαν τα Σαββατοκύριακα ουτε το πάρκο φευγει από τη Θέση του.Όντως εχει παλιοκαιρο...ειναι και λιγο ριψοκίνδυνο μην κρυώσουν τα παιδάκια.Θα δουμε πως θα κυλήσει η μέρα μπορεί να βγάλει ήλιο.Ρενια αν θες στειλε μου τηλεφωνο σου με πμ να το δωσω και στη Φανη αν προκυψει κάτι να σε ειδοποιήσουμε.

Παντως εμεις που βγηκαμε χτες κατα τις 6 το απογευμα για την κλασσικη μας βολτα πουτσιασαμε και μαζευτηκαμε αρον αρον. Και η ειρωνια ειναι πως από αυριο θα κανει παλι ζεστη. Αφου εχετε κανονισει όμως δεν μπορει θα εχει καποιον παιδοτοπο κοντα.. Συναντηθητε κανονικα και μετα πηγαινετε εκει.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Οχι γιατι ειμαι πολύ μακρυα και ο Χαρης δεν καθεται πισω μονος του τοση ωρα.. Ο μπαμπας μου ειναι κρεβατομενος η αδελφη μου χαλια αρρωστη και εγω ξεπαγιασα προχτες και τρεχει η μυτη μου νερο.. Ειμαστε οτι πρεπει για να κρεβατοθειτε ολοι.. Αφου κανονιζαμε να παμε στον παιδοτοπο της Νινεττας με εναν συναδελφο και το ακυρωσαμε.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

παιδια και εγώ δε θα καταφέρω να έρθω.. ο σύζυγος είχε άλλα σχέδια για απόψε και δεν μπορώ να την "κάνω". Είναι και πολύ μακρυα από δώ..

Κρίμα.. :(

46378a2c39.png

#2 RIP 7/12/2008 - Καλή αντάμωση

Το ειδα αργα αυτο ρε συ Ευαγγελια επρεπε να σου χα δωσει τηλεφωνο να σε παιρναμε μαζι..Δεν πειράζει στην επόμενη
γιατί που μένεις εσύ?

46378a2c39.png

#2 RIP 7/12/2008 - Καλή αντάμωση

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...