Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επόμενη συνάντηση Αθήνα: Κυρ,23 Σεπτ.-Πάρκο Α.Τρίτσης,17:30!

Phani

Recommended Posts

Ναι Φανη μου... θα παμε (καλα δεν μιλαω για το ποσα χιλιομετρα ειναι για μενα) προφανως θα ειναι ΣΚ που γινεται πανικος από αυτοκινητα, θα σπρωχνω ενα καροτσακι αναμεσα από δεκαδες αυτοκινητα με το φοβο να με πατησουν και θα πρεπει να κουβαλησω και την προικα του Χαρη ολοκληρη...Ασε που στανταρ θα εχει ζουζουνια... Δεν ξερω.. αν θελετε κανονιστε.. εγω παντως ειμαι εξω ..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 106
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δωρα παμε αν ειναι καπου που μπορεις και σε βολευει να παρεις και το μωρο.Παμε και σε παρκο απλο .Απο κοντινά μου παρκα εχει ενα ωραιο παρκο στου Παπαγου με δεντρακια και λιμνουλες και μια παιδικη χαρα ολο γρασίδι.Καλυτερα πείτε εσεις που χετε μωρα που σας βολευει εμενα ο μονος μου περιορισμος ειναι να ειναι ανοιχτος χωρος λογω δυσανεξιας τσιγαρου!

dora μου, οκ, δεν έχεις και άδικο . . . :?

Τα μέρη που προτείνουν το Μαράκι και η cruelty, δεν ακούγονται και άσχημα! Εμένα και με βολεύουν και φανταζόμουν κάτι αντίστοιχο. Δηλαδή να είναι ανοιχτό μέρος, χωρίς φασαρία, με γρασίδι να στρώσουμε να μπουσουλίσουν και τα μικρά. Θα μου άρεζε βέβαια να πίναμε και κανα καφεδάκι, μπισκοτάκι . . . αλλά μπορούμε να φέρουμε εμείς !

Μαρία, στείλε μας στοιχειά. cruelty, που ακριβώς Παπάγου είναι αυτό?

Άντε, οι υπόλοιπες/οι, δηλώστε συμμετοχές!

Χαίρομαι :D

Μέχρι τώρα έχουμε:

- Phani

- Μαρία (?)

- dora (?)

- cruelty

- ΡΟΥΛΑ

0sLw.jpg

Ειναι κοντα στο βουνο αλλα η καφετερια ειναι πολυ φασαριοζικη για μωρα.Ειναι διπλα απο την εκκλησια ΑΓ.Σκεπη,κοντα στα σχολεια (Λεωφ.Κυπρου).Oμως εχει παιδικη χαρα και μπορουμε να στρωσουμε κατω να κατσουμε η στα παγκακια.Δεν ξερω σας φαινεται αβολο για μωρα?

το αττικό πάρκο έχει σημεία που έχει γκαζόν, και εκεί μπορείτε μια χαρά να κάτσετε πχ και να τα αφήσετε να μπουσουλήσουν να στρώσετε δηλαδή κουβερτάκια κτλ.

όμως πληρώνεις είσοδο, και ίσως δεν αξίζει για τα μικρά παιδιά ακόμα που δεν καταλαβαίνουν και πολύ απο τα ζώα, να πληρώσετε, δυστυχώς?

στη φιλοθέη έχει κάτι φοβερές παιδικές χαρές μέσα στο πράσινο και σε ησυχία, που μονίμως για κάποιο λόγο τις βλέπω άδειες, περνάω συχνά απο εκεί.

θα βρώ διεύθυνση να σας την δώσω κάποια στιγμή. (αξίζει δηλαδή να πας εκεί γιατί ούτε πληρώνεις και είσαι μέσα στο πράσινο)

αλλά μπορεί να θέλετε πιο νότια..?

Μαράκι, που είναι ακριβώς? Σου έχω στείλει και πμ για την παιδική χαρά

Διαφημίσεις

η φιλοθέη βολεύει για πολλές περιοχές γιατι έρχεσαι απο καποδιστριου η παπανικολή πολύ εύκλα ή και απο αττική οδό κηφισίας τσούπ έφτασες.

μία είναι στην Λουκή Ακρίτα δεν θυμάμαι όμως ακριβώς διέυθυνση, θα ξέρω αυριο ή μεθαύριο.

και η άλλη ανάμεσα Ελ Βενιζέλου και Σταύρου.

η δεύτερη είναι αυτή που την έχει φτιάξει ο Πικιώνης.

η πρώτη έχει ωραία ξύλινα παιχνίδια, εάν θυμάμαι καλά. είναι πιο ήρεμη ενώ στην άλλη γίνεται καμιά φορά και χαμός, ανάλογα την ώρα μιάς και είναι πιο γνωστή.

δεν έχει κάποια γκαζόν αυτή την εποχή, αλλά μπορείς να βρείς σκιά, και να απλώσεις κουβέρτες όμως θα έλεγα καλύτερη ώρα εκεί είναι πρωί, δηλαδή το απογευμα νομίζω εχει πολυκοσμια, ενώ η πρώτη, δεν είναι τόσο κεντρικά. όμως σε αυτή του πικιώνη πας και βλέπεις και κάτι "πολιτιστικό" και καλά.

ο Πικιώνης για όσους δεν ξέρουν είναι απο τους πιο μεγάλους νεο-έλληνες αρχιτέκτονες που έκανε το πλακόστρωτο του δρομου που περπατάς για να βγείς ακρόπολη αλλά και πολλά άλλα κτίσματα.

θα γράψω συγκεκριμένες διευθύνσεις αυριο μεθαύριο.

το καλύτερο θα ήταν καποια μητέρα που να περνάει απο εκεί να κάνει μια αυτοψία για να έχετε δευτερη γνώμη. εγώ μπορώ ίσως να πάρω μια δυο φωτογραφίες μεθαύριο.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Βασικα εγω με το Αττικο παρκο τα εχω παρει στο κρανιο.. ξεκινησαμε μια ωραια Κυριακη (ηταν και χειμωνας ακόμα φαντασου) να παμε με τον αντρα μου και το μωρο και φαγαμε τοση ταλαιπωρια με τα αυτοκινητα που ηταν απέξω που δεν φανταζεσαι... Οσο για το εισητηριο ήταν πολύ ακριβο... Νομιζω οτι το εχουμε ξανασυζητησει αυτο..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Δωρα που μένεις εσυ ,θες να βρουμε καποιο μερος εκει κοντά σου που μπορουν να παίξουν και τα παιδάκια.Χτες στο τσατ ειπαμε και για το παρκο Αντωνης Τριτσης που δεν πληρωνεις.

Διαφημίσεις

Ωραία λοιπόν. Πριν το οριστικό, ας αφήσομε περιθώριο για προτάσεις μέχρι την Δευτέρα.

Να ρωτήσω κάτι ακόμη? Στο Αντώνης Τρίτσης έχει δηλαδή έκταση με γρασίδι, όπου μπορούμε να στρώσομε στιλ «πικ νικ» να μπουσουλάνε τα μωρά κι εμείς να τρώμε μπισκοτάκια και να πίνουμε καφέ κοντά τους? Κάτι τέτοιο θα ήταν τέλειο!

Ανακεφαλαίωση, μέχρι στιγμής θα έρθουν:

- Phani

- cruelty

- Μαρία (?)

- dora (?)

- ΡΟΥΛΑ

- ΣΟΦΙΑ (?)

- rena

- Theoni

- euapap

- talkirti

- BIZELI

0sLw.jpg

http://park.ornithologiki.gr/

είναι δίπλα στο σπίτι μου ρούλα (10 λεπτα με αυτοκίνητο) στους αγ. αναργυρους

phani εχει, απλα αλλα το γκαζον του είναι λίγο ψόφιο...κουβερτες στρωνεις αν θες,αλλα για καφε εχει καφετεριες και δίπλα ανοιχτο παιδότοπο δίπλα στα δεντρα.

ΥΓ Και εγω με (?) είμαι ...θα ξέρω λίγες μερες πριν.

Διαφημίσεις

παιδιά στο "Τρίτσης" έχει και υπαίθριο παιδότοπο, κλειστό γύρω γύρω με σύρμα και καφετέρια . Ο παιδότοπος έχει μοκέτα-γρασίδι και μεγάλα φουσκωτά ώστε να μη χτυπάνε και επιτηρητές μέσα

Πολύ ωραία!!! Δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να έρθουμε λόγω αλλεργίας στο χόρτο.. :cry:

Πάντως αν το κάνετε πρωί να έχετε μαζί σας καπελάκια, αντιλιακό και στικ για τσιμπίματα εντόμων.

Καλά να περάσετεεεεε!!! :D:D:D

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

λοιπόν η διεύθυνση μιας απο τις τελειότερες παιδικές χαρές που έχω πάει.....

είναι Μακεδονίας και Λουκή ακρίτα στην Φιλοθέη.

ένα έχω να σας πω. πήγαμε σήμερα, με μια γνωστή μου, και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, πανέμορφη, και είδα να περνάνε καλά παιδάκια κάτω των 2 ετών μέχρι και παιδιά 10 ετών. μεγάλη, με γκαζόν ή και περιοχές με πλακόστρωτο, άμμο μεγάλη, πάαααρα πολλά σταθερά παιχνίδια,

παγκάκια με σκεπούλα απο πάνω πολλά (και για χειμώνα και για σνάκ δηλαδή ότι πρέπει).

Θα πάτε και τότε θα καταλάβετε τι μπορεί να προσφέρει αν το θέλει, ο δήμος.... παντού θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοιες παιδικές χαρές.

πιο όμορφη απο του πικιώνη, θα έλεγα πολύ περισσότερο.

ώρες λειτουργίας 9.30 - 1.30. 5.30 - 8.30 κλειστή τις τρίτες! με φύλακα, και εντελώς περιφραγμένη. ΟΛΟΚΑΘΑΡΗ, με κάδους παντού για να μάθουν και τα ίδια τα παιδιά να πετάνε τα σκουπίδια τους.

αν δεν την επισκεφτείτε,... θα χάσετε!!

δυστυχώς δεν είχα φωτογραφική μαζί μου και έτσι δεν μπόρεσα να βγάλω φωτό!!. :(

R.I.P. Michael Jackson.

Αν κανονιστει για Α. Τριτσης βαλτε με και μενα μεσα (εκτος απροοπτου :lol::lol: γιατι εχουμε μια ταση :lol::lol: )

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Αν δεν υπάρχει χόρτο βάλτε και εμένα μέσα, εκτός απροόπτου όπως λέει και η elenik αφού θέλουμε αρκετές μέρες ακόμα μέχρι τις 23!

Τι ωραία!!!!

Πάντως Μαρία μου, να κανονίσουμε να πάμε και σε αυτή την παιδική χαρά που λες, θα μείνουμε στην άμμο εμείς! Πολύ ωραία ακούγεται και σε αυτή του ΠΙΚΙΏΝΗ που λες δεν έχω πάει, που είναι? έχει χόρτο εκεί?

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

ε την επόμενη ημερομηνία που θα μπεί και θα θέλετε να συναντηθείτε, μπορείτε να πάτε σε αυτή τη παιδική χαρά. είναι πιο ωραία απο του πικιώνη! :)

έχει αρκετα χορτάρι όμως... :( αλλά και άμμο και άλλες γωνιές.

αυτή του πικιώνη είναι στην Ελ. Βενιζέλου στην Φιλοθέη. δεν θυμάμαι νούμερο! φαίνεται στο drive me ομως. αυτή έχει λιγότερο χορτάρι απο ότι θυμάμαι αλλά εχω να πάω ενα χρόνο οπότε δε ξέρω! έχει και εκεί άμμους και τέτοια.

R.I.P. Michael Jackson.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...