Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

οικος ανοχης σε πολυκατοικια!!!

Recommended Posts

Ευσεβείς πόθοι μικρή μου ....

Τελειώνουν τέτοια πάρτυ νωρίς ?

Να δεις πως τα λένε ? Πως τα λένε ?:lol::lol::lol::lol:

Πάρτυ με ούζα!!!!!!!:lol::lol::oops::oops:

Καλα θα κατεβω στις 11,01 και θα γινει της μουρλης...θα σηκωσω την πολυκατοικια στο ποδι, μπας και βγει και κανας αντρας γιατι ολοι λενε λενε αλλα οταν ερχονατι τα δυσκολα κλειδωνονται μεσα στο σπιτι τους...αντε και αυτοι!!!! Να κανω καταγγελιες, να μιλησω με τον ιδιοκτητη, να τους κανω παρατηρηση αλλα κανεις δεν παει να τους βαρεσει την πορτα!!! Στο κατω κατω εγω μενω στον 6ο και δεν ακουω τη μουσικη (λεμε τωρα!!)

Εγώ πάλι λέω να προσέχεις και να μη φαίνεσαι και πολύ γιατι δε ξέρεις σε τι κυκλώματα έχετε πέσει!

Κανε τις καταγγελίες σου ανώνυμα και πίεσε την αστυνομία να κάνει τη δουλεια της !

Μη πας να τους βαρεσεις πόρτα σε καμια περιπτωση

Ευχομαι να απαλλαγειτε σύντομα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δυστυχως ada μου ειμαι διαχειριστρια οποτε θελω δεν θελω φαινομαι...παντως χθες που πηγα στις 11,15 αφου με ειχαν πρηξει στα τηλ. οι υπολοιποι ενοικοι ηταν ευγενικοι και οντως εκλεισαν αμεσως τη μουσικη...μετα κατεβηκαν 2-3 ενοικοι και εγινε ενας ψιλοκαυγας αλλα εγω απειχα...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

τι άσχημο πράγμα να έχεις κακούς γείτονες...μια φίλη μου έχει 3 τρελούς! ο ένας μένει απο πάνω και ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ!!!!!! τις γλάστρες της, η άλλη δίπλα φωνάζει όλη μέρα στο μπαλκόνι και ο τρίτος απειλεί συνέχεια με μηνύσεις γιατί κάνει θόρυβο το...ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ!!!!!! ευτυχώς σε 10 μέρες φεύγει απο εκεί.ήταν στο νοίκι!πάντως νομίζω το ΗΘΩΝ ή ο δήμος κάτι παραπάνω θα ξέρουν. καλή τύχη....

Αγαπητή aggelomarios,

αρχίζει και με απασχολεί η σκέψη ότι στη πραγματικότητα δεν υπάρχει θέμα "αγοραίου" έρωτα, αλλά ότι απλά κάποιοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία εγχρώμων δίπλα στο σπίτι τους.

11:15 the party was over αλλά κάποιοι ένοικοι πήγανε για καυγά. Προς τι;

επειδή δεν έχεις άμεση αντίληψη της κατάστασης, αλλά η άποψη περί οίκου ανοχής μάλλον σου εμφυτεύθηκε, φιλικά και ανθρώπινα θα σου έλεγα ψάξε το καλύτερα. Μην γίνεις υποχείριο κάποιων που απλά ενοχλούνται από την παρουσία διαφορετικότητας.

ΥΓ: και μόνο η συμπεριφορα τους όσον αφορά το πάρτι θα με προβλημάτιζε τα μάλα.

Ζήτα από έναν Έλληνα που κάνει πάρτι 3:00 αξημέρωτα να χαμηλώσει τη μουσική. Η ευγενική μου ανατροφή δεν μου επιτρέπει να σου πω σε ποιο ακριβως σημείο του σώματός του θα σε εγγράψει.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Δυστυχως ada μου ειμαι διαχειριστρια οποτε θελω δεν θελω φαινομαι...παντως χθες που πηγα στις 11,15 αφου με ειχαν πρηξει στα τηλ. οι υπολοιποι ενοικοι ηταν ευγενικοι και οντως εκλεισαν αμεσως τη μουσικη...μετα κατεβηκαν 2-3 ενοικοι και εγινε ενας ψιλοκαυγας αλλα εγω απειχα...

Σας είχαν ενημερώσει για το πάρτυ και κράτησαν και τις ώρες κοινής ησυχίας. Προς τι το θέμα? Το χρώμα τους για πιό λόγο αναφέρεται? Εξυπηρετει κάτι αυτή η πληροφορία?? :confused:

Διαφημίσεις

Σας είχαν ενημερώσει για το πάρτυ και κράτησαν και τις ώρες κοινής ησυχίας. Προς τι το θέμα? Το χρώμα τους για πιό λόγο αναφέρεται? Εξυπηρετει κάτι αυτή η πληροφορία?? :confused:

δηλαδη οταν θελεις να περιγραψεις ενα προβλημα πρεπει να δινεις μονο πληροφοριες που θελει να ακουσει ο αλλος? εμενα πχ δεν με ενοχλησε αυτη η πληροφορια . εσυ γιατι την σχολιασες?

δηλαδη οταν θελεις να περιγραψεις ενα προβλημα πρεπει να δινεις μονο πληροφοριες που θελει να ακουσει ο αλλος? εμενα πχ δεν με ενοχλησε αυτη η πληροφορια . εσυ γιατι την σχολιασες?

Γιατί κάποιοι άνθρωποι θέλουν να οδηγήσουν την κουβέντα εκεί που επιθυμούν και βλέπουν φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Το 'χουμε δει το έργο!

Γιατί κάποιοι άνθρωποι θέλουν να οδηγήσουν την κουβέντα εκεί που επιθυμούν και βλέπουν φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Το 'χουμε δει το έργο!

Εγω δεν βλεπω να το παει καπου αλλου.... και ο ΚΑΘΕΝΑΣ εχει δικαιωμα να γραφει και να λεει οτι θελει φτανει να μην προσβαλει τον αλλο . ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ

Αγαπητή aggelomarios,

αρχίζει και με απασχολεί η σκέψη ότι στη πραγματικότητα δεν υπάρχει θέμα "αγοραίου" έρωτα, αλλά ότι απλά κάποιοι ενοχλήθηκαν από την παρουσία εγχρώμων δίπλα στο σπίτι τους.

11:15 the party was over αλλά κάποιοι ένοικοι πήγανε για καυγά. Προς τι;

επειδή δεν έχεις άμεση αντίληψη της κατάστασης, αλλά η άποψη περί οίκου ανοχής μάλλον σου εμφυτεύθηκε, φιλικά και ανθρώπινα θα σου έλεγα ψάξε το καλύτερα. Μην γίνεις υποχείριο κάποιων που απλά ενοχλούνται από την παρουσία διαφορετικότητας.

ΥΓ: και μόνο η συμπεριφορα τους όσον αφορά το πάρτι θα με προβλημάτιζε τα μάλα.

Ζήτα από έναν Έλληνα που κάνει πάρτι 3:00 αξημέρωτα να χαμηλώσει τη μουσική. Η ευγενική μου ανατροφή δεν μου επιτρέπει να σου πω σε ποιο ακριβως σημείο του σώματός του θα σε εγγράψει.

Rea μου, μου εχει περασει κι εμενα απο το μυαλο αυτο που λες αλλα αναμεσα σε ολους αυτους που μου κανουν παραπονα ειναι και σοβαρες οικογενειες που δεν θα εμπαιναν σε τετοιες διαδικασιες ουτε θα εκτοξευαν κατηγοριες χωρις να ειναι σιγουροι γι'αυτο που λενε...ετσι αποφασισα να ενεργησω τωρα παρολο που μου κανουν παραπονα διαφοροι τουλαχιστον εδω και 2 μηνες!!

Οσο για τους εγχρωμους εχουμε και αλλους στην πολυκατοικια οι οποιοι οχι μονο ειναι κυριοι στη συμπεριφορα τους αλλα ειναι παντα οι πρωτοι που μου πληρωνουν τα κοινοχρηστα...επομενως δεν νομιζω οτι ειναι θεμα διαφορετικοτητα αλλα πραγματικης οχλησης...απλα δεν ξερω μηπως αυτη η ενοχληση εχει να κανει μονο με υπερβολικους θορυβους απο το εν λογω διαμερισμα που απο καποιους μεταφραζονται ως οικος ανοχης!!!:rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

ΣΩΤΗΡΙΑ, η little_prince θέλει να το πάει αλλού, όχι η θεματοθέτρια...

Εννοώ ότι πολλές φορές περιγράφουμε κάτι εδώ μέσα, και κάποιος πιάνεται από κάποια λέξη και βάζει λόγια στο στόμα μας, ή οδηγεί την κουβέντα αλλού, π.χ. ρατσισμός...

Συμφωνώ μ' εσένα!

Διαφημίσεις

Εννοώ ότι πολλές φορές περιγράφουμε κάτι εδώ μέσα, και κάποιος πιάνεται από κάποια λέξη και βάζει λόγια στο στόμα μας, ή οδηγεί την κουβέντα αλλού, π.χ. ρατσισμός...

Συμφωνώ μ' εσένα!

α καταλαβα οκ ;)

Ξαναδιαβαζοντας το θεμα, μου γεννηθηκαν καποιες αποριες. Λες, οτι οταν σε ενημερωσαν για το παρτυ ηταν δυο ατομα. Ειναι ζευγαρι που μενει στο διαμερισμα? Εαν ναι, τοτε μηπως ειναι απλα "θορυβωδεις" την ωρα που συνευρισκονται?

Και μηπως, αυτοι που περιμενουν στις σκαλες, ειναι απλα φιλοι τους που ερχοντε να τους δουν, και βγαινουν στις σκαλες ας πουμε για να κανουν ενα τσιγαρο? Κοινως, μηπως προκειται για παρεξηγηση και οι ανθρωποι δεν κανουν τελικα τιποτα κακο απλα ειναι πιο θορυβωδεις και δεν το εχουν καταλαβει? Τοτε, νομιζω μια απλη παρατηρηση απο σενα ως εκπροσωπος των υπολοιπων, ισως αρκουσε.

Καταρχην δεν θα μπω καν στον κοπο να σχολιασω τα περι ρατσισμου...οποιος εχει τη μυγα...

Candy στο διαμερισμα μενουν 2 κοπελες και ενας νεαρος...στα σκαλια καθονται διαφοροι ανθρωποι στις 1 και 2 η ωρα το πρωι αρα και τσιγαρο να κανουν παλι δεν το θεωρω οκ ασε που εαν θελουν να κανουν τσιγαρο ας κανουν στο μπαλκονι...εκτος απο ηχους συνευρεσεων υπαρχουν και ηχοι τσακωμων και βιαιοπραγιας...επαναλαμβανω οτι δεν ειμαι αυτυκουος μαρτυρας ολων αυτων αλλα βρε παιδια δεν ειναι δυνατον να τους βαρεσε ομαδικη παρακρουση ολους απο τον 3ο οροφο και κατω!!!! Και οκ ειναι καποιοι παραξενοι που το ενα τους βρωμαει και το αλλο τους ξυνιζει οι οποιοι απο την πρωτη μερα αρχισαν τη μουρμουρα αλλα τωρα που κανουν παραπονα και ατομα που δεν με ειχαν ξαναενοχλησει για κατι παρομοιο...τι να πω??? Να κανουν τοσο λαθος??? Το μονο που ξερω εγω ως γεγονος ειναι οτι απο τοτε που ηρθαν στην πολυκατοικια μου χτυπανε το κουδουνι τουλαχιστον 1 φορα την εβδομαδα περιεργες ωρες δηλαδη 3 το πρωι κτλ. και το ιδιο συμβαινει και σε αλλους...

Ελπιζω η ασφαλεια να βγαλει καποια ακρη γιατι τελικα εαν δεν συμβαινει κατι τετοιο κριμα θα ειναι να ξεσπιτωνονται...:rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Όταν θέλω να περιγράψω ένα πρόβλημα, συνήθως παραθέτω τα σχετικά στοιχεία. Το σχολίασα λοιπόν γιατί μου φάνηκε άσχετο με το θέμα!

Διαφημίσεις

Συμφωνώ μ' εσένα!

jucca, όταν χρειάζομαι διευκρινήσεις για κάτι, τις ζητάω. Αν θεωρείς ότι υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από αυτό ή ότι βάζω λόγια που δεν έχουν ειπωθεί, οκ, δικαίωμα σου! :)

little prince θεωρεις οτι τα λεγομενα σου συμβαλλουν στο θεμα ή στη λυση του???

Τους ανθρωπους 'μαυρουληδες' τους ειπα...ουτε τους εβρισα ουτε με απασχολει καν το χρωμα τους οπως δεν με ενοχλουσε ουτε εμενα οταν με αποκαλουσαν 'the greek' στο εξωτερικο...καλο θα ηταν να μην ψαχνουμε να βρουμε φαντασματα εκει που δεν υπαρχουν...στο κατω κατω εαν καποιου δεν του αρεσει κατι στο συγκεκριμενο θεμα δεν χρειαζεται να συνεχισει να το διαβαζει ποσο μαλλον να απαντησει...

Παντως δεν το θεωρεις περιεργο οτι τοσες μερες μου εχουν απαντησει τοσες κοπελες και ποσες αλλες το εχουν διαβασει καμια δεν ασχοληθηκε με το συγκεκριμενο ζητημα...μονον εσυ...θα το εκτιμουσα εαν δεν συνεχιζοταν αυτο το ζητημα δεδομενου οτι δεν εχει καμια σχεση με το προβλημα μου και ανοιγες ενα δικο σου θεμα περι ρατσιμου και συναφων φασιστικων θεωριων..

Ευχαριστω...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Μετα απο αυτη την παρενθεση συνεχιζω στο θεμα μου...

Μιλησα με τον ιδιοκτητη ο οποιος αυτη τη φορα ηταν πολυ διαλλακτικος (υπαρχει λετε περιπτωση να επικοινωνησε μαζι του η ασφαλεια??)...μου ειπε συγκεντρωστε τις υπογραφες και τοτε θα κανω κι εγω αυτο που πρεπει...

Απλα τωρα μου καρφωθηκε στο μυαλο αυτο που μου ειπε η Rea οτι δηλαδη μηπως δεν ισχυει τα περι οικου ανοχης αλλα απλα οι ενοικοι του συγκεκριμενου διαμερισματος ειναι πολυ θορυβωδεις...βεβαια οι γειτνιαζοντες ενοικοι διαρρυγνυουν τα ιματια τους οτι το σπιτι λειτουργει παρανομως...

Σκεφτομαι την επιστολη να τη γραψω σε πρωτο πληθυντικο και να πω οτι υπαρχουν ενδειξεις για το συγκεκριμενο θεμα μετα απο μαρτυριες των ενοικων του συγκεκριμενου οροφου και να τις παραθεσω...μπορει κατι τετοιο να με καλυψει??? Μη βρεθω μπλεγμενη στο τελος τελος...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

aggelomarios διαβασα συνοπτικα το θεμα σου και να σου πω την αληθεια φρικαρα λιγουλακι... εχεις κανενα νεο απο αστυνομια?

Tzitzikaki μου ο αξιωματικος της ασφαλειας με τον οποιο μιλησα με προειδοποιησε οτι αυτες οι υποθεσεις παιρνουν καιρο...φανταζομαι οτι θα πρεπει να παρακολουθησουν την κατασταση και οταν ειναι βεβαιοι να δρασουν...εαν βεβαια εχουν το απαραιτητο προσωπικο για να ασχοληθει με μια ελασσονος σημασιας υποθεση η οποια ομως ειναι μειζονος για εμας:rolleyes::rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

..βεβαια οι γειτνιαζοντες ενοικοι διαρρυγνυουν τα ιματια τους οτι το σπιτι λειτουργει παρανομως...

Σκεφτομαι την επιστολη να τη γραψω σε πρωτο πληθυντικο και να πω οτι υπαρχουν ενδειξεις για το συγκεκριμενο θεμα μετα απο μαρτυριες των ενοικων του συγκεκριμενου οροφου και να τις παραθεσω...μπορει κατι τετοιο να με καλυψει??? Μη βρεθω μπλεγμενη στο τελος τελος...

Μήπως να βάλεις του γείτονες που διαρρυγνύουν τα ιμάτιά τους να υπογράψουν επώνυμα την επιστολή?

Να δούμε το κατά πόσο θα συνεχίσουν να τα διαρρυγνύουν εάν πρέπει να το κάνουν επωνύμως και όχι να φορτώνονται στον διαχειριστή (σε νιώθω κι εγώ διαχειρίστρια είμαι)

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

little prince θεωρεις οτι τα λεγομενα σου συμβαλλουν στο θεμα ή στη λυση του???

Τους ανθρωπους 'μαυρουληδες' τους ειπα...ουτε τους εβρισα ουτε με απασχολει καν το χρωμα τους οπως δεν με ενοχλουσε ουτε εμενα οταν με αποκαλουσαν 'the greek' στο εξωτερικο...καλο θα ηταν να μην ψαχνουμε να βρουμε φαντασματα εκει που δεν υπαρχουν...στο κατω κατω εαν καποιου δεν του αρεσει κατι στο συγκεκριμενο θεμα δεν χρειαζεται να συνεχισει να το διαβαζει ποσο μαλλον να απαντησει...

Παντως δεν το θεωρεις περιεργο οτι τοσες μερες μου εχουν απαντησει τοσες κοπελες και ποσες αλλες το εχουν διαβασει καμια δεν ασχοληθηκε με το συγκεκριμενο ζητημα...μονον εσυ...θα το εκτιμουσα εαν δεν συνεχιζοταν αυτο το ζητημα δεδομενου οτι δεν εχει καμια σχεση με το προβλημα μου και ανοιγες ενα δικο σου θεμα περι ρατσιμου και συναφων φασιστικων θεωριων..

Ευχαριστω...

aggelomarios, αν διάβαζες κάπου (εν συντομία): "Με ενοχλούν οι γείτονες. Πιθανολογείται ότι διατηρούν οίκο ενοχής. Είναι 2 λευκοί. Με ειδοποίησαν για πάρτυ, το έληξαν στις ώρες κοινής ησυχίας κλπ.", θα σου έκανε εντύπωση? Εμένα μου έκανε, γι'αυτό και ρώτησα- διευκρινιστικά. Σου ζητώ συγνώμη αν θεωρείς ότι αυτό σε πρόσβαλε- δε το κανα με αυτό το σκοπό. Ξεκαθάρισες αργότερα ότι δεν πρόκειται περίπτωση να έχουν παρεξηγηθεί οι άνθρωποι αυτοί λόγω χρώματος σε ένα επόμενο post σου. Για μένα αυτή ήταν και η απάντηση στην ερώτησή μου και το θέμα τελείωσε εκεί.

Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι καλό να λέμε την άποψη μας ακόμα και αν έρχεται σε αντίθεση με την πλειοψηφία- μερικές φορές τα πιό ωφέλιμα συμπεράσματα εξάγονται από διαφορετικότητα στις απόψεις.

Παρ'όλα αυτά, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι η παρέμβαση μου φάνηκε να προκάλεσε έριδες και επειδή δε το θέλω αυτό, δε θα συνεχίσω στο συγκεκριμένο topic- πάω στις συνταγές! Καλή επιτυχία με τους γείτονες!

Υ.Σ. Χρειάστηκε να καλέσουμε και μεις αστυνομία για γλέντι με ορχήστρα(!!!) που έκαναν, καθημερινή, δικοί μας γείτονες. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις 5 το πρωί...

Μήπως να βάλεις του γείτονες που διαρρυγνύουν τα ιμάτιά τους να υπογράψουν επώνυμα την επιστολή?

Να δούμε το κατά πόσο θα συνεχίσουν να τα διαρρυγνύουν εάν πρέπει να το κάνουν επωνύμως και όχι να φορτώνονται στον διαχειριστή (σε νιώθω κι εγώ διαχειρίστρια είμαι)

Εννοειται αυτο...δεν εχουν κανενα προβλημα να υπογραψουν επωνυμα...γι'αυτο κι εγω συνεχιζω τη διαδικασια θεωρωντας οτι εφοσον δεχονται να υπογραψουν αρα οντως υπαρχει θεμα...τη Δευτερα που θα γινει η συλλογη των υπογραφων ειμαι περιεργη ποσοι τελικα θα υπογραψουν...:rolleyes:

Ξερει καμια κοπελα εαν θα πρεπει να υπαρχει καποιο minimum υπογραφων??? Εννοω αρκει η πλειοψηφια των ιδιοκτητων, μηπως μπορουν να υπογραψουν και οι ενοικιαστες δεδομενου οτι το θεμα απτεται τη καθημερινη μας ζωη στην πολυκατοικια?

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Little prince δεχτη η αποψη των παντων απλα να απτεται του θεματος...

Παντως σ'ευχαριστω για την ευχη σου και σου ευχομαι κι εγω καλα μαγειρεματα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Κοριτσια μια βοηθεια...

Πως να ξεκινησω την επιστολη που θα τους βαλω να υπογραψουν???

Με λιγα λογια τι να λεει???

Οτι υπαρχουν ενδειξεις οτι στο εν λογω διαμερισμα λειτουργει οικος ανοχης? Και να πω οτι ζηταμε τι?? Την απομακρυνση των συγκεκριμενων ενοικων??? Η' την συνδρομη της αστυνομιας???

Τη Δευτερα εχω συνελευση και δεν ξερω τι να γραψω μαμωτο...και τι επικεφαλιδα να βαλω...ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ?? Και σε ποιον να την απευθυνω?? Προς πασα ενδιαφερομενο???

HEEEEEELP!!!!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...