Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

οικος ανοχης σε πολυκατοικια!!!

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!

Θα ηθελα τη βοηθεια σας για ενα θεμα που εχει ανακυψει στην πολυκατοικια που μενω και που ειμαι διαχειριστρια τους τελευταιους 3 μηνες...

Εχει πεσει στην αντιληψη αρκετων ενοικων της πολυκατοικας οτι στο 2ο οροφο νοικιαζεται ενα διαμερισμα οπου οι ενοικοι το εχουν μετατρεψει σε οικο ανοχης με ολες τις συνεπεις που ενεχει κατι τετοιο...φασαριες τα βραδια σε προχωρημενη ωρα ειτε αυτο ειναι μουσικη στη διαπασων ειτε καυγαδες με ολα τα παρελκομενα, πελατες να περιμενουν στα σκαλια του ισογειου, κουδουνια να βαρανε στις 3 η ωρα τη νυχτα (συγκεκριμενα χτυπησαν και το δικο μου στις 3,30 προχθες). Εννοειται ο ενημερωθηκε ο ιδιοκτητης ο οποιος μας ειπε οτι δεν τον απασχολει το θεμα και να κανουμε οτι θελουμε...

Τι μπορουμε να κανουμε??? Που μπορω να κανω καταγγελια??? Μηπως υπαρχει καποιος νομος να κινηθουμε και εναντιον του ιδιοκτητη διοτι παντα φερνει προβληματικους ενοικιαστες στην πολυκατοικια...

Καθε βοηθεια δεκτη.

Ευχαριστω πολυ.

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για αρχη, δειτε το καταστατικο της πολυκατοικιας. Στο δικο μας πχ αναφερεται ρητα οτι απαγορευτεται η χρηση των διαμερισματων 'η των καταστηματων ως οικος ανοχης.

Αν καταλαβα καλα, δεν το εχουν δηλωσει ως οικο ανοχης, χρησιμοποιουν ομως το διαμερισμα ως τετοιο κρυφα, σωστα? Αν ειναι ετσι, μαλλον θα πρεπει να το καταγγειλεις στις αρμοδιες αρχες (υγειονομικο, ηθων κοκ).

Στον ιδιοκτητη, απο οσο γνωριζω (παθων κι εγω, ευτυχως οχι σε αυτο το σημειο - ΑΚΟΜΑ) δεν μπορεις να κανεις πολλα πραγματα. Οφειλει ομως να σεβεται το καταστατικο της πολυκατοικιας.

Καλα ξεμπερδεματα... Παντως, αν δεν εισαι ιδιοκτητης... μηπως να εψαχνες κατι αλλο?

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Μα ειμαι ιδιοκτητρια γι' αυτο και ειμαι διαχειριστρια...

Την αστυνομια την εχουν παρει πολλες φορες τηλ. αλλα δεν ερχεται πλεον για απλη διαταραξη ησυχιας...εδω δεν προλαβαινουν φονους και ληστειες μας ειπαν!

Εννοειται οτι στο καταστατικο αναφερεται ρητως οτι απαγορευεται η χρηση των διαμερισματων ως οικους ανοχης γι'αυτο λεω μηπως μπορουμε να κινηθουμε και εναντιον του ιδιοκτητη μια και καλη..

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Καλε εννοειται οτι δεν εχει αδεια!!! Αμφιβαλλω εαν εχουν αδειες παραμονης και οι ενοικοι...

Δηλαδη μαζευω υπογραφες και παω στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου??

Το υγειονομικο που ειναι???

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Κ μείς είχαμε στη διπλανή οικοδομή κ δεν είχε πάρει χαμπάρι κανείς. Κ μια μέρα είδαμε αστυνομία κ κανάλια έξω από την πόρτα μας!!

Νομίζω το ηθών είναι η καλύτερη λύση!!!

Διαφημίσεις

Πηρα στο Ηθων αλλα επειδη η συγκεκριμενη υπηρεσια ειναι σε διαδικασια κλεισιματος με παρεπεμψαν στην υπηρεσια οργανωμενου εγκληματος στο τμημα σωματεμποριας...μιλησα με εναν αξιωματικο υπηρεσιας, του ειπα ολη την ιστορια και μου ειπε οτι θα το ερευνησουν...του εδωσα και το τηλ. του ιδιοκτητη μπας και τον ταρακουνησουν λιγακι...

Αντε να δουμε τι θα δουμε...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Πηρα στο Ηθων αλλα επειδη η συγκεκριμενη υπηρεσια ειναι σε διαδικασια κλεισιματος με παρεπεμψαν στην υπηρεσια οργανωμενου εγκληματος στο τμημα σωματεμποριας...μιλησα με εναν αξιωματικο υπηρεσιας, του ειπα ολη την ιστορια και μου ειπε οτι θα το ερευνησουν...του εδωσα και το τηλ. του ιδιοκτητη μπας και τον ταρακουνησουν λιγακι...

Αντε να δουμε τι θα δουμε...

ελπιζω να το ερευνησουν και να μην σε συνεδεσαν με ΚΑΙΡΟ... γιατι με εμας εχει γινει κατι τετοιο σε αλλη περιπτωση:evil:

Να σου πω την αληθεια γι'αυτο εδωσα το ονομα μου και τους ειπα οτι ενεργω ως διαχειριστρια της πολυκατοικιας (ελπιζω να μην βρω κανα μπελα στο τελος!!!) και ευτυχως μου εκοψε και ζητησα και το ονομα του αξιωματικου με τον οποιο μιλησα ωστε εαν χρειαστει να ζητησω τον ιδιο...

Πιστευω παντως οτι ενα τηλ. στον ιδιοκτητη θα το κανουν τουλαχιστον...οποτε θα πρεπει να περιμενω τα μεθεορτια και απο αυτον:rolleyes::rolleyes:

Αχ βρε Ελλαδα να φοβασαι να ζητησεις το δικο σου για να μην φας ξυλο στο τελος!!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Να σου πω την αληθεια γι'αυτο εδωσα το ονομα μου και τους ειπα οτι ενεργω ως διαχειριστρια της πολυκατοικιας (ελπιζω να μην βρω κανα μπελα στο τελος!!!) και ευτυχως μου εκοψε και ζητησα και το ονομα του αξιωματικου με τον οποιο μιλησα ωστε εαν χρειαστει να ζητησω τον ιδιο...

Πιστευω παντως οτι ενα τηλ. στον ιδιοκτητη θα το κανουν τουλαχιστον...οποτε θα πρεπει να περιμενω τα μεθεορτια και απο αυτον:rolleyes::rolleyes:

Αχ βρε Ελλαδα να φοβασαι να ζητησεις το δικο σου για να μην φας ξυλο στο τελος!!!!!

αστο να περασει καμια εβδομαδα και μετα να τους ξαναενοχλησεις!

Ναι καλε...μη σου πω και παραπανω!!!

Αφου και ο ιδιος μου ειπε οτι δεν ξερει ποτε θα εχουμε αποτελεσματα...

Φανταζομαι οτι θα πρεπει να παρακολουθησουν πρωτα βαλε και την ελλειψη προσωπικου που σιγουρα θα εχουν...τουλαχιστον να ξεκινησει μια διαδικασια βρε παιδακι μου!!!

Ασε που σκεφτηκα την επομενη φορα να βαλω εναν απο τους ενοικους που ενοχλουνται αμεσα να παρει τηλ. ωστε να καταλαβουν οτι οντως υπαρχει θεμα...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Την αστυνομια την εχουν παρει πολλες φορες τηλ. αλλα δεν ερχεται πλεον για απλη διαταραξη ησυχιας...εδω δεν προλαβαινουν φονους και ληστειες μας ειπαν!

Που φτασαμε! Λες και δεν υπαρχει νομος για την διαταραξη κοινης ησυχιας... Το οτι εγω, που διαταρασσεται η ησυχια μου, μπορω ανετα να φτασω στον φονο... Ψιλα γραμματα...

Εννοειται οτι στο καταστατικο αναφερεται ρητως οτι απαγορευεται η χρηση των διαμερισματων ως οικους ανοχης γι'αυτο λεω μηπως μπορουμε να κινηθουμε και εναντιον του ιδιοκτητη μια και καλη..

Ναι φυσικα μπορεις... Να του κανεις μηνυση, να πληρωσεις δικηγορο, δικαστηρια κτλ και να περιμενεις χρονια και χρονια μηπως και δικαιωθεις!!! Τι κι αν υπαρχει υπογεγραμμενο απο ολους καταστατικο... Τιποτα δεν ειναι αυτονοητο!!!

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Την αστυνομια οσες φορες την καλεσες για διαταραξη κοινης ησυχιας? Γιατι, εαν ναι λογικο να μην ασχοληθουν. Να τους ξαναπαρεις και να τους πεις οτι στην πολυκατοικια που μενεις και υπαρχουν και μικρα παιδια λειτουργει οικος ανοχης και γινεται σωματεμπορια και υποπτες κινησεις ειδικα τις βραδυνες ωρες. Πρηξτους στα τηλεφωνα μην το αφηνεις.

Και οντως ειναι τετοιος τυπος...περισυ ειχαν σπασει οι σωληνες του καλοριφερ του διαμερισματος του με αποτελεσμα να χαλασει το ταβανι του απο κατω διαμερισματος...οταν η ιδιοκτητρια του ειπε οτι θα πρεπει να επισκευασει το ταβανι της της απαντησε οτι δεν προκειται να κανει τιποτα και εαν θελει ας του κανει μηνυση και σε 5-6 χρονια που θα εκδικασθει η υποθεση θα της δωσει 100ευρω...εννοειται οτι η γυναικα προκειμενου να μπει σε αυτη τη διαδικασια επισκευασε τη ζημια μονη της!!!

Τωρα που το σκεφτομαι βρε καλα εκανα και εδωσα το τηλ. του στην αστυνομια...αστα κομματια απο εκει...να ειμαστε θυματα του καθε θρασυδειλου!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Τι θα κανεις βρε???

Επιδρομη?????

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Για να είσαι σίγουρη πως η καταγγελία σου περάστηκε στο βιβλίο αδικημάτων και συμβάντων (ΒΑΣ) πρέπει να πας από το Τμήμα της περιοχής σου και να το καταγγείλεις. Εάν θέλεις η καταγγελία σου να μείνει ανώνυμη, τότε να ζητήσεις εγγραφή στο βιβλίο καταγγελιών.

Σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτει ο Αξ/κος Υπηρεσίας τα στοιχεία σου, είτε τα δηλώσεις είτε όχι.

Επίσης, να απευθυνθείς στο Τμήμα Ασφαλείας,γιατί τα θέματα Ηθών είναι δικαιοδοσία της Ασφάλειας.

Καλή τύχη εύχομαι, αν και χωρίς αποδείξεις, σπάνια επιλύονται αυτά τα θέματα.Περνάνε 5-6 μήνες έρευνας και προανάκρισης και μετά στοιχειοθετείται το αδίκημα.

Πηρα στο Ηθων αλλα επειδη η συγκεκριμενη υπηρεσια ειναι σε διαδικασια κλεισιματος με παρεπεμψαν στην υπηρεσια οργανωμενου εγκληματος στο τμημα σωματεμποριας.....

Καλλικράτης και περικοπές και εκεί...:evil:

Για να είσαι σίγουρη πως η καταγγελία σου περάστηκε στο βιβλίο αδικημάτων και συμβάντων (ΒΑΣ) πρέπει να πας από το Τμήμα της περιοχής σου και να το καταγγείλεις. Εάν θέλεις η καταγγελία σου να μείνει ανώνυμη, τότε να ζητήσεις εγγραφή στο βιβλίο καταγγελιών.

Σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτει ο Αξ/κος Υπηρεσίας τα στοιχεία σου, είτε τα δηλώσεις είτε όχι.

Επίσης, να απευθυνθείς στο Τμήμα Ασφαλείας,γιατί τα θέματα Ηθών είναι δικαιοδοσία της Ασφάλειας.

Καλή τύχη εύχομαι, αν και χωρίς αποδείξεις, σπάνια επιλύονται αυτά τα θέματα.Περνάνε 5-6 μήνες έρευνας και προανάκρισης και μετά στοιχειοθετείται το αδίκημα.

Απο την απαντηση σου αντιλαμβανομαι οτι εχεις γνωση του θεματος...

Θεωρεις δηλαδη εκτος απο την καταγγελια που εκανα τηλεφωνικως στην Ασφαλεια (το τηλ. που καλεσα ηταν στα κεντρικα στη ΓΑΔΑ) θα πρεπει να παω και στο ΑΤ της περιοχης μου?

Επισης αυτο με την αποκρυψη των στοιχειων μου ειναι σιγουρο? Γιατι δεν θελω να ερθει καμια ωρα ο ιδιοκτητης και να βαραει την πορτα μου φωναζοντας...οχι τιποτα αλλο αλλα εχω και 2 μικρα παιδια!!!!:rolleyes::rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...