Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τελικά εγώ είμαι η παράλογη?

mamavicky

Recommended Posts

Βρε κοπέλα μου αναμφισβήτητα είσαι η καλύτερη οικοδέσποινα απλά είναι δύσκολο να ακολουθήσει και ο άλλος το δικό σου πρόγραμμα. Αφού είναι τοσο φίλοι σας φαντάζομαι ήξερες τον χαρακτήρα της κοπέλας, δεν είχατε ξαναπάει σπίτι τους? Και επειδή στα τελευταία τρια μηνύματά σου φαίνεται να έχεις αποφασίσει η ίδια για τον τίτλο του θέματός σου, δε νομίζω ότι χρειάζεσαι άλλες γνώμες πια!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 123
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σιγουρα.ειδα πως οι περισσοτερες κοπελες συμφωνουν μαζι μου.οποτε ναι εχεις δικιο πρεπει να αλλαξει ο τιτλος τελικα οχι δεν ειμαι εγω η παραλογη........

το παιδι κοιμοταν απο οταν ηρθανε οι επισκεπτες σε αλλο δωματιο με κλειστη πορτα παρολα αυτα ο καπνος εννοειται ειχε μπει και στο δωματιο.....πηγα να μπω εγω για να κοινηθω και ηταν δραμα.

Ε τώρα ΕΙΣΑΙ υπερβολική. Το παιδί να κοιμάται σε άλλο δωμάτιο και με κλειστή την πόρτα και να ζητάμε από τον κοσμο να μην καπνίζει γι αυτό το λόγο, είναι παράλογη απαίτηση.

σιγουρα.ειδα πως οι περισσοτερες κοπελες συμφωνουν μαζι μου.οποτε ναι εχεις δικιο πρεπει να αλλαξει ο τιτλος τελικα οχι δεν ειμαι εγω η παραλογη........

Και καλά θα κάνεις...οι υπόλοιπες που σε θεωρούν παράλογη απλά δεν υπάρχουν!!! Ας πάνε να κοιμηθούν μέχρι τη 1 και μετά μιλάνε!!!!:D:D:D:D:D

Όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και στη φιλοξενία, υπάρχουν πολλά μέτρα και πολλά σταθμά.

Τι θέλω να πω; Όταν προσκαλείς κάποιον στο σπίτι σου για να τον φιλοξενήσεις, οφείλεις να τον περιποιηθείς όσο καλύτερα μπορείς. Δεν χρειάζεται να του φτιάξεις πέντε πίτες με σπιτικό φύλο, αλλά επίσης είναι γαϊδουριά να κάνεις γενική καθαριότητα ενώ έχεις φιλοξενούμενους ή να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι, ενώ ξέρεις ότι σε 2 ώρες έχουν προγραμματίσει αναχώρηση. Όταν σε έχει φιλοξενήσει κάποιος στο σπίτι του πρώτα και ανταποδίδεις την φιλοξενία, το σωστό είναι να τον περιποιηθείς σε ανάλογο βαθμό (δεν μπορεί ο άλλος να σε τρέχει πάνω-κάτω σε όλη την Αθήνα κι εσύ να μην τον βγάζεις μία βόλτα μέχρι την πλατεία του χωριού σου). Αντιστοίχως, όταν κουβαλιέσαι εσύ σε κάποιον με δική σου πρωτοβουλία, είτε για να ξεσκάσεις είτε για να εξυπηρετηθείς, οφείλεις να είσαι όσο λιγότερο βάρος γίνεται, να λείπεις από το σπίτι πολλές ώρες, και αν έχεις ειδικές διατροφικές ανάγκες, να φέρνεις το δικό σου φαΐ. Όταν οι φιλοξενούμενοι ή οι φιλοξενούντες έχουν μικρά παιδιά, οι ανάγκες και το πρόγραμμα των παιδιών μπαίνουν πάνω από όλα.

Από εκεί και πέρα, ο κάθε ένας έχει τις δικές του ιδιοτροπίες και προκειμένου να περάσουν όλοι καλά, καλό είναι να βάζουν όλοι νερό στο κρασί τους. Δεν θέλουν όλες οι νοικοκυρές να μπαίνουν άλλοι στην κουζίνα τους και να μαγειρεύουν (αν εγώ κοιμόμουν μέχρι τις 1 - που δεν θα κοιμόμουν, αλλά λέμε ΑΝ - και η φιλοξενούμενή μου έμπαινε στην κουζίνα μου και άρχιζε το μαγείρεμα, θα την είχα ξεμαλλιάσει!! τρόπος του λέγειν). Αν κάποιος δεν θέλει να βλέπει μαϊντανό στα γεμιστά και ντρέπεται να σου πει να αλέσεις τον μαϊντανό, καλό είναι αν έχει τσίπα, να φέρει γεμιστά μαγειρεμένα από το σπίτι του (κρίμα μόνο αν δεν στο έχει πει κι έχεις ετοιμάσει εσύ δικά σου).

Και για να μην μακρυγορήσω υπερβολικά -- όποιους δεν τους γουστάρουμε και πολύ, δεν τους καλούμε στο σπίτι μας. Αν δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, το κάνουμε τουμπεκί. Αν μας φορτώνονται συνεχώς επισκέψεις και δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να τους περιποιηθούμε, είτε λέμε ότι δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε, είτε κάνουμε εξήγηση ότι η φιλοξενία μας περιορίζεται σε ένα κρεβάτι, ένα μπάνιο και ένα τραπέζι για το πρωινό τους.

Η φιλοξενία χρειάζεται υποχωρήσεις και από τις δυο πλευρές. Δεν εκτιμούν όλοι οι άνθρωποι την υπέρμετρη φιλοξενία, μερικοί είναι πιο ευχαριστημένοι με λιγότερα. Το βασικό είναι να μπορείς να φιλοξενήσεις άτομα που εκτιμούν αυτά που προσφέρεις και να φιλοξενήσαι από άτομα που προσφέρουν αυτά που εκτιμάς.

Διαφημίσεις

Μια και έχετε πιάσει το θέμα της φιλοξενίας να ρωτησω κι εγω κάτι....

την απόφαση μου βασικά την έχω πάρει αλλά θέλω τη γνώμη σας γιατί μου έκαναν εντύπωση οι αντιδράσεις των οικείων μου....

Σε 3 εβδομάδες θα φιλοξενήσω για πρώτη φορά μια πολύ καλή μου φίλη με το αγόρι της...τα παιδιά μου πρότειναν να τους κλείσω ξενοδοχείο για να μη μας ενοχλήσουν λόγω της μικρης και επειδή το σπίτι μας είναι τριάρι....

Εννοείται δεν το δέχτηκα!!!

Και έχω αποφασίσει να τους παραχωρήσω το κρεβάτι μας και να κοιμηθούμε με τον άντρα μου στον καναπέ κρεβατι στο σαλόνι ώστε να είναι πιο άνετα το ζευγάρι....

και κάποια κοντινά μου πρόσωπα που τους είπα όλο χαρά οτι θα φιλοξενησω τα παιδια και θα τους παραχωρήσω το κρεβάτι, αντέδρασαν και μου είπαν οτι δεν είναι σωστό να βγω εγω απο το κρεβάτι μου για να βάλω τους καλεσμένους και διάφορα τέτοια....

Δηλαδή είναι τόσο τραγικό αυτό????

θέλω να είναι άνετοι και να περάσουν καλά και πιστεύω οτι αν τακτοποιηθούν στο δωμάτιο μας θα είναι καλύτερα για εκείνους....

εσεις τι λέτε? είμαι λάθος???:confused::confused::confused:

την απόφαση μου βασικά την έχω πάρει αλλά θέλω τη γνώμη σας γιατί μου έκαναν εντύπωση οι αντιδράσεις των οικείων μου....

Σε 3 εβδομάδες θα φιλοξενήσω για πρώτη φορά μια πολύ καλή μου φίλη με το αγόρι της...τα παιδιά μου πρότειναν να τους κλείσω ξενοδοχείο για να μη μας ενοχλήσουν λόγω της μικρης και επειδή το σπίτι μας είναι τριάρι....

Και έχω αποφασίσει να τους παραχωρήσω το κρεβάτι μας και να κοιμηθούμε με τον άντρα μου στον καναπέ κρεβατι στο σαλόνι ώστε να είναι πιο άνετα το ζευγάρι....

και κάποια κοντινά μου πρόσωπα που τους είπα όλο χαρά οτι θα φιλοξενησω τα παιδια και θα τους παραχωρήσω το κρεβάτι, αντέδρασαν και μου είπαν οτι δεν είναι σωστό να βγω εγω απο το κρεβάτι μου για να βάλω τους καλεσμένους και διάφορα τέτοια....

θέλω να είναι άνετοι και να περάσουν καλά και πιστεύω οτι αν τακτοποιηθούν στο δωμάτιο μας θα είναι καλύτερα για εκείνους....

επειδη οι γονεις μου την εχουν πατησει και τους εχουν εκμεταλλευτει(με τα αδερφια μου εχουμε ζησει τρελα σκηνικα σαν παιδια) στο θεμα φιλοξενιας, θα σου ελεγα να μην βγεις με τον αντρα σου απο το κρεβατι σας.καταλαβαινω πως το λες, αλλα πιστεψε με και εκει πρεπει να υπαρχουν ορια.

Από τη στιγμή που το αισθάνεσαι και το κάνεις με την καρδιά σου, δεν είσαι καθόλου λάθος.

Το έχω κάνει κι εγώ με ανθρώπους που έχω ιδιαίτερη σχέση και εννοείται ότι αυτό δεν είναι λάθος.

Δεν χρειάζεται να τα λες όλα στα κοντινά σου πρόσωπα και όλοι να έχουν άποψη για το τι θα κάνεις εσύ. Είναι πολύ κουραστικό να πρέπει να απολογείσαι για το τι σκοπευεις να κάνεις κ.τ.λ.

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω στο να παραχωρήσεις το δωμάτιό σου είναι ότι αν χρειαστείς κάτι από το κομοδίνο ή την ντουλάπα σου αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί, θα πρέπει να ενοχλήσεις τους καλεσμένους σου για να μπεις να το πάρεις.

Αμα εσενα σου αρεσει αυτο που κανεις τι τον κοφτει τον καθενα. Εγω προσωπικα παντως δεν αφηνα το κρεβαττι μου για κανενα και για καμια Παναγια. Οπως επισης δεν φιλοξενω. Αρνουμε εκτος και αν ο αλλος δεν εχει στον ηλιο μοιρα. Δεν μου περισσευει φιλοξενια.......δυστυχως πλεον. Ξενοδοχειο.....και εγω την ησυχια μου......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

fairytale, ούτε κι εγώ θα'βγαινα από το κρεβάτι μου για να κοιμηθώ στον καναπέ, αλλά αν εσύ αισθάνεσαι ότι θέλεις να το κάνεις, ΟΚ κάντο και μην ακούς σχόλια τρίτων. Απλά όταν έχεις κι ένα παιδάκι, η φιλοξενία δεν ειναι και τόσο εύκολη. Αφού το ζευγάρι ήθελε να μείνει σε ξενοδοχείο, ας μείνει σε ξενοδοχείο. Έχεις σκεφτεί ότι κι εκείνοι ίσως να αισθάνονται πιο άνετα εκει, παρά στο σπίτι σου και μάλιστα αν σε βγάλουν απ΄το κρεβάτι σου;

Το εκανα μια φορα και στο τελος ενιωθα φιλοξενουμενη στο ιδιο μου το σπιτι.Πολλες φορες χρειαστηκα κατι απο την κρεββατοκαμαρα μου και δισταζα να μπω να το παρω.Δε θα στο συνιστουσα.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Εγώ δεν θα το έκανα πάντως. Μας έχει τύχει να πάμε φιλοξενούμενοι όταν ήμασταν ζευγάρι με τον άντρα μου σε θεία μου και μας είχε παραχωρήσει με το ζόρι το κρεβατι της. Το θεωρούσε προσβολή να μην κοιμηθούμε εκει, εγώ αισθανόμουν άσχημα να σου πώ την αλήθεια. Ηταν βέβαια μεγάλη τιμή, αλλά εγώ και πάλι δεν θα το έκανα σε κανέναν!

συγγνώμη που θα σου το πω αλλά κατά την γνώμη μου είσαι υπερβολική.

ουσιαστικά ότι και αν έκανε η φίλη σας σε ενοχλούσε, οπότε μήπως να σκεφτείς πως ίσως κάπου και εσύ έκανες κάτι λάθος?

εκείνη ξύπνησε στη 1 το μεσημέρι την κυριακή πριν φύγετε εσύ εφόσον δεν ήθελες να μείνει το παιδί σου νυστικό όντως γιατί δεν του έφτιαξες μια μακαρονάδα?

εφόσον το τσιγάρο δεν κάνει καλό για το παιδί σου γιατί το πήγες σε ένα σπίτι που καπνίζουν?

οι μητέρες έχετε απαιτήσεις απο εμάς που δεν είμαστε μητέρες να συμπεριφερόμαστε σαν μητέρες..συγγνώμη αλλά δεν γίνεται.

φυσικά και δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις πως ένα παιδί το αργότερο μέχρι τις 2 το μεσημέρι πρέπει να έχει φάει ή ότι δεν μπορείς να καπνίσεις σε ένα σπίτι που υπάρχει παιδί..αλλά πήγατε σε ένα σπίτι που το ζευγάρι δεν έχει παιδιά μην περιμένεις λοιπόν οι συνήθειες τους να είναι προσαρμοσμένες με τις δικές σας!

δηλαδή τι σε ενόχλησε δεν κατάλαβα?που δεν σκέφτετε και δεν λειτουργεί όπως εσένα?εγώ λογικό το βρήσκω... σίγουρα δεν θα έκανα το ίδιο αλλά δεν το θεωρώ παράλογο.

και για να κλείσω κάπου λέει κάποια κοπέλα πως η φίλη σου ζηλεύει επειδή δεν έχει παιδί!!έλεος!!!!!!!!!!!!ειλικρινά έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτό και αν είναι υπερβολή!!!!!!!για σένα που το έγραψες λοιπόν αυτό να σου πω πως η κουβέντα αυτή προσβάλει και υποτιμά όλες εμάς που προσπαθούμε για παιδί και δεν τα καταφέρνουμε, λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι!

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Από τη στιγμή που το αισθάνεσαι και το κάνεις με την καρδιά σου, δεν είσαι καθόλου λάθος.

Το έχω κάνει κι εγώ με ανθρώπους που έχω ιδιαίτερη σχέση και εννοείται ότι αυτό δεν είναι λάθος.

Δεν χρειάζεται να τα λες όλα στα κοντινά σου πρόσωπα και όλοι να έχουν άποψη για το τι θα κάνεις εσύ. Είναι πολύ κουραστικό να πρέπει να απολογείσαι για το τι σκοπευεις να κάνεις κ.τ.λ.

μωρε δε συνηθιζω αν συζητάω το τι θα κάνω απλα το αναφερα όταν με ρωτησαν πως θα βολευτουμε...

Το μόνο πρόβλημα που βλέπω στο να παραχωρήσεις το δωμάτιό σου είναι ότι αν χρειαστείς κάτι από το κομοδίνο ή την ντουλάπα σου αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί, θα πρέπει να ενοχλήσεις τους καλεσμένους σου για να μπεις να το πάρεις.

εντάξει αυτό δε νομιζω να συμβει....πιστευω θα τα βρουμε...

Αμα εσενα σου αρεσει αυτο που κανεις τι τον κοφτει τον καθενα. Εγω προσωπικα παντως δεν αφηνα το κρεβαττι μου για κανενα και για καμια Παναγια. Οπως επισης δεν φιλοξενω. Αρνουμε εκτος και αν ο αλλος δεν εχει στον ηλιο μοιρα. Δεν μου περισσευει φιλοξενια.......δυστυχως πλεον. Ξενοδοχειο.....και εγω την ησυχια μου......

δεν φιλοξενω συχνα....σχεδόν ποτέ θα έλεγα....

απλά την αγαπάω πολυ΄αυτη την κοπέλα και θέλω να τους ευχαριστησω όσο πιο πολύ μπορώ!

(η υπογραφη σου αποτελει απο τα αγαπημενα μου τραγούδια....

"Βρήκα στο ψέμα μου αλήθεια, γι'αυτό το παίρνω αγκαλιά

και πρίν μου γίνει συνήθεια, θα'χω φύγει μακριά...")

fairytale, ούτε κι εγώ θα'βγαινα από το κρεβάτι μου για να κοιμηθώ στον καναπέ, αλλά αν εσύ αισθάνεσαι ότι θέλεις να το κάνεις, ΟΚ κάντο και μην ακούς σχόλια τρίτων. Απλά όταν έχεις κι ένα παιδάκι, η φιλοξενία δεν ειναι και τόσο εύκολη. Αφού το ζευγάρι ήθελε να μείνει σε ξενοδοχείο, ας μείνει σε ξενοδοχείο. Έχεις σκεφτεί ότι κι εκείνοι ίσως να αισθάνονται πιο άνετα εκει, παρά στο σπίτι σου και μάλιστα αν σε βγάλουν απ΄το κρεβάτι σου;

δε θα το σκεφτόμουν να φιλοξενησω αν δεν είχα ένα πολύ καλόβολο και υπναρουδικο παιδι!

σίγουρα δε θα την ενοχλήσουν!!!

άσε που το να πάνε σε ξενοδοχείο, δε μου βγαίνει και οικονομικά γιατί θα πρέπει να το πληρωσω εγω....δε θα δεχόμουν να τους καλέσω εγω και να τους βάλω και να πληρωσουν ξενοδοχείο...

Το εκανα μια φορα και στο τελος ενιωθα φιλοξενουμενη στο ιδιο μου το σπιτι.Πολλες φορες χρειαστηκα κατι απο την κρεββατοκαμαρα μου και δισταζα να μπω να το παρω.Δε θα στο συνιστουσα.

Εγώ δεν θα το έκανα πάντως. Μας έχει τύχει να πάμε φιλοξενούμενοι όταν ήμασταν ζευγάρι με τον άντρα μου σε θεία μου και μας είχε παραχωρήσει με το ζόρι το κρεβατι της. Το θεωρούσε προσβολή να μην κοιμηθούμε εκει, εγώ αισθανόμουν άσχημα να σου πώ την αλήθεια. Ηταν βέβαια μεγάλη τιμή, αλλά εγώ και πάλι δεν θα το έκανα σε κανέναν!

εμενα δε με πειράζει καθόλου να βγω απο το κρεβάτι μου....

προκειμένου να βολευτούν οι φίλοι μου, δνε τρέχει τίποτα....

πάντως τελικα οι περισσότερες συμφωνείτε με τους οικείους μου....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Αν ήταν πολύ καλοί μου φίλοι, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τους βάλω να κοιμηθούν στο κρεβάτι μου. Σιγά πια, τι θα συνέβαινε; Για ένα βράδυ ή για δύο δεν είναι τόσο τρομερό και αφού λες ότι υπάρχει και καναπές κρεβάτι, ακόμα καλύτερα. Έτσι και εσύ θα μπορείς να σηκωθείς άνετα, να κάνεις τις δουλειές σου, χωρίς να προβληματίζεσαι

s-age.pngs-age.png

Προσωπικά το ίδιο έχω κάνει και θα κάνω όταν ξαναφιλοξενήσω κάποιον...

Αυτό νομίζω είναι το σωστό και δεν θα πάθουμε τίποτα αν τη βγάλουμε στο σαλόνι...Έτσι και αλλιώς συνηθισμένοι είμαστε, πολλές φορές έτυχε να μας πάρει και τους 3 ο ύπνος στο σαλόνι.

υ.γ. ποτέ όμως δεν έχω κάτσει να συζητήσω με κανέναν που έβαλα να κοιμηθούν οι καλεσμένοι μου...δεν πέφτει λόγος σε κανέναν και δεν βγάζω κανέναν από το κρεββάτι του.

rQGhp3.png

Αν ήταν πολύ καλοί μου φίλοι, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τους βάλω να κοιμηθούν στο κρεβάτι μου. Σιγά πια, τι θα συνέβαινε; Για ένα βράδυ ή για δύο δεν είναι τόσο τρομερό και αφού λες ότι υπάρχει και καναπές κρεβάτι, ακόμα καλύτερα. Έτσι και εσύ θα μπορείς να σηκωθείς άνετα, να κάνεις τις δουλειές σου, χωρίς να προβληματίζεσαι

Έχω φίλους στο εξωτερικό, που δεν με αφήνουν να πάω στο ξενοδοχείο με τίποτα, μου λένε να μην πατήσω σπίτι τους εαν πάω σε ξενοδοχείο και όταν θέτω το ερώτημα χώρος, μου απαντάνε "πως χίλιοι καλοί χωράνε", εμείς μου λένε θέλουμε να σε χαρούμε, να σε δούμε και να σε απολάυσουμε και όχι να σε βλέπουμε με δόσεις.

Προσωπικά με συγκινεί πολύ αυτό και το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ γι'αυτούς.

Το θεωρώ ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενώ αγαπημένα πρόσωπα και να θέλουν να περνούν χρόνο μαζί μου.

οι μητέρες έχετε απαιτήσεις απο εμάς που δεν είμαστε μητέρες να συμπεριφερόμαστε σαν μητέρες..συγγνώμη αλλά δεν γίνεται.

πόσο μα πόσο δίκιο έχεις σ'αυτό....

προσωπικά δεν είμαι καθόλου έτσι διότι απλά έχω πάντα κάπου στο μυαλουδάκι μου, ότι δεν γεννήθηκα μάνα, αλλά έγινα στην πορεία και είναι κάτι που δεν ξεχνώ ποτέ.

rQGhp3.png

Αυτό νομίζω είναι το σωστό και δεν θα πάθουμε τίποτα αν τη βγάλουμε στο σαλόνι...Έτσι και αλλιώς συνηθισμένοι είμαστε, πολλές φορές έτυχε να μας πάρει και τους 3 ο ύπνος στο σαλόνι.

υ.γ. ποτέ όμως δεν έχω κάτσει να συζητήσω με κανέναν που έβαλα να κοιμηθούν οι καλεσμένοι μου...δεν πέφτει λόγος σε κανέναν και δεν βγάζω κανέναν από το κρεββάτι του.

Να και η θεσσαλονική φιλοξενία :D!

Πολύ χαίρομαι, που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με αυτό το σκεπτικό! :)

Μην ξεχνάμε και από που είναι ο Ξένιος Δίας!

Έτσι είναι!!!:wink:

s-age.pngs-age.png

με παρεξηγησες βρε....

δεν κάθομαι να λέω στον ένα και στον άλλο τι κάνω σπίτι μου!!!!

ανέφερα οτι θα φιλοξενήσω την φίλη μου σε 2 φίλες και στη μητέρα μου...και οι 3 με ρωτησαν πως θα χωρέσουμε και τους εξήγησα τι σκοπεύω να κάνω....αυτό....

δεν έκατσα να αναλύω....:cool:

και όπως είπε και η summer99 με βολεύει και καλύτερα γιατί θα μπορώ να κινηθω στο σπίτι μου χωρις να φοβάμαι μήπως τους ενοχλήσω...ενω στο δωμάτιο μου, θα κλείνουν την πόρτα και μια χαρά...

Στο σπίτι μου υπάρχουν μόνο δύο υπνοδωμάτια.Το δικό μας και της κόρης μου. Την περασμένη Τετάρτη-Κυριακή φιλοξένησα την κουμπαρα και κολλητή μου φίλη. Κοιμήθηκαμε εγώ με εκείνη στην κρεβατοκάμαρα και ο άντρα μου στον καναπε. Ξέρω θα ακούσω πολλά:rolleyes:. Αλλα εμας μας βολεψε καθώς έιχαμε τον χώρο και χρόνο να θυμηθούμε τα παλιά κους-κους στο κρεβατι μέχρι αργά... Ο άντρας μου πολλές φορές αποκοιμιέται ετσι κ αλλιώς στον καναπέ και δεν είχε θέμα..Αστε που ξυπνούσαμε και βρίσκαμε κ έτοιμο καφε κ πρωινό.

Δεν το σκέφτηκα ποτέ και δεν με πειράζει. Την βλέπω 2 φορές τον χρόνο και το ευχαριστιέμαι8-)8-):cool:

Συμπληρώνω οτι την προηγούμενη φορά που ήρθε με τον τότε φίλο της, κοιμήθηκαν πάλι στην κρεβατ. μας ο άντρας μου στο σαλόνι και εγώ στο παιδικό στο κρεβάτι που τώρα κοιμάται η μικρή (τότε είμασταν ακόμα στην κούνια)

• 1 month later...

Αφου το ζευγάρι έχει ερθει πολλές φορές σπίτι σας κ τους έχετε φιλοξενήσει, δεν ήξερες τον χαρακτήρα της κοπέλας(κ του άντρα της);Όταν δηλαδή μένουν σε σας η συμπεριφορά τους είναι εντάξει;Γιατί αν είναι "αναίσθητη" ως οικοδέσποινα, "αναίσθητη" θα είναι κ ως φιλοξενούμενη-να τα περιμένει όλα έτοιμα, να μην πλένει ούτε το ποτήρι της ή έστω να το πάει μεχρι την κουζίνα..Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω..

BmA2p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...