Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποσο γάλα πιά............

Recommended Posts

............. πρεπει να τρωει η μπεμπα μου;

Τρωει 165γρ 5 φορες την ημερα! Ολοι μου λενε οτι ειναι λίγο!!! Τι θα το κάνω; Θα το σκάσω στο φαί;Ελεος πια.................. Τα νευρα μου! Ειναι 3μηνων και 19ημερων ύψος 61 και βάρος 5700

Διαφημίσεις

λοιπόν... άνοιξα τα τεφτέρια μου γιατί σημείωνα μέχρι 4ων μηνών όλα του τα γεύματα και τις ποσότητες :lol:

στην ίδια ακριβώς ηλικία ο γιος μου έκανε 5 γεύματα συνολικής ποσότητας από 800 έως 950 ml

είχε ύψος 63 και ήταν 7300 με τεράστια κεφάλα

(τα αγόρια είναι συνήθως πολύ πιο βαρυά απ τα κορίτσια)

Πιστεύω ότι η κόρη σου τρώει ΜΙΑ ΧΑΡΑ αναλογικά για το ύψος και το βάρος της και να μην ακούς κανεναν εκτός απ τον γιατρό σου

Αν δεν σου πει ο γιατρός σου ότι το παιδί είναι ελειποβαρές δεν έχεις κανένα απολύτως θέμα

Παίρνει βάρος κάθε μήνα? είσαι οκ!

nea mamaka τελικα τα μωρακια μας μοιαζουν σε πολλα :D

λοιπον και εμενα πανω απο 150 γρ δεν πινει με τιποτα :?

κανει περιπου 6-7 γευματα ομως, μου ξυπναει και το βραδυ ακομα

:shock:

xerete . emena eine pente mhnon eine 7 kila 70 ekatosta sas protino olouw mete apo ereynew pou ekana an yparxei fisika sthn a8ina ti gala skonh frisolac advance.ta diplokitazo ola apo to internet ta dokimazo kai blepo kai thn antidrash toy moroy sto ka8e gala kai episeis ka8e fora pou paei se gala gia pio megalous tou kano kai genikes analiseis na xsero an eine ali8ina ta stixia pou grafoun ta galata gia bitamhnes sidiro ktl.

so simperasma mexri 5.5 mhnon frisolac advance

kai apo 5.6 mhnon nestle nan 2

Διαφημίσεις

Παίρνει 1000-1100 γρ καθε μηνα. Τον τελευταιο μηνα πηρε 6 ποντους και καθηκε ετσι το βαρος που θα φαινοταν μου ειπε ο γιατρος. ολοι ομως μου την λενε αδυνατουλα και στεναχωριεμαι μηπως δεν κανω κατι καλα! Τσακωνομαι και με τον αντρα μου γιατι με μαλωνει που στεναχωριεμαι!

Παίρνει 1000-1100 γρ καθε μηνα. Τον τελευταιο μηνα πηρε 6 ποντους και καθηκε ετσι το βαρος που θα φαινοταν μου ειπε ο γιατρος. ολοι ομως μου την λενε αδυνατουλα και στεναχωριεμαι μηπως δεν κανω κατι καλα! Τσακωνομαι και με τον αντρα μου γιατι με μαλωνει που στεναχωριεμαι!

ααααααααα θα συμφωνήσω με τον άντρα σου!!!!!

επιπλέον, μάθε να ακούς σε τέτοια πράγματα ΜΟΝΟ τον γιατρό σας κι όχι τις θειάδες και τις γιαγιάδες...

όταν το παιδί αναπτύσεται κανονικά ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ποτέ! Αυτό είναι κανόνας... μη βάζεις στη ζωή σου έξτρα άγχος χωρίς λόγο

οι απ έξω πάντα κάτι θα σου λένε....

εμένα στην αρχή η πεθερά μου, μου έλεγε όλο νόημα ότι το παιδί είναι χοντρό και να το προσέξω αυτό μην γίνει σαν .... εμένα

(το παιδί ήταν κανονικά στις καμπύλες του αναλογικότατο)

μετά το παιδί πήρε ύψος και δεν φαινόταν πλέον τόσο το βάρος του και άρχισε να μου λέει ότι το παιδί είναι αδύνατο και δεν το ταΐζω σωστά....

αν κάθε φορά έπαιρνα υπόψη μου τις μ@λ@κίες που μου λεει τώρα θα είχα φουντάρει :lol:

να σου πω κατι ?μην σκας......ο γιος μου ετρωγε λιγοτερο απο τη δικια σου....σε ολα του τα γευματα(το πολυ 6μεσα στη μερα) επινε 100-130 ml γαλα(στο καθε γευμα)....στεναχωριομουν πολυ....μεχρι που πηγα στη παιδιατρο.....τον ζυγισαμε ....τον μετρησαμε και ηταν 3μηνων και 25 ημερων 7μιση κιλα και 70 εκατοστα....επαψα να αγχωνομαι.....λεω που να ετρωγε παραπανω......τεραστιος θα ηταν

μια χαρα ειναι το μωρο σου....μην ακους κανεναν.....απο τη στιγμη που παιρνει βαρος και υψος σημαινει οτι τα κανεις ολα τελεια!

ααααααααα θα συμφωνήσω με τον άντρα σου!!!!!

επιπλέον, μάθε να ακούς σε τέτοια πράγματα ΜΟΝΟ τον γιατρό σας κι όχι τις θειάδες και τις γιαγιάδες...

όταν το παιδί αναπτύσεται κανονικά ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ποτέ! Αυτό είναι κανόνας... μη βάζεις στη ζωή σου έξτρα άγχος χωρίς λόγο

οι απ έξω πάντα κάτι θα σου λένε....

εμένα στην αρχή η πεθερά μου, μου έλεγε όλο νόημα ότι το παιδί είναι χοντρό και να το προσέξω αυτό μην γίνει σαν .... εμένα

(το παιδί ήταν κανονικά στις καμπύλες του αναλογικότατο)

μετά το παιδί πήρε ύψος και δεν φαινόταν πλέον τόσο το βάρος του και άρχισε να μου λέει ότι το παιδί είναι αδύνατο και δεν το ταΐζω σωστά....

αν κάθε φορά έπαιρνα υπόψη μου τις μ@λ@κίες που μου λεει τώρα θα είχα φουντάρει :lol:

Θα συμφωνήσω με την Ωριονομαμά.

Άσε το παιδί να τρώει όσο θέλει.

Αν ο γιατρός σου, σου λέει ότι οι μετρήσεις είναι καλές, τότε γιατί αγχώνεσαι?

Και η δικιά μου τόσο έτρωγε στους 3,5 μήνες που ξεκινήσαμε μπιμπερό. Βάζουν περίπου ένα κιλό το μήνα.

Μια χαρά είναι το παιδί.

Αλήθεια, θα προτιμούσες να είναι χοντρούλα και να νομίζεις ότι πρέπει να της δίνεις λιγότερο????

Καλά η πεθερά σου Ωριονομαμά .........ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

TO MORAKI SOY TROI MIA XARA AN DEN DIAMARTIRETE PAI NA PI OTI DEN 8ELI ALO.EXO KAI EGO ENA AGORAKI KAI EINAI 3MHNON KAI 20MERON KAI TROI 5 FORES THN MERA APO 1,80 G KAI OXI OLO KAPIES FORES KAI TO BARO INE 6.500KILA :lol: KALO INE NA MIN AKOY TOS GIROSOY TI SOY LENE ESI XERI KALITERA APO AFTOYS.FILIA :P

Διαφημίσεις

ξερετε τι εχω καταλαβει οτι και αυτα ειναι με τις μερες τους!!

εμενα εχτες ολη μερα γαλα ηθελε! :D στο 2ωρο δηλαδη επινε 120γρ.

:shock: λοιπον δεν πρεπει να σκαμε οταν πινανε τρωνε :wink:

Καλημέρα σε ΄΄ολες σας! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σας. Ως νεα μαμακα αγχωνομαι παραπ ολύ μηπως κανω λαθος πράγματα! Καποια στιγμη θα το ξεπερασω ε;

Διαφημίσεις

• 12 χρόνια μετά...

Καλησπέρα

Είμαι καινούργια στην παρέα

Θέλω να σας πω και εγώ τώρα το μικρό μωράκι μου 2 μηνών και ζητάει κάθε τρεις ώρες φαγητό 150 με 180 μλ τη φορά...μπορεί και λιγότερο η περισσότερο μερικές φορές...έχει κάνει μαγουλάκια...Είναι λαιμαργία η είναι φυσιολογικό;

Ευχαριστώ πολύ 

On 5/5/2021 at 6:41 ΜΜ, nikolinalm είπε:

Καλησπέρα

Θέλω να σας πω και εγώ τώρα το μικρό μωράκι μου 2 μηνών και ζητάει κάθε τρεις ώρες φαγητό 150 με 180 μλ τη φορά...μπορεί και λιγότερο η περισσότερο μερικές φορές...έχει κάνει μαγουλάκια...Είναι λαιμαργία η είναι φυσιολογικό;

Ευχαριστώ πολύ 

Απόλυτα φυσιολογικό είναι, όσο θέλει θα τρώει. Μην σε αγχωνει αυτό. Καλύτερα να ξέρεις ότι τρώει καλά παρά το αντίθετο

On 5/5/2021 at 6:41 ΜΜ, nikolinalm είπε:

Καλησπέρα

Ευχαριστώ πολύ 

Μην αγχωνεσαι! Η κορη μου 2 μηνων ετρωγε 240ml 6-7 γευματα την ημερα. Πολλες φορες τα 240 δεν της εφταναν και της εκανα λιγο ακομα!! Κοπελαρα ειναι τωρα!! Απλα λιγο λιχουδω!

2 ώρες πρίν, CMES είπε:

Μην αγχωνεσαι! Η κορη μου 2 μηνων ετρωγε 240ml 6-7 γευματα την ημερα. Πολλες φορες τα 240 δεν της εφταναν και της εκανα λιγο ακομα!! Κοπελαρα ειναι τωρα!! Απλα λιγο λιχουδω!

Σωστά! Άλλωστε ένα μωρό που τρώει παραπάνω απ'ότι χρειάζεται, το πλεόνασμα θα το βγάλει. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...