Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ;

bee

Recommended Posts

Πολύ μου άρεσε αυτό το θέμα.....

θα μπορούσα να γράφω ώρες για όλα αυτά που ονειρευόμουν να γίνω, να κάνω.....

Για μένα τελικά η μητρότητα ξεπέρασε όλα τα υπόλοιπα όνειρά μου.....

Τελικά πάντα ήθελα να είμαι μαμά.......

Μάλλον είναι κάτι που ξεπερνάει τα όνειρά μου.........

Είναι η ευλογία της ζωής.....

Σ΄ευχαριστώ αγάπη μου που ήρθες στη ζωή μου και καταφέραμε μαζί να ακουμπήσουμε το όνειρο......

Σ΄ευχαριστώ παιδί μου που με έκανες μητέρα.......

Σ' ευχαριστώ Παναγιά μου..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 70
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εεεε..... εγω ηθελα να γινω.... καθαριστρια σε μεγαλο ξενοδοχειο πολυτελειας....

Τελικα δεν αξιωθηκα να πραγματοποιησω το ονειρο μου..

εγω ηθελα να γινω δικηγορος,....αλλα τελικα με οικονομικα ασχοληθηκα. επισης ηθελα να μαθω ακορντεον, αλλα δεν το εκανα ποτε. παρολα αυτα ειμαι ευτυχισμενη με τον αντρουλη και το ζουζουνι μας...!!!!αυτο το λευκωμα το εχω και εγω.τι ωραιες αναμνησεις!!!!!

εεεε..... εγω ηθελα να γινω.... καθαριστρια σε μεγαλο ξενοδοχειο πολυτελειας....

και να έδινες όλη μέρα σφαλιάρες στα βρωμόχερα του κάθε Στρος Καν;;; άσε καλύτερα! :P:p

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Χαχαχαχαχα.

Συγνώμη που γελώ, αλλά μου θύμισες την κολλητή μου.

Που όταν ήταν μικρή, ήθελε να γίνει.........υπηρέτρια...:rolleyes::lol:

Χαχα. Πολύ φάση το άτομο λέμε....

Α, και τελικά ...δεν έγινε.....:lol:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

ηθελα να γινω ωκεανογραφος βιολογος σαν το κουστώ, αλλα τσουκ εμφανιστηκε στην ζωή μου ο αντρας μου και μου φαινοταν αδυνατο να φυγω μακρυα, τελικά εγινα μηχανικός τ.ε. και μετα απο καποια χρονια στον ποιοτικό ελεγχο το γυρισα στην τηλεοραση!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Εντυνα τις κουκλες μου και έλεγα εγώ όταν μεγαλώσω θα ντύνω τις διάσημες!!!

όχι μόνο στυλίστρια δεν έγινα, αλλά συχαίνομαι και αυτα τα τραγελαφικά που τους φορούν κάτι στυλίστες και επιμένουν ότι είναι "ΙΝ" και "STYLE".....

Η άλλη πήγε με το κρέας στην μούρη και η άλλη με τον στραγκαλισμένο κύκνο στο λαιμο στο "Κόκκινο χαλί" και τις αποθέωναν όλοι και αναρωτιόμουν και εγώ τι κρίμα ρε γαμωτο θα είχα αξιοποιησει μια χαρά την παλιά τηλεόραση της γιαγιάς μου πάνω στο εκπληκτικό σώμα της Bjork....χαχαχα

Περασμένα χρόνια... ηθελα να γινω δημοσιογράφος, το λάτρευα αυτό το επάγγελμα. Μου άρεσε να γράφω. Διαβαζα εφημερίδες, έκοβα αποκόμματα, παρακολουθούσα εκπομπές στην τβ, και αυτο ηθελα να το κάνω αφού πρώτα θα τελείωνα τη νομική.

Τελικά, ουτε νομική μπήκα, ουτε δημοσιογράφος έγινα.

Τι να πεις... αυτα εχει η ζωή.

Ενας γλυκός αναστεναγμός....! :-(

Από ότι ονειρευόμουν πιτσιρίκα δεν πραγματοποιήσα τίποτα αλλά όμως στην πορεία είμαι πιο ευτυχισμένη από ότι προσδοκούσα ποτέ ότι θα γίνω..

από όταν γέννησα το γιο μου ένιωθα τόσο μεγαλείο που απορούσα πως ζούσα πριν...

ένα όνειρο όμως που έχω εδώ και κάποια χρόνια και παλεύω νυχθημερόν να το καταφέρω είναι να έχω δικό μου ένα μικρό σπιτάκι στην ολλανδία...

Δεν είχα ποτέ όνειρα όταν ήμουν μικρή. Εδώ και μια δεκαετία όμως το όνειρό μου είναι να πάω ταξίδι στη Νέα Υόρκη για 2 εβδομάδες τουλάχιστον με τον άντρα μου. Πριν από 8 χρόνια είχαμε ανοίξει ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα όπου μαζεύαμε λίγα λίγα χρήματα και είχα στο μυαλό ότι όταν θα τελείωνε η 20ετία (που τα είχαμε κλειστά), τότε θα κατάφερνα επιτέλους να κάνω το ταξίδι που ονειρεύομαι.

Προχθές πήγε ο άντρας μου και έσπασε το αποταμιευτικό πρόγραμμα για να πληρώσουμε την έκτακτη εισφορά (και όταν έρθει και το χαράτσι για τα ακίνητα).

Συνεχίζω να ονειρεύομαι τη Νέα Υόρκη, αλλά τώρα δεν ξέρω πώς θα το καταφέρω.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα εμενα ηταν και ειναι το ονειρο μου...μην γελασετε...

να γνωρισω τον νοτη!!σφακιανακη.απο 15 χρονον το λεω....τωρα 35..και ακομα το θελω...εχω μεγαλη τρελα!!τον ειδα μια φορα σε συναυλια..αλλα μακρια ηταν..

πεθαινω...χαααχατωρα ειπαθα παμε αθηνα χειμωνα να τον ακουσω...!!!

να γνωρισω τον νοτη!!σφακιανακη.απο 15 χρονον το λεω....τωρα 35..και ακομα το θελω...εχω μεγαλη τρελα!!τον ειδα μια φορα σε συναυλια..αλλα μακρια ηταν..

Έ! όχι μόνο να τον ακούσεις να πάς και μετά να του μιλήσεις!!! Τι τσάμπα ολόκληρη η βραδυα ρε συ??? Αν δεν πάς να του μιλήσεις αποθημένο θα σου μεινει!!!

Έ! όχι μόνο να τον ακούσεις να πάς και μετά να του μιλήσεις!!! Τι τσάμπα ολόκληρη η βραδυα ρε συ??? Αν δεν πάς να του μιλήσεις αποθημένο θα σου μεινει!!!

χαχαχαχα δεν εχω αφησει cd gia cd!!μονο να τον βλεπω με φτανει!!!την ανοιξη ηρθε θεσσαλονικη..εκλεισατραπεζι να παμε...τελευτεα μερα ηταν...και τη εγινε...αρωστησε η κορη μ:mad: ενα μηνα τραγουδουσε..και τελευτεα μερα βρηκε να αρωστησει η κορη χαχαχαχχα!!!

καλε αφου τον βλεπω και στον υπνο μου....!!το λεω στον ανδρα μου και με γελα....!

Πάρε με και μένα μαζί σου….. λιώνω για τον Νότη!!!!!! Άρχοντας!!!!! :D :D :D

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Εγώ όταν ήμουν πολύ μικρή, είχα μεγάλες φιλοδοξίες! Ήθελα να γίνω, τι νομίζετε? Σύζυγος παλιατζή! :shock: Ω ναι, έβλεπα τον παλιατζή που περνούσε με το φορτηγάκι του και φώναζε από το μεγάφωνο, έβλεπα την καρότσα του γεμάτη με θησαυρούς, έβλεπα και τη σύζυγο από δίπλα και μου φαινόταν πολύ ωραία φάση όλο αυτό. Δεν ήθελα να γίνω και εγώ παλαιοπώλισσα (έτσι γράφεται? ουπς! ), γιατί, προσέξτε! Δεν ήθελα να οδηγώ εγώ το αμάξι, ήθελα να με πηγαίνουν, χλιδή η δικιά σου!:lol:

Μετά ήθελα να γίνω ή συγγραφέας ή μουσικός ή ηθοποιός, αλλά τελικά δεν είχα ταλέντο σε τίποτα από τα τρία και έγινα υπάλληλος. Οπότε μου ταιριάζει το άσμα "αυτά που σούλεγα παλιά, θα γίνω και θα κάνω, ξέχνα τα, είμαι υπάληλλος και τρέχω και δεν φτάνω"! Ελπίζω όμως ακόμα ότι μια μέρα θα μου έρθει η έμπνευση και θα γράψω ένα υπέροχο μυθιστόρημα, το οποίο φυσικά και θα γίνει best seller και μην σας πω ότι θα πάρει και το Νόμπελ! Έεεεεελα, μωρέ, δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι. :)

Σε ότι αφορά την οικογενειακή/ συναισθηματική/ κοινωνική ζωή, ήθελα πάντοτε να έχω έναν καλό σύντροφο, που να είναι έξυπνο και όμορφο αγόρι και αυτό το βρήκα και με το παραπάνω (φτου, φτου, φτου) !!!! Ήθελα και να κάνω παιδιά, από μικρή και κυρίως, το θέλω πιο πολύ τώρα, που είμαι με αυτόν τον άνθρωπο και με κάνει να θέλω να τον κάνω πατέρα. Αυτό είναι ένα όνειρο, που προσπαθούμε πολύ, με πίστη στο Θεό, με συνεργασία, με ψάξιμο, με ξόδεμα χρόνου και χρημάτων, να το πραγματοποιήσουμε. Και όπως είπε η rkt σε άλλο θέμα (θεεεεεενκς για τις ευχές, καλή μου), πρέπει να το παλέψουμε και να μην το βάλουμε κάτω για να το καταφέρουμε.

Και άλλα όνειρα κάνω, και δεν θέλω να μου τα κόψει η τρόικα, το ΔΝΤ, το μνημόνιο κλπ κλπ κλπ Ελπίζω και τα νέα παιδιά, να βρουν το τρόπο να ονειρεύονται και να βρουν τον τρόπο να είναι αισιόδοξα. Βλέπω πολλά παιδιά με κατεβασμένο το κεφάλι και σφιγμένα τα χείλη και πολύ στεναχωριέμαι, γιατί στην ηλικία τους εγώ ήμουν τριαλαρί τριαλαρό.:-(

Διαφημίσεις

Εγώ ήθελα να γίνω χορευτρια. Πήγαινα και έβλεπα κοντά στο σπίτι μου σε ένα στάδιο κοριτσάκια που κάνανε ρυθμική γυμναστική και ζηλευα. Η μάνα μου δεν με εγραφε (ακομα της το κραταω) γιατι φοβοταν (τοτε υπηρχε η φημη στη πολη μας οτι απαγαγανε παιδια,μεχρι και αστυνομοι ειχαν ερθει στο σχολειο μας για να μας ενημερωσουν). Εκανα μεχρι και χορογραφιες σε διαφορα τραγουδια. Ακομα τα θυμαμαι.

Ήθελα και να κάνω παιδιά, από μικρή και κυρίως, το θέλω πιο πολύ τώρα, που είμαι με αυτόν τον άνθρωπο και με κάνει να θέλω να τον κάνω πατέρα. Αυτό είναι ένα όνειρο, που προσπαθούμε πολύ, με πίστη στο Θεό, με συνεργασία, με ψάξιμο, με ξόδεμα χρόνου και χρημάτων, να το πραγματοποιήσουμε. Και όπως είπε η rkt σε άλλο θέμα (θεεεεεενκς για τις ευχές, καλή μου), πρέπει να το παλέψουμε και να μην το βάλουμε κάτω για να το καταφέρουμε.

Ελπίζω να ενημερωθώ γιατο ευτυχές γεγονός όταν έρθει ε???:lol:

Εμένα μου άρεσε επίσης πολύ ο αθλητισμός. Βασικά η ενόργανη.

Ο πατέρας μου όμως, δυστυχώς δεν με άφησε.... Ηταν ο ίδιος αθλητης (ποδοσφαιριστης) και έχοντας ζ'ησει ενα πολύ σοβαρό τραυματισμό όπου για λίγες μέρες ήταν ξεγραμμένος, δεν άφησε κανένα από τα 4 να ασχοληθούμε με το αντικείμενο......:|

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Hθελα να γίνω ηθοποιος του δρόμου.Να κάθομαι ακινητη στην Ερμού να φοράω εκείνα τα φουντωτά φορέματα και να κάνω το άγαλμα...:lol:

Αχ, πολύ μου αρέσουν αυτοί οι ηθοποιοί! Όπως και όσοι παίζουν μουσική στο δρόμο καθώς και οι ζογκλέρ.

στην εφηβεια ηθελα να παντρευτω αντρα με γενεια και μακρια μαλλια. ηθελα να ξεχωριζουμε σαν ζευγαρι και ολοι να μας δειχνουν (το καλαμι δεν ειχα σκεφτει που θα παρκαραμε). επιθυμουσα ξεχωριστη θεση στην κοινωνια και να με ξερουν ολοι. εντελως ψωναρα. τελικα πραγματοποιησα ολες τις επιθυμιες μου. παντρευτηκα παπα!!!!! μονο που δεν εχει μακρια μαλλια. πειραζει;;

lRR9p3.png

στην εφηβεια ηθελα να παντρευτω αντρα με γενεια και μακρια μαλλια. ηθελα να ξεχωριζουμε σαν ζευγαρι και ολοι να μας δειχνουν (το καλαμι δεν ειχα σκεφτει που θα παρκαραμε). επιθυμουσα ξεχωριστη θεση στην κοινωνια και να με ξερουν ολοι. εντελως ψωναρα. τελικα πραγματοποιησα ολες τις επιθυμιες μου. παντρευτηκα παπα!!!!! μονο που δεν εχει μακρια μαλλια. πειραζει;;

Εγώ πραγματοποιησατο όνειρο σου πάντως, ο σύζηξ έχει μακρυά μαλλιά και μουσάκι χαχαχα:P:p:p

ονειρευόμουν να παντρευτώ σκωτσέζο ευγενή με πύργο και εξοχικό στην Κορνουάλη. Τελικά πραγματοποίησα το πρώτο στόχο...να παντρευτώ:wink:

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

ονειρευόμουν να παντρευτώ σκωτσέζο ευγενή με πύργο και εξοχικό στην Κορνουάλη. Τελικά πραγματοποίησα το πρώτο στόχο...να παντρευτώ:wink:

Κι εμένα μου άρεσαν πολύ αυτά!Ήταν για ένα φεγγάρι στα όνειρα μου ο πύργος και ο πυργοκράτορας :lol: αλλά τελικά δεν τον βρήκα,χαχα

[/url]

Κι εμένα μου άρεσαν πολύ αυτά!Ήταν για ένα φεγγάρι στα όνειρα μου ο πύργος και ο πυργοκράτορας :lol: αλλά τελικά δεν τον βρήκα,χαχα

Στην δική μου περίπτωση μάλλον έφταιγαν τα πολλά άρλεκιν που διάβαζα:oops::oops::oops:

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...