Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ;

bee

Recommended Posts

Βρήκα στο πατρικό μου παλιά λευκώματα.Εκεί,στις ερωτήσεις ''τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις'' ή ''ποια είναι τα όνειρα σου για το μέλλον'' διάβασα απαντήσεις μου δεν ικανοποιήθηκαν αλλά ούτε καν θυμόμουν :lol: Ένα όνειρο μου ήταν να γίνω τραγουδίστρια ή νηπιαγωγός και να μένω δίπλα στη θάλασσα.Τίποτα από αυτά δεν έγινε.Εσείς τι ονειρεύοσασταν/επιθυμούσατε μικρές;

[/url]

Διαφημίσεις

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Δεν θυμάμαι τί ήθελα μικρή, νιώθω όμως ένας γεμάτος ενήλικας, ίσως όχι αρκετά καλός στα μάτια ενός παιδιού με αχαλίνωτη φαντασία και άπειρες προσδοκίες αλλά για μένα φτάνω.

Μικρή αποκλείεται να ήθελα να γίνω μάνα, γι'αυτό λέμε όταν ήμουν μικρός/ή. Τώρα όμως ήταν αυτό που ήθελα πιο πολύ!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

ηθελα να γινω παιδιατρος ελεγα να βοηθαω τα παιδακια χωρις να πληρωνομαι..και να πηγαινω σε διαφορες χωρες,που δεν υπαρχουν γιατροι....αυτα ελεγα...τωρα σπουδαζω γεωπονικη!!! χαχαχα

ελεγα ακομα οτι θελω να μεινω στο χωριο μου μαζι με τον παππου μου για παντα......δεν μενω στο χωριο ομως και ουτε ο παππουσ μου ζει...

αα και ελεγα οτι θελω να φτιαξω πισινα........ενω πλεον δεν μπαινω μεσω λογω μικροβιων

.................................

Εντάξει δεν αναφέρομαι μόνο στην ηλικία 5-10 ετών αλλά και πιο μετά.Ακόμα και στα 18.Με ποια όνειρα ξεκινήσατε και πόσο τα φτάσατε.

Εγώ δεν τα πραγματοποίησα όλα αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη με τη ζωή μου.

[/url]

Ενα άπιαστο όνειρο... Μόνο μη βάλετε τα γέλια. Να γίνω πράκτορας. Της σια, της μονσάντ, της καγκεμπε. Διάβαζα πολύ ζεράρ ντε βιλιέ (μεταφράσεις τασώ καββαδία, εκδόσεις σασ).

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

στα 16-19 μου ηθελα να παραμεινω με τον τοτε φιλο μου...ηταν το μονο μου ονειρο........ φυσικα και δεν εγινε....στα 18 μου ηθελα να περασω φαρμακευτικη..δεν περασα...... ηθελα σπιτι σε νησι....με τετοια κριση το ξεχασα πλεον..... ηθελα και θελω παιδακι..........αλλα δεν ειμαι ακομα σε καταλληλη ηλικια.....αλλα μαρεσουν πολυυυυ

Ηθελα να ειμαι καλα....

Δε μιλαω για την ηλικια των 5-10 που ηθελα να γινω ηθοποιος-μοντελο-τραγουδιστρια..Φυσικα και αυτα τα ονειρα δεν τα υλοποιησα...

Ομως με τον εναν η τον αλλο τροπο, τελικα ειμαι ευτυχισμενη..

Ανεργη μεν.. αλλα ευτυχισμενη πραγματικα...

Μη ρωτησετε πως τα καταφερνω.. ειμαι μαλλον τρελλη!

Ενα άπιαστο όνειρο... Μόνο μη βάλετε τα γέλια. Να γίνω πράκτορας. Της σια, της μονσάντ, της καγκεμπε. Διάβαζα πολύ ζεράρ ντε βιλιέ (μεταφράσεις τασώ καββαδία, εκδόσεις σασ).

Και εγώ φανατική ήμουν αυτών των ΒΙΠΕΡ (αλήθεια θυμάσει πως ελεγαν τον όμορφο πρωταγωνιστή - ΜΑΛΚΟ μήπως)

Εγώ πάλι δεν ήθελα να παντρευτώ ποτέ και να γυρίσω όλο τον κόσμο. Παραλίγο να τα καταφέρω αλλά τελικά ενέδωσα.:cool:

Ηθελα να ειμαι καλα....

Δε μιλαω για την ηλικια των 5-10 που ηθελα να γινω ηθοποιος-μοντελο-τραγουδιστρια..Φυσικα και αυτα τα ονειρα δεν τα υλοποιησα...

Ομως με τον εναν η τον αλλο τροπο, τελικα ειμαι ευτυχισμενη..

Ανεργη μεν.. αλλα ευτυχισμενη πραγματικα...

δε νομιζω οτι εισαι τρελη...νομιζω οτι εχεισ βρει το νοημα τησ ζωησ

Χαχαχαχαχα… εγώ πάντως γέλασα…. καλό!!!!

Εγώ… αν θυμάμαι καλά, ήθελα να μένω σε κάστρο φτιαγμένο από πέτρα (ΜΟΝΗ μου), να έχει τάφρο με κροκόδειλους και να είναι στη μέση του δάσους!!! Μέχρι τα 24 αυτό ήταν το όνειρο μου…. μετά ξύπνησα (εεε χμμ… παντρεύτηκα)!!!!

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Διαφημίσεις

Και εγώ φανατική ήμουν αυτών των ΒΙΠΕΡ (αλήθεια θυμάσει πως ελεγαν τον όμορφο πρωταγωνιστή - ΜΑΛΚΟ μήπως)

Εγώ πάλι δεν ήθελα να παντρευτώ ποτέ και να γυρίσω όλο τον κόσμο. Παραλίγο να τα καταφέρω αλλά τελικά ενέδωσα.:cool:

Μάλκο Λίγκε...:cool:

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

H κρίση έχει πολλά θετικά!Σοβαρά!

Κόβεις το delivery γιατι δεν έχεις λεφτά να το πληρώσεις.Δεν πας σε χώρους εστίασης,με το νέο φόρο που τους επιβλήθηκε έχουν γίνει φαρμάκι.Τι σου μένει;Το πάρκο :lol: Επί της ευκαιρίας ρίχνεις και ένα τρεξιματάκι.Χαλαρώνεις και είσαι κορμάρα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.Η κρίση θέλει καλοπέραση :-D

[/url]

Εγώ… αν θυμάμαι καλά, ήθελα να μένω σε κάστρο φτιαγμένο από πέτρα (ΜΟΝΗ μου), να έχει τάφρο με κροκόδειλους και να είναι στη μέση του δάσους!!! Μέχρι τα 24 αυτό ήταν το όνειρο μου…. μετά ξύπνησα (εεε χμμ… παντρεύτηκα)!!!!

Καλέ σκιάχτηκα με τον κροκόδειλο να κόβει βόλτες κάτω από το παράθυρο :lol:

[/url]

Το πιο μεγαλο μου ονειρο ηταν να παω στο Μεξικο να δω την αγαπημενη μου ηθοποιο Veronica Castro και τον λατρεμενο μου γιο της, τραγουδιστη Cristian Castro.....απ τα 12 μου ως τα 18 μου δεν ηθελα τιποτα πιο πολυ! Τελικα πηγα στα 18 μου στο Μεξικο, εμεινα 40 μερες διακοπες εκει σε δυο φιλες μου, και την τελευταια εβδομαδα, καταφερα και την αγαπημενη μου ηθοποιο να γνωρισω απο κοντα, και κατασυγκινηθηκε, και απο τοτε μιλαμε πολλα χρονια στο τηλεφωνο σε γενεθλια και γιορτες, και τον γιο της (ααααχ) τον γνωρισα απο κοντα και δε θα το πιστεψετε..........μου εδωσε και το πρωτο μου φιλι!!!

Το πιο σημαντικο ειναι οτι κρατησα επαφη μαζι τους και οτι ειναι πολυ απλοι και καλοι ανθρωποι, καμια σχεση με σταριλικια και βλακειες, και ειναι διασημοι σε πανω απο 40 κρατη, ε? Οχι μια Ελλαδιτσα και κανουμε και τους δυσκολους! Μου φερθηκαν τελεια, και αυτο το ονειρο ακομα και τωρα θεωρω τον εαυτο μου ευλογημενο που το πραγματοποιησα....ευχαριστω που μου το θυμισατε!!!!!!!!!

καλησπερα...το δικο μου ονειρο ηταν να γινω μια τελεια προταθλητρια στην ρυθμικη γυμναστικη η στο μπαλετο!

κατα φερα να παω και μπαλετο και ρυθμικη.επικεντροθηκα πιο πολυ στην ρυθμικη και καταφερα μεχρι ενοσ σημειου να φτασω με πολυ κουρασει και καπο! ηθελα να φτασω πολθ ψιλα αλλα η μαμα ειναι υπερπροστατευτικη και καποια στιγμη το ονειρο τελειωσε...

τωρα βαβαια συνεχιζω απτοητη μπαλετο για να θυμηθω τα παλια!

Διαφημίσεις

Καλέ σκιάχτηκα με τον κροκόδειλο να κόβει βόλτες κάτω από το παράθυρο :lol:

Χαχα… ναι είναι λίγο από Adam’s Family!!!! :lol: :lol: :lol:

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Εγώ πάλι ήθελα να ΜΗΝ παντρευτώ, να είμαι οικονομικά - κοινωνικά - συναισθηματικά ανεξάρτητη, εννοειται όχι παιδια, να γυρίζω όλο τον κοσμο λογω δουλειας και διασκεδασης, σουπερ επαγγελματίας καταξιωμένη, πολύ πλουσια εννοείται και με αντρες να σερνονται στα ποδια μου.... Κατι απο σαπουνοπερα δηλαδη.

Τελικά παντρεύτηκα, εκανα ένα μικρο και οσονουπω και το δευτερο, ειμαι δημ. υπαλληλος, ΔΕΝ ειμαι πλουσια, ΔΕΝ εχω αντρες να σερνονται στα ποδια μου, ΔΕΝ μπορώ να γυριζω τον κοσμο ουτε οικονομικα ουτε χρονικα, και εννοειται οτι δεν ειμαι οικονομικά και συναισθηματικά ανεξάρτητη....

Γενικά για αλλου ξεκινησα και αλλου κατεληξα!

s-age.pngs-age.png

Για αρκετά χρόνια το όνειρο μου ήταν να μένω σε ένα φάρο και να αγναντευω τη θάλασσα μακριά απο την καθημερινή ρουτίνα και τις υποχρεώσεις... Τώρα θα ήθελα να ζω σε ένα νησί με την οικογένεια μου και να έχουμε περισσότερο χρόνο για να απολαμβάνουμε την καθημερινότητα μας. Δεν έχω παραιτηθεί απο αυτο μπορει κάποια στιγμή να γίνει.(όταν πάρουμε σύνταξη)!!, Για την ώρα το όνειρο μου είναι να τρέχω σαν το Βεγγο και να αλλάζω πάνες!! Χα,χα!

Υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι για να ζήσεις τη ζωή σου.. Ο ένας σαν τίποτα να μην είναι θαύμα..Ο άλλος,σαν τα πάντα να είναι θαύμα! Αινστάιν.

Λοιπόν..κάτσε να σκεφτώ!

Επαγγελματικά..Ηθελα να γίνω σχεδ. ρούχων. Εκανα και τετράδιο με διάφορες δημιουργίες..Το παράτησα το άθλημα όταν κατάλα οτι το πολύ πολύ μοδίστρα θα κατέληγα (αν δεν έχεις γνωριμίες και λεφτα!! Οι γονείς μου όμως ήταν πολύ ηπερήφανοι και ειδικά ο μπαμπάς μου έδειχνε τις δημιουργίες μου παντού!! Γενικά μου άρεσε η ζωγραφική αλλα πια δεν έχω χρόνο ούτε γι αυτο. Δουλέυω σε μια εταιρεία στο marketing.

Συναισθηματικα...Παντα έλεγα οτι θα παντρευτώ έναν ψηλό, μελαχρινό με πράσινα μάτια..κ το έκανα.

Ηθελα οικονομική ανεξαρτησία αλλα όχι να γίνω άνθρωπος καριέρας. Να συνδιάσω οικογένεια και δουλειά. Τα κατάφερα.

Ηθελα να κάνω πολλά ταξίδια,,,Πήγε άπατο το όνειρο..Κάτι ψιλά μέχρι τώρα κ δεν προβλέπεται παραπάνω:rolleyes:!

Ηθελα να μένω μακριά απο γονείς...Εδώ την πάτησα μένω κοντά στα πεθερικά:evil::evil:

Ηθελα να έχω τους ίδιους φίλους...Και εδώ μέσα είμαι:-D

Με ένα πρόχειρο απολογισμό μια χαρά με βλέπω 8-):cool:!!!

Μεχρι τα 15-16 ηθελα να γινω τραγουδιστρια σε ροκ συγκροτημα, μαλιστα με τις φιλες μου γραφαμε και τραγουδια και χαιρομασταν μονες μας!

Μετα αποφασισα οτι θα γινω συγγραφεας και αρχισα να γραφω ιστοριες και ενα βιβλιο αλλα τα παρατησα τελικα και αρχισα να ονειρευομαι πιο κλασσικα πραγματα...οτι στα τριαντα μου ειμαι ομορφη, πετυχημενη, πλουσια και παντρεμενη, ζω σε μια κουκλιστικη μονοκατοικια με κηπο και καθε τρεις και λιγο ψηνω κουλουρακια και κεικ για τα παιδια μου και τον τελειο αντρα μου-ερωτα της ζωης μου!

Χμ... οχι δεν το εχω καταφερει... επαγγελματικα δεν εχω κανει κατι σπουδαιο και ο γαμος μου απετυχε, ειμαι ευχαριστημενη και ευγνωμων ομως για οσα εχω οποτε δεν με πειραζει!

Και δεν ειμαι ακομα 30 οποτε συνεχιζω να ελπιζω και να ονειρευομαι!!!

Ωραιο θεμα............!!Απο που να αρχισω......στα 5 μου ηθελα να γινω στυνομικος(ακομα θελω)....εκανα ρυθμικη με πηραν σε μια ακαδημια για τους ολυμπιακους(2004) δν ηθελαν να με φυλοξενησουν οι παππουδες μου(μεναμε αλου εμεις)και ετσι το ονειρο μου γκρεμιστηκε και τα παρατησα απο τν θλιψη μου,μετα το γυρισα τραγουδιστρια ,ηθοποιος,μοντελο,γιατρος,παραλληλα τν αστυνομια τν ηθελα παντα,τλκ εγινα διακοσμητρια(δν κολλαει με τπτ απο τα παραπανω το ξερω).......Δν ηθελα να παντρευτω ποτε,ηθελα να κανω καριερα,ενας χρονος δν περασε απο τοτε που ειχα αρχισει τν δουλεια και πανω που στεριωνα εμεινα εγκυος,τωρα πλεον ανεργη:lol::lol:!!!Δν μιλαω για σπιτια αμαξια που ονειρευτηκα.......χαχα!!!Υπομονη ισως καποια μερα να πραγματοποιηθουν καποια ονειρα μας!!!

εγω απο το δημοτικο αφου περασα το σταδιο του γιατρου, ονειρευομουν να γινω εισαγγελεας. αφου δεν καταφερα να ακολουθησω αυτο το ονειρο επιασα μια δουλεια, σπουδασα κατι αλλο και σταματησα να κανω ονειρα :(

ειπα οσα ερθουν κι οσα πανε....:(

παντα ομως ελεγα οτι θελω ενα παιδι. οχι γαμο απαραιτητα. αλλά παιδι σιγουρα. το παιδακι μου ηρθε, οποτε τουλαχιστον ενα μεγαλο μερος μου καλυφθηκε.

τωρα κανω ονειρα για το παιδακι μου, πως θα καμαρωνω οταν στα οσκαρ με ευχαριστει, πως θα καμαρωνω οταν στα νομπελ θα με ευχαριστει.... απλά και ανιδιοτελη ονειρα :lol::lol::lol::lol:

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Από μικρή, ήθελα να γίνω.... ναυτικός....:lol:

Λατρεύω τη θάλασσα... Εννοείτε πως δεν τα κατάφερα , οι δικοί μου δε όταν το άκουγαν έβγαζαν σπυράκια... Ετσι σε αυτούς πέρασαν τα σπυράκια, εγώ έμεινα στη στερια....:rolleyes:

Δεν ήθελα να παντρευτώ, και παντρεύτηκα μικρή - μικρή.....:rolleyes:

Ασχολήθηκα με υπολογιστές. Τεχνικός δικτύων ήθελα να γίνω, σύμβουλος ERP συστημάτων έγινα...:rolleyes:

Ε, δεν ξανακάνω όνειρο. Αλλα ντάλλα....

Αλλά παράπονο δεν έχω. Από γάμο και από δουλειά, πέτυχα.

Α,το μόνο μεγάλο μου όνειρο που πέτυχα, ήταν να κάνω παιδια. Παρόλο που δυσκολεύτηκα, αυτό ειδικά το κατάφερα!

Και αυτό μετράει πιο πολύ από όλα....

Τώρα το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι να βοηθήσω να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους οι κόρες μου....

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Εγω τα περισσοτερα που ηθελα τα εκανα ημουν τυχερη το μονο που δεν ειχα σκεφτει ποτε ηταν γαμος και παιδι εβγαζα σπυρια στην ιδεα.

Ευτυχως βρεθηκε στον δρομο ο αντρας μου και μου αλλαξε γνωμη και με εκανε να μην φοβαμαι τον γαμο και κατα συνεπεια αφου ζουσα μαζι του ευτυχισμενα χρονια ενιωσα συνειδητη επιθυμια για μωρο.

Ταξιδια που ονειρευομουν χορτασα δεν με χαλανε κι αλλα δηλαδη , ανεξαρτησια χορτασα και οσο για τα επαγγελματικα αδρεναλινη που ζητουσα την βιωσα με το παραπανω.