Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΚΤΡΩΣΗ...

giotaki83

Recommended Posts

ΟΚ, έχω φρικάρει τώρα λίγο, γιατί διάβασα όλο το θέμα και πραγματικά κάποια μέλη ήταν πολύ .....αυστηρά, ας το πούμε, απέναντι στη Γιώτα. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω όλο αυτό. Είμαι δύο χρόνια μέλος στο parents και έχω απογοητευτεί από την τροπή που παίρνουν ορισμένες συζητήσεις. Θα το πω καλοπροαίρετα και ας φάω κάρτα, ας γίνω ban, ας γίνει οτιδήποτε: πρέπει ορισμένα άτομα να ρίξετε τους τόνους. Ξέρετε εσείς. Και είναι κρίμα, γιατί γενικά, με πολλά από αυτά που λέτε συμφωνώ.

Αλλά έχετε φτάσει στο σημείο να τρομοκρατείτε τον κόσμο και να επιβάλλετε μόνο μία άποψη να ακούγεται: τη δική σας. Χθες, ενώ μια κοπέλα γιόρταζε, την κάνατε πέντε παράδες, για ένα θέμα που άνοιξε γιατί ο τίτλος σας φάνηκε άκομψος (και το θέμα). ΟΚ, ούτε εμένα μου άρεσε ο τίτλος, ωστόσο το θέμα το βρήκα πολύ χρήσιμο και πιστεύω ότι μπορούν να ακουστούν πολλές σωστές απόψεις.

Αντιθέτως, γράφτηκαν πάλι βαριές κουβέντες και ειρωνίες από κάποια άτομα που δυστυχώς το συνηθίζουν αυτό. Κρίμα, πολύ κρίμα. Μπορείτε είτε να αγνοήσετε αυτό που είπα, είτε να με χλευάσετε με το γνωστό στυλ σας είτε να προβληματιστείτε μήπως έχω και εγώ, και όσοι άλλοι σας το έχουν πει κατά καιρούς, μία σταλίτσα δίκιο.

Είμαι οφ τόπικ και το ξέρω, αλλά δεν μπορούσα να μην το γράψω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 131
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ απογοητεύτηκα απ' όλη αυτή την συμπεριφορά. Την βρήκα απαράδεκτη.....Δύο χρόνια μέλος πρώτη φορά αισθάνομαι τόσο άσχημα για ένα μέλος που το στήσατε στον τοίχο, μόνο και μόνο επειδή "θεωρήσατε" πως διαφωνεί με κάτι που εσείς συμφωνείτε.....

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

πρέπει ορισμένα άτομα να ρίξετε τους τόνους. Ξέρετε εσείς.

Αλλά έχετε φτάσει στο σημείο να τρομοκρατείτε τον κόσμο και να επιβάλλετε μόνο μία άποψη να ακούγεται: τη δική σας.

γράφτηκαν πάλι βαριές κουβέντες και ειρωνίες από κάποια άτομα που δυστυχώς το συνηθίζουν αυτό. Κρίμα, πολύ κρίμα. Μπορείτε είτε να αγνοήσετε αυτό που είπα, είτε να με χλευάσετε με το γνωστό στυλ σας είτε να προβληματιστείτε μήπως έχω και εγώ, και όσοι άλλοι σας το έχουν πει κατά καιρούς, μία σταλίτσα δίκιο.

.

συμφωνω :mad:

npbIp1.png

jqdhp1.png

Εγώ, μετά από άμβλωση σε νεαρή ηλικία(17 ετών), έκανα 2 παιδάκια στα 31 και στα 33 μου.Ποτέ δεν ξανασκέφτηκα την απόφαση που πήρα τότε.Το έκανα συνειδητοποιημένα για να διορθώσω απροσεξία της στιγμής.Ίσως ακούγεται ωμό, αλλά στα 17 μου ήθελα να σπουδάσω και να συνεχίσω την ζωή μου.Δεν το μετάνιωσα, θα αποφάσιζα ξανά το ίδιο εάν γύριζα τον χρόνο πίσω.Μην παρεξηγηθώ , μιλάω αποκλειστικά για την δική μου περίπτωση.Τώρα βέβαια εάν αργότερα είχα πρόβλημα σύλληψης και δεν μπορούσα να κάνω παιδάκια, ίσως να επιθυμούσα να είχα πάρει τότε διαφορετική απόφαση.Και πάλι όπως θα μετάνιωνα για τις συνέπειες της πράξης και όχι για την πράξη αυτή καθαυτή.Πάντως αυτό το θέμα είναι πολύ προσωπικό και η κάθε περίπτωση ξεχωριστή.

Η κάθε περίπτωση είναι προσωπική και αναλόγως συνθηκών! Ναί, λέμε όλοι οτι είμαστε κάτα των αμβλώσεων, αλλά και κατά των εγκαταλελλημένων παιδιών λόγω ανώριμων ή ακατάλληλων γονέων!

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση που παίρνεται θα πρέπει να είναι συνειδητοποιημένη!

Διαφημίσεις

Καλά που θα ήταν το θέλω να πήγαινε πάντα μαζί με το μπορώ .....

Ωραία που θα ήταν να ερχόταν πάντα αυτό που θέλουμε την ώρα που το θέλουμε ......

Όμορφα που θα ήταν να κάναμε πάντα ότι θέλαμε χωρίς συνέπειες ........

Αλλά αυτά συμβαίνουν σε μια άλλη διάσταση .......

Νιώθω ΟΚ όταν είμαι σε θέση να αποφασίζω σε κάθε περίπτωση, συνειδητοποιημένα και κάθετα.

Και να αναλαμβάνω την ευθύνη των αποφάσεών μου .......

Δεν νιώθω καλά όταν μου επιβάλλονται πράγματα ή καταστάσεις, αντιδρώ πολύ άσχημα, γενικά δεν αντιδρώ καλά στην καταπίεση ή στις εντάσεις .....

Εγώ ....... ο καθένας κάνει αυτό που πρέπει και αυτό που μπορεί ...... δίκαιο θα είναι να μπορεί αυτό που θεωρεί ότι πρέπει.........:wink::wink::wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

To παρόν θέμα κλειδώνεται προσωρινά.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...