CHRISTIE M

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  163
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

10 Neutral

Περισσότερα για την/τον CHRISTIE M

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
 • Χόμπι και Ελεύθερος χρόνος
  ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΕΧΩ ΧΟΜΠΙ
 • Επάγγελμα
  ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Σκέφτομαι αυτόν τον χώρο για τα γενέθλια της κόρης μου(Α Δημοτικού) τον Μάρτιο.Με συμμαθητές και παιδιά συγγενών θα είναι περίπου 25-30 παιδάκια.Έχει μήπως κάποιος διοργανώσει το πάρτυ του εκεί ή έχει πάει ως καλεσμένος για να μου πει εντυπώσεις?Η υπεύθυνη μου έκανε πολύ καλή εντύπωση στο τηλέφωνο , θα πάω βέβαια και από εκεί μέσα στην εβδομάδα.
 2. Κορίτσια καλησπέρα.Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θεματάκι που με απασχολεί.Η κόρη μου πάει Α Δημοτικού.Πέρσι στο νηπιαγωγείο είχε κάνει πολλές φίλες και ανταλλάσσαμε πολλές επισκέψεις με τις φίλες της στα σπίτια μας.Βοήθησε πολύ το γεγονός πως πέρσι ήταν στο ολοήμερο και προλάβαινα να την παίρνω εγώ από το νηπιαγωγείο με αποτέλεσμα να γνωριστώ καλύτερα με τις άλλες μαμάδες.Φέτος χωρίστηκε από τις φίλες της λόγω αλφαβητικής σειράς και στο τμήμα της έχει πολλά καινούρια παιδάκια.Είναι αρκετά προσαρμοστικό παιδί και έχει κάνει κάποιες φιλίες με παιδάκια από το τμήμα της αλλά στα διαλείμματα παίζει κυρίως με τις περσινές φίλες της.Λόγω του ότι δεν έχει λειτουργήσει ακόμη το ολοήμερο στο σχολείο , εγώ δεν προλαβαίνω να την παίρνω από το σχολείο και πραγματικά δεν έχω γνωρίσει καμία μαμά καλύτερα.Δεν έχει γίνει και κανένα πάρτυ ή δεν μας έχουν καλέσει , δεν ξέρω.Σκέφτομαι να καλέσω ένα ΣΚ τα κοριτσάκια τουλάχιστον της τάξης να παίξουν σπίτι μας αλλά δεν έχω τηλέφωνα,δεν τις ξέρω.Εσάς πως θα σας φαινόταν μια γραπτή πρόσκληση για παιχνίδι , θα σας ξένιζε?
 3. Moon child κι εγώ στη θέση σου θα τα είχα πάρει.Πολύ χύμα ακούω την κατάσταση.Δηλαδή έχεις μπει στο σχολείο εν ώρα ολοήμερου , έτσι χωρίς έλεγχο?Σε εμάς είναι κλειδωμένη η πόρτα , δεν μπορείς να μπεις.Και το σχολείο μας δεν είναι και κολέγιο ,ένα απλό ταπεινό δημόσιο της γειτονιάς είναι.

 4. Διαφημίσεις


 5. Μάλλον είναι θέμα διευθυντή.Στο δικό μας σχολείο , ο διευθυντής και η υποδιευθύντρια(και υπεύθυνη του ολοήμερου) ασχολούνται αρκετά με το οργανόγραμμα.Πέρσι που ο γιος μου πήγαινε Α δημοτικού , 8 στις 10 φορές ερχόταν πλήρως γραμμένος.Φυσικά στο σπίτι κάναμε ξανά ένα πέρασμα και εμβάθυνση σε ότι δεν είχε καταλάβει.Φέτος στην Β δημοτικού , η αλήθεια είναι πως η προσοχή της δασκάλας πέφτει κυρίως στα πρωτάκια , αλλά σαφώς υπάρχει καθοδήγηση και στις μεγαλύτερες τάξεις να ετοιμάσουν τα φυλλάδια τους.
 6. Φαντάζομαι πως εάν πάρεις τηλέφωνο θα μπορέσεις να πας να τους δεις.Οι αιτήσεις γίνονται αργότερα(Μάιο-Ιούνιο) , θα παρακολουθείς την σελίδα του Δήμου.Οι αιτήσεις για την 1η εγγραφή γίνονται στον δήμο και έχουν επιπλέον μόρια οι δημότες.Αυτό όμως δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει γιατί μοριοδοτούνται και άλλα πράγματα.Εμένα η κόρη μου πήγε μια χρονιά στον Α παιδικό και μια χρονιά στον Ζ.Την 1η χρονιά δεν πληρώναμε τίποτα(μπήκαμε μέσω ΕΣΠΑ) , την 2η πληρώναμε 65€ τον μήνα(βάσει εισοδήματος).
 7. Λόγω ενός οικοπέδου που έχω στο Λαγονήσι , σκεφτόμασταν πριν μερικά χρόνια με τον άντρα μου να παίρναμε στεγαστικό και να χτίζαμε.Βέβαια δεν είναι ανατολική Αττική αλλά φαντάζομαι οι περιοχές εκτός Αθηνών πάνω κάτω τις ίδιες δυσκολίες παρουσιάζουν.Τελικά δεν το αποφασίσαμε λόγω των γνωστών θεμάτων:1)Δεν μπορείς να κουνηθείς χωρίς αυτοκίνητο , όλα ήταν μακριά 2) Το κόστος συντήρησης μιας μονοκατοικίας θα μας ζόριζε πολύ 3) Θα φεύγαμε μακριά από συγγενείς/φίλους 4) Θα έπρεπε να βρω γυναίκα για τα παιδιά γιατί δεν θα είχα την εναλλακτική μαμάς/πεθεράς 5) Θα χαλάγαμε ένα μηνιάτικο σε βενζίνες λόγω απόστασης. Τελικά αποφασίσαμε να παραμείνουμε στην λατρεμένη μας Νέα Σμύρνη που για αστική περιοχή θεωρώ πως προσφέρει αρκετά πράγματα για μια οικογένεια και να αφήσουμε το σχέδιο Λαγονήσι για αργότερα , όταν τα παιδιά θα είναι ενήλικες.Μου αρέσει το Λαγονήσι και πιστεύω πως έχεις άλλη ποιότητα ζωής στην εξοχή.Όμως ως γνήσιο τέκνο κέντρου(γεννήθηκα και έζησα ως τα 20 στους Αμπελόκηπους , η Ν.Σμύρνη μου φάνηκε εξοχή όταν μετακομίσαμε στα 20 μου οικογενειακώς), δεν πήραμε την μεγάλη απόφαση της μετακόμισης.
 8. Κορίτσια θα ήθελα την γνώμη σας. Μένουμε με ενοίκιο στη Νέα Σμύρνη σε 3άρι 82τμ, 1ου ορόφου, στην τιμή των 380€.Η πολυκατοικία είναι πολύ παλιά(του 1975) , το διαμέρισμα έχει ανακαινισμένη κουζίνα , αλουμίνια παλιά και 2 μπάνια.Τα μπάνια δεν είναι ανακαινισμένα και το μπαλκόνι έχει συμπαθητικό μέγεθος(ούτε μεγάλο το λες , ούτε μικρό).Στα μεγάλα συν του σπιτιού είναι ότι το σχολείο είναι απέναντι , έχει φυσικό αέριο και ελάχιστα κοινόχρηστα.Παρ'όλα αυτά , θεωρούμε πως πληρώνουμε υψηλό ενοίκιο για το μέγεθος του σπιτιού και την παλαιότητα του & κάναμε μια έρευνα αγοράς στην γειτονιά μιας.Απογοήτευση!Δεν βρίσκουμε φθηνότερο διαμέρισμα που να έχει τουλάχιστον τα + του τωρινού μας.Πέσαμε λίγο από τα σύννεφα γιατί όλοι μας έλεγαν πως τα ενοίκια έχουν πέσει πολύ , αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πω πως εμείς βρήκαμε κάτι που να αξίζει. Εσείς τι ενοίκιο πληρώνετε σε αντίστοιχο διαμέρισμα?(εάν φυσικά θέλετε απαντάτε).
 9. Πάντως στο δικό μας σχολείο στην μηνιαία καθιερωμένη συνάντηση με την δασκάλα ,είναι πάντα διαθέσιμοι και οι δάσκαλοι ειδικοτήτων.Βέβαια οι περισσότεροι γονείς τους αγνοούν(είμαι κι εγώ σε αυτούς ομολογώ) , αλλά αποφάσισα πως αν κι εμείς δεν δείξουμε πως ενδιαφερόμαστε ,δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα.'Ετσι τον άλλο μήνα , θα μιλήσω τουλάχιστον με την κυρία των Αγγλικών , η οποία δείχνει πως κάνει δουλειά. Όσο για τους συλλόγους γονέων , εμείς τους εκλέγουμε και έτσι έχουμε όλοι την ευθύνη μας.Σε γενικές γραμμές , είμαι ευχαριστημένη από τις δράσεις τους στο δικό μας δημοτικό.
 10. Δεν νομίζω να γίνεται.Η κόρη μου πάει στο 3ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης(Περγάμου) και στην ενημέρωση που μας έκαναν οι νηπιαγωγοί μας ανέφεραν πως λόγω υπεράριθμων εγγραφών έφυγαν και 3-4 παιδάκια για άλλα σχολεία.Οπότε δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τα παιδάκια της περιοχής , φαντάσου και από άλλο δήμο.Πάντως δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις.
 11. Ούτε η δική μου κόρη έφερνε ποτέ στο σπίτι εργασία από τον δημοτικό παιδικό σταθμό , εκτός από τα τέλη της περσινής χρονιάς(προνήπιο) που μετά το Πάσχα έφερνε μερικές σπίτι να τις κάνουμε εκεί.Πάντως μας είχαν ζητήσει φάκελο με λάστιχο και στο τέλος της σχολικής χρονιάς μας τον έδιναν γεμάτο.
 12. Εμάς σε δημόσιο (Νέα Σμύρνη) πέρσι στην Α Δημοτικού ήταν 25 παιδιά.
 13. Σκουληκάκια είναι , τα παρατήρησα τώρα που την έβαλα και έκανε κακά σε γιογιό.'Ισα που φαίνονται.Έκλεισα ραντεβού σε έναν παιδίατρο της γειτονιάς γιατί ήταν ο μόνος που βρήκα λόγω Αυγούστου και θα πάμε σήμερα.Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις.
 14. Με πήρε πίσω η παιδίατρος μας.Με δεδομένο ότι το παιδί είναι απύρετο/δεν χάνει βάρος , σε συνδυασμό με το που εντοπίζεται ο πόνος(γύρω από τον αφαλό) και τα αυξημένα ιωσηνόφιλα , εκτιμά πως μάλλον πρόκειται για σκουληκάκια.Πρέπει να ελέγξω τα κόπρανα είπε γιατί μέσα στην λεκάνη της τουαλέτας δεν φαίνονται εύκολα(τι σας λέω βραδυάτικα...).Και πως τα ελέγχουμε οεοοο?
 15. Εδώ και κανένα 2μηνο η κόρη μου(5,5 ετών) παραπονείται συχνά-πυκνά για κοιλιακό άλγος , όταν δεν θέλει να φάει άλλο.Όταν πρόκειται για παγωτό , μπισκότα κλπ , δεν παραπονιέται ποτέ.Για να αποκλείσω τις πιθανότητες , την πήγα στην παιδίατρο μας πριν 1,5 μήνα , την ψηλάφησε καλά , δεν βρήκε τίποτα ανησυχητικό και μας είπε πως μάλλον χρησιμοποιεί τον πόνο ως κόλπο για να μην τρώει ό,τι δεν της αρέσει.Παρά ταύτα , ζήτησε γενική ούρων , η οποία βγήκε φυσιολογική.Μετά από λίγο καιρό , η μικρή παραπονέθηκε ένα βράδυ για έντονο πόνο.Την άρπαξα , την πήγα στο Παίδων , μέχρι να φτάσουμε είχε ανεβάσει πυρετό , γαστρεντερίτιδα απεφάνθη ο γιατρός του Παίδων αφού την ψηλάφησε και αυτός πολύ καλά.Περνάει η ίωση κι εγώ να τρώγομαι με τα ρούχα μου γιατί το παιδί αρκετά συχνά παραπονείται ,πάντα όταν θέλει να αποφύγει φαγητό ή όταν είναι κουρασμένη & βαριέται να περπατάει.Την πάω και σε παιδίατρο συμβεβλημένο του ΕΟΠΥΥ(εκεί κάνουμε μόνο εμβόλια) , την φηλαφίζει , τίποτα λέει και αυτή , για καλό και για κακό ας κάνουμε και εξετάσεις αίματος.Λίγες μέρες μετά επισκέπτομαι και το ΠΕΔΥ της περιοχής , την εξετάζει ο παιδίατρος και εκεί , τίποτα δεν έχει το παιδί λέει και αυτός & α του πάμε τις εξετάσεις.Βγαίνουν οι εξετάσεις αίματος , τα ηωσινόφιλα 8% με φυσιολογικό από 1 εώς 3 , παίρνω την παιδίατρο μας στο ιατρείο της να της το πω , έχει κλείσει το ιατρείο για καλοκαίρι και στο κινητό δεν απάντησε. Μπήκα το Internet να διαβάσω , χειρότερα αγχώθηκα. Έχει τύχει σε κανέναν?Επίσης είδαν την μικρή 4 διαφορετικοί παιδίατροι , κανείς δεν θεώρησε σκόπιμο να ζητήσει υπέρηχο(εγώ αυτό πίστευα πως θα γινόταν). Sorry για το σεντόν
 16. Όχι ,έστειλα την μαμά μου γιατί δεν μπορούσα να έρθω εγώ , δουλεύω από νωρίς το πρωί βλέπεις. Κοίτα σύμπτωση Μητσούκο , η μαμά μου μου είπε πως η κοπέλα που την εξυπηρέτησε ήταν ευγενέστατη και την διαβεβαίωσε πως όλα είναι super!