Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ

Recommended Posts

Το λοιπόν

Τα Nike τα εχει το mothercare.

Εγω για να μη γλιστράει πηρα ενα χαλί πλαστικό απο τζάμπο που εχει πανω Μίκυ, μίνι κλπ. Ειναι μεγάλο και στεγνώνει αμέσως.

Όμως: επειδή σιχτηρισα λιγο με τον μόνιμο χαμό στο μπαλκόνι απο τα νερά η λύση που κατελειξα ειναι η εξής:

Πηρα ενα τραπεζάκι αμου - νερού απο το Μουστάκα 15 ευρώ και προς το παρόν το εχω μονο με νερό. Εκει παιζει με καραβάκια, κουβαδάκια κλπ και βρέχεται αλλα δεν γίνεται μούσκεμα. Την πισινουλα την γέμισα μπαλάκια και πλέον παιζει εκει χωρις νερό. Βέβαια τωρα κηνυγαω μπαλάκια σε ολο το σπιτι, αλλα ας μη τα θελουμε και ολα δικά μας :wink:

Α, και εμένα 16 μηνών

Διαφημίσεις

Το λοιπόν

Τα Nike τα εχει το mothercare.

Εγω για να μη γλιστράει πηρα ενα χαλί πλαστικό απο τζάμπο που εχει πανω Μίκυ, μίνι κλπ. Ειναι μεγάλο και στεγνώνει αμέσως.

Όμως: επειδή σιχτηρισα λιγο με τον μόνιμο χαμό στο μπαλκόνι απο τα νερά η λύση που κατελειξα ειναι η εξής:

Πηρα ενα τραπεζάκι αμου - νερού απο το Μουστάκα 15 ευρώ και προς το παρόν το εχω μονο με νερό. Εκει παιζει με καραβάκια, κουβαδάκια κλπ και βρέχεται αλλα δεν γίνεται μούσκεμα. Την πισινουλα την γέμισα μπαλάκια και πλέον παιζει εκει χωρις νερό. Βέβαια τωρα μηνυθεί μπαλάκια σε ολο το σπιτι, αλλα ας μη τα θελουμε και ολα δικά μας :wink:

Α, και εμένα 16 μηνών

Αν μπορεις να αποφυγεις την αμμο αποφυγε τη...χιλιες φορες τα νερα παρα την αμμο.Πιστεψε με.Εγω που εχω και αυλη και βαζαμε παλια αμμο η αμμος κατεληγε σκορπισμενη σε ολη την αυλη και οσο καλα και αν επλενα τη βεραντα η αμμος εμενε κατω...παταγες και καταλάβαινες κριτσ κριτσ την αμμο.Ασε που εμπαινε και στο Σπιτι.Την καταργησα...και βαζω κι εγω νερακι.Εκτος κι αν το παιδακι σου είναι ένα νορμαλ παιδακι που θα κατσει να παιξει με την αμμο μεσα στο τραπεζακι και δε θα την πεταει γυρω γυρω όπως κανουν τα δικα μου θηρια.

Χαχα οχι το παιδάκι μου δεν ειναι νορμαλ... Ολα χαλια τα κάνουμε!ή μάλλον τα παιδάκια μας ειναι νορμαλ και το λογικό ειναι να τα κανουν χαλια! Οπότε αφήνω την άμμο για την παραλία...

Τελικά η μικρή μου δε γούσταρε την πισίνα, δε μπήκε ποτέ ολόκληρη μέσα, ίσως επειδή είχε ένα βοριά απίστευτο και μάλλον της φάνηκε ψιλοκρύο το νερό. Βράχηκε λίγο στα πόδια μέχρι τη μέση, και κυκλοφορούσε με το μαγιώ έτσι στο βοριά (επειδή είμαι ΠΟΛΥ έξυπνη την άφησα), με αποτέλεσμα να κάτσει σπίτι μια εβδομάδα άρρωστη (την 5η ημέρα ξεκίνησε και αντιβίωση).

Δε φταίει η πισίνα για τα παραπάνω εννοείται, τον πόνο μου μπήκα κι εγώ να πω.

Διαφημίσεις

Τελικά η μικρή μου δε γούσταρε την πισίνα, δε μπήκε ποτέ ολόκληρη μέσα, ίσως επειδή είχε ένα βοριά απίστευτο και μάλλον της φάνηκε ψιλοκρύο το νερό. Βράχηκε λίγο στα πόδια μέχρι τη μέση, και κυκλοφορούσε με το μαγιώ έτσι στο βοριά (επειδή είμαι ΠΟΛΥ έξυπνη την άφησα), με αποτέλεσμα να κάτσει σπίτι μια εβδομάδα άρρωστη (την 5η ημέρα ξεκίνησε και αντιβίωση).

Δε φταίει η πισίνα για τα παραπάνω εννοείται, τον πόνο μου μπήκα κι εγώ να πω.

Σου προτείνω να παρεις μπαλάκια για να μην παει χαμένη. Εμένα απασχολήθηκε τουλάχιστον μήνα να βουτάει στα μπαλάκια και να τα ανακατεύει, να τα βάζει να τα βγάζει κλπ. Μετα που το ψιλό βαρέθηκε πηρα μια μικρή αποχή καο τωρα βγάζει τα μπαλάκια με την αποχή. Εννοείται εχω ενα σπιτι γεμάτο μπαλάκια αλλα διασκεδάζει και αξίζει τον κόπο.

Σου προτείνω να παρεις μπαλάκια για να μην παει χαμένη. Εμένα απασχολήθηκε τουλάχιστον μήνα να βουτάει στα μπαλάκια και να τα ανακατεύει, να τα βάζει να τα βγάζει κλπ. Μετα που το ψιλό βαρέθηκε πηρα μια μικρή αποχή καο τωρα βγάζει τα μπαλάκια με την αποχή. Εννοείται εχω ενα σπιτι γεμάτο μπαλάκια αλλα διασκεδάζει και αξίζει τον κόπο.

Θα της βάλω και μπαλάκια, αφού πρώτα αξιωθούμε να βάλουμε καλάμια περιμετρικά στα κάγκελα της βεράντας, διότι τα πετάει ΟΛΑ στον κήπο :evil:

Τα καλάμια επειδή τα έψαξα και εγω ως λύση ειναι δυνητικά επικίνδυνα (να σπάσει κάποιο κομμάτι και να τραυματιστεί το παιδι). Εγω κατέληξα στο αντιαισθητικό πλαςτικο δίχτυ (υπάρχει και ενα της reel που ειναι σαν σίτα και πολυ πιο εμφανίσιμο όμως ειναι σε έλλειψη αυτή τη στιγμή και δεν ήθελα να περιμένω. Επίσης ειναι σημαντικά πιο ακριβό - 20 ευρώ τα 2 μέτρα περίπου)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...