Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΡΑΓΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ

Angel74

Recommended Posts

Εχω κανει 6 συνεδριες και εχω αλλες 3. Μπορει να χρειαστουν και παραπανω αλλα δεν αντεχω. Η αληθεια ειναι οτι εχουν βελτιωση. Μην νομιζεις οτι εξαφανιζονται απλα γινονται λιγοτερο βαθιες και καπως πιο στενες. Λενε οτι απο τη στιγμη που ειναι κοκκινες και ξεκινησεις θεραπεια το δερμα εχει ακομα την δυνατοτητα να αναπλαστει.

Αλλα να σου πω την αληθεια ποναει πολυ, βαζω ξυλοκαινη 1 ωρα πριν και παλι πονει. Φαντασου οτι γινετε τετοια πληγη πανω στην καθε ραγαδα που ματώνει. Οποτε και μετα στο σπιτι εχεις πονο για λιγες μερες και θελει συνεχεια κρεμες.

Εγώ το εκανα στην αρχη που μου πεσαν ολα μαζι....μονη με το μωρο, μια κοιλια χαλαρη και πολλες ραγαδες. Περνώντας ο καιρος και συνειδητοποιώντας ότι ό,τι και να επαθε το σώμα μου αξιζε τον κοπο και οτι εχω το αγορακι μου, σκεφτομαι οτι δεν με νοιαζουν ουτε οι ραγαδες ουτε η κοιλια. Βεβαια ακομα κανω διαιτα, και ακομα συνεχιζω τις θεραπειες αλλα το ξαναλεω, αν δεν τα ειχα προπληρώσει θα τα σταματούσα.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Καλά μετά την εγκυμοσύνη των διδύμων μόνο να πονάω στην κοιλιά δεν θέλω. Άστο καλύτερα. Θηλάζω κιόλας, θα μου κοπεί το γάλα από τον πόνο. Ευχαριστώ που μου το είπες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 84
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια εγώ ίσως νωρίς δεν ξέρω , αλλά παρατήσρησα εδώ και λίγες μέρες οτι στην δεξιά πλευρά που είχα κάνει την σκωληκοειδίτη γέμισε η κοιλιά μου με ραγάδες, στην αρχή είχαν τεντωθεί τα σημάδια της "ραφής"¨αλλά τ??ωρα φαίνονται πολύ πιο έντονα. ουφφφφ!!!

θα μείνουν λέτε έ?

υπέρχει περίπτωση οι ραγάδες na εξαφανίστούν μετά τον τοκετό?

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ VICHY ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ. ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΡΔΥ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ. EMENA MOY ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

• 11 months later...

γεια σασ κοριτσια εχει 30 μερες ποθ γεννησα δυδιμακια.κατα την διαρκεια της κοιησης δεν εμφανησα ραγαδες ενω η κοιλια μου ηταν πολυ μεγαλη.τωρα ξαφνικα που αρχισα να ξεφουσκωνω εχω βγαλει κοκκινες ραγαδεσ ,τι να κανω...προλαβαινω για κατι.....τι να βαλω απο προιοντα????????????????αχ!!!!βοηθειστε με τα χω χασει!!!!

Καλημερα! δε χρειαζεται αγχος και εγω εχω μερικεσ, και ακτα πασα πιθανοτητα ολες οι μανουλεσ! Σιγα σιγα θα γινουν ασπρες. Μια φιλη μου μου προτεινε την simulcium αλλα δεν ξερω κατα ποσο εκανε καλη δουλεια η κρεμα ή ο χρονος? !

Στην αρχη και εγω τρελαθηκα αλλα μετα σκεφτηκα οτι υπαρχουν ωραιοτατα ολοσωμα μαγιουδακια και δε θα κατσω να σκασω....εξαλλου μανα εγινα!!!

Εγώ συνέχισα την κρέμα που έβαζα πριν γεννήσω και μετά τον τοκετό για δυο μήνες περίπου και έτσι δεν απέκτησα καμία. Μπορείς επίσης να βάζεις βαζελίνη αν αντέχεις αυτήν την γλοιώδη υφή για να μην κάνεις άλλες.

Τώρα για τις υπάρχουσες φρέσκες ραγάδες, έχω ακούσει ότι η Kelosoft κάνει πολύ καλή δουλειά αν την βάλεις άμεσα. Βέβαια πρέπει να είσαι τακτική και να μην την ξεχνάς. Ρώτα όμως καλού - κακού και τον γιατρό σου.

aYVcp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια. Εγω εχω προβλημα με ραγαδες οχι απο εγκυμοσυνη αλλα απο αποτομη αυξηση υψους. Τα ποδια μου και το στηθος μου ειχαν πολλους ασπρους και κοκκινους. Δοκιμασα την Percutalfa και δεν βγηκε τιποτα οπως και μια αλλη της Frezyderm. Η μοναδικη κρεμα που μου εξαφανισε σε μεγαλο βαθμο τις κοκκινες ραγαδες και μου μειωσε απιστευτα τις ασπρες ειναι η Terproline Body Cream της Synchroline. Υπαρχει στα φαρμακεια και το κοστος της ειναι περιπου 32 ευρω τα 125ml. Το ξερω οτι ειναι πιο ακριβη αλλα πιστεψε με θα δειτε αποτελεσμα απο τον πρωτο περιπου μηνα ισως και νωριτερα. Μου την προτεινε δερματολογος και την εβαζα 2 φορες την ημερα. Αυτη η κρεμα αποκαθιστα την ελαστικοτητα της επιδερμιδας και βοηθα στην ανανεωση των ιστων της.

Ξερω οτι μπορει να ακουγονται απισευτα αυτα που λεω αλλα επειδη παιδευομουν απο τα 14 μου με τις ραγαδες ηθελα να μοιραστω με αλλες γυναικες αυτο που με βοηθησε να δω πραγματικα σημαντικο αποτελεσμα χωρις τρελο κοστος.

Ελπιζω να βοηθησα.

• 5 months later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...

εβαζα στο σωμα μου τα παντα για να μην κανω ραγαδες και τελικα εκανα μια βδομαδα με 10 μερες πριν γεννησω!πηρα τη mederma η οποια ειναι στην ιδια κατηγορια με την kelosoft αλλα πρεπει να βαζω 3-4 φορες τη μερα για 3-4 μηνες και το σωληναριο βγαζει δε βγαζει 10 μερες και κοστιζει 30 ευρω.οποτε αυτη που λετε ακουγεται πολυ οικονομικοτερη αφου εχει 125ml. την εχει παρει καμια αλλη κοπελα?

το σπαθολαδο κανει και για επουλωση?οχι μονο για προληψη?

tt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Εγω πηρα την kellosoft αλλά μετα διαπιστωσα οτι λεει οτι ειναι για ουλες και δεν αναφερει ραγαδες.Ειναι και για ραγαδες τελικα? Και εχει αποτελεσματα για οσες τη χρησιμοποιησαν?Επισης ποσο συχνα πρεπει να βαζεις?

s-age.pngs-age.png

αχ βρε κοριτσια εκανα και εγω απιστευτες ραγαδες μετα την γεννα...ή μαλλον και κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης! εβαζα τα παντα πανω μου και παρ'ολα αυτα εκανα:cry:! τωρα πια ειναι κοκκινες(στην κοιλια τις εχω) και δεν ξερω τι να κανω για να φυγουν ή εστω να ασπρισουν λιγακι και να φαινοντε τοσο χαλια! οχι τιποτ'αλλο αλλα το καλοκαιρι δεν θα μπορουμε να βαλουμε και το μπικινακι μας:oops::lol:!!

πειτε καμια ιδεα βρε κοριτσια μου....

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

αχ βρε κοριτσια εκανα και εγω απιστευτες ραγαδες μετα την γεννα...ή μαλλον και κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης! εβαζα τα παντα πανω μου και παρ'ολα αυτα εκανα:cry:! τωρα πια ειναι κοκκινες(στην κοιλια τις εχω) και δεν ξερω τι να κανω για να φυγουν ή εστω να ασπρισουν λιγακι και να φαινοντε τοσο χαλια! οχι τιποτ'αλλο αλλα το καλοκαιρι δεν θα μπορουμε να βαλουμε και το μπικινακι μας:oops::lol:!!

Κοίτα μας κόβω να λέμε τα ίδια με διαφορά ενός χρόνου ;)

Του χρόνου τέτοια εποχή κι εμάς τόσο θα είναι λογικά το μπεμπάκι μας και το πιο πιθανό να με απασχολούν οι άπειρες ραγάδες που θα έχω!

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω αλλά από μικρή είχα ραγάδες, μέσα σε μια μέρα που λέει ο λόγος βγήκαν στην εφηβεία και σε διάφορες άλλες φάσεις ανάπτυξης και αυξομείωσης κιλών.

Μέχρι να τις πάρω πρέφα και να τις αντιμετωπίσω άσπριζαν, πάντα έπαιρνα κρέμες στην φάση που ήταν κόκκινες αλλά η αλήθεια είναι δεν προλάβαινα να βάλω.

Ασε που όπου ρωτούσα μου έλεγαν πως όταν είναι κόκκινες αντιμετωπίζονται κάπως, όταν είναι λευκές όχι, μόνο με λειζερ.

Τελικά το πήρα απόφαση ότι έχω και θα έχω ραγάδες.

Εσύ που έχεις κόκκινες ίσως προλαβαίνεις, μην αφήσεις την ευκαιρία!

Προσωπικά σκέφτομαι για το υπόλοιπο της κύησης να βάζω βαζελίνη, γιατί από τις άπειρες αλοιφές για ραγάδες που έχω καμμιά δεν εμπιστεύομαι για το μωρό. Αφού ο γιατρός είπε το ΟΚ για τη βαζελίνη θα τη βάζω όταν θυμάμαι για πρόληψη.

Από κει και πέρα είμαι σίγουρη ότι θα κάνω, είναι θέμα δέρματος ;)

Μετά την κύηση και το θηλασμό θα βάζω μια από όσες έχω...αν δεν έχουν λήξει!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Η μοναδικη κρεμα που μου εξαφανισε σε μεγαλο βαθμο τις κοκκινες ραγαδες και μου μειωσε απιστευτα τις ασπρες ειναι η Terproline Body Cream της Synchroline. Υπαρχει στα φαρμακεια και το κοστος της ειναι περιπου 32 ευρω τα 125ml. Το ξερω οτι ειναι πιο ακριβη αλλα πιστεψε με θα δειτε αποτελεσμα απο τον πρωτο περιπου μηνα ισως και νωριτερα. Μου την προτεινε δερματολογος και την εβαζα 2 φορες την ημερα. Αυτη η κρεμα αποκαθιστα την ελαστικοτητα της επιδερμιδας και βοηθα στην ανανεωση των ιστων της.

αυτή ήταν η τελευταία κρέμα που ΄πήρα αλλά έμεινα έγγυος και δεν την έβαλα ποτέ. Της ίδιας εταιρείας ήταν σίγουρα, για το όνομα δεν είμαι σίγουρη.

Η φαρμακοποιός μου είπε μπορώ και στην κύηση αλλά δεν θέλω.

Πάντως κάποια γνωστή τη βάζει πριν, κατά και μετά την κύηση και ισχυρίζεται ότι χάρη σε αυτή δεν έχει ραγάδες.

Αύριο θα τσεκάρω το όνομα στο σωληνάριο.

Εσείς τί λέτε επιτρέπεται στην κύηση? Οι γυναικολόγοι γιατί λένε ότι η βαζελίνη είναι η πιο αγνή?

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

φιλεναδα κι εγω τα ιδια!! Αστα να πανε:mad: Ενω στο πρωτο δεν εκανα καθολου παρολο που ο μπεμπης ηταν μεγαλος τωρα που η μπεμπα γεννηθηκε 400γρ πιο κατω τσουπ νατες οι απαισιες ραγαδουλες στην κοιλια.

Το μονο που μας μενει ειναι να κανουμε υπομονη μεχρι να ασπρισουν.

Πιστευω ομως οτι με το περασμα του χρονου καποιες θα εξαφανιστουν, οι πιο μικρες τουλαχιστον,αντε γιατι δε μου αρεσουν τα ολοσωμα μαγιο:lol:

Το νινι σου τι κανει?Το δικο μου χοντραινει συνεχεια αχαχαχαχαχα

Biggp3.png

l2Czp3.png

Διαφημίσεις

αυτή ήταν η τελευταία κρέμα που ΄πήρα αλλά έμεινα έγγυος και δεν την έβαλα ποτέ. Της ίδιας εταιρείας ήταν σίγουρα, για το όνομα δεν είμαι σίγουρη.

Πάντως κάποια γνωστή τη βάζει πριν, κατά και μετά την κύηση και ισχυρίζεται ότι χάρη σε αυτή δεν έχει ραγάδες.

Εσείς τί λέτε επιτρέπεται στην κύηση? Οι γυναικολόγοι γιατί λένε ότι η βαζελίνη είναι η πιο αγνή?

Γεια σου Dimmi με το μωρό σου!Μπορείς να βάζεις και baby-oil κάθε φορά πριν βγείς απο το μπάνιο.Πολύ πιο ελάφρύ και με τα ίδια αποτελέσματα.Για την βαζελίνη δεν είμαι και πολύ σίγουρη γιατί η μητέρα μιας φίλης που είναι χημικός σε εταιρεία καλλυντικών λέει ότι έχει ένα ποσοστό πετρελαίου και δεν είναι ότι καλύτερο, όχι μόνο σε περιόδο εγκυμοσύνης αλλά γενικά.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Η Terproline Body Cream της Synchroline θυμάμαι από τη φαρμακοποιό μου ότι απαγορεύεται στην κύηση. Μπορείς να τη βάλεις αργότερα. Δε γνωρίζω αν κάνει και κατά τη διάρκεια του θηλασμού πάντως εγώ καλού-κακού δεν τη χρησιμοποιώ. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις την αντίστοιχη που έχει για την εγκυμοσύνη και είναι φοβερή!!! Λέγεται synchroelast body cream, τη χρησιμοποίησα και στις 2 εγκυμοσύνες μου και παρόλο που κατέληξα από 60 που είναι τα κιλά μου στα 84 στη 2η εγκυμοσύνη (μαζί με εναπομείναντα κιλά από την πρώτη) και επίσης παρόλο που είχα προδιάθεση για ραγάδες δεν έκανα καμία! ;)

Η Terproline Body Cream της Synchroline θυμάμαι από τη φαρμακοποιό μου ότι απαγορεύεται στην κύηση. Μπορείς να τη βάλεις αργότερα. Δε γνωρίζω αν κάνει και κατά τη διάρκεια του θηλασμού πάντως εγώ καλού-κακού δεν τη χρησιμοποιώ. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις την αντίστοιχη που έχει για την εγκυμοσύνη και είναι φοβερή!!! Λέγεται synchroelast body cream, τη χρησιμοποίησα και στις 2 εγκυμοσύνες μου και παρόλο που κατέληξα από 60 που είναι τα κιλά μου στα 84 στη 2η εγκυμοσύνη (μαζί με εναπομείναντα κιλά από την πρώτη) και επίσης παρόλο που είχα προδιάθεση για ραγάδες δεν έκανα καμία! ;)

synchroelast χρησιμοποίησα κι εγω και δεν έκανα ούτε μια ραγάδα, παρ'όλο που πήρα 30 κιλά! Τη χρησιμοποίησα και μετά τη γέννα και δεν είχα ούτε χαλάρωση.

Πολύ καλή πράγματι..

καλησπερα κι απο μενα κοριτσια!!κι εγω την παραπανω κρεμα εβαζα στην εγκυμοσυνη κι ενω εχω προδιαθεση δεν εκανα ουτε μια.στην κοιλια... στα μπουτια ,ποπο, που δεν εβαζα ψιλοξεχνιομουνα εβγαλα μερικες.αλλα πρεπει να βαζεις καθε μερα νομιζω.και ο γιατρος κ ο φαρμακοποιος την συστησαν ως την καλυτερη και πιστευω οτι ειναι αφου κι αλλες την χρησιμοποιησαν κ δεν εκαναν ουτε μια.ααα κ ουτε καθολου χαλαρωση εχω παρα την τεραστια κοιλια και παρα τα 20 κιλα που ειχα παρει και τωρα ειμαι και -4,5 κιλα απο οτι πριν μεινω εγκυος σχεδον 99% οπως πριν ειναι η κοιλια μ,ου. φαινονται σχεδον κοιλιακοι.πιστευω αξιζε τα λεφτα της..;););)

κοριτσια, γεια σας και απο μενα! Να σας ρωτησω η κοιλιτσα μου εχει κανει την εμφανιση της για τα καλα.... , εχω αρκετη φαγουρα αυτο σημαινει οτι η κρεμα που βαζω δεν κανει σωστη δουλεια????? να την αλλαξω??? synchroelast body cream διαβασα απο τις περοσσοτερες σας ... θα προλαβω κατι???

καλησπερα!εννοειτε οτι θα προλαβεις!Βουρρρ στο φαρμακειο και αν μπορεις 2 φορες την ημερα η παρε καποια πιο φθηνη ναβαζεις εναλλαξ.πχ βαζελινη η κατι αλλο απ το φαρμακειο πιο οικονομικο απλα για να κρατας το δερμα ενυδατωμενο.:wink:;-):wink::wink:

Κορίτσια, όποιες έχετε χρησιμοποιήσει αυτές τις δυο κρέμες της SYNCHROLINE,

την SYNCHROELAST body cream και την TERPROLINE body cream,θα σας παρακαλούσα να γράψετε ΟΛΑ τα συστατικά που περιέχουν, βρήκα στο net κάτι, αν θέλετε επιβεβαιώστε διορθώστε η προσθέστε σχετικά (δεν πιστεύω να πετάξατε τις συσκευασίες; :lol: ), γενικά την ψάχνω αρκετά με το τι χρησιμοποιώ , αλλά ειδικά τώρα με την εγκυμοσύνη ακόμη περισσότερο.

TERPROLINE body cream

Asiatic and madecassic heterosides, acetylglucosamine, proline linoleate, fibronectine glycopeptides.

SYNCHROELAST body cream

Active ingredients

Asiatic and madecassic heterosides, acetylglucosamine, proline linoleate, fibronectine glycopeptides.

Είμαι στον έβδομο, και δεν έχω καμία ακόμη, αλλά επιφυλάσσομαι γιατί έχω δρόοοομο ακόμη μπροστά μου.;)

----------------------

• 2 months later...

Και εγώ χρησιμοποιώ την synchroelast body cream που μου τη σύστησε η φαρμακοποιός μου. Αν και την αγόρασα στον 4ο αμέλησα να την χρησιμοποιήσω στην αρχή αλλά από τον 7ο και μετά τη βάζω συνέχεια και μέχρι στιγμής (είμαι στον 8ο) δεν βλέπω καμμία ραγαδα στην κοιλιά. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι γιατί κι εγώ έχω προδιάθεση..

S02fp3.png

LnVyp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...