Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΡΑΓΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ

Angel74

Recommended Posts

by the way πως παει ο θηλασμος κοριτσαρα μου? Στρωσατε τωρα? Ολα καλα?

Πάνε όλα καλά!!Τόσο που δεν πιστεύω οτι εγώ είχα γράψει εκείνο το μήνυμα απελπισίας.. :D

Να΄σαι καλά που ρωτάς.

Η Bepanthol καλή λύση μου ακούγεται.

Ίσως και η ενυδατική σώματος του μωρού....?

Ή το baby oil στο μπάνιο.

Θα δούμε.

Πάντως για την κοιλιά λέω να πάρω της Frezzyderm που είναι και φυτικά αν δεν κάνω λάθος.Ελπίζω να κάνει δουλειά γιατί..σα χάρτης έγινε η κοιλιά μου! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 84
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάνε όλα καλά!!Τόσο που δεν πιστεύω οτι εγώ είχα γράψει εκείνο το μήνυμα απελπισίας.. :D

Να΄σαι καλά που ρωτάς.

Η Bepanthol καλή λύση μου ακούγεται.

Ίσως και η ενυδατική σώματος του μωρού....?

Ή το baby oil στο μπάνιο.

Θα δούμε.

Πάντως για την κοιλιά λέω να πάρω της Frezzyderm που είναι και φυτικά αν δεν κάνω λάθος.Ελπίζω να κάνει δουλειά γιατί..σα χάρτης έγινε η κοιλιά μου! :lol:

Μπραβο κουκλα μου!!!! Ειδες ποσο πιο ευκολα ειναι ολα?

Η αρχη ειναι παντα δυσκολη και πιστευω οτι ειναι καλο να το ξερεις απο πριν για να χεις την δυναμη και την ψυχραιμια να τα αντιμετωπισεις.......κι εμενα οταν ζουσα την τρελα των πρωτων ημερων μου πε μια φιλη οτι μετα τις 40 μερες ειναι ολα πιο ευκολα δια μαγειας , με βοηθησε να κανω υπομονη.....απο κεινο το σημειο και μετα ο θηλασμος ειναι μονο ευκολια........και αργοτερα μετα τα γευματα ουτε θα καταλαβαινεις οτι θηλαζεις...... :wink: Καλη συνεχεια!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Γιουλη πως εκανες σπο το θηλαστρο ραγαδες????

Κι εγω για το στηθος ανησυχω.........γερακινα μου βαζω που και που μπεπανθολ (μακρια απο τη θηλη) αλλα επειδη φοβαμαι (και βαριεμαι) δεν το κανω τοσο τακτικα.....ισως αυτο με το λαδι να ναι καλη λυση......

vera τι να σου πω δεν ξερω :roll::roll: το θέμα είναι οτι τελικα δεν είχα πολυ γαλα αλλα το πευδευα πολυ μηπως και κανω κατι λαθος :oops::oops: μάλλον εκει την πάτησα :roll::roll:

Εγω βαζω την Prevenstria της Frezyderm 2 φορες την ημερα και μπολικη, εχω χαλασει και εγω δεν ξερω ποσες ειδικα τον τελευταιο καιρο :shock:

Μεχρι να μπω στον ενατο δεν ειχα βγαλει ουτε μια πουθενα και χαιρομουν, νομιζα οτι την γλιτωσα! Ελα ομως που τωρα στον ενατο εμφανιστηκαν καποιες στο κατω μερος της κοιλιας (να φανταστειτε πρεπει να την σηκωνω για να τις δω), βεβαια δεν ειναι τραγικες ακομα τουλαχιστον αλλα αργοτερα δεν ξερω τι θα γινει :roll:

Εβγαλα και 4 μικρες στο ενα στηθος μονο, το αριστερο που ειναι ελαχιστα πιο μεγαλο απο το δεξι και μαλλον εχει πιο πολυ βαρος :shock:

Σκεφτομαι ομως οτι μπορει να φταιει το οτι επινα παρα πολυ νερο και απο ενα σημειο και μετα δεν επινα τοσο πολυ... Η μπορει επειδη το βαρος πεφτει χαμηλα στην κοιλια να τεντωσε περισσοτερο εκει... Λεω εγω διαφορα τωρα...

binvp2.png ZVLBp2.png

Διαφημίσεις

Αυτο ειναι το θεμα........μπορει να χρησιμοποιεις ενα προιον και να μη κανεις ραγαδες και να νομιζεις οτι ευθυνεται αυτο.........και τελικα να ειναι θεμα δερματος.......

Κοριτσια προσπαθηστε να μη παρετε πολλα κιλα, να πινετε πολυ νερο και να ενυδατωνετε το δερμα με απλα προιοντα (για να μη ξοδευεστε)....μετα παλι χαστε τα κιλα σιγα σιγα, με πολυ νερο παλι , να χει το χρονο το δερματακι να μαζεψει......και μη ξεχνατε το στηθος.......πολυ χαλια οι ραγαδες στο στηθος.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Βρε vera άλλαξες φώτο και τικερ και με μπέρδεψες! :D

Λοιπόν ξεκίνησα από χθες δυο φορές τη μέρα κρέμα σε κοιλιά

κι ελπίζω να συνεχίσω να βάζω (γιατί τα βαριεμαι αυτά)

και να δω αποτελέσματα.(λέμε τώρα..)

Σκέφτηκα να τη βάλω και στο στήθος αλλά έχει έντονο άρωμα.

Θα βρω κάτι άλλο για εκεί.

sylvien78 κι εγώ στο τέλος της έκανα μέσα σε μια εβδομάδα γέμισα

και κυρίως από την αριστερή μεριά που κλωτσούσε η μικρή! :lol:

κορίτσια εγώ ίσως νωρίς δεν ξέρω , αλλά παρατήσρησα εδώ και λίγες μέρες οτι στην δεξιά πλευρά που είχα κάνει την σκωληκοειδίτη γέμισε η κοιλιά μου με ραγάδες, στην αρχή είχαν τεντωθεί τα σημάδια της "ραφής"¨αλλά τ΄΄ωρα φαίνονται πολύ πιο έντονα. ουφφφφ!!!

θα μείνουν λέτε έ?

υπέρχει περίπτωση οι ραγάδες na εξαφανίστούν μετά τον τοκετό?

• 1 χρόνο μετά...

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ επαιρνα κιλα απο την αρχη χωρις να τρωω ιδιαιτερα, μαλιστα μεχρι τον 4ο ειχα +10 κιλα παρολο που ειχα δυσπεψια και εμετους. Ετσι κατεληξα να παρω 23 κιλα, η κοιλια μου ηταν τεραστια και φυσικα γεμισα ραγαδες. Εφαγα μεγαλη φρίκη και αποφασισα να κανω θεραπεια με δερματοαποξεση (ecopeel) ενω ήταν ακομη κοκκκινες. Η αληθεια ειναι οτι εχει αποτέλεσμα αλλα ποναει αφανταστα. Αν δεν ειχα προπληρώσει τις συνεδριες θα το σταματούσα.

Αλλα θελω να πω ότι ακομη και κρεμες και βαζελινη που εβαζα εκανα ραγαδες...δεν γινοταν να μην κανω...μιλαμε για τεραστια κοιλια.

εγω αγορασα της clarins,την χρησιμοποιω εδω και 1 εβδομαδα 2 φορες την ημερα και εχω δει βελτιωση,το κοκκινο χρωμα που ειχαν εχει γινει ροζ τωρα.για να δουμε πως θα καταληξουν.........

Kht7p2.png

3iVPp3.png

κορίτσια εγώ ίσως νωρίς δεν ξέρω , αλλά παρατήσρησα εδώ και λίγες μέρες οτι στην δεξιά πλευρά που είχα κάνει την σκωληκοειδίτη γέμισε η κοιλιά μου με ραγάδες, στην αρχή είχαν τεντωθεί τα σημάδια της "ραφής"¨αλλά τ΄΄ωρα φαίνονται πολύ πιο έντονα. ουφφφφ!!!

θα μείνουν λέτε έ?

υπέρχει περίπτωση οι ραγάδες na εξαφανίστούν μετά τον τοκετό?

Εγώ είχα κάνει μια τεράστια κοιλιά (μόνο κοιλιά είχα) λόγω διδύμων και είναι επτά χρονών τώρα και το μόνο που μου έχει μείνει είναι οι ραγαδες δε φεύγουν με τίποτα κορίτσια!!!! Μόνο με πλαστική !!! Ή κάνω λάθος

Επεξεργάστηκαν by * Maraki *

Διαφημίσεις

Αν γίνουν ασπρες οι ραγαδες δεν σωνονται. Οντως μονο πλαστικη μπορεις να κανεις. Λενε οτι η simulcium ειναι η καλυτερη...βοηθαει και στην κυτταριτιδα. Κανει 26 ευρω αλλα με μικρη ποσοτητα μπορεις να καλυψεις μεγαλη επιφανεια.

Επισης μου ειπαν ότι οταν αρχιζει να σε πιανει φαγουρα στο δερμα ειναι σημαδι οτι το δερμα τεντωνει και ετοιμαζεται για ραγαδες. Οποτε μολις φαγουριζεστε κατευθειαν κρεμες ή βαζελινη...

Αν γίνουν ασπρες οι ραγαδες δεν σωνονται. Οντως μονο πλαστικη μπορεις να κανεις. Λενε οτι η simulcium ειναι η καλυτερη...βοηθαει και στην κυτταριτιδα. Κανει 26 ευρω αλλα με μικρη ποσοτητα μπορεις να καλυψεις μεγαλη επιφανεια.

Επισης μου ειπαν ότι οταν αρχιζει να σε πιανει φαγουρα στο δερμα ειναι σημαδι οτι το δερμα τεντωνει και ετοιμαζεται για ραγαδες. Οποτε μολις φαγουριζεστε κατευθειαν κρεμες ή βαζελινη...

αααα γι"αυτο με με φαγουριζε η κοιλια μου!!!!!μιλαμε για πολυ ξυσιμο!!!κριμα,δεν το ηξερα,κατι θα ειχα σωσει!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Κορίτσια εγώ επαιρνα κιλα απο την αρχη χωρις να τρωω ιδιαιτερα, μαλιστα μεχρι τον 4ο ειχα +10 κιλα παρολο που ειχα δυσπεψια και εμετους. Ετσι κατεληξα να παρω 23 κιλα, η κοιλια μου ηταν τεραστια και φυσικα γεμισα ραγαδες. Εφαγα μεγαλη φρίκη και αποφασισα να κανω θεραπεια με δερματοαποξεση (ecopeel) ενω ήταν ακομη κοκκκινες. Η αληθεια ειναι οτι εχει αποτέλεσμα αλλα ποναει αφανταστα. Αν δεν ειχα προπληρώσει τις συνεδριες θα το σταματούσα.

Αλλα θελω να πω ότι ακομη και κρεμες και βαζελινη που εβαζα εκανα ραγαδες...δεν γινοταν να μην κανω...μιλαμε για τεραστια κοιλια.

Είδες σημαντική βελτίωση ή μια μικρή; Αξίζει τα λεφτά της; Γνωστός που κάνει λέιζερ μου είπε να μην κάνω τον κόπο να πάω....

Πώς θα βγω το καλοκαίρι για μπάνιο;

Μου είχε δώσει ο γενικολόγος μου μια κρέμα να βάζω κατά την διάρκεια τις εγκυμοσύνης μου είπε να βάζω στην κοιλιά και το στήθος κει δεν έχω τίποτα

Αλλού τις έκανα από φοβερό πρήξιμο και απότομο βάρος [χωρίς να τρώω κατακράτηση υγρών] τις έκανα στις γάμπες και στα πλάγια στους γοφούς

ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ,Η ΕΛΠΗΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ..:-P:razz:

Οι ραγάδες είναι ρήξη του συνθετικού ιστού του δέρματος, δυστυχώς δεν αντιμετωπίζονται ώστε να επανέλθει το δέρμα στην αρχική του μορφή. Το δέρμα έχει κολλαγόνο και ελαστίνη, όταν όμως το δέρμα τεντώνεται απότομα από απότομη αύξηση βάρους πχ εγκυμοσύνη το δέρμα "σπάει" και δημιουργεί ραβδώσεις κόκκινες αρχικά που αλλάζουν χρώμα. Το δέρμα αυτό δεν έχει μέσα αν δεν κάνω λάθος την απαραίτητη ελαστίνη και κολλαγόνο που χρειάζεται για να είναι λείο και απαλό.

Για να μην κάνετε ραγάδες πρέπει

1) να έχετε σταδιακή αύξηση βάρους ώστε να προλαβαίνει να προσαρμοστεί το δέρμα

2) να βάζετε κάποια ενυδατική που θα ενυδατώνει το δέρμα και θα το κρατά ελαστικό ακόμα και η πιο οικονομική λύση είναι πολύ καλύτερη από το τίποτα άλλωστε δεν είναι θέμα τιμής

Εάν κάνετε ραγάδες πρέπει

1) μην πανικοβληθείτε αρχικά γιατί οι κόκκινες ενώ δείχνουν χάλια μετά θα γίνουν λευκές και άρα λιγότερο εμφανής

2) όλες σχεδόν κάνουν, είναι δωράκι της μητρότητας

3) να συνεχίζεται να βάζετε την κρέμα ενυδάτωσης και μετά τον τοκετό

4) αν δεν είστε μοντέλο καριέρας .......τότε δεν θα χάσετε την καριέρα σας

εμένα προσωπικά πολύ με πείραξε που έκανα ραγάδες αλλά τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα βάζω κάθε μέρα fissan και το δέρμα δείχνει πιο λείο. Εγώ μέχρι ένα μήνα πριν γεννήσω δεν είχα.

Το σημαντικότερο όμως είναι να μην πάρετε βάρος ειδικά απότομα.

υγ. μια μικρή παρατήρηση όποια θέλει λέει την άποψη της. δεν νομίζω ότι το λαδάκι baby oil βοηθάει και ενώ λένε ότι σφραγίζει την υγρασία κλπ. Εγώ είχα μεγαλύτερη φαγούρα όταν αντικατέστησα την κρέμα με λαδάκι.

Είδες σημαντική βελτίωση ή μια μικρή; Αξίζει τα λεφτά της; Γνωστός που κάνει λέιζερ μου είπε να μην κάνω τον κόπο να πάω....

Εχω κανει 6 συνεδριες και εχω αλλες 3. Μπορει να χρειαστουν και παραπανω αλλα δεν αντεχω. Η αληθεια ειναι οτι εχουν βελτιωση. Μην νομιζεις οτι εξαφανιζονται απλα γινονται λιγοτερο βαθιες και καπως πιο στενες. Λενε οτι απο τη στιγμη που ειναι κοκκινες και ξεκινησεις θεραπεια το δερμα εχει ακομα την δυνατοτητα να αναπλαστει.

Αλλα να σου πω την αληθεια ποναει πολυ, βαζω ξυλοκαινη 1 ωρα πριν και παλι πονει. Φαντασου οτι γινετε τετοια πληγη πανω στην καθε ραγαδα που ματώνει. Οποτε και μετα στο σπιτι εχεις πονο για λιγες μερες και θελει συνεχεια κρεμες.

Εγώ το εκανα στην αρχη που μου πεσαν ολα μαζι....μονη με το μωρο, μια κοιλια χαλαρη και πολλες ραγαδες. Περνώντας ο καιρος και συνειδητοποιώντας ότι ό,τι και να επαθε το σώμα μου αξιζε τον κοπο και οτι εχω το αγορακι μου, σκεφτομαι οτι δεν με νοιαζουν ουτε οι ραγαδες ουτε η κοιλια. Βεβαια ακομα κανω διαιτα, και ακομα συνεχιζω τις θεραπειες αλλα το ξαναλεω, αν δεν τα ειχα προπληρώσει θα τα σταματούσα.

εγω και στις δυο εγκυμωσινες εδωσα ρεστα στο βαρος στο πρωτο παιδι 26 κιλα . ειμαι 176 και πριν εγκυμ. 67 κιλα . τους πρωτους μηνες 7 πηρα 6 κιλα τους υπολοιπους 3 μηνες πηρα 20 πως τα καταφερα μην ρωτατε οι ραγαδες πανοικος απο κοιλια φετα με κοιλιακους εγινε κοιλια με ραγαδες. μετα στο 2 πηρα 20 κιλα το 7 μηνες πηρα 7 κιλα μετα τα υπολοιπα βεβαι στο δευτερο δεν ανοιξα αφου ειχα το επιτεφμα μου στο πρωτο .τωρα μετα απο 16 μηνες που εχω γεννηση οι κοκκινες ραγδ. εχουν γινει ασπρες αλλα τωρα θα κανω κοιλιακους δεν φευγουν τα σημαδεια αλλα θα φυγει η κοιλια .

Άκου να σου πω πως σκέφτομαι εγώ. Θα πάρεις το μωράκι σου αγγαλίτσα, μια τσάντα με όλα τα σύνεργα, κουβαδάκια, μπρατσάκια, ομπρελίτσες και θα πας για μπανάκι με το κεφάλι σου ψηλά. Γέννησες, έγινες μανούλα λες να σε κακοχαρακτηρίσουν που έχεις ραγάδες; Ή μήπως χαλάσεις την καριέρα μοντέλου που έκανες πριν; Λες να χάσεις τους εραστές επειδή η κοιλιά σου είναι είναι λίγο πλαδαρή; Τι σε νοιάζει καρδιά μου; Έφερες στον κόσμο ένα θαύμα και το πόσο κουράστηκες το δείχνουν τα σημάδια του κορμιού σου. Θα πρέπει περήφανη να τα "φοράς"! Μπορείς να δείχνεις σέξυ και κούκλα ακόμα και με αυτά!

Άκου να σου πω πως σκέφτομαι εγώ. Θα πάρεις το μωράκι σου αγγαλίτσα, μια τσάντα με όλα τα σύνεργα, κουβαδάκια, μπρατσάκια, ομπρελίτσες και θα πας για μπανάκι με το κεφάλι σου ψηλά. Γέννησες, έγινες μανούλα λες να σε κακοχαρακτηρίσουν που έχεις ραγάδες; Ή μήπως χαλάσεις την καριέρα μοντέλου που έκανες πριν; Λες να χάσεις τους εραστές επειδή η κοιλιά σου είναι είναι λίγο πλαδαρή; Τι σε νοιάζει καρδιά μου; Έφερες στον κόσμο ένα θαύμα και το πόσο κουράστηκες το δείχνουν τα σημάδια του κορμιού σου. Θα πρέπει περήφανη να τα "φοράς"! Μπορείς να δείχνεις σέξυ και κούκλα ακόμα και με αυτά!

Θα συμφωνησω απολυτα. Αν και εγώ ειμαι αυτη που κανω θεραπειες για τις ραγαδες αλλα περνώντας ο καιρος και νιωθωντας ολο και περισσοτερο μαμα, βλεποντας καθε μερα το μωρακι μου να μεγαλώνει και να με κοιταει με λατρεια, λεω δεν με νοιαζουν ουτε οι ραγαδες ουτε τιποτα. Βεβαια ενταξει κοριτσια το οτι γιναμε μαμαδες δεν σημαινει οτι θα παρατησουμε και τους εαυτους μας. Εχουμε και αυτους του δολιους τους συζυγους που πλεον μας μοιραζονται. Η κοιλιτσα με λιγη προσπαθεια μπορει να χαθει, τουλαχιστον για το καλοκαιρι ας μαζευτει οσο γινεται η κοιλια...τώρα οι ραγαδες ας υπαρχουν να μας θυμιζουν το κατορθωμα μας...το οτι ειμαστε μαμαδες..

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τρία θαύματα παρακαλώ έφερα στον κόσμο!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...