Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πού να πάω για spa? (εντός Αθηνών)

Recommended Posts

Για πειτε βρε κορίτσια... Εχω λίγες μερες ελευθερίας (τα παιδιά ειναι στα πεθερικά μου) και θελω να πάω να κάνω κάτι για μένα, μετά από ποοοολύ καιρό! Ενα μασαζάκι θα ήταν ό,τι έπρεπε και πεντικιούρ θα ήθελα να κάνω (δεν εχω κανει ποτέ, μόνο μόνη μου, οποτε προλαβαίνω) και δεν ξερω τι άλλες θεραπείες προσφέρουν αυτά τα κέντρα.

Ψαχνω ενα κεντρο spa Αθηνα/Πειραιά και περιξ (όχι κατ' οικον), έχετε κατι να μου προτείνετε?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγώ έχω πάει 3 φορές στο Life gallery hotel στην Εκαλή.

Εχει μέσα το Ananea spa όπου είναι μικρό spa άρα και ήσυχο. Οσες φορές πήγα το καταευχαριστήθηκα. Βγήκα απο εκεί βούτυρο και είναι μέσα στα πεύκα. Την τελευταία φορά πήγα με τον άντρα μου και κάτσαμε μετά στον κήπο μέσα στα δέντρα και ήπιαμε και ένα χυμό και ήταν τέλεια!

sj3dp3.png

Εγώ έχω πάει 3 φορές στο Life gallery hotel στην Εκαλή.

Εχει μέσα το Ananea spa όπου είναι μικρό spa άρα και ήσυχο. Οσες φορές πήγα το καταευχαριστήθηκα. Βγήκα απο εκεί βούτυρο και είναι μέσα στα πεύκα. Την τελευταία φορά πήγα με τον άντρα μου και κάτσαμε μετά στον κήπο μέσα στα δέντρα και ήπιαμε και ένα χυμό και ήταν τέλεια!

ποσο πηγε;;

Για πειτε βρε κορίτσια... Εχω λίγες μερες ελευθερίας (τα παιδιά ειναι στα πεθερικά μου) και θελω να πάω να κάνω κάτι για μένα, μετά από ποοοολύ καιρό! Ενα μασαζάκι θα ήταν ό,τι έπρεπε και πεντικιούρ θα ήθελα να κάνω (δεν εχω κανει ποτέ, μόνο μόνη μου, οποτε προλαβαίνω) και δεν ξερω τι άλλες θεραπείες προσφέρουν αυτά τα κέντρα.

Ψαχνω ενα κεντρο spa Αθηνα/Πειραιά και περιξ (όχι κατ' οικον), έχετε κατι να μου προτείνετε?

για τι δεν κοιτας στις προσφορες πχ soby.gr θα βρεις φθηνα κ θα κανεις περισσοτερα!

Εχει διάφορες τιμές ανάλογα τι θα κάνεις. Εμείς δώσαμε 70 ? το άτομο και κάναμε μία ώρα χαμάμ, τζακούζι και σάουνα και μετά για μιάμιση ώρα μας τρίβανε....αχχχχχχχ άτιμη αφραγκία......:-(

sj3dp3.png

Διαφημίσεις

στον Πειραια ειχα παει στο Caroli Health Club and Spa αλλα νομιζω οτι τωρα ρεπει να ειναι μονο στην Γύφαδα ειχα κανει μασαζ, καθαρισμο προσωπου, σαουνα, υδρομασαζ και κατι αλλα που δεν θυμαμαι πως λεγονταν, πολυ καλλη περιποιηση με τους χυμους μας και ολα και ηταν και οικονομικα δεν θυμαμαι ποσο αλλα ειχε διαφορα πακετα.

Ευχαριστώ κορίτσια!

Στα ξενοδοχεία πώς γινεται, παιρνω τηλέφωνο και κλεινω ραντεβού για το spa μόνο? Δε χρειάζεται να μένω σε δωμάτιο?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

http://www.divanis.com/apollon/default-gr.html

divani apollon hotel & spa στο Καβούρι :cool:

Απλά κορυφαίο.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Σου προτεινω και εγω στη Μεγαλη Βρετανια. Εχει το καλυτερο spa και απο πλευρας περιβαλλοντος αλλα και απο πλευρας υπηρεσιων και ποικιλιας. Βεβαια κατ επεκταση...οτι πληρωνεις παιρνεις...:wink:

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Σου προτεινω και εγω στη Μεγαλη Βρετανια. Εχει το καλυτερο spa και απο πλευρας περιβαλλοντος αλλα και απο πλευρας υπηρεσιων και ποικιλιας. Βεβαια κατ επεκταση...οτι πληρωνεις παιρνεις...:wink:

συμφωνω

Αχ ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Μπηκα στον πειρασμό για το Μ.Βρετανια, αλλά μάλλον θα καταλήξω στο Divani, γιατί εκτός από μασάζ μπορώ να κάνω και πεντικιούρ και αποτριχωση με κερι (total service μιλάμε! :) )

Δεν εχω ιδέα όμως τι να κανω από μασάζ, έχει ενα σωρό επιλογές! Ξερω ότι κάποια πονάνε και δε θελω, θελω να χαλαρώσω, να με παρει ο υπνος αν γίνεται! Εχετε κάτι να προτείνετε? http://www.divanis.com/apollon/media/FINAL_SPA_TREATMENTS_GRPDF.pdf

Ή να παρω τηλ και να ζητήσω να μου προτείνουν?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Είναι ένα μασάζ που γίνεται με πέτρες. Εκτός των άλλων σου βάζουν πέτρες σε διάφορες θερμοκρασίες πάνω στο σώμα σε συγκεκριμένα σημεία.

Μου άρεσε πολύ.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Είναι ένα μασάζ που γίνεται με πέτρες. Εκτός των άλλων σου βάζουν πέτρες σε διάφορες θερμοκρασίες πάνω στο σώμα σε συγκεκριμένα σημεία.

Μου άρεσε πολύ.

Ναι το ειδα αυτο με τις πετρες στην tv κάποια στιγμή, μου φάνηκε ενδιαφέρον. Σε τρίβουν κιόλας ή μόνο σου ακουμπανε τις πετρες στην πλάτη?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Υπάρχει και το cocoon urban spa στο Χαλάνδρι, με 25 ευρώ κάνεις υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ και πισίνα έξω αν είναι καλός ο καιρός. Επίσης έχει μασάζ, αποτριχώσεις, πεντικιούρ και τα ρέστα αλλά είναι έξτρα. Νομίζω ότι τα μασάζ είναι ακριβούτσικα.....

http://www.cocoonurbanspa.gr/ Προσοχή το σάιτ είναι από αυτά τα εκνευριστικά που έχουν μουσική!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

ευχαριστώ για την προειδοποίηση, έκλεισα τον ήχο από πριν :)

βρήκα και αυτό για μασαζ http://www.massage-therapists.gr/

κολλάω λίγο στη διευθυνση που βρίσκεται, 3ης σεπτεμβριου... κακώς, ε?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...