Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

έχω πρόβλημα με τα ξενοδοχεία...

Recommended Posts

Έχω πρόβλημα με τα ξενοδοχεία...συχαίνομαι...δεν ξέρω εάν με καταλαβαίνετε.Συχαίνομαι τα κρεβάτια ,το μπάνιο ,αν μπορούσα να περπατήσω/κοιμηθώ στον αέρα , θα το έκανα...

Μαξιλάρι παίρνω πάντα το δικό μου ,από το σπίτι.Μέχρι να συνηθήσω να κοιμάμαι στο κρεβάτι του ξενοδοχείου , η τρίχα μου είναι κάγκελο (και τώρα που το σκέφτομαι το ίδιο)...Αύριο φεύγουμε για λίγες μέρες και το σκέφτομαι...

Τα παιδιά θα περπατάνε ξυπόλυτα μέσα στο δωμάτιο/μπάνιο και μετά θα ανεβαίνουνε πάνω στο κρεβάτι ,δεν θα μπορώ να καθαρίσω μόνη μου τον χώρο ,θα τον καθαρίζουνε άλλοι ..

Με πιάνει ένας πανικός και ήδη έχει αρχίσει να με πιάνει φαγούρα ...

Βλέπω άλλους που δεν έχουνε πρόβλημα ,δεν τους νοιάζει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξερω κατα ποσο μπορω να βοηθησω σε αυτα που νοιωθεις αλλα θα σου πω οτι καθε μερα κανουν το μπανιο τα πατωματα και συγυριζουν το δωματιο..και αναλογα και τι κατηγορια επιλεξεις γινονται και αλλαγες σε σεντονια και πετσετες...γενικα ειναι καθαρα στο λεω γιατι δουλευα σε ξενοδοχειο και εβλεπα τις καθαριστριες που ειδικα το μπανιο το περνουσαν με απολυμαντικο..νομιζω οτι δεν ειναι καλο να ειναι και σε τελειως αποστειρωμενο περιβαλον τα παιδια γιατι αντι τελικα να τα προφυλασσουμε τους κανουμε μεγαλυτερο κακο αυτο αποψη μου...καλα να περασετε και κοιτα να διασκεδασετε παρε μαζι και μια χλωρινη αν νομιζεις οτι θα σε βοηθησει..

μηπως εισαι η μανα μου??? χαχα...

ετσι ακριβως μου τα ελεγε παντα οταν πηγαιναμε (ελαχιστες φορες) σε ξενοδοχειο. μην ακουμπας εδω, μη τα ρουχα εκει, περιμενε να απολυμανω την τουαλετα κτλ

ε ειχα φαει κι εγω κολλημα και σιχαινομουν τα παντα και ειχα αποκτησει προβλημακαι με την τουαλετα εξω (για τσισα λεω, γιατι για κακα ουτε λογος).

με τα χρονια το ξεπερασα. κανω μια σχετικη εκτιμηση της καταστασης οπου παω, κανω κι ενα καθαρισματακι στην τουαλετα και μετα χαλαρωνω. ποτε δεν επαθα τιποτα.

κανε μια προσπαθεια...

επειδη εχω κι εγω παρομοιο προβλημα (εχουμε και ξενοδοχειο τρομαρα μου:rolleyes:) παίρνω τα δικά μου σεντόνια,πετσέτες κ.α. απο το σπίτι και τα υγρά πανάκια κλινεξ και καθαρίζω τα πάντα! Τώρα τελευταια χαλαρωσα λίγο γιατί κατάλαβα οτι κανω την ζωή μου δύσκολή και δεν αξίζει. Καλές διακοπές!

γιατί κατάλαβα οτι κανω την ζωή μου δύσκολή και δεν αξίζει. Καλές διακοπές!

ακριβώς!!!

Εγώ πέρνω μαζί το detol το σπραυ και ψεκάζω...

από κει και πέρα είναι και τι θα επιλέξεις όπως είπε κάποια κοπέλα παραπάνω....

Χρόνια τώρα που πηγαίνουμε σε ξενοδοχεία δεν μου έτυχε να σιχαθώ ( τζάμπα τα detol ).

υ.γ. που έχετε ξενοδοχείο μια που ψαχνόμαστε:lol:

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω που εχεις σκοπο να νοικιασεις, αλλα στα καλα ξενοδοχεια οι συνθηκες καθαριοτητας ειναι πολυ καλες.

προσωπικα ουτε εγω στο σπιτι μου δεν αλλαζω σεντονια καθε 2 μερες, εκει το κανουν!

δεν εχω σιχαθει ποτε μου δεν εχω συναντησει ποτε βρωμικο δωματιο, εκτος μιας φορας στη Μυκονο που σηκωθηκαμε και φυγαμε με το που το ειδαμε.

Vasiliki40 καλησπερα!

Εχω κι εγω το ιδιο 'θεμα' με 'σενα.

Αλλα επειδη δεν θελω να τρελαθω-μικρη ειμαι ακομα- και επειδη δεν θελω να χαλασω τις διακοπες μου κανω τα εξης:

Παιρνω παντα μαζι μου σεντονια και πετσετες και ετσι δεν ερχομαι σε επαφη με τα δικα τους. Την τουαλετα μπορεις να την καθαρισεις εσυ και να ζητησεις να μην την καθαριζουν αν δεν θελεις . Θα εισαι οπως στο σπιτι σου.. Φετος που περπαταει και η μικρη μου εχω σκοπο να σφουγγαρισω την πρωτη μερα που θα παμε και μετα πιο χαλαρα... Μπορεις να απολυμανεις και καποιες επιφανειες αν σιχαινεσαι τοσο..

Οχι οτι αυτο ειναι το σωστο. Μπορει οντως τα δωματια να καθαριζονται επαρκως. Oμως διακοπες θα πατε. Δεν ειναι καλο να εισαι τρελαμενη αλλα ουτε και να φωναζεις στα παιδια να μην αγγιζουν τιποτα...

Καλα να περασετε!

Έχω πρόβλημα με τα ξενοδοχεία...συχαίνομαι...δεν ξέρω εάν με καταλαβαίνετε.Συχαίνομαι τα κρεβάτια ,το μπάνιο ,αν μπορούσα να περπατήσω/κοιμηθώ στον αέρα , θα το έκανα...

Μαξιλάρι παίρνω πάντα το δικό μου ,από το σπίτι.Μέχρι να συνηθήσω να κοιμάμαι στο κρεβάτι του ξενοδοχείου , η τρίχα μου είναι κάγκελο (και τώρα που το σκέφτομαι το ίδιο)...Αύριο φεύγουμε για λίγες μέρες και το σκέφτομαι...

Τα παιδιά θα περπατάνε ξυπόλυτα μέσα στο δωμάτιο/μπάνιο και μετά θα ανεβαίνουνε πάνω στο κρεβάτι ,δεν θα μπορώ να καθαρίσω μόνη μου τον χώρο ,θα τον καθαρίζουνε άλλοι ..

Με πιάνει ένας πανικός και ήδη έχει αρχίσει να με πιάνει φαγούρα ...

Βλέπω άλλους που δεν έχουνε πρόβλημα ,δεν τους νοιάζει..

ανεξαρτητως με το τι θα κανεις για να αντιμετωπισεις το προβλημα σου, προσεξε πολυ πολυ μην το μεταφερεις στα παιδια... δηλαδη μην το λες μπροστα τους και μην καθαριζεις μανιωδως μπροστα τους οταν φτασετε... και αν αντεχεις στη σκεψη (γιαιτ ξερω οτι οι φοβιες ειναι πολυ δυσκολες στην αντιμετωπιση) κλεισε τα ματια και τ'αυτια σου και κοιμησου στα σεντονια του ξενοδοχειου. Δε θα 'θελες αργοτερα να νιωθουν και τα παιδια οπως νιωθεις εσυ τωρα, ετσι;

Δε θα σου πω αν ειναι καθαρα ή οχι τα σεντονια και τα πατωματα, γιαιτ νομιζω οτι για σενα δεν εχει σημασια, εχω κι εγω καποια αναλογη φοβια και παρολο που το μυαλο μου γνωριζει οτι ειναι χαζομαρα, το στομαχι μου δενεται κομπος οταν πρεπει να την αντιμετωπισω... κι ετσι σε καταλαβαινω..

Υπομονη, σκεψου ποσο ομορφα θα περασουν τα παιδακια σου και ποσο θα παιξουν και θα χαρουν, ισως ξεφυγει το μυαλο σου λιγο απο τα σεντονια...

Διαβάζω όσα γράφετε και έχω αρχίσει και νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα,που κοιμάμαι όπου να'ναι(για φυσιολογικές καταστάσεις μιλάμε,όχι για μπουντρούμια),χωρίς να παίρνω μαζί μου τα δικά μου σεντόνια και μαξιλάρια και χωρίς να απολυμαίνω τον χώρο...

επειδη εχω κι εγω παρομοιο προβλημα (εχουμε και ξενοδοχειο τρομαρα μου:rolleyes:) παίρνω τα δικά μου σεντόνια,πετσέτες κ.α. απο το σπίτι και τα υγρά πανάκια κλινεξ και καθαρίζω τα πάντα! Τώρα τελευταια χαλαρωσα λίγο γιατί κατάλαβα οτι κανω την ζωή μου δύσκολή και δεν αξίζει. Καλές διακοπές!

κ εγω το ιδιο κανω κ dettol παιρνω κ τα σφουγγαρακια μου κ γαντια φυσικα. πετσετα για το κουζινακι.εννοειται στην ντουζιερα με σαγιοναρες κ γενικα οχι ξυπολυτοι! κ επισης περσυ που το μωρο ηταν 5-6 μηνων τους ειχα ζητησει σκουπα κ σφουγγαριστρα κ ειχα πει να μην μπαινουν να καθαριζουν! ωραιες διακοπες κανουμε βρε κοριτσια μεσα στην υστερια! φετος χαλαρωσα γιατι οπου κ να ψεκαζα με το δεττολ ο μικρος καπου αλλου θα επιανε. τζαμπα κοπος.:lol:

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

επειδη και εγω ειμαι σιχασιαρα και δεν πιστευω οτι ουτε και στα καλα ξενοδοχεια οι συνθηκες καθαριοτητα ειναι αριστες αυτο που κανω παντα ειναι οπωσδηποτε να παιρνω πετσετες και τις πετσετες του ξενοδοχειου τις χρησιμοποιω για τις καρεκλες και τους καναπεδες,οπωσδηποτε μαξιλαροθηκες και μονο αν το ξενοδοχειο ειναι πολυ καλο δεν παιρνω σεντονια αλλα ποτε δεν κοιμαμαι χωρις πυτζαμες μονο αν ειναι δικα μου τα σεντονια μια μικρη χλωρινη και ενα οινοπνευμα για το μπανιο και εχω πλαστικα ποτηρακια για νερο και τις οδοντοβουρτσες .Αν μεινεις σε ενοικιαζομενο ειναι ακομη καλυτερα γιατι θα ελεγχεις εσυ την καθαριοτητα του δωματιου!

Διαβάζω όσα γράφετε και έχω αρχίσει και νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα,που κοιμάμαι όπου να'ναι(για φυσιολογικές καταστάσεις μιλάμε,όχι για μπουντρούμια),χωρίς να παίρνω μαζί μου τα δικά μου σεντόνια και μαξιλάρια και χωρίς να απολυμαίνω τον χώρο...

διαβαζωντας νομιζα οτι μονο εγω κοιμαμαι οπου να ναι .

καλα πουειδα το ποστ σου και ηρεμησα λιγο:lol::lol::lol:

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

επειδη και εγω ειμαι σιχασιαρα και δεν πιστευω οτι ουτε και στα καλα ξενοδοχεια οι συνθηκες καθαριοτητα ειναι αριστες αυτο που κανω παντα ειναι οπωσδηποτε να παιρνω πετσετες και τις πετσετες του ξενοδοχειου τις χρησιμοποιω για τις καρεκλες και τους καναπεδες,οπωσδηποτε μαξιλαροθηκες και μονο αν το ξενοδοχειο ειναι πολυ καλο δεν παιρνω σεντονια αλλα ποτε δεν κοιμαμαι χωρις πυτζαμες μονο αν ειναι δικα μου τα σεντονια μια μικρη χλωρινη και ενα οινοπνευμα για το μπανιο και εχω πλαστικα ποτηρακια για νερο και τις οδοντοβουρτσες .Αν μεινεις σε ενοικιαζομενο ειναι ακομη καλυτερα γιατι θα ελεγχεις εσυ την καθαριοτητα του δωματιου!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Έχω μείνει και σε ακριβά ξενοδοχεία και έτυχε να δω την καθαρίστρια να κάνει με το ίδιο πανί όλες τις επιφάνειες στο μπάνιο και με τα γάντια να ακουμπάει παντού και έπαθα σοκ...

Πάντα έχω το δικό μου μαξιλάρι και πετσέτες.Και δεν κοιμάμαι χωρίς πυζάμες ποτέ σε ξενοδοχείο.και το άλλο που το βάζεις; Πολλές καθαρίστριες αδειάζουν τον κουβά από το σφουγγάρισμα στη λεκάνη...ΕΛΕΟΣ.

μιας και είμαι ξενοδοχοϋπάλληλος...έχω δεί πάααααααααααααααρα πολλά!

πραγματικά υπάρχουν ξενοδοχεία (και όχι απαραίτητα πανάκριβα), τα οποία δίνουν πολύ μεγάλη βάση στην καθαριότητα και μάλιστα στην σωστή καθαριότητα!!!! υπάρχουν όμως και αυτά που οι καμαριέρες υπάρχουν απλά για να καθαρίζουν (αυτά που βλέπει η πεθερά που λέμε!)

γι'αυτό, επειδή ΠΟΤΕ δεν ξέρεις, έχε μαζί σου τα δικά σου! εγώ πάντα έχω σεντόνια, μαξιλαροθήκες και πετσέτες εννοείται! μόνο για μένα! ο σύζηγος βολεύεται και με του διπλανού!!! (χαχαχαχαχαχαχα) δεν έχει τέτοιο θέμα!!!!!!!!!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

Και εγω ειμαι γενικως αναισθητη σε τετοια θεματα . Βρε μια χαρα κοιμαμαι , μια χαρα περπαταω και εγω και τα παιδια . Εντα3ει δεν μπορουμε να ζουμε σε γυαλλα σε καμια περιπτωση , επειτα ενα δωματιο αμα ειναι βρωμικο ή μια τουαλετα φαινεται . Και τουαλετες χρησιμοποιουμε ε3ω . Βεβαια ο καθενας εχει τα κοληματα του , για αυτο εγω εχω αλλα , εσυ εχεις αυτο . Ομως προσε3ε μην το μεταδοσεις στα παιδια , γιατι ειναι κριμα να σιχαινονται και να φοβουνται οτι θα παθουνε κατι επειδη θα κοιμηθουνε σε 3ενο μερος ή σε σεντονια που δεν αποστειρωσαν εκεινα .

QRyOp2.png

Διαφημίσεις

δηλαδη ρε κοριτσια στο σπιτι σας οι συνθηκες καθαριοτητας ειναι αριστες;;; Συγχαρητηρια. Πραγματικα... Εμεις με το ζορι πλενουμε πιατα και ρουχα καθημερινα. Τα υπολλοιπα... οταν μας τη δωσει πραγματικα (ασε που τα παιδια κυλιουνται ολημερα στα πατωματα και τα καθαριζουν :P )

Δεν πειραζει ομως, τα δικα μου παιδια θα αναπτυξουν πιο γερο ανοσοποιητικο:lol::lol::lol::lol::lol:

ΥΓ: βαλτε με κι εμενα στο club των "κοιμαμαι οπου να'ναι και μ'αρεσει" :cool:

Κορίτσια ,καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Δεν το είχα σκεφτεί ότι μπορώ να ζητήσω να μην καθαρίζουν το δωμάτιο και να το κάνω μόνη μου.Σίγουρα αυτό θα με κάνει να νιώσω λιγάκι πιο καλά!!

Κάνω τη ζωή μου δύσκολη ,το ξέρω.Κάθε φορά λέω θα πάρω μόνο τα απαραίτητα μαζί και κάθε φορά κουβαλάω πετσέτες , σεντόνια ,μαξιλάρι (ευτυχώς έχω βρει ένα μικρούλη από τα ΙΚΕΑ),χλωρίνη ,πανάκια ,γάντια...ουφ!!

Και ειλικρινά μπράβο σε αυτές που δεν έχουν πρόβλημα με αυτό!!

δηλαδη ρε κοριτσια στο σπιτι σας οι συνθηκες καθαριοτητας ειναι αριστες;;; Συγχαρητηρια. Πραγματικα... Εμεις με το ζορι πλενουμε πιατα και ρουχα καθημερινα. Τα υπολλοιπα... οταν μας τη δωσει πραγματικα (ασε που τα παιδια κυλιουνται ολημερα στα πατωματα και τα καθαριζουν :P )

Δεν πειραζει ομως, τα δικα μου παιδια θα αναπτυξουν πιο γερο ανοσοποιητικο:lol::lol::lol::lol::lol:

ΥΓ: βαλτε με κι εμενα στο club των "κοιμαμαι οπου να'ναι και μ'αρεσει" :cool:

Οι συνθήκες καθαριότητας δεν είναι άριστες ,απλά είναι δική μας βρώμα..:lol::lol::lol: και δεν πιάνετε..

Δεν ειναι οτι τα σπιτια μας ειναι πια τοσο καθαρα αλλα οτι ειναι δυσκολο να πεισουμε την Vasiliki40 οτι δεν θα παθει τιποτα και κυριως να μην σιχαινεται. Ειδικα αυτο! Ειναι μια φοβια που δεν ξεπερνιεται ευκολα. Γι' αυτο θα μπορουσε να παρει καποια πραγματα μαζι της να ειναι χαλαρη αλλα σε καμια περιπτωση να μην το μεταδωσει στα παιδια της. Κι εγω απο την μαμα μου το χω μαλλον. Ακομα την θυμαμαι να φωναζει υστερικα να μην ακουμπαμε πουθενα ....

Εγω ακομα το παλευω. Οταν βλεπω τη μικρη μου να πιανει κατι που στο δικο μου μυαλο δεν ειναι καθαρο, κρατιεμαι και δεν λεω τιποτα αλλα μπορει να γινει το στομαχι μου κομπος. Γι αυτο σας λεω, ειναι 'αρρωστια' ;)

Συγνώμη βρε παιδιά...

Αυτό που περιγράφει η κοπέλα είναι φοβία και χρήζει βοήθειας.

Από τη στιγμή που επιλέγουμε να ζούμε μέσα στη κοινωνία συμβιβαζόμαστε με την ιδέα ότι θα συνυπάρχουμε με τα μικρόβια.

Διαφορετικά θα πρέπει να ζούμε μακριά από τους άλλους ανθρώπους, τα παιδιά μας να μη πηγαίνουν σχολείο, εμείς να μη πηγαίνουμε στη δουλειά, να μη πηγαίνουμε θέατρο, σινεμά ή στα εστιατόρια. Δεν το συζητώ βέβαια για μέσα μαζικής μεταφοράς.

Βασιλική κορίτσι μου όλοι έχουμε κάποια θέματα στη ζωή μας. Πιστεύω αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που σε τρομάζει είναι κάτι που θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις. Και βέβαια να μη το περάσεις στα παιδιά σου.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Αυτό που περιγράφει η κοπέλα είναι φοβία και χρήζει βοήθειας.

Έτσι είναι. Άλλο να είσαι καλή νοικοκυρά κι άλλο να φοβάσαι να κοιμηθείς σε ξένο κρεβάτι (με καθαρά σεντόνια)!

Παρ' ότι είμαι κι εγώ πολύ σιχασιάρα, δεν έχω μικροβιοφοβία (δόξα τω Θεώ) και μέχρι στιγμής το μόνο που έχω καθαρίσει σε ξενοδοχείο είναι την τουαλέττα με πανάκια Dettol. Και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να φέρω μαζί μου σεντόνια, πετσέτες και μαξιλάρια από το σπίτι!! Πάντα χρησιμοποιώ αυτά που δίνουν στο ξενοδοχείο και μέχρι στιγμής δεν έχω πάθει απολύτως τίποτα, ούτε όταν ήμουν παιδί και πηγαίναμε περιοδίες με τους γονείς μου και μέναμε σε διαφορετικό ξενοδοχείο κάθε βράδυ.

Εννοείται ότι δεν φοράμε σαγιονάρες στο ντουζ, γιατί τι προφύλαξη θα σου προσφέρει η σαγιονάρα που δεν στην προσφέρει το δέρμα σου;;; Είπαμε να είμαστε προσεκτικές αλλά όχι κι έτσι βρε κορίτσια!

Πάντως να ρωτήσω κάτι; Εσείς που φέρνετε σεντόνια και πετσέτες από το σπίτι, αποστειρώνετε πρώτα το εσωτερικό της βαλίτσας;

Πάντως να ρωτήσω κάτι; Εσείς που φέρνετε σεντόνια και πετσέτες από το σπίτι, αποστειρώνετε πρώτα το εσωτερικό της βαλίτσας;

Απλά καθαρίζω την βαλίτσα και στρώνω κάτι από κάτω.

Σε εμένα δεν έιναι το θέμα τα μικρόβια ή ότι φοβάμαι μην κολήσω κάτι .Στο μυαλό μου είναι το ότι κάποιος άλλος έχει πχ κοιμηθεί στο κρεβάτι έχει αφήσει πάνω στο στρώμα τον ιδρώτα του και δεν ξέρω τι άλλο και πάνω σε αυτό πρέπει να κοιμηθώ.

Τα μικρόβια το έχω ξεπεράσει ,το είχα στην αρχή όταν γέννησα το πρώτο μου παιδάκι.Έκανα σαν τρελή.Και η αλήθεια είναι ότι ο μεγάλος μου γιός είναι πολύυυυυυυυυυυυυ σιχασιάρης ,σε σημείο που ώρες ώρες μου σπάει και εμένα τα νεύρα.:lol:Ειδικά στο φαγητό..

Εγώ πάλι, που και στο πάτωμα κοιμάμαι παρέα με τις κατσαρίδες (τι λέω πια!), έχω να ρωτήσω το εξής: ΠΟΥ τα βαζετε όλα αυτά που παίρνετε???

Μόνο εγώ δε μπορώ ποτέ να χωρέσω τα πράγματά μας στο αυτοκίνητο?

rx2Vp2.png

OyIAp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...