Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!! :D

Πιστεύω ότι είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω μπροστά στο θαύμα που αναμένουμε σε λίγες μέρες. Μες την βδομάδα αναμένω να το ολοκληρώσω οπότε θα έχετε και ολοκληρωμένη εικόνα. Το φωτιστικό έχει γίνει παραγγελία όπως και η κουρτίνα, το μόνο που μένει είναι να βρω (αλλά δεν βρίσκω) ένα χαλάκι να δένει με τον χώρο....

Ναστε καλα

Υ.Γ.zoniadim ο κάθε μπαμπάς έχει τον δικό του τρόπο να δείξει την αγάπη του οπότε τον κάνει και μοναδικό. Ο σύζυγός σου σαφώς μπορεί να προσφέρει κάποια άλλα πράγματα που δεν μπορώ εγώ να προσφέρω στα δικά μου.:lol:

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!! :D

Πιστεύω ότι είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω μπροστά στο θαύμα που αναμένουμε σε λίγες μέρες. Μες την βδομάδα αναμένω να το ολοκληρώσω οπότε θα έχετε και ολοκληρωμένη εικόνα. Το φωτιστικό έχει γίνει παραγγελία όπως και η κουρτίνα, το μόνο που μένει είναι να βρω (αλλά δεν βρίσκω) είναι ένα χαλάκι να δένει με τον χώρο....

Ναστε καλα

Υ.Γ.zoniadim ο κάθε μπαμπάς έχει τον δικό του τρόπο να δείξει την αγάπη του οπότε τον κάνει και μοναδικό. Ο σύζυγός σου σαφώς μπορεί να προσφέρει κάποια άλλα πράγματα που δεν μπορώ εγώ να προσφέρω στα δικά μου.:lol:

για δες εδω, αξιοπιστο το σαιτ, καλυτερες τιμες κατα 20% απο τα μαγαζια

http://www.flycarpet.gr/category.php?cid=203

εγω εντυσα ολο το σπιτι απο εδω με 450ευρώ τρια χαλια των 160χ240εκ

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Τι όμορφο και ξεκούραστο δωμάτιο είναι αυτό!!!Εύχομαι να το χαρεί το ζουζουνάκι σου!!!

Πολύ ωραίες οι ρίγες...

σ'ευχαριστώ πολύ... προς το αρόν κοιμάται στο δικό μας δωμάτιο και μόνο την ημέρα αν ρίξει κανένα ύπνο στην κούνιοα του αλλά οκ... κάποια στιγμή θα πάει στο χώροο του...

τις ρίγες τις κάναμε μα χαρτοταινία

vyLxp3.pngG7Azp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα!!

Είμαι νέα στο forum και τώρα ξεκινώ να ψάχνω πως θα στήσω το παιδικό δωμάτιο. Είναι λίγο νωρίς βέβαια ακόμα (είμαι 5 μηνών) αλλά επειδή είναι το πρώτο μας δεν κρατιέμαι! Όλες οι φωτογραφίες είναι τέλειες. Σε αναζήτηση στο internet βρήκα αυτό το site http://babyroombio.weebly.com/ έχει φοβερή ποικιλία φωτογραφιών.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Είμαι νέα στο forum και τώρα ξεκινώ να ψάχνω πως θα στήσω το παιδικό δωμάτιο. Είναι λίγο νωρίς βέβαια ακόμα (είμαι 5 μηνών) αλλά επειδή είναι το πρώτο μας δεν κρατιέμαι! Όλες οι φωτογραφίες είναι τέλειες. Σε αναζήτηση στο internet βρήκα αυτό το site http://babyroombio.weebly.com/ έχει φοβερή ποικιλία φωτογραφιών.

Wow!!!Καταπληκτικες ιδεες!!!

• 1 month later...

Μία μικρή γεύση από το δωμάτιο του μικρού ελπίζω να τελειώσει σύντομα

pc210035.jpgpc210037.jpgpc210034.jpg

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

• 4 εβδομάδες μετά...

πολύ όμορφα όλα τα δωματια που έχετε φτιάξει... εχθές έκλεισα τα έπιπλα της μικρής μου κόρης που θα έθει στην ζωή μας σε2 μηνες περιπου...οταν το ολοκληρώσω θα σας βάλω κι εγώ φωτο. τα επιπλάκια είναι ολολευκα τι χρώμα θα προτίνατε για τον τοίχο εκτώς από το πολυφορεμένο ροζ για κοριτσάκι;

Πανεμορφα τα δωματια !!!! Μπραβο για το γουστο σας κορίτσια (κ αγόρια φυσικά). Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!! Σαμ το δωματιο σας εχει τα χρώματα που εχουμε κι εμεις!! λατρευω το συγκεκριμένο συνδιασμό!!!

Φρεσια , με το καλό το μωράκι! Με το καλό να έρθει στο κόσμο γερό και χαρούμενο!!!

Τι θα έλεγες για το λιλά ? είναι ομορφο με ασπρα επιπλα...

pszKp2.png

JHmvp2.png

Διαφημίσεις

• 3 months later...

σουπερ το δωματιο!μπραβο σου!και μ αρεσει που χεις σεταρει ακομα κ την κουνια της

θελω και γω να κοιμαμαι σε ενα τετοιοοοο που ειμαι πολυ fan της hello kitty 32 χρονων γαιδαρα!! αλλα δυστηχως προς το παρον εχουμε πηξει σε μακ κουην, σπαιντερμαν κλπ κλπ

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Πάντως το κόστος του δωματίου είναι σχετικά μικρό και όποια θέλει βοήθεια μπορεί να μου στείλει pm για να την ενημερώσω για ότι θέλει!

Με γιες το δωμάτιο! Γιατι δεν μας τα λες εδω? :rolleyes:

καλησπέρα κορίτσια τέλεια τα δωμάτια σας!εμείς έχουμε σαν θέμα τον winnie αλλά έχουμε και ένα θέμα στον ένα τοίχο με βυθό.Ένα αγοράκι έχω τώρα περιμένω και την κορούλα :)

Δέν μου λέτε τα αφρώδη στους τοίχους και της ντουλάπες πώς τα κολλάτε?έχω προσπαθήσει με ταινία διπλής όψεως, με αυτό το άσπρο σαν πλαστελίνη αλλά μετά από λίγο καιρό ξεκολλάνε!

και κάτι άλλο θέλω να αγοράσω αυτό το δίχτυ το κάθετο που βάζεις μέσα παιχνίδια πώς θα το κρεμάσω όμως?

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 1 χρόνο μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...