Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στελλάκι πολύ όμορφο το δωμάτιο σας, φωτεινό και χαρούμενο :wink: !!!

Eυχαριστούμε!Στο προηγούμενο σπίτι το δωμάτιό της ήταν κίτρινο με θέμα τον Winnie και τους φίλους του.Είπα να αλλάξω θέμα,μια που αυτό το βάψαμε ροζ,αλλά μας έμεινε το φωτιστικό,μια κορνίζα,το φωτάκι και τα αυτοκόλλητα του Winnie και είναι κρίμα να πεταχτούν. :?

Έλεγα να το κάνω με τη Hello Kitty ή την Μinnie,αλλά δεν ξέρω πώς να τα συνδιάσω... :?:

Σήμερα προστέθηκε στη συλλογή μας και ένα γνήσιο κουκλάκι,o Ratatoulis!Tον κερδίσαμε απ'το "Παιδί μου κι εγώ"! :D

Και εμεις το ιδιο παρκοκρεβατο εχουμε..... :D

Όπως επισης Στέλλα αγοραζουμε τα ιδια περιοδικα.. Ο κροκοδειλος ηταν στο "παιδι μου και εγω" που αγορασα στο μαιευτηριο όταν γεννηθηκε ο Χαρης και τον ειχα κρεμασει στο δωματιο πανω απ΄το κρεβατι μου.

Παιδια εγω πλέον εβαλα ξανα την κουνια στο δωματιο του (που την ειχα στην κρεβατοκαμαρα) και εχω και ενα μονο κρεβατι και γινεται χαμος...

σκεφτομαι να την βγαλω την κουνια.. Αφου το παιδι δεν κοιμαται.. χρησιμευει μονο για να την βαζω στην ακρη του κρεβατιου για να μην πεσει.. Αλλα αφου ειναι μονο αυτη η χρηση της καλυτερα να παρω ενα καγκελο και αν καποια στιγμη θελει να κοιμηθει εκει να την ξαναβαλω.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Και εμεις το ιδιο παρκοκρεβατο εχουμε..... :D

Όπως επισης Στέλλα αγοραζουμε τα ιδια περιοδικα.. Ο κροκοδειλος ηταν στο "παιδι μου και εγω" που αγορασα στο μαιευτηριο όταν γεννηθηκε ο Χαρης και τον ειχα κρεμασει στο δωματιο πανω απ΄το κρεβατι μου.

Παιδια εγω πλέον εβαλα ξανα την κουνια στο δωματιο του (που την ειχα στην κρεβατοκαμαρα) και εχω και ενα μονο κρεβατι και γινεται χαμος...

σκεφτομαι να την βγαλω την κουνια.. Αφου το παιδι δεν κοιμαται.. χρησιμευει μονο για να την βαζω στην ακρη του κρεβατιου για να μην πεσει.. Αλλα αφου ειναι μονο αυτη η χρηση της καλυτερα να παρω ενα καγκελο και αν καποια στιγμη θελει να κοιμηθει εκει να την ξαναβαλω.

Και το παπάκι-θήκη για παιχνίδια ήταν στο "Παιδί και νέοι γονείς" και το βατραχάκι-αγκαλίτσας στο "Παιδί μου κι εγώ" και το παπάκι και το δελφινάκι μαριονέτες...και άλλα πολλαααααααά!Δεν έχω χάσει τεύχος για τουλαχιστον 5 χρόνια!Επειδή μου άρεσαν τα μωρά ανέκαθεν,τα διάβαζα και πιο πριν και έδινα τα δωράκια που είχε στην ανιψούλα μου που τώρα είναι σχεδόν 5μισι! :wink:

Αλλά τα περισσότερα δώρα

Διαφημίσεις

Κοριτσια ΦΟΒΕΡΑ ΟΛΑ !!! ΕΥΓΕ !!! Να ειμαστε καλα και τα παιδακιαμας να τα χαιρονται !!!

Ασχετο, Μυρτω εχουμε το λιδιο λίκνο, Στέλλα έχουμε την ιδια κούνια (ειναι η δευτερη που εχουμε δεν φαινεται στις φωτο) και γενικα πολλα απο τα μπιχλιμπιδακια... Κι εγω ειμαι φαν των παιδικων περιοδικων και δεν χανω τευχος !!!

Λεω ννα κανω και συνδρομη να τελειωνει το θεμα...

Λεω ννα κανω και συνδρομη να τελειωνει το θεμα...

Ναι και εγώ θα κάνω συνδρομή και στα 2 τον επόμενο μήνα!Το θέμα είναι ότι δεν θα έχουμε επιλογή στα δωρα(δηλ. αν π.χ. έχει δώρο μία τσάντα παπάκι ή μία αρκουδάκι δεν θα μπορούμε να διαλέξουμε) 8)

πολύ όμορφο bizelaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P

Για το δευτερο εχετε ξεχωριστο δωμάτιο??

Εμείς δυστυχως όχι!!! :(

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Διαφημίσεις

Όλια ειναι νεραιδουλες που βρηκα τις εικονες στο Internet Και τυπωσα φασα στη δουλειά μου.Τα καδρακια τα ζωγραφισε μια φίλη με βαση την φασα.

Σοφακι μου ναι ευτυχως εχουμε 2ο!!!

Thank you Κοριτσια!!!

Bizelaki τέλειο!!!!

Και άλλες συμπτώσεις μεταξύ μας! Ίδιο θέμα δωματίου (νεραιδούλες), ίδια γράμματα για να γράψουμε το όνομά της (εμεις τα βάλαμε στην πορτα). Ιδιο φωτιστικό από το Ικεα (που έχουμε κρεμασει νεραιδούλα )!

Μόνο που το δωμάτιο μας εμας είναι λιλα/ροζ. Μολις καταφέρω θα ανεβάσω και εγώ φωτό!

Διαφημίσεις

καταπληκτικό το δωμάτιο σας bizelaki! και ο στολισμός πάρα πολύ ωραίος. Να το χαίρεται η Αριάδνη. Έμαθες αλήθεια το φύλο του μωρού ή όχι ακόμη;

erica περιμένουμε να δούμε και το δικό σας. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι και αυτό υπέροχο.

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

Πολύ ωραίο το δωμάτιο της μικρής Αριάδνης. Και μεις τα γράμματα τα έχουμε στη πόρτα.

Σοφία εγώ έχω τρία στο ίδιο δωμάτιο (μόλις φύγει ο μικρός από το δωματιο μου). Το μόνο καλό είναι ότι το δωμάτιο είναι αρκετά μεγάλο είναι πάνω από 20m2.

:P:P ΡΑΜ αυτο δεν είναι δωματιο ειναι γκαρσονιέρα!!!!!!!!!!!!!!! κάτι ξερατε!!!!!!!!!!!!!!!

Το ξέρω όλοι οι καλοί χωράνε...!! ειμαστε υπο διαφορες σκεψεις!! γιατι διπλα απο το σπιτι μας, μεσοτοιχια εχουμε και μια γκαρσονιέρα που μπορω ανα πασα στιγμή να ενώσω... αλλά επειδή σκεφτομαστε σε 2-3 χρονια να φύγουμε απο Αθήνα (δυσκολο αλλα το θελουμε) λέμε μήπως προς το παρον βολευτουμε έτσι!!!

Θα δούμε προς το παρον και για κανα χρονο δεν προβλεπεται αλλαγή!! ουτως ή αλλως το μωρό για σεβαστο χρονικό διαστημα θα είναι δίπλα μου!!

Ειδωμεν!!! :P

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Προς bizelaki,

είμαι μία μπασταρδεμένη παρθένος (γεννήθηκα ξημερώματα της πρώτης μέρας της παρθένου, οπότε είμαι ανάμεικτη με λέοντα... ευτυχώς :lol: ), μεγαλώνω ένα ξεροκέφαλο αλλά πολύ χαρούμενο σκοπριουδάκι και έχω στο πλάι μου τον παραδόξως πιο ήρεμο Δίδυμο του πλανήτη!!!!! :lol::lol::lol:

Εσύ?

Αχ Σοφία και εμείς σκεφτόμασταν να φύγουμε εκτός Αθηνών. Μας πήρε αρκετό καιρό για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Τελικά δεν μας βγήκε και παραμείναμε Αθήνα.

Ερικαααααααα εγω τι να πω που ειμαι Παρθενακι και καθαροαιμο (και ωροσκοπος) κι εχω συζυγο Διδυμο... κορη Ζυγο και γιο....... Παρθενακι !!!!!!!!

Σφαγη θα γινεται στο σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...