Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

δεν ξερω ποιο στυλ προτιμας αλλα θα σου πω πως εφτιαξα το δωματιο του γιου μου.καταρχην ολα παιζουν σε ζαχαρη και γαλαζιες αποχρωσεις.σαν θεμα βρηκα κατι υπεροχα προβατακια που πηδανε ενα φραχτη και εννοειται εχει φεγγαρι και αστερια για να μετραει προβατακια το μωρο μου για να κοιμαται χαχα.οσοι το ειδαν τους αρεσε πολυ και το θεωρησαν πρωτοτυπο.επισης εγω το διαλεξα γιατι τωρα που ειναι μωρακι ηθελα κατι πιο γλυκο σε δυο τρια χρονια που θα γινουμε μεγαλοι αντρες χαχα ηδη σκεφτομαι πως να του το φτιαξω.

προβατακια λοιπον η γνωμη μου....πρωτοτυπο γλυκο και ομορφο και οικονομικο επισης.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξερω ποιο στυλ προτιμας αλλα θα σου πω πως εφτιαξα το δωματιο του γιου μου.καταρχην ολα παιζουν σε ζαχαρη και γαλαζιες αποχρωσεις.σαν θεμα βρηκα κατι υπεροχα προβατακια που πηδανε ενα φραχτη και εννοειται εχει φεγγαρι και αστερια για να μετραει προβατακια το μωρο μου για να κοιμαται χαχα.οσοι το ειδαν τους αρεσε πολυ και το θεωρησαν πρωτοτυπο.επισης εγω το διαλεξα γιατι τωρα που ειναι μωρακι ηθελα κατι πιο γλυκο σε δυο τρια χρονια που θα γινουμε μεγαλοι αντρες χαχα ηδη σκεφτομαι πως να του το φτιαξω.

προβατακια λοιπον η γνωμη μου....πρωτοτυπο γλυκο και ομορφο και οικονομικο επισης.

απο που πηρες τα προβατακια???:)

λοιπον βρηκα να σας βαλω τα προβατακια ελπιζω να τα καταφερω

http://www.decofun.com/

λογικα καπου θα υπαρχουν και να τα αγορασεις μεσω ιντερνετ εγω το πηρα απο χρωματοπωλειο,μου εδειξε τον καταλογο και τα παρηγγειλα

δεν μπορω να σας βαλω να δειτε κατευθειαν τα προβατακια αλλα θα βγαλετε ευκολα ακρη.επισης θα βρειτε και αλλα πολυ ομορφα θεματα εκτος του κλασσικου winnie και cars

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σε όλους κι όλες. Μια φίλη μου που θα γεννήσει σε λίγο καιρό το κοριτσάκι της μου έδειξε σήμερα ένα δωμάτιο από το internet, νομίζω από το site της dulex (υπάρχει τέτοια μάρκα σε χρώματα;;; ή κάτι τέτοιο τέλος πάντως) με τον εξής θεϊκό συνδυασμό: ροζ-χρυσαφί, μισό-μισό, δηλ. ροζ κάτω, χρυσαφί πάνω. Είναι συνδυασμοί που σου τους βγάζει το site από ότι κατάλαβα. Ψάξτε το!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Συγνώμη για το λάθος αλλά ενοούσα miamama...

Και το δικό σας δωμάτιο βέβαια είναι πολύ ωραίο αλλά σίγουρα δεν έχετε φούξια αλλά πολύ ωραίο κόκκινο μιας και είναι αγορίστικο, σωστά;;;

Συγνώμη που σας μπέρδεψα κορίτσια!

Λοιπόν miamama, είναι ταπετσαρία το κάτω μέρος του δωματίου σας; Πραγματικά είναι από τα πιο χαρούμενα που έχω δει!

ευχαριστώ.

ταπετσαρία είναι η ριγέ...χάρτινη και οικονομική, decofan!

από πάνω μπορντούρα και αυτοκόλητα.οι τοίχοι είναι φούξια και ροζ-λιλά.

έπιπλα από ικέα και mothercare. το κρεβάτι το μονό ήταν το εφηβικό μου, καφέ,το τρίψαμε και το έβαψα λευκό-ζαχαρί.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

ευχαριστώ.

ταπετσαρία είναι η ριγέ...χάρτινη και οικονομική, decofan!

από πάνω μπορντούρα και αυτοκόλητα.οι τοίχοι είναι φούξια και ροζ-λιλά.

έπιπλα από ικέα και mothercare. το κρεβάτι το μονό ήταν το εφηβικό μου, καφέ,το τρίψαμε και το έβαψα λευκό-ζαχαρί.

Πρώτα από όλα καλησπέρα σε όλες τις μανούλες. Είμαι και εγώ νέα μαμά και νέα στο φόρουμ.

Ήθελα να ρωτήσω το εξής άσχετο μία που φτιάχνω το δωμάτιο της μπέμπας μου. Miamama απευθύνομαι σε σένα μια που είμαστε και πατριωτάκια!

Την ταπετσαρία που πήρες από το decofun την έβαλες μόνη σου η πήρες κάποιον?

Πως γίνεται η τοποθέτηση, χρειάζεται κάποια ειδική κόλλα ή έχει ήδη το χαρτί πάνω? :confused:

7GbDp3.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Πρώτα από όλα καλησπέρα σε όλες τις μανούλες. Είμαι και εγώ νέα μαμά και νέα στο φόρουμ.

Ήθελα να ρωτήσω το εξής άσχετο μία που φτιάχνω το δωμάτιο της μπέμπας μου. Miamama απευθύνομαι σε σένα μια που είμαστε και πατριωτάκια!

Την ταπετσαρία που πήρες από το decofun την έβαλες μόνη σου η πήρες κάποιον?

Πως γίνεται η τοποθέτηση, χρειάζεται κάποια ειδική κόλλα ή έχει ήδη το χαρτί πάνω? :confused:

μόλις είδα το μύνημα σου...καλώς την.(να μπείς και στο καφέ μας κέρκυρα-κέρκυρα:lol::lol:)

να σου ζήσει το μωράκι σου.

την ταπετσαρία την έβαλα με τον άντρα μου,είναι σαν χαρτί η ποιότητα.

δεν έχει κόλλα,είχα ειδική κόλλα για ταπετσαρία.

την βάζεις σε ένα ναύλον στο πάτωμα ή σε τραπέζι,βάζεις τη κόλλα με ρολό και την τοποθετείς στον τοίχο,μπορείς να τη μετακινήσεις αν κάνεις λάθος,δεν κολλάει αμέσως.

δεν είναι δύσκολο.

αν θες κάτι άλλο εδώ είμαστε.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Miamamma σε ευχαριστώ J. Για να ρωτήσω κάτι και τα υπόλοιπα κοριτσάκια γιατί το θέμα είναι μεγάλο και μέχρι να το διαβάσω όλο θα νυχτώσουμε! Μήπως έχει πάρει καμία μανούλα έπιπλα από το mothercare να μου πει πως είναι από ποιότητα?

7GbDp3.png

Μήπως έχει πάρει καμία μανούλα έπιπλα από το [/font][/color]mothercare να μου πει πως είναι από ποιότητα? [/size]

Εγώ έχω πάρει κούνια και αλλαξιέρα από το Mothercare πριν από 2μισι+ χρόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Και τώρα ετοιμάζομαι να τα χρησιμοποιήσω για το δεύτερο μωράκι μας. Είναι σχεδόν άθικτα.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Διαφημίσεις

Πράγματι, και εμένα μου φάνηκε πολύ καλή η σχέση ποιότητας-τιμής. Για αυτό ρώτησα…παραξενεύτηκα!! Αλλά αν μου λέτε ότι είναι σχεδόν άθικτα μετά από δυόμιση χρόνια χρήση, μάλλον θα τα πάρω και εγώ από εκεί τελικά….icon7.gif

7GbDp3.png

Επειδή το σπίτι μας εχει μόνο δυο υπνοδωμάτιο ο γιος μου με τη μπέμπα που θα γεννηθεί τον Αύγουστο, θα κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο, μπορείτε να μου προτείνετε μερικές ιδέες για τα χρώματα που θα βάψω το δωμάτιο?

Κορίτσια γεια σας!!! Πήρα πολλές ιδέες από τα δωμάτια των παιδιών σας και τώρα που ετοίμασα κι εγώ το δωματιάκι, για το αγοράκι που περιμένω, είπα να το μοιραστώ μαζί σας!!!
Με το καλό το μωράκι σου να έρθει και να απολαύσει το υπέροχο δωμάτιο του!
yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Κορίτσια γεια σας!!! Πήρα πολλές ιδέες από τα δωμάτια των παιδιών σας και τώρα που ετοίμασα κι εγώ το δωματιάκι, για το αγοράκι που περιμένω, είπα να το μοιραστώ μαζί σας!!!

http://img266.imageshack.us/img266/7449/b007.jpg

http://img580.imageshack.us/img580/5213/b012d.jpg

http://img42.imageshack.us/img42/9371/b003q.jpg

http://img255.imageshack.us/img255/5923/b014.jpg

Πανεμορφα με το καλο να υποδεχτειτε το μωρακι σας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...