Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eυδοκία μου ο τοίχος με το συννεφάκια μου αρεσει και εμένα είναι όλο τεχνοτροπία ας είναι καλό ο άνθρωπος που μου το έφτιαξε.

Αφροδίτη λες να ζητήσω προμήθειες από την Pampers :lol::lol: το κουτί είναι το αγαπημένο παιχνίδι της Δανάης η οποία στηρίζεται και σηκώνεται όρθια....

Στέλλα μου το 4 της φοράω και δεν της είναι και πολύ μεγάλα, εμείς αντίθετα έχουμε κερδίσει 2 φορες το γαϊδουράκι όχι το μεγάλο , αμα θες σου στέλνω το ένα.

Ρούλα μου σ'έυχαριστώ ,αλλά τα έξοδα θα είναι περισσότερα!Είσαι πολύ καλή πάντως! :D:D:D

ΡΟΥΛΑ... απλά Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο........!!!

Όλια επίσης... Υπέροχο!!!!!! Τρελαίνομαι για ροζάκι!!!

Μπράβο!!!!!!! :wink::wink::wink:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε κορίτσια για τα καλά σας λόγια!!!

Στελλάκι θα σε γελάσω τι μάρκα είναι το φωτιστικό, το πήρε δώρο ο αδερφός μου στην ανεψιά του, μου έδειξε δυο τρια και εγώ επέλεξα αυτό. Πάντως πρέπει να είναι ακριβούτσικο γιατί είναι όλο ξύλινο.

Ευδοκία όπως έχω ξαναγράψει την μικρούλα την βάλαμε μόλις έκλεισε τον τρίτο στο κρεβατάκι της αλλά από τότε μέχρι τώρα εγώ κοιμάμαι σε αυτόν τον πορτοκαλί καναπέ που βλέπετε, ευτυχώς προνοήσαμε και τον αγοράσαμε με κανονικό στρώμα και έτσι βολεύομαι πολύ καλά - τόσο που δε λέω να ξεκολλήσω :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Ευχαριστούμε κορίτσια για τα καλά σας λόγια!!!

Στελλάκι θα σε γελάσω τι μάρκα είναι το φωτιστικό, το πήρε δώρο ο αδερφός μου στην ανεψιά του, μου έδειξε δυο τρια και εγώ επέλεξα αυτό. Πάντως πρέπει να είναι ακριβούτσικο γιατί είναι όλο ξύλινο.

Ευδοκία όπως έχω ξαναγράψει την μικρούλα την βάλαμε μόλις έκλεισε τον τρίτο στο κρεβατάκι της αλλά από τότε μέχρι τώρα εγώ κοιμάμαι σε αυτόν τον πορτοκαλί καναπέ που βλέπετε, ευτυχώς προνοήσαμε και τον αγοράσαμε με κανονικό στρώμα και έτσι βολεύομαι πολύ καλά - τόσο που δε λέω να ξεκολλήσω :lol::lol::lol: !!!

Σαν να το πήρε το μάτι μου στον κατάλογο της Ηaba!Nαί είναι αρκετά ακριβά,αλλά πολύ καλά! :D

πολύ όμορφα όλα τα δωμάτια και με πολύ αγάπη φτιαγμένα που είναι και το σημαντικότερο. Να τα χαίρονται τα παιδάκια σας!

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Χριστίνα 04/10/10

Διαφημίσεις

ολια,θα ηθελα να μαθω απο που αγορασες τις νεραιδες που εχετε περιμετρικα στον τοιχο.ειναι τελειες....εχω αγορασει απο το αμπαλαζ οτι νεραιδα εχει κ δεν εχει κ θα τις ηθελα κ αυτες...

Όλια πολυ ωραίο το δωμάτιο της μικρής σου! :D:D:D

Μιμίκα , τι πατουσάκια είναι αυτά ???????????? :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Κορίτσια είναι πανέμορφα τα δωμάτια σας.... Ρούλα τα έπιπλα είναι Αστερίας ή δεν είδα καλά; Μιμίκα δάγκωσε τα πατουσάκια και για μένα!!!!!

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Κορίτσια είναι πανέμορφα τα δωμάτια σας.... Ρούλα τα έπιπλα είναι Αστερίας ή δεν είδα καλά; Μιμίκα δάγκωσε τα πατουσάκια και για μένα!!!!!

ναι Αστερίας είναι...

Φοβερά τα δωμάτιά σας.... Μπράβο....!!!

Εμείς ακόοοοομα το φτιάχνουμε.... Ο μπαμπάς μας δε βιάζεται καθόλου. Έχω βαρεθεί να γκρινιάζω. Στο τέλος θα το φτιάξει μόνη της η μικρή και θα ησυχάσουμε!!! :D

sL7ap2.png

Φοβερά τα δωμάτιά σας.... Μπράβο....!!!

Εμείς ακόοοοομα το φτιάχνουμε.... Ο μπαμπάς μας δε βιάζεται καθόλου. Έχω βαρεθεί να γκρινιάζω. Στο τέλος θα το φτιάξει μόνη της η μικρή και θα ησυχάσουμε!!! :D

Άντρες κοπέλα μου!Τί να τους κάνουμε?Εγώ πάλι γκρινιάζω γιατί θέλω από βδομάδα να στολίσουμε το δέντρο και εκείνος λεει όχι πριν τις 15/12 :cry::cry::cry:

domatio1_7.jpg

Αυτό σου έλεγα χτες pam για λύση για τα τρία παιδιά σου!!!

Αυτό είναι της modeco αλλά στο δείχνω σαν ιδέα, και αν βάλεις και άλλο ένα κρεβάτι δίπλα μονό γίνεται υπέροχος συνδιασμός για τρία παιδάκια!!!

domatio1_7.jpg

Αυτό σου έλεγα χτες pam για λύση για τα τρία παιδιά σου!!!

Αυτό είναι της modeco αλλά στο δείχνω σαν ιδέα, και αν βάλεις και άλλο ένα κρεβάτι δίπλα μονό γίνεται υπέροχος συνδιασμός για τρία παιδάκια!!!

Eίναι πολύ ωραία η κουκέτα αυτή,αλλά νομίζω ότι είναι λίγο ακριβούτσικη! :wink:

Σε πιο οικονομικό υπάρχει και αυτή η σύνθεση,αλλά σίγουρα δεν υπάρχει σύγκριση με την προηγούμενη!

http://www.epiploshop.gr/home.php?page=prod&productID=59&category=6

αχ angela τρελαίνομαι για κουκέτες!αν τα λένε έτσι.είναι το όνειρό μου.προς το παρόν έχουμε ένα κρεβάτι του άντρα μου στο δωμάτιο από όταν ήταν φοιτητής και είναι πολύ καλό και λυπόμαστε να το δώσουμε.όταν ο Θεός μας χαρίσει και δεύτερο παιδάκι και η Ρένια θα είναι μεγαλύτερη θα πάρουμε σίγουρα ένα διώροφο!!!!!!!τα λατρεύω!άσε που είναι και εξοικονόμηση χώρου.και το συγκεκριμένο λαχανί ταιριάζει με τους λαχανί τοίχους μας... :D τώρα ξεσηκώθηκα αλλά ξέρω ότι έχουμε ακόμα καιρό για κάτι τέτοιο.θέλω θέλω θέλω.....

Στέλλα και μένα ο δικός μου ήθελε να στολίσουμε μόλις μπει ο Δεκέμβρης αλλά τον έπεισα για τις 24/11...χι...χι! πες του ότι στολίζουμε ένα μήνα πριν...μήπως πιάσει!καλή επιτυχία :wink:

Στέλλα και μένα ο δικός μου ήθελε να στολίσουμε μόλις μπει ο Δεκέμβρης αλλά τον έπεισα για τις 24/11...χι...χι! πες του ότι στολίζουμε ένα μήνα πριν...μήπως πιάσει!καλή επιτυχία :wink:

Του το είπα Ευδοκία μου,αλλά μου απάντησε ότι αυτό το κάνουν οι Παλαιοημερολογήτες!Δεν παίζεται με τίποτα σου λέω! :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...