Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Rosie την μάρκα την γερμανική που έβαλες τα νούμερα είναι κανονικά ?

δηλαδή φοράει 28 θα βάλω 28 και θα είμαστε οκ ? :-)

Δες εδώ:

http://www.footshopping.com/917961969964942963949953962/mid_36781.html

Από την εμπειρία μου θα έλεγα ότι στα Birkenstock χρειάζεσαι είτε το ίδιο νούμερο με τα χειμερινά (για τα παιδιά) είτε ένα νούμερο πιο μικρό (για μας).

Για παράδειγμα εγώ φοράω 39 και στα Birkenstock φοράω 38.

Ο γιος μου φορούσε 29 νούμερο το χειμώνα και τώρα του πήρα και πάλι 29.

Και το Birkenstock έχει αδιάβροχα παντοφλάκια με πολύ καλύτερη ανατομία από τα Crocs.

Προσωπικά προτιμώ να τα βάζουνε μόνο στη θάλασσα τα αδιάβροχα αυτά παντοφλάκια, δεν νομίζω να είναι καλό να έρχεται σε επαφή το δερματάκι τους με συνθετικό υλικό όλη μέρα-κάθε μέρα.

Η κλασική σειρά των Birkenstock είναι από φελλό και δέρμα.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

See Kai Run

Stride Rite (αγνοήστε τις αμερικανιές με τους σούπερ ήρωες στην αρχή ;);))

Επίσης για καλά και φτηνά παπουτσάκια μου αρέσουν και τα Ζάρα, ό,τι της έχω πάρει από εκεί με έχει ικανοποιήσει και είναι και γουστόζικα και ανθεκτικά και καλής ποιότητας.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Δες εδώ:

http://www.footshopping.com/917961969964942963949953962/mid_36781.html

Από την εμπειρία μου θα έλεγα ότι στα Birkenstock χρειάζεσαι είτε το ίδιο νούμερο με τα χειμερινά (για τα παιδιά) είτε ένα νούμερο πιο μικρό (για μας).

Για παράδειγμα εγώ φοράω 39 και στα Birkenstock φοράω 38.

Ο γιος μου φορούσε 29 νούμερο το χειμώνα και τώρα του πήρα και πάλι 29.

Και το Birkenstock έχει αδιάβροχα παντοφλάκια με πολύ καλύτερη ανατομία από τα Crocs.

Προσωπικά προτιμώ να τα βάζουνε μόνο στη θάλασσα τα αδιάβροχα αυτά παντοφλάκια, δεν νομίζω να είναι καλό να έρχεται σε επαφή το δερματάκι τους με συνθετικό υλικό όλη μέρα-κάθε μέρα.

Ευχαριστώ, δεν έχω ψωνίσει ακόμα crocks για φέτος, θα ψάξω πρώτα αυτά !!!

Ξέρει κανείς τι είναι το oatstraw που περιέχει το Vitamin Tea;

Σκέφτομαι να το αγοράσω από το etsy, υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με τελωνείο; Αποστέλλονται όπως και από iherb;

697577wcowvfyq3s.gif

Ξέρει κανείς τι είναι το oatstraw που περιέχει το Vitamin Tea;

Σκέφτομαι να το αγοράσω από το etsy, υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με τελωνείο; Αποστέλλονται όπως και από iherb;

Ναι, αλλά εκείνοι δεν σε φρενάρουν ως προς την ποσότητα και την αξία αυτού που αγοράζεις, οπότε μόνη σου πρέπει να φρενάρεις στο 1 κιλό και 814 γραμμάρια και μέχρι 80 δολλάρια το πολύ (με μπούσουλα το iherb δηλαδή).

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

Με το Etsy δεν είχα ποτέ πρόβλημα μάλλον γιατί αποστέλνονται τα πακέτα από ιδιώτη και όχι από εταιρία όπως το iherb ή ο Mercola.

Και έχω λάβει και αρκετά μεγάλα πακέτα, το ίδιο και από την αδερφή μου που είναι στην Αμερική.

Τα crocs δεν είναι απο καουτσούκ;

Διαφημίσεις

καλημερα...

επειδη λεγαμε τις προαλλες για φυτικες βαφες

ΑΝΝΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Βάμβα Νεοφύτου 6 Αθήνα, Τ.Κ. 10674

Δήμος Αθηναίων, Νομός Αττικής

Τηλ.: 2107234869

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Από πού παίρνετε μέλι;

Εχει ο Κυριακίδης

Εχει νομίζω και στις βιολογικές λαικές.

Εμείς πάντως επειδή καταναλώνουμε πολύ μέλι

και είναι ασύμφορο το βιολογικό

παίρνω απο τον Πειραιά απο έναν μελισσοκόμο

μέλι "ελάτου".

Αυτό που πρέπει να αποφεύγεται είναι το μέλι "ανθοφορίας"

γιατί είναι απο πεδιάδες που έχουν ψεκαστεί.

Ενώ το μέλι που είναι απο βουνό

είναι πιο αγνό.

καλημερα...

επειδη λεγαμε τις προαλλες για φυτικες βαφες

ΑΝΝΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Βάμβα Νεοφύτου 6 Αθήνα, Τ.Κ. 10674

Δήμος Αθηναίων, Νομός Αττικής

Τηλ.: 2107234869

Ευχαριστούμε. Καλό!!

Καλησπέρα κοριτσάκια,

έχει καμια παραγγείλει πρόσφατα απο the all natural face?

έδωσα μια παραγγελία πριν μία εβδομάδα κ ακόμα δεν μου έχουν στείλει mail ότι τα έχουν στείλει... Εκεινο που με ανησυχει είνια ότι τους έχω στείλει 3 -4 mail που τους ρωτάω τι εχει συμβει κ δεν μου απαντάνε...

Και ακόμα κάτι μήπως γνωρίζετε κανένα αθώο αρωματάκι για πιτσιρίκια γιατι γίνομαστε αντράκια κ ότι βλεπουμε απο τον μπαμπα το θέλουμε ... ?

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια,

έχει καμια παραγγείλει πρόσφατα απο the all natural face?

έδωσα μια παραγγελία πριν μία εβδομάδα κ ακόμα δεν μου έχουν στείλει mail ότι τα έχουν στείλει... Εκεινο που με ανησυχει είνια ότι τους έχω στείλει 3 -4 mail που τους ρωτάω τι εχει συμβει κ δεν μου απαντάνε...

Και ακόμα κάτι μήπως γνωρίζετε κανένα αθώο αρωματάκι για πιτσιρίκια γιατι γίνομαστε αντράκια κ ότι βλεπουμε απο τον μπαμπα το θέλουμε ... ?

Τελευταία φορά παρήγγειλα πριν κανένα μήνα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις τα σπαμ μέηλ σου μήπως έχουν πάει εκεί. Εγώ έτσι την είχα πατήσει τις πρώτες φορές

Djccp2.png

67KIp2.png

Σε ευχαριστώ Κική , δυστυχώς ούτε κ στα σπάμ έχω κανένα μήνυμά τους...

στην εξέλιξη της παραγγελίας παρατήρησα αυτό

Payment Method: Credit Card (In Progress) , μήπως αυτο σημαίνει ότι δεν έχουν πληρωθεί; υπάρχει τέτοια περίπτωση απο τη στιγμή που η δική μου κάρτα χρεώθηκε;

Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρω τα χρήματά μου πίσω ή πάει...;

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Μου κάνει φοβερή εντύπωση... Δε ρωτάς και στην τράπεζά σου, σε ποια διαδικασία βρίσκετατι η κάρτα? Τα έχει πάρει δλδ το naturalface ή είναι απλά δεσμευμένα?

Δεν κάνεις και μία βόλτα από το καφέ από το τόπικ των ιντερνετικών αγορών, μήπως τα κορίτσια ξέρουν κάτι παραπάνω?

Χρήματα δεν νομίζω να χάσεις. Μου ήρθε μία φορά ένα πήλινγκ τους με χυμένα τα υγρά όλα έξω από το μπουκάλι, τους έστειλα μέηλ και μου έκαναν αμέσως refund τα χρήματα.

Djccp2.png

67KIp2.png

Κική σε ευχαριστώ κ πάλι!

Τελικά κατάφερα κ τους βρήκα στο τηλ.

Μου είπαν ότι γενικα οι παραγγελίες για Ελλαδα κ Ιταλία αργούν, ότι απο την Παρασκευή ώς την Δευτερα ήταν κλειστά, κ επίσης μου δικαιολόγησε το γιατι δεν μου απαντουσαν στα e mail αλλα για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα πολύ καλά...

Παντως για να μην μεινει άσχημη εντύπωση για την εταιρεία, η παραγγελία είνια οκ, απλα θα αργήσει.

Και πληροφοριακά για τις αγορες με πιστωτική, μου είπαν απο την τραπεζα να μην ανησύχω ότι μέσα σε δύο μήνες απο την έκδοση του λογαριασμού μπορεις να κάνεις αμφισβήτηση της αγοράς.

iTLNp3.pnguQzNp3.png

Τελικά κατάφερα κ τους βρήκα στο τηλ.

Μου είπαν ότι γενικα οι παραγγελίες για Ελλαδα κ Ιταλία αργούν, ότι απο την Παρασκευή ώς την Δευτερα ήταν κλειστά, κ επίσης μου δικαιολόγησε το γιατι δεν μου απαντουσαν στα e mail αλλα για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα πολύ καλά...

Είχανε bank holiday weekend στην Αμερική γιατί τη Δευτέρα ήτανε Memorial Day.

Ναι μπράβο κάτι τέτοια μου έλεγε η κοπέλα ,αλλα δεν τα πολυέπιασα... εχω και proficiency τρομάρα μου ...:oops:

iTLNp3.pnguQzNp3.png

Κορίτσια καλημέρα.

Ψάχνω οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο και δεν ξέρω ποια να προτιμήσω. Έχω της weleda αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή. Η μικρή μου 15 μηνών είναι στα πρόθυρα τερηδόνας και πρέπει να το προλάβω οπωσδήποτε αλλιώς θα χω σοβαρό πρόβλημα. Ευχαριστώ!

Χρησιμοποιεί καμία στέβια? Θέλω να πάρω στον σύζυγο για τον καφέ του. Μήπως έχετε να προτείνετε κάποια καλή?

Έχω πάρει αυτή για διαβητικό και του αρέσει πολύ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...