Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Αυτο λες;

ΑΥτο το λιπγκλος bourjois το εχει ο χοντος 13,70 ευρω!!!

http://www.eastendcosmetics.co.uk/bourjois-eau-de-gloss-cosmic-lip-gloss.html

Ειναι out of stock γιατι πηρα τα 4 τελευταια για δωρακια!!! :D

5 εβαλα στο καλαθι αλλα ειχε 4 υπολοιπο.

Πω πω μας κοροιδεύουν στεγνά!Τη μάσκαρα one by one της Maybelline έξω την έχουν 8.5 ευρώ και στο Χόντος 12.Μετά κλαίγονται οτι δεν πάνε καλά.Αφού δεν γίνεστε ανταγωνιστικοί και ανεβάζετε τις τιμές 50% και 100% πάνω γιατί να σας επιλεξει ο καταναλωτής; Aσε που αγόρασα ένα ζευγάρι γόβες και βγήκαν ελαττωματικές και όταν τις πήγα πίσω μου είπαν οτι πρέπει να αγοράσω κάτι άλλο γιατί "ετσι γίνεται".Επίσης το να πουλάς μη ελαττωματικά προιόντα είναι κάτι που έτσι γίνεται αλλά δεν σας είδα να το τηρείτε, τους είπα αλλά δεν άλλαξε κάτι.Στο εξωτερικό ότι δεν μου κάνει ή δεν μου αρέσει το επιστρέφω και παίρνω πίσω όλο το ποσό.Για αυτό πάμε και κατά διαόλου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο λες;

ΑΥτο το λιπγκλος bourjois το εχει ο χοντος 13,70 ευρω!!!

http://www.eastendcosmetics.co.uk/bourjois-eau-de-gloss-cosmic-lip-gloss.html

Ειναι out of stock γιατι πηρα τα 4 τελευταια για δωρακια!!! :D

5 εβαλα στο καλαθι αλλα ειχε 4 υπολοιπο.

Δηλαδη το εμπιστευόμαστε αυτο το σάιτ;έχεις ξαναψωνισει;

Γιατί έχει Σούπερ τιμες!!!

Εντιτ το δα στη λιστα-Άρα Οκ ε;

Για ριξτε λεπτομέρειες-μεταφορικά καθυστερήσεις κλπ

θελω να παρω μια ΚΟΥΤΑ ronalin η physiomer η otrisalin η οτι στο καλα monodose για μυτες για το χειμωνα και δε βρισκω πουθενα καλη τιμη!

Κοίταξες στα φαρμακεία της λίστας ?

Ποιά θεωρείς καλή τιμή ?

Στο παραφαρμασί π.χ. έχει τα SINOMARINE 36 τμχ 7,15 ευρώ, CLINOFAR 30 τμχ 4,66 ευρώ, OTRISALIN 30 τμχ. 4,65 ευρώ, PHYSIOMER 30 τμχ. 4,54 ευρώ.

Για κούτα που λες ότι θές, δεν τους παίρνεις ένα τηλ. αύριο, μήπως σου κάνουν καλύτερη τιμή ?

ΚΑΛΕ!!! Το λεω και το ξαναλεω!!! Απο CHEAPSMELLS ψωνισα! :D:D:D

ΟΚ, γράψε λάθος :wink::wink::wink: CHEAPSMELLS !!!!!!!!

Λοιπόν, γύρισαααααααααααααααααααααααααα!!!!!

Και βρήκα όλα τα ψώνια που είχα κάνει 1 μήνα τώρα και παρελάμβανε η χρυσή μου μανούλα !!!!

Κικεράκια κουκλάκια, όντως μεγαλούτσικη φόρμα αλλά ο χειμώνας έρχεται και θα είναι μακρύς !!!! Η μικρή φοράει 28 τώρα, της πήρα 29, τα μποτάκια άνετα θα τα φορά σε 3 μήνες με καλτσούλα χοντρή. Τις μπαρέτες μάλλον μετά τις γιορτές, αλλά σιγά, 10 λίρες της πήρα !!!:wink:;-) Τα μποτάκια του πιτσιρίκου επίσης ζωγραφιές !!!!!!! Νομίζω ότι από τέλος Οκτώβρη επίσης δεν θα έχει θέμα να τα βάλει με χοντρές κάλτσες.

Τα ΒΟΟΗΟΟ φορεματάκια μου και 14 να τα είχα πάρει αντί για 16 καλά θα ήταν, δεν πειράζει είναι λίγο αεράτα :wink:;-)

Το μικρό ηλιοτρόπιο άψογο customer service. Είχα παραγγείλει αντιβροχικά πόντσο. Κάποια στιγμή είδα μια επιστροφή στην κάρτα μου αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία. Σήμερα κατάλαβα, το σχέδιο του πιτσιρίκου παρότι ονλάιν ήταν διαθέσιμο, τελικά δεν υπήρχε. Ολική επιστροφή χρημάτων και ένα άλλο σχέδιο μέσα στην παραγγελία !!! Εξυπηρέτηση ΑΜΑΖΟΝ δηλαδή:-P:-P:-P Τα γαλοτσάκια κουκλάκια !!!!

Τα ΝΕΧΤ της μικρής όπως πάντα καραμελένια !!!!

Τα σουτιενάκια μου σούπερ !!!!!!

Μπορεί και κάτι να ξεχνάω, άμα θυμηθώ σας το λέω:wink:;-)

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Tamaraki πολλα πραγματα δεν στελνει το αμαζον χωρις να υπαρχει προφανης λογος.

Τα ΒΟΟΗΟΟ φορεματάκια μου και 14 να τα είχα πάρει αντί για 16 καλά θα ήταν, δεν πειράζει είναι λίγο αεράτα :wink:;-)

ιιιιιι μη μου λες τετοια!!!!!!!!! σε m&s, mandco, wallis κλπ τι νουμερο παιρνεις?

μηηηηηπως υπαρχουν ακομα αυτα που ψωνισες και ειναι αερατα να μου δειξεις????

εμενα μου φανηκαν λιγο "μιζερες" οι μετρησεις τους και οτι ειχε εως L τα πηρα ετσι και ενα που ειχε και XL το πηρα. βασικα διαβασα και κριτικες απο κατω απο τα φορεματα να παρω μια ιδεα....

WLFfp2.png XI11p2.png

Πολύ μου άρεσε το feelunique δεν το γνώριζα.Μια φορά που ψώνισα την αγαπημένη μου μάσκα της Kerastase απο το http://www.lookfantastic.com δεν ήρθε ποτέ και πέρασε ενάμισης μήνας για να μου κάνουν refund το ποσό και στα email μου απαντούσαν όποτε το θυμόντουσαν.Αν και την έδιναν σε καλή τιμή δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη και δεν ξαναψώνισα.Αλλά κορίτσια πάρτε τη συγκεκριμένη μάσκα http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Nutritive-Masquintense-Fins-200ml και θα με θυμηθείτε.Δεν υπάρχει καλύτερη!

εγω παλι για το lookfantastic μονο τα καλυτερα εχω να πω! τρομερη τιμη το προιον bonacure time restore Που ηθελε η μανουλα μου κι γρηγορα ηρθε! ολα αψογα....

επισης μια και βρηκα χρονο, το φορεματακι που αγορασα απο τον κινεζουλη με τις διαφορες αρνητικες κριτικες http://www.ebay.co.uk/itm/220703777931?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 κατεφθασε!!!!!!!!!!!! παρα παρα πολυ ωραιο! πολυ προσεγμενο, ακριβως οπως στη φωτο, ακριβως οπως το περιμενα... παρα πολυ καλη τιμη μου εκανε και εκπτωση... επικοινωνια αψοψη! ολα καλα! για τετοιες περιστασεις γαμους κλπ που θες κατι καλο για μια φορα δηλαδη δεν το συζητω.... τωρα τι να σας πω? πετυχα το κομματι και ηταν καλο? τι να πω... παντως θα τον ξανατιμησω!

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

εγω παλι για το lookfantastic μονο τα καλυτερα εχω να πω! τρομερη τιμη το προιον bonacure time restore Που ηθελε η μανουλα μου κι γρηγορα ηρθε! ολα αψογα....

επισης μια και βρηκα χρονο, το φορεματακι που αγορασα απο τον κινεζουλη με τις διαφορες αρνητικες κριτικες http://www.ebay.co.uk/itm/220703777931?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 κατεφθασε!!!!!!!!!!!! παρα παρα πολυ ωραιο! πολυ προσεγμενο, ακριβως οπως στη φωτο, ακριβως οπως το περιμενα... παρα πολυ καλη τιμη μου εκανε και εκπτωση... επικοινωνια αψοψη! ολα καλα! για τετοιες περιστασεις γαμους κλπ που θες κατι καλο για μια φορα δηλαδη δεν το συζητω.... τωρα τι να σας πω? πετυχα το κομματι και ηταν καλο? τι να πω... παντως θα τον ξανατιμησω!

Γενικά το feedback των πωλητών στο ebay είναι σε πολλές περιπτώσεις σχετικό.Μου έχει συμβει να είμαι ευχαριστημένη από πωλητή με μέτριο feedback 99,1% και αντιθέτως να καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή που συνεργάστηκα με top rated seller και feedback 100%.Πάντως σε πωλητή με feedback κάτω από 99% δεν στέλνω ούτε email!

εμενα ο γιατορς μου ειπε 5αρα συριγγα και μπουκαλακι ορρο για οικονομια!

Δε το θελουν με τιποτα τα μωρα τη συριγγα στη μυτη..αν το πετυχεις θα εισαι τυχερη.

Γενικά το feedback των πωλητών στο ebay είναι σε πολλές περιπτώσεις σχετικό.Μου έχει συμβει να είμαι ευχαριστημένη από πωλητή με μέτριο feedback 99,1% και αντιθέτως να καταριέμαι την ώρα και τη στιγμή που συνεργάστηκα με top rated seller και feedback 100%.Πάντως σε πωλητή με feedback κάτω από 99% δεν στέλνω ούτε email!

Δεν ειναι παντα ετσι.

Κοιτα καλυτερα γιατι ο πωλητης εχει χαμηλο feedback.

Γνωστη μου απο Αθηνα εχει 1 αρνητικο feedback απο εναν σεληνιασμενο που τελικα τον διεγραψαν απο το ebay (αλλα το αρνητικο εμεινε) και 2 neutral με τα εξης σχολια:

fantastic ebayer!

Very pleased. Thank you. ++++

:shock::shock::shock:

Και η κοπελιτσα επειδη εχει και λιγες συναλλαγες της εχουν ριξει το feedback στο 93%!!! :?

Εγω παντα κοιταω τα αρνητικα και τα neutral αν κατι μ'ενδιαφερει.

Διαφημίσεις

Δε το θελουν με τιποτα τα μωρα τη συριγγα στη μυτη..αν το πετυχεις θα εισαι τυχερη.

Η συριγγα μπορει και να τα τραυματισει αν δεν καθονται ησυχα (που ποτε δεν καθονται να τους χωσεις κατι στη μυτη!)

Ενω οι μικροι ειδικοι οροι εχουν ευκαμπτο στομιο και δεν κινδυνευεις να τους βγαλεις κανενα ματι! :(

Η συριγγα μπορει και να τα τραυματισει αν δεν καθονται ησυχα (που ποτε δεν καθονται να τους χωσεις κατι στη μυτη!)

Ενω οι μικροι ειδικοι οροι εχουν ευκαμπτο στομιο και δεν κινδυνευεις να τους βγαλεις κανενα ματι! :(

Μωρε Εμένα κάθεται η ταλαιπωρη,Βέβαια δεν τη λες μωρο πια,τωρα στα 2,5 Μονη της ζητάει να κάνουμε ογιό(ορό:lol:), κ μάλιστα δεν το θέλει με την αμπουλα Αλλα με τη συριγγα(το τι γέλιο ρίχνει δε,δεν περιγράφεται-κ συνήθως δεν της φτάνουν τα 5ml ανα ρουθούνι,μου ζητάει κ αλλο:rolleyes:)

ΑΛΛΑ το μπουκάλι ορό,απ τη στιγμη που δεν έχει καπάκι κ απλά αναγκάζεσαι να τρυπάς με τη βελόνα,δεν ειναι πια αποστειρωμενο(Έχω την εντύπωση ότι τα μικρόβια θα Κάνουν παρτυ:rolleyes:)-αααααααρα....;;;

Μωρε Εμένα κάθεται η ταλαιπωρη,Βέβαια δεν τη λες μωρο πια,τωρα στα 2,5 Μονη της ζητάει να κάνουμε ογιό(ορό:lol:), κ μάλιστα δεν το θέλει με την αμπουλα Αλλα με τη συριγγα(το τι γέλιο ρίχνει δε,δεν περιγράφεται-κ συνήθως δεν της φτάνουν τα 5ml ανα ρουθούνι,μου ζητάει κ αλλο:rolleyes:)

ΑΛΛΑ το μπουκάλι ορό,απ τη στιγμη που δεν έχει καπάκι κ απλά αναγκάζεσαι να τρυπάς με τη βελόνα,δεν ειναι πια αποστειρωμενο(Έχω την εντύπωση ότι τα μικρόβια θα Κάνουν παρτυ:rolleyes:)-αααααααρα....;;;

εχω αγορασει μπουκαλακι ορο με καπακι δε το εχω προχειρο τωρα που γραφει απεξω για το ξεπλυμα των φακων επαφης (γιαυτο το ηθελα και εγω). Η συριγγα που βαζεις μεσα ειναι αποστειρωμενη, νομιζω οκ θα ειναι, αν σας βολευει κατα τα αλλα. Ειμαστε οφ τοπικ βεβαια αλλα αυτο το ξεπλυμα με ορο το φοβαμαι ρε παιδια, θελει προσοχη στο πως το ριχνεις μεσα κλπ κλπ, μπορει να οδηγησει σε ωτιτιδα (εχω την εντυπωση οτι προκαλεσα κατι τετοιο περισυ στο ενα μου αγορακι). Γιαυτο προτιμω καλυτερα το στομιο του μπειμπι φυσιομερ, οχι τις αμπουλες...Σορυ για το οφφ.

εχω αγορασει μπουκαλακι ορο με καπακι δε το εχω προχειρο τωρα που γραφει απεξω για το ξεπλυμα των φακων επαφης (γιαυτο το ηθελα και εγω). Η συριγγα που βαζεις μεσα ειναι αποστειρωμενη, νομιζω οκ θα ειναι, αν σας βολευει κατα τα αλλα. Ειμαστε οφ τοπικ βεβαια αλλα αυτο το ξεπλυμα με ορο το φοβαμαι ρε παιδια, θελει προσοχη στο πως το ριχνεις μεσα κλπ κλπ, μπορει να οδηγησει σε ωτιτιδα (εχω την εντυπωση οτι προκαλεσα κατι τετοιο περισυ στο ενα μου αγορακι). Γιαυτο προτιμω καλυτερα το στομιο του μπειμπι φυσιομερ, οχι τις αμπουλες...Σορυ για το οφφ.

που πως που γιατι?

αααααααααααα,μπορεις να μου πεις πως λεγεται αυτο???θελω κ γω με καπακι κ δυστυχως δεν το βρισκω σε οσα φαρμακεια εχω ρωτησει....

(κατα τα αλλα,2,5 χρονια που χρησιμοποιουμε αμπουλες δεν ειχαμε ευτυχως θεμα-οταν ηταν μωρο,στα πλαγια,κ απ οταν μεγαλωσε καθιστη με τη συριγγα-ωτιτιδα γιοκ,καθαρισμος μυτουλας τελειος)

σορυ για το οφ τοπικ κ γω!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ POWER PLATE ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ SAIT που να στελνει Ελλαδα;

Για να φύγουμε λιγο από τους ορούς....

http://www.amazon.co.uk/gp/search/ref=sr_nr_scat_318949011_ln?rh=n%3A318949011%2Ck%3Apower+plate&keywords=power+plate&ie=UTF8&qid=1314597987&scn=318949011&h=6026ceb765af126c2d2819897aca432c4053179b#/ref=sr_nr_p_6_1?rh=n%3A318949011%2Ck%3Apower+plate%2Cp_6%3AA3P5ROKL5A1OLE&bbn=318949011&keywords=power+plate&ie=UTF8&qid=1314597992&rnid=401720011

Το πρωτο το δοκίμασα το στέλνει με 17λιρες μεταφορικά, δες και τα υπολοιπα

Προετοιμάζομαι για τον χειμώνα.....

Εχει πάρει καμια υπνόσακο ,αλλά με "ποδαράκια"?Και από που?

Εκανα μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι. Το ονομάζουν κάπως διαφορετικά όταν έχει ποδαράκια (όχι sleepingbag ή schlafsack) ??

(πέρσυ είχα πάρει απο το www.mytoys.de έναν απλό παααρα πολύ όμορφο, αλλά τώρα ο μικρος δεν θα κάτσει σε τέτοιον.Θα προσπαθεί να σηκωθεί και θα πέφτει!!!)

QqmLp3.png

Για τον ίδιο λόγο που δεν στέλνει τα πάντα προφανώς. :wink::wink::wink:

ιιιιιι μη μου λες τετοια!!!!!!!!! σε m&s, mandco, wallis κλπ τι νουμερο παιρνεις?

μηηηηηπως υπαρχουν ακομα αυτα που ψωνισες και ειναι αερατα να μου δειξεις????

εμενα μου φανηκαν λιγο "μιζερες" οι μετρησεις τους και οτι ειχε εως L τα πηρα ετσι και ενα που ειχε και XL το πηρα. βασικα διαβασα και κριτικες απο κατω απο τα φορεματα να παρω μια ιδεα....

Πήρα αυτό το ροζ και αυτό το τζιν.

Στα μαρκς 14 και 16 στα παντελόνια, στα μάντκο παρόμοια.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

κουκλες καλημέρα! μου απάντησε το garvalin! μαράκι, στελλίτσα, χελένα μου, μπορείτε να μεταφράσετε;

Estimada clienta,

Mediante un proceso interno de nuestra web, hemos comprobado que en su dνa usted intento realizar un pedido, que no llegσ a ser finalizado.

ΏTuvo algϊn problema o alguna duda ? ΏSigue interesada en los artνculos?, Estarνamos encantados de poder ayudarle.

Reciba un cordial saludo.

Gracias por su interιs.

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...