Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Το Σάββατο έκανα τη παραγγελία στο kickers και σήμερα έφυγαν! Ευχαριστώ καλαμαράκι για την ειδοποίηση καινούριου αποθέματος!!!Ελπίζω να πέτυχα και το νούμερο!

Δε μπορώ να καταλάβω όμως γιατί το αγγλικό σάιτ έχει άλλα σχέδια από τα ελληνικά μαγαζιά.Αυτό που είχα πάρει πέρισυ σε προσφορά σε μαγαζί είχε κανονική σόλα και όχι τρακτεροτή...ξέρει καμία;

Καλές χειμωνιάτικες αγορές να έχουμε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια, προσπαθω να κανω αγορα πανες απο αμαζον.uk or com και μου πεταει μνμ οτι δεν στελνουν σε αυτη τη διευθυνση που εχω δηλωσει! Τι γίνεται?? Δεν υπαρχει αλλη διευθυνση να δηλωσω, τι θακανω??

xx

SM

βρε κοριτσια, προσπαθω να κανω αγορα πανες απο αμαζον.uk or com και μου πεταει μνμ οτι δεν στελνουν σε αυτη τη διευθυνση που εχω δηλωσει! Τι γίνεται?? Δεν υπαρχει αλλη διευθυνση να δηλωσω, τι θακανω??

to amazon δεν στελνει πανες ελλαδα

Ο Μητσοτακης ξαναχτυπα!!! :(:(

Οχι τιποτ'άλλο αλλα ηταν παραγγελια για συναδελφους.

Λοιπον, απο τα 8 αρωματα ηρθαν τα 4. Θελω να ελπιζω οτι ερχεται και το αλλο πακετο.

Απο τα 4 που ηρθαν, ενω η συσκευασια η εξωτερικη ειναι αθικτη (κουτι απο πολυ σκληρο χαρτονι) το ενα αρωμα εχει στραπατσαρισμενη συσκευασια και βεβαια ντρεπομαι να το δωσω στην κοπελα που το αγορασε!

Τους εστειλα mail αλλα αργα οποτε ελπιζω αυριο να απαντησουν.

Γιατι ηρθε μονο το ενα κουτι; Λες το αλλο να το χαιρεται κανενας υπαλληλος των ΕΛΤΑ;;; :evil::evil::evil:

Παω να σκασω!

Διαφημίσεις

Λοιπον, απο τα 8 αρωματα ηρθαν τα 4. Θελω να ελπιζω οτι ερχεται και το αλλο πακετο.

Απο τα 4 που ηρθαν, ενω η συσκευασια η εξωτερικη ειναι αθικτη (κουτι απο πολυ σκληρο χαρτονι) το ενα αρωμα εχει στραπατσαρισμενη συσκευασια και βεβαια ντρεπομαι να το δωσω στην κοπελα που το αγορασε!

Γιατι ηρθε μονο το ενα κουτι; Λες το αλλο να το χαιρεται κανενας υπαλληλος των ΕΛΤΑ;;; :evil::evil::evil:

Παω να σκασω!

Ούπς !!!!!!

Εννοείται μέιλ για τον τρόπο αποστολής, αν έφυγε δηλαδή σε 2 δέματα και πότε έφυγαν. Μπορεί να ήταν θέμα αποθήκης ή κόστους μεταφορικών και να έφυγαν σε 2 αποστολές. Αν έχουν και τράκινγκ νάμπερ, ακόμα καλύτερα.

Για την στραπατσαρισμένη συσκευασία, γιατί είναι τόσο μεγάλο θέμα ? Το θέλει για δώρο ? Αν όχι, σιγά μωρέ.

Επίσης, θα έλεγα να μουρμουρίσεις στο τσιπσμελς και για αυτό.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

kαλησπερα

πριν απο πολυ κααιρο ειχε γινει μια συζητηση για αγορες απο το ioffer....αν θυμαμαι καλα η ιριδα ειχε αγορασει τσαντα....τι εγινε? παρελαβε καμια, πως ηταν το προιον?

βαζοντας το στο google, βρηκα σε αλλα φορουμ οτι το ολο σαιτ ειναι μια τεραστια απατη, και οτι ακομη και τα ριβιους ειναι ψευτικα

οποια ξερει κατι ας με βοηθησει

εγω μια τσαντα τζιν luis vuitton εχω παρει μονο. δε ξανααγορασα αν και δελεαστηκα πολλες φορες! παντως εμεινα πολυ ευχαριστημενη! η τσαντα φανταστικη και ολα μια χαρα με το πωλητη...

μας τελειωνουν τα μωρομαντηλα και δε βλεπω καμια καλη τιμη τι κανουμε???????

εδω δειχνει 6 πακετα και λεει 24 τι ισχυει???

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Sensitive-Baby-Wipes-Packs/dp/B004YBCF9K/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1314092330&sr=8-7

Βρε στη προηγουμενη σελιδα εβαλα το λινκ! 24 ειναι και παροτι ειναι λιγοτερα απο 25 λιρες δε βαζει μεταφορικα....

WLFfp2.png XI11p2.png

Συμβουλευτηκα θα στο πω......για να μην την πατήσεις στο μέλλον.

Το αμαζον το com ειναι από αμερική....άρα έχεις κίνδυνο για τελωνείο....πόσο μάλλον για πάνες αν σε άφηνε ή ακομα και για τα μωρομάντηλα...

Μπορεις να δεις στο amazon.uk, amazon.de, amazon.fr k amazon.it

αν και τα δωρεάν μεταφορικά με αγορές ανω των 25λιρών τα έχει μόνο το uk.

Παω να σκασω!

Εμενα στο γράμμα που μου έστειλαν οταν εφυγε η παραγγελία μου ελεγε οτι τα εστειλαν σε δυο δέματακια κτλπ και εφτασαν και τα δυο την ιδια μέρα μαζι στο σπιτι.

εγω μια τσαντα τζιν luis vuitton εχω παρει μονο. δε ξανααγορασα αν και δελεαστηκα πολλες φορες! παντως εμεινα πολυ ευχαριστημενη! η τσαντα φανταστικη και ολα μια χαρα με το πωλητη...

σε ευχαριστω τοσο πολυ που μου απαντησες:-P:-P

κι εγω μια τσαντα θελω να παρω, αν κ εχω δει κ πολυ ωραια μπλουζακια abercrombie &fitch

ιριδα, μηπως θυμασαι τον πωλητη?

Κορίτσια καλησπέρα τα φώτα σας θέλω έκανα κάτι παραγγελίες στο Αμαζον και έφυγαν με royal mail & dhl δεν μου έστειλαν όμως tracking number μπορώ κάπως να δω την πορεία τους;

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα τα φώτα σας θέλω έκανα κάτι παραγγελίες στο Αμαζον και έφυγαν με royal mail & dhl δεν μου έστειλαν όμως tracking number μπορώ κάπως να δω την πορεία τους;

Αν δεν σου έδωσαν, δεν μπορείς να παρακολουθήσεις.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

με το ρογιαλ θα σου έρθουν με απλό ελτα

και με το dhl θα σου έρθουν με ταχυμεταφορές ελτα

Καλα το θυμομουνα ότι δεν μπορώ χωρίς το νουμερο! Γιατί άραγε δεν μου το έστειλαν; Γίνετε συχνά αυτο; Γιατί τις προηγούμενες φορές μου έστελναν και τώρα που είναι η πιο ακριβές αγορές μου δεν έστειλαν!!! Ειρωνία;;;;

Καλα το θυμομουνα ότι δεν μπορώ χωρίς το νουμερο! Γιατί άραγε δεν μου το έστειλαν; Γίνετε συχνά αυτο; Γιατί τις προηγούμενες φορές μου έστελναν και τώρα που είναι η πιο ακριβές αγορές μου δεν έστειλαν!!! Ειρωνία;;;;

Δεν εχει να κάνει με το οτι το ποσό σου ειναι μεγαλύτερο τωρα

εχει να κανει με το προιον που αγοράζεις καθε φορά αν ειναι ευθραυστο κτλπ

Ενημερώνω για όσες περιμένουν από κικερς

το λινκ για να δειτε που βρίσκονται τα παπά σας ειναι άυτο http://212.205.82.71/trackandtrace/

μολις είδα οτι χτες το μεσημέρι έφτασαν αεροδρόμιο και χαράματα δευτέρας προς τρίτης τα έστειλαν θεσσ!!!

Αναμονή λοιπον, λογικά αυριο παραλαμβάνω!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...