Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Σήμερα έλαβα και εγώ τις παραγγελίες απο amazon.Βρισκόταν Ελλάδα απο 24/6 και οι ταχυμεταφορές τάχα μου πέρασαν και δεν με βρήκαν και πήραν και τηλ.στο σταθερό(ποτέ δεν είχα σταθερό:rolleyes::rolleyes:)πάντως tr.No έχουν οι ταχυμεταφορές.Εγώ απο εκεί τα παρακολουθούσα.Αφού τους πήρα τηλ.και τους ξ@χ@σα κανονικά σε 15 λεπτά μου τα έφεραν με τις δικαιολογίες που είπα πιο πάνω.Ήταν η 3η φορά που δεν μου φέρνουν αμέσως την παραγγελία αλλά την ψάχνω εγώ:evil:Είχα στείλει mail και στο amazon και απάντησαν αμέσως.Επειδή ήταν αρκετα μεγάλη και ακριβή παραγγελία μίλησαν και αυτοί με dhl(μου έδειξαν το mail).Εγώ πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένη απο το amazon.

Ορισμένα απο αυτά που πήρα:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0013FW5G8/ref=oss_product

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003Y3PTVK/ref=oss_product

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002GZ4NJ6/ref=oss_product

Αν δεν είχες ζητήσει να έρθουν όλα μαζί τη στιγμή της παραγγελίας, σημαίνει πως είχε "τικ" το κουτάκι που λέει ότι τα θες όσο πιο σύντομα γίνεται, γι αυτό σπάσανε την παραγγελία ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Άλλος ένας λόγος που έγινε αυτό είναι το ενδεχόμενο να μην ήταν πωλητής το άμαζον σε κάποια προϊόντα, οπότε πολύ λογικό να παραλάβεις χώρια.

3ον δεν μπορεί να έχει το άμαζον εικόνα για το τι συμβαίνει με την κάρτα του καθενός. Αυτοί λαμβάνουν αρνητικό από την τράπεζά τους και έπειτα ρίχνουν άκυρο σε εσένα.

Είναι δική μας δουλειά να ξέρουμε αν επαρκεί το υπόλοιπό μας για κάποια αγορά...

καλημέρα κορίτσια, μεταξύ άλλων μου έγραψαν κ αυτά απ τη next:But don't worry! We are planning on further international expansion and we hope to add more countries to this list very soon. Please be patient - we will try and deliver to your country as quickly as we can.Αναμένουμε... Marillia ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

Καλά μη σε πληγώσω αλλά αυτή την απάντηση την λαμβάνουν τα μέλη μας εδώ και κανα 2 χρόνια...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια, μεταξύ άλλων μου έγραψαν κ αυτά απ τη next:But don't worry! We are planning on further international expansion and we hope to add more countries to this list very soon. Please be patient - we will try and deliver to your country as quickly as we can.Αναμένουμε... Marillia ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

ΜΠΟΥΛΑ, να μην σε στεναχωρήσω αυτό το σύντομα το λένε πάντα, εδώ και μήνες ..........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Να πουμε και κανα καλο λογο και για ελληνικο site...

Παρηγγειλα εχθες τηλεοραση (δωρο των νονων της μικρης) απο το site του ΠΛΑΙΣΙΟ μετα απο αναζητηση στο skroutz ειχε τη χαμηλοτερη τιμη της αγορας και δωρεαν μτφ...ελεγε παραδοση εντος 24 ωρων και οντως μολις παρελαβα!

Ευγε!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Να ρωτήσω... Έχει ψωνίσει καμία απλά συμβατικά φάρμακα απ τα online φαρμακεία?

Θέλω depon ρε αδελφέ... Βασικά έχω την εντύπωση ότι φάρμακα απαγορεύεται να πουλάνε ονλαιν αλλά λέω μήπως ψώνισε καμία και με ποιον τρόπο. Τηλεφωνικά ας πουμε?

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα

υπαρχει κανα site που ν εχει αυτοκόλλητα τοιχου οικονομικα???

κοιταγα ν αγορασω απο Ελληνικο μαγαζι κ εχει τιμες τρελες

70 κ 80 ευρω για 5-6 αυτοκολλητα σ απλο σχεδιο!!!!!

κ εγω ειδα στο cosy corner αλλα μου φαινεται λιγο τσουχτερο

το amazon δεν ειναι οπως τ ebay με δημοπρασιες ετσι?

Μπορεις να τα βρεις στο http://www.ebay.co.uk σε εξεφτελιστικές τιμές σε σχέση με ελλάδα και ενα πολύ γνωστο καταστημα που πουλάει τα ιδια 70-80ευρω

βαλε στην αναζήτηση wall murals ή wallpaper ή kids murals ή Decorative Items ή DIY Materials θα σου βγαλει τα απειρα αποτελέσματα διαθεση να εχεις να τα ψάξεις, βαλε και στην αναζήτηση να σου βρει πωλητες που στέλνουν ελλάδα κ εχει πολλους χωρις μεταφορικά και χωρις να ειναι δημοπρασιες.

αν δεν ξέρεις πως να κινηθεις στο εμπευ διαβασε στην υπογραφη μου το λινκ με το οδηγιες για τα παντα ΠΡΙΝ κανεις το οτιδηποτε.

Να ρωτήσω... Έχει ψωνίσει καμία απλά συμβατικά φάρμακα απ τα online φαρμακεία?

Θέλω depon ρε αδελφέ... Βασικά έχω την εντύπωση ότι φάρμακα απαγορεύεται να πουλάνε ονλαιν αλλά λέω μήπως ψώνισε καμία και με ποιον τρόπο. Τηλεφωνικά ας πουμε?

Βάσει της κείμενης νομοθεσίας απαγορεύεται οποιαδήποτε αγοραπωλησία φαρμάκων μέσω διαδικτύου

Τωρα τηλεφωνικα τι να σε πω???:rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

καλησπερα

υπαρχει κανα site που ν εχει αυτοκόλλητα τοιχου οικονομικα???

κοιταγα ν αγορασω απο Ελληνικο μαγαζι κ εχει τιμες τρελες

70 κ 80 ευρω για 5-6 αυτοκολλητα σ απλο σχεδιο!!!!!

αναστασια τι ακριβως ψαχνεις? τα τεραστια?

εβαλα ενα λινκ απο εβαυ για ενα πωλητη που ψωνισα πριν λιγες μερες αλλα ακομα δεν εχω παραλαβει για να πω λεπτομεριες.......

παντως ειχε πολλα σχεδια και παιδικα και διακοσμησης γενικα.........

ψαξε εβαυυυυυυυυυ

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια κάτι έκανα στο εβαυ..αγόρασα κάτι ανταλακτικά σακουλάκια για γιογιο. Στην επιλογή τρόπο πληρωμής έβαλα credit card..Χωρίς να μου ζητήσει στοιχεία (αριθμό,τριψήφιο κωδικό κτλ) μου λέει μόλις πληρώσατε με generic credit card..τι έκανα?Μου δείχνει ότι τα πλήρωσα,ότι το checkout is completed΄..πως έγινε?αφού δεν έβαλα στοιχεια πιστωτικής..έχω κατααγχωθει!!help me!πρώτη φορά αγοράζω από ebay

Γιωτάκι έχεις πείπαλ???

αν ναι κάνε το εξής:

πήγαινε στο εμπαυ στο purchase history και στο αντικείμενο που αγόρασε πάτα δεξιά εκεί που λεει more actions και επελεξε αυτό που λέει:

unmark as payment sent και μετά το pay now για να πληρωσεις μεσω πείπαλ...

δεν είμαι 100% σίγουρη όμως....απο μια γηργορη ματιά που έριξα, αυτη πρέπει να είναι η διαδικασία...

αν θες ρωτα και στο εμπαυ αν σου πουν σίγουρα τι να κάνεις γιατί ο τρόπος που επέλεξες είναι να δωσεις στον πωλητη τα στοιχεία της κάρτας σου για να πληρωσεις....

Καλησπέρα! Μόλις παρήγγειλα crocs από εδώ

https://www.jellyegg.com/

Δεν έχει πέιπαλ αλλά έχει καλύτερες τιμές από το original site και αυτή την στιγμή 1 ζευγάρι crocs+1 μισή τιμή.

Όταν παραλάβω θα στείλω σχετικό πμ να μπει στην λίστα!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Axxxx!!! καλά κρασια!!ποιος ξέρει τι έκανα...

Μπες στο answear center και στο discution board και ψάξε να βρεις τί παίχτηκε. Αν δεν βρεις κάτι κάνε εσύ μια ερώτηση. Μπήκα να δω μήπως μπορώ να σε βοηθήσω αλλά δεν ξέρω όλα τα βήματα που ακολούθησες. Μήπως είχε payment options και πάτησες τίποτα χωρίς να προσέξεις? Όπως και να ΄χει επικοινώνησε με τον πωλητή και ρώτα τον αν είναι όλα καλά με την πληρωμή (χωρίς να πεις οτι έκανες πατάτα σε πρώτη φάση). Μετά από κει βλέπουμε και κάνουμε!!!!

Κοίτα και αυτό

http://community.ebay.co.uk/question/Postage-Payments/Payment-Options/2000051636?#msg1900389067

QsCvp2.png

Den έχω πευπαλ...και δεν μπορώ να βρω την παραγγελια μου τωρα!έχω σκάσει!!

αν δεν έχεις πευπαλ καλύτερα να μην ψωνίζεις απο ebay....

στείλε ένα μηνυματάκι στον πωλητη, εξηγησε του οτι είσαι καινούρια και εκανες λάθος και συγνώμη και μπλα μπλα και ζητα του να την ακυρωσει την αγορά σου....

Γιώτα δώσε μας τον πωλητή να δούμε τι τρόπους πληρωμής ζητάει.

Αλλά βρε κορίτσι μου εφόσον δεν έχεις πέιπαλ πως ήθελες να ψωνίσεις από το e-bay? Δεν δέχεται άλλο τρόπο πληρωμής!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Γιώτα δώσε μας τον πωλητή να δούμε τι τρόπους πληρωμής ζητάει.

Αλλά βρε κορίτσι μου εφόσον δεν έχεις πέιπαλ πως ήθελες να ψωνίσεις από το e-bay? Δεν δέχεται άλλο τρόπο πληρωμής!

Βρε Ελευθερία, δεν το ήξερα και μου έδινε την επιλογή credit card..

fifitsa, γεια σου!

Το χουμε ψαξει πολυ Δε γινεται τιποτα. ΟΠοτε next μονο με περσοναλ σοπερ. Εγω ουτε αυτο δεν κανω. Νταξει...ειπαμε! Δε θα τους παρακαλαμε για να τους δωσουμε και τα λεφτα μας.

(Προσωπικα περιμενω το -70% του benetton παντως.....και το next αστο να κανει κολπα :P). Υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες, αγαπητο next! :twisted:

Active ευχαριστώ και συμφωνώ μαζί σου!!!! Ε! Όχι κι έτσι!!!! Όσο για το benetton είμαστε μάλλον της ίδιας σχολής γιατί από τότε που γέννησα το εφαρμόζω με ευλάβεια!!!! 15 και σήμερα για τις εκπτώσεις!!!!!

QsCvp2.png

Βρε Ελευθερία, δεν το ήξερα και μου έδινε την επιλογή credit card..

Συνήθως σε international shoppers οι πωλητές δεν δίνουν επιλογή μέσω κάρτας ή εμβάσματος. Υποψιάζομαι μήπως δεν άλλαξες καν χώρα αλλά όπως και να έχει δεν έγινε και τίποτα τρομερό. Θα σου έλεγα και εγώ να στείλεις μήνυμα στον πωλητή εξηγώντας του πως πάτησες καταλάθος ΑΓΟΡΑ και αν σκοπεύεις να ψωνίζεις από e-bay να ανοίξεις οπωσδήποτε πέιπαλ, πρωτίστως για δική σου ασφάλεια.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...