Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καρδιά, δες εδώ και καταχώρησε την παραγγελία σου. Παρόμοιο θέμα είχε και η ANNAGRIG με το τσιπσμέλς και τελικά πέρασε έτσι.

δυστυχώς ούτε και αυτόν τον ΄πήρε.................δεν πειράζει, σε ευχαριστώ και πάλι!!

Καρδουλα, το χατζικακι εννοει να μπεις στην ιστοσελιδα της Kikcers μεσω του vouchercode και ετσι να ξανακανεις παραγγελια. Εγω το δοκιμασα και τουλαχιστον το 5% μου το περναει. Το 12 δεν το δοκιμασα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και έρχομαι και ερωτώ.....

στήσαμε το καινουργιο κρεβάτι της μικρής ολα ωραια...

αλλά θελω σεντόνια 80χ160.....γιατι μου την σπάνε τα μεγάλα να τα γυρίζω απο κάτω!

Που θα βρω? πριν κανω εφοδο στην αγορά ή να φτιάξω τα μεγάλα που έχω?

Δεν νομίζω να βρεις κάτι άλλο εκτος απο μονό και για να είμαι ειλικρινης καλύτερα να πάρεις τα κανονικά.

1gGKp3.png

Ο Γάλλος με μισεί !!! Είμαι σίγουρη !!!!

Μετά το μύνημα που του έστειλα, μου είπε ότι δεν φταίει εκείνος, είναι λάθος του προσωπικού του (?????), εκείνος μια μέρα έλειψε (αρχικά μου έγραψε ότι είναι στην Πορτογαλία διακοπές γιατί πρόσφατα πέθανε ο πατέρας του .........) και όλα τότε έγιναν και έγινε το λάθος αλλά εκείνος το έστειλε κανονικά και τι να κάνει με το ταχυδρομείο .... Εγώ του είχα πεί ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την αδιαφορία του να απαντήσει στα μυνήματά μου, 7 μυνήματα σε διαφορετικές μέρες. Καλά, αν δεν άνοιγα θέμα στο πέιπαλ, δεν νομίζω ότι θα μου απαντούσε ποτέ :rolleyes::rolleyes:

Λοιπόν μου έστειλε έναν κωδικό, ίσης αξίας με την αξία του φαντασί, για επόμενη αγορά από το κατάστημά του !!!!

Τελικά, αν δεν μιλάς, δεν βγαίνει τίποτα, πήγα 40 για να το καταλάβω !!!! Εντάξει, 41 :lol::lol::lol::lol:

Τουλάχιστον, δεν αισθάνομαι βλάκας 8-)8-):cool:

ΕΝΤΙΤ Στο μεταξύ πήρα και άλλο στράπλες σουτιέν ... ένα GOSSARD 10 ευρώ ......... έπηξα στο στράπλες σουτιέν :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

λοιποοοοοοοοοον παρελαβα κικερς!!!!!!! απλα φανταστικα!!!!! καμια σχεση ομως με αυτα που ειχα αγορασει απο τοπικο καταστημα... αυτα εχουν τρακτερωτη σολα.

απο νουμερα θα συμφωνησω ειναι ψιλομεγαλα, αλλα οχι τεραστια τοσο πολυ... ειχα παρει ενα mary jane λευκο 25 και ενα πεδιλο κλειστο 26 που δε τα χει τωρα.... τωρα πηρα δυο λεγκο! σε 24 και 25... ημουν αναμεσα σε 23-24 αλλα δε ρισκαρω να παρω 23. ας το βαλει 1 μηνα πιο μετα το πολυ πολυ! εξαλλου σε λιγο θα βαλουν και καλτσακι...

χρησιμοποιησα το -12% αλλα το πηρε μονο στο ενα ζευγαρι, δηλαδη γλυτωσα μονο 1.79 λιρες... καλες κι αυτες!

οι κωδικοι που δοκιμασα ηταν

-12% kickmvc

-10% kickkids

-5% kickaug

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Πηραν οι γονεις μου αυτο το καροτσι. Αψογο το σερβις. Αμεση ενημερωση για καθε κινηση τους. Μεταφορικα 9 ευρω και δινουν και Tracking ID. Αντικαταβολη 2 ευρω.

καλήμερα! κορίτσια φοράει καμιά σας 36 γεμάτο να μου πει τι νούμερο έχει πάρει σε κροκς? Εχουν μονο για αυτό το ΣΚ στα προιόντα οn summer sale προσφορά αν πάρεις δύο ζεύγαρια, ένα τρίτο δώρο. Το ωραίο είναι ότι τα έχω δοκιμάσει σε κατάστημα αλλά δεν θυμάμαι τι νούμερο μου έκανε...

τα fantasie ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ! Αψογα κρατηματα, ωραια φορμα, δε κοβουν το στηθος!

Παρεπιπτοντως, αυτο που πηρες στα μαγαζια θα το εβρισκες τουλαχιστον 70-75 ευρω....

Ααα τέλεια! Σε ευχαριστώ πολύ! Ανυπομονώ να παραλάβω. Ελπίζω μόνο να πέτυχα και το νούμερο!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Ζαχαρίνη δεν ξέρω αν σε βοηθάω αλλά εγώ που φοράω το 38, έχω πάρει το 38άρι και μου είναι μια χαρά. Επίσης στον μικρό που είχα πάρει το 23, το φορούσε όσο καιρό φορούσε και τα υπόλοιπα 23άρια, δεν είδα διαφορά στο νούμερο.

Ας πουν και άλλες κοπέλες.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Ζαχαρίνη δεν ξέρω αν σε βοηθάω αλλά εγώ που φοράω το 38, έχω πάρει το 38άρι και μου είναι μια χαρά. Επίσης στον μικρό που είχα πάρει το 23, το φορούσε όσο καιρό φορούσε και τα υπόλοιπα 23άρια, δεν είδα διαφορά στο νούμερο.

Ας πουν και άλλες κοπέλες.

To πρόβλημα είναι ότι το UK3 που παίρνω συνήθως μου το βγάζει 34-35, και το άμέσως επόμενο είναι 36-37 (ή UK4)....

Πολύ μπερδεύτηκα... και το είπα να το σημείωσω κάπου όταν τα δοκίμασα για να μην το ξεχάσω αλλά η αμέλεια μου με νίκησε:P

Διαφημίσεις

κοριτσια προηγουμενως κοιταζα κατι αθλητικα παπουτσια στο myshoe και μπαινοντας να δω καποιο μου βγηκε ενα μηνυμα απο το kerdiseto οτι κερδισα ενα κουπονι -15%. εκανα εικονικο καλαθι και η εκπτωση ειχε υπολογιστει αυτοματα!

XI64p2.pngtk60p2.png

κοριτσια προηγουμενως κοιταζα κατι αθλητικα παπουτσια στο myshoe και μπαινοντας να δω καποιο μου βγηκε ενα μηνυμα απο το kerdiseto οτι κερδισα ενα κουπονι -15%. εκανα εικονικο καλαθι και η εκπτωση ειχε υπολογιστει αυτοματα!

Άτσα η συμπατριώτισσα !!!!!!!!

Τυχερούλα !!!!!!!

Εμένα συνήθως βγάζει κουπόνι -5%.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

αμα ενδιαφερεται καμια....ειναι το λαθος νουμερακι που μου ειχε ερθει (το πηρα ξανα απο αλλου στο 4-5 που ηθελα).... πολυ μαλακο και οχι καθαρα σταμπωτο , ειναι με πατς, η κοπελια αψογη περα απο το λαθος που εγινε μεταξυ μας

http://www.ebay.co.uk/itm/370534918250?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

καποια κοπελα ρωταγε για μωρομαντηλα απο αμαζον.

επειδη κι εγω ειμαι σε λοου στοκ μπηκα να παραγγειλω και βρηκα τα παμπερς σενσιτιβ σε πολυ καλη τιμη http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004YBCF9K/ref=oss_product

δε ξερω αν το ειχατε ξαναδει αλλα εγω πρωτη φορα ειδα να πουλαει το αμαζον 24 πακετα μαζι! βγηκαν 0.95 λιρες το πακετο πες 1.14 ευρω το πολυ....

κ παλι ομως τα huggies παραμενουν φθηνοτερα... για οποια της αρεσουν.....

WLFfp2.png XI11p2.png

καποια κοπελα ρωταγε για μωρομαντηλα απο αμαζον.

επειδη κι εγω ειμαι σε λοου στοκ μπηκα να παραγγειλω και βρηκα τα παμπερς σενσιτιβ σε πολυ καλη τιμη http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004YBCF9K/ref=oss_product

δε ξερω αν το ειχατε ξαναδει αλλα εγω πρωτη φορα ειδα να πουλαει το αμαζον 24 πακετα μαζι! βγηκαν 0.95 λιρες το πακετο πες 1.14 ευρω το πολυ....

κ παλι ομως τα huggies παραμενουν φθηνοτερα... για οποια της αρεσουν.....

Σε ευχαριστώ πολυ εγω είχα ρωτήσει μου φαίνεται καλη προσφορά! Θα τα χτυπησω γιατί είμαι οριακά!

Καλησπέρα κορίτσια.Θα ήθελα να ρωτήσω για το site της kickers μιας και είδα οτι μερικές έχετε ψωνίσει απο εκεί συμφέρει?Οσον αφορά τα μεταφορικά.Εχω ακούσει οτι και ποιοτικώς είναι καλά παπούτσια και σκέφτομαι να πάρω της μικρής μου.Τώρα φοράει 23 αλλά φαντάζομαι ενα 24 θα είναι καλό για το χειμώνα.Τα νούμερα είναι κανονικά εσείς που έχετε πάρει?

Καλησπέρα κορίτσια.Θα ήθελα να ρωτήσω για το site της kickers μιας και είδα οτι μερικές έχετε ψωνίσει απο εκεί συμφέρει?Οσον αφορά τα μεταφορικά.Εχω ακούσει οτι και ποιοτικώς είναι καλά παπούτσια και σκέφτομαι να πάρω της μικρής μου.Τώρα φοράει 23 αλλά φαντάζομαι ενα 24 θα είναι καλό για το χειμώνα.Τα νούμερα είναι κανονικά εσείς που έχετε πάρει?

ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΙΣΩ!

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2114817&postcount=1663

Για να πάρεις μια ιδέα απο τιμές ελλάδας http://www.nak.gr/%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1/%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-60.htm?a_25c=56

σε σύγκριση με τις τιμές εξωτερικού σε περίοδο επίσης εκπτώσεων http://www.kickers.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Category_3_302_71367_13755

Kαι ακόμα και με τις 6λιρες μεταφορικά που σου χρεώνει πχ για δυο ζευγάρια....

Παλι συμφέρει να πάρεις απο έξω και οχι απο ελλάδα.

Τωρα όσον αφορά τα νούμερα αφου τωρα φοράει 23αρι παρε το 24αρι σιγουρα για το χειμώνα , τα νουμερα τους ειναι οκ , η φορμα ειναι μπόλικη και φαρδιά.

Για να πάρεις μια ιδέα απο τιμές ελλάδας http://www.nak.gr/%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1/%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-60.htm?a_25c=56

σε σύγκριση με τις τιμές εξωτερικού σε περίοδο επίσης εκπτώσεων http://www.kickers.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Category_3_302_71367_13755

Kαι ακόμα και με τις 6λιρες μεταφορικά που σου χρεώνει πχ για δυο ζευγάρια....

Παλι συμφέρει να πάρεις απο έξω και οχι απο ελλάδα.

Τωρα όσον αφορά τα νούμερα αφου τωρα φοράει 23αρι παρε το 24αρι σιγουρα για το χειμώνα , τα νουμερα τους ειναι οκ , η φορμα ειναι μπόλικη και φαρδιά.

Σ'ευχαριστώ πολύ,τα είδα και έχουν όντως διαφορά στις τιμές,αλλά να ρωτήσω και κάτι άλλο επειδή τα περισσότερα απο τα εκπτωτικά έγραφε no stock προφανώς έχουν εξαντληθεί και πήγα να πάρω ενα καινούργιο το οποίο είχε 40 λίρες και με τα μεταφορικά μου έβγαινε 46,95.Δεν θα έπρεπε στο τέλος να μου βγάζει την τιμή αυτή σε ευρώ γιατί πως να υπολογίσω πόσο είναι οι λίρες?Σύγνωμη και πάλι αλλά είμαι λίγο άσχετη με αγορές μέχω internet.

To kalamaraki στην υπογραφή του έχει οδηγίες για τα πάντα. Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο θα μάθεις τα πάντα και θα μπορείς να κινηθείς με ευκολία.

Εκεί υπάρχει μετατροπέας νομίσματος κ.λπ.

Προφανώς διάλεξες ζευγάρι καινούριας σεζόν για τον χειμώνα γι αυτό δεν είναι εκπτωτικό.

Επίσης στην προηγούμενη σελίδα υπάρχει κωδικός -12% για προϊόντα της νέας σεζον όπως αυτό που θες δηλαδή.

Καλή αρχή

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

To kalamaraki στην υπογραφή του έχει οδηγίες για τα πάντα. Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο θα μάθεις τα πάντα και θα μπορείς να κινηθείς με ευκολία.

Προφανώς διάλεξες ζευγάρι καινούριας σεζόν για τον χειμώνα γι αυτό δεν είναι εκπτωτικό.

Επίσης στην προηγούμενη σελίδα υπάρχει κωδικός -12% για προϊόντα της νέας σεζον όπως αυτό που θες δηλαδή.

Καλή αρχή

Σ'ευχαριστώ πολύ,θα το ψάξω περισσότερο.

Σ'ευχαριστώ πολύ,τα είδα και έχουν όντως διαφορά στις τιμές,αλλά να ρωτήσω και κάτι άλλο επειδή τα περισσότερα απο τα εκπτωτικά έγραφε no stock προφανώς έχουν εξαντληθεί και πήγα να πάρω ενα καινούργιο το οποίο είχε 40 λίρες και με τα μεταφορικά μου έβγαινε 46,95.Δεν θα έπρεπε στο τέλος να μου βγάζει την τιμή αυτή σε ευρώ γιατί πως να υπολογίσω πόσο είναι οι λίρες?Σύγνωμη και πάλι αλλά είμαι λίγο άσχετη με αγορές μέχω internet.

Καλή αρχή

Ντεπυ οπως ακριβώς σου απάντησε η ΡαβΤ

Δεν ειναι υποχρεωμένο το σαιτ να στα μετατρέπει σε ευρω(πολύ λίγα σαιτ το κάνουν), γιατι πουλάει σε λιρες , την μετατροπή θα την κάνεις μόνη σου.

Επισης αφου δεν ξέρεις απο αγορές διαβασε λιγο πριν αγοράσεις κινηθεις το θέμα οδηγίες για -->http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1766943#post1766943 πατάς τις λεξουλες στην υπογραφή μου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...