Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Eγώ πότε και που να τους ενοχλήσω για να δω αν τα έστειλαν....?

χτες έκανα την παραγγελία μου!

Σήμερα !!!

Στείλε μέιλ για το τράκινγκ νάμπερ και παρακολούθησέ το, στο royal mail αρχικά και μετά στα ΕΛΤΑ.

Κοριτσακια μου ευχαριστω,

εστειλα mail και μου ειπαν οτι τα εσετιλαν και διορθωσαν το status στο paypal. ολα καλά. :-D

Άντε καλή παραλαβή και καλοφόρετα !!!

κοριτσια, σας παρακαλω οποια μπορει...την πατησα με ενα φορεμα που παρηγγειλα απο dghate, μου ηρθε ενα φορεμα αλλο χρωμα και γεματο σιλικονες απο τα λουλουδια ποθ υποτιθεται θα ηταν στη φουστα τπυ...αστε που ξεχασαν να μου ραψουν καλα ενα μεγαλο μερος στη μεση και φυσικα δε φοριεται....το θεμα ειναι τωρα ακομη υποτιθεται στο μεταξυ μας με τον πω΄λητη αλλα δε βλεπω να βγαζω ακρη!!!ζηταω full refund αλλα δε δεχεται διοτι τον ενημερωσα λεει αργα συμφωνα με την ημερομηνια παραλαβης μου..η αληθεια ειναι οτι το παρελαβε για μενα μια γνωστη-που να βρει ο ταχυδρομος το σπιτι στο χωριο, και ποτε!!!-αλλα λογω αργιας 15Αυγουστου μου το ειπε 2-3 μερες μετα, μεγαλη ατυχια...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, πριν κανω escalate το θεμα μου στο ******, πρεπει να ενημερωσω και το paypal,που μεσω αυτου πληρωσα???ax, koritsia saw parakalv, bohueiste opoia mporei!!!

Δηλαδή, για δώσε ημερομηνίες να σκεφτούμε. Αν και αν το πέιπαλ σου επιτρέπει ημερολογιακά να ανοίξεις κέις, κάντο και άσε τον να λέει. Τυπικά θα έλεγα να τον ενημερώσεις πρώτα ότι σκοπεύεις να του κάνεις αναφορά στο πέιπαλ, μπας και μαζευτεί. Οι Ασιάτες γενικά είναι καλοί έμποροι. Δεν υποχωρούν εύκολα αλλά και δεν θέλουν αρνητικά φίντμπακ και θέματα με το πέιπαλ.

Το φαντασί παρελήφθη αλλά εγώ είμαι ακόμα παρμένη με την αδιαφορία του μαγαζιού. Να του παραπονεθώ του γάλου παραπάνω ? Αν ήταν το ΑΜΑΖΟΝ π.χ. θα είχε κάνει τουλάχιστον ένα partial refund. Τι λέτε μωρέ ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε καλαμαράκι τί μου έκανες! ΑΧ!

άσε που βρήκα ένα ωραίο παπουτσάκι και για μένα, μπορώ να μην το χτυπήσω?? ελπίζω των παιδιών μόνο να μην χρειαστεί να τα φορέσω επίσης!!

αλλά βρε κορίτσι, ενώ όταν βάζω τον εκπτωτικό κωδικό που έδωσες μου λέει code accepted, pls proceed to checkout, τελικά δεν μειώνει τις τιμές........κάνω κάτι λάθος???

Καρδιά, δες εδώ και καταχώρησε την παραγγελία σου. Παρόμοιο θέμα είχε και η ANNAGRIG με το τσιπσμέλς και τελικά πέρασε έτσι.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καρδιά, δες εδώ και καταχώρησε την παραγγελία σου. Παρόμοιο θέμα είχε και η ANNAGRIG με το τσιπσμέλς και τελικά πέρασε έτσι.

σε ευχαριστώ chatzico! αλλά δυστυχώς δεν το δέχεται. δοκίμασα να βάλω στο καλάθι μου και είδη που δεν έχουν έκπτωση και τότε το πήρε οκ

προφανώς το πήραν χαμπάρι και το διόρθωσαν, τί να πω?

σε ευχαριστώ πολύ πάντως

σε ευχαριστώ chatzico! αλλά δυστυχώς δεν το δέχεται. δοκίμασα να βάλω στο καλάθι μου και είδη που δεν έχουν έκπτωση και τότε το πήρε οκ

σε ευχαριστώ πολύ πάντως

Μάλλον το κατάλαβαν :-(:-(

Δεν δοκιμάζεις τον δεύτερο κωδικό, αυτόν με το 5%?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

αστον να κουρευεται.....

ανοιξε επι τοπου κεις στο πευπαλ και κανε επι τοπου εσκαλέιτ......

kalamaraki, chatziko saw eyxaristv poly poly koritsia!!gia na doyme....

να ρωτησω...ζητωντας χρηματα πισω επιστρεφεις το προιον πισω, ε??με τον τροπο που σου το εστειλε η γινεται και με απλο ταχυδρομειο??

Διαφημίσεις

αχ βρε καλαμαράκι τί μου έκανες! ΑΧ!

άσε που βρήκα ένα ωραίο παπουτσάκι και για μένα, μπορώ να μην το χτυπήσω?? ελπίζω των παιδιών μόνο να μην χρειαστεί να τα φορέσω επίσης!!

αλλά βρε κορίτσι, ενώ όταν βάζω τον εκπτωτικό κωδικό που έδωσες μου λέει code accepted, pls proceed to checkout, τελικά δεν μειώνει τις τιμές........κάνω κάτι λάθος???

Σήμερα !!!

Στείλε μέιλ για το τράκινγκ νάμπερ και παρακολούθησέ το, στο royal mail αρχικά και μετά στα ΕΛΤΑ.

Το φαντασί παρελήφθη αλλά εγώ είμαι ακόμα παρμένη με την αδιαφορία του μαγαζιού. Να του παραπονεθώ του γάλου παραπάνω ? Αν ήταν το ΑΜΑΖΟΝ π.χ. θα είχε κάνει τουλάχιστον ένα partial refund. Τι λέτε μωρέ ?

Τους έστειλα μειλ οταν εγραψα οποτε περιμένω απάντηση!

Εγω θα του έκανα παράπονα του γάλλου αλλα δεν θα περίμενα και τιποτα να σε πω.....φάνηκε ο επαγγελματισμός τους!

σε ευχαριστώ πολύ πάντως

Μάλλον το κατάλαβαν :-(:-(

Δεν δοκιμάζεις τον δεύτερο κωδικό, αυτόν με το 5%?

δυστυχώς ούτε και αυτόν τον ΄πήρε.................δεν πειράζει, σε ευχαριστώ και πάλι!!

Κριμα ρε γμτ....και εγώ κατάλαβα οτι ήταν μπαγκ και για αυτό μου εκοψε 5 λιρονια...και σας το εβαλα μολις εκανα την παραγγελία μπας κ το δεχτει και εσας. Αλλα να σου πω....για πατα στο λινκ που σου εδωσε η χατζικο και μπες απο την σελιδα του κικερς που ανοιγει εκεινος....μην πιάσει έτσι!

kalamaraki, chatziko saw eyxaristv poly poly koritsia!!gia na doyme....

να ρωτησω...ζητωντας χρηματα πισω επιστρεφεις το προιον πισω, ε??με τον τροπο που σου το εστειλε η γινεται και με απλο ταχυδρομειο??

Οχι απαραίτητα, εξαρτάται απο το τι δηλώνει ο κάθε πωλητής στο ον λαιν κατάστημα του, αν λεει στους ορους οτι για να σου κανει ολική επιστροφή χρημάτων θελει το προιόν του, θα πρέπει να του το επιστρέψεις αν θες τα λεφτά σου πισω. Αν παλι δε λεει μπορειτε να τα βρειτε στη μέση πχ να σου επιστρέψει το μισό ποσό κ να κρατήσεις το προιον.

το δοκίμασα, ούτε έτσι δυστυχως

δεν πειράζει, σας ευχαριστώ πολύ πάντως και τις 2

το προχώρησα χωρίς

άντε καλή μας παραλαβή!!

φιλιά

Κρίμα.....:(

Ε κοιτα....πέρασε και μια μέρα.....λογικό να το κατάλαβαν!:evil:

εντιτ

εγώ πάντως οτι κωδικό βρισκω τον βάζω ανεξάρτητα για το τι λεει, ετσι εκμεταλευτηκα δυο φορές εκπτώση στο μαντκο με μειον 20% και με μειον 15% , ανοιξα δευτερο λογαριασμο....χε χε

Δεν πειράζει ομως οι τιμές απαιχτες ουτε του παπά δεν το λέμε 17μιση ευρώ και 23ευρώ κικερς χειμωνιάτικο??? Ουτε με 50% εδώ στο ελλάντα.....

Διαφημίσεις

Οχι απαραίτητα, εξαρτάται απο το τι δηλώνει ο κάθε πωλητής στο ον λαιν κατάστημα του, αν λεει στους ορους οτι για να σου κανει ολική επιστροφή χρημάτων θελει το προιόν του, θα πρέπει να του το επιστρέψεις αν θες τα λεφτά σου πισω. Αν παλι δε λεει μπορειτε να τα βρειτε στη μέση πχ να σου επιστρέψει το μισό ποσό κ να κρατήσεις το προιον.

σε ευχαριστω καλαμαρακι μου!!στο ον λινε καταστημα του γραφει οτι μπορεις να ζητησεις χρηματα πισω και να επιστρεψεις το προιον αν τον ειδοποιησεις σε 24 ωρες...δυστυχως εγω τον ενημερωσα πιο αργα....

σε ευχαριστω καλαμαρακι μου!!στο ον λινε καταστημα του γραφει οτι μπορεις να ζητησεις χρηματα πισω και να επιστρεψεις το προιον αν τον ειδοποιησεις σε 24 ωρες...δυστυχως εγω τον ενημερωσα πιο αργα....

χμ.....τοτε εχεις θέμα!...

Τι να σου πω, ανοιξε κεις και παλι δεν σε εμποδιζει κάτι, αφου το προιον ειναι ελλατωματικό. Και γράψε την αλήθεια στην περιγραφή οτι ελειπες διακοπες και τωρα το παρελαβες κτλπ και πιστευω θα δικαιωθεις. Αλλα προετοιμάσου να το επιστρεψεις πισω σιγουρα.

Εκτος αν του προσφερεις τη λυση της μισής επιστροφής χρημάτων.....

το φόρεμα δεν φτιαχνεται/σουλουπώνεται καπως με τιποτα?

χμ.....τοτε εχεις θέμα!...

Τι να σου πω, ανοιξε κεις και παλι δεν σε εμποδιζει κάτι, αφου το προιον ειναι ελλατωματικό. Και γράψε την αλήθεια στην περιγραφή οτι ελειπες διακοπες και τωρα το παρελαβες κτλπ και πιστευω θα δικαιωθεις. Αλλα προετοιμάσου να το επιστρεψεις πισω σιγουρα.

Εκτος αν του προσφερεις τη λυση της μισής επιστροφής χρημάτων.....

το φόρεμα δεν φτιαχνεται/σουλουπώνεται καπως με τιποτα?

το φορεμα ειναι καπως...εννοω φαινονται οι σιλικονες που κολλησε κατι λουλουδια,, ειναι ενα χρωμα ασχετο με αυτο που ζητησα και γενικα θα μου κοστισει πιστευω το σουλουπωμα....κριμα...η βαφτιση του γιου μας ειναι την αλλη Κυριακη...θα του προσφερω και αυτο που λες...μισα χρηματα πισω...σε ευχαριστω και παλι...

Eγώ πότε και που να τους ενοχλήσω για να δω αν τα έστειλαν....?

χτες έκανα την παραγγελία μου!

εγω επειδη ειχα κανει λαθος το εμαιλ μου πηρα τηλ την επομενη μερα και μου ειπαν να ξαναπαρω σε 1-2 μερες να ζητησω το τρακινγκ... οπως και εκανα! αργοτερα θα παω ελτα να τα παρω.... κ ηδη τρωγομαι να παρω 12-2 ζευγαρια ακομα γιατι οταν παραγγειλα δεν ειχε νουμερα και πηρα 25-26 αρα αν λετε οτι ειναι μεγαλη φορμα τωρα πρεπει να παρω 24 ή 23? φοβαμαι να παρω 23 γιατι στα geox 23 πεδιλακια που φοραει τωρα της βγαινουν αρκετα εξω τα δαχτυλα!!!! τι λες ελενακι? να παρω 24?

α ο κωδικος που εβαλες μου κανει εκπτωση 1.79 σετο ενα ζευγαρι, στο αλλο τιποτις.... καλο κι αυτο.... αν παρω τελικα........ και αν προλαβω! ολα τα μικρα νουμερα εξαντληθηκαν παλι!!!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Chatzico τι λέει ο fantasie από ποιότητα και κρατήματα? Ετοιμάζομαι να αγοράσω έναν από e-bay!

Μμμμ, αν ήμουν και σπίτι να το δώ, καλά θα ήταν !!!!!! Η μανούλα μου παρέλαβε, εγώ ακόμα διακοπεύω !!!!

Η ΑΚΤΙΒ ΜΕΜΠΕΡ πάντως ορκίζεται σε αυτό !!!

Ρίξε μια ματιά και στο σάιτ που έχει πει η ΚΟΡΝΗΛΙΑ ότι αγοράζει εσώρουχα. Έχει καλές τιμές στις εκπτώσεις.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Αυτόν θέλω

http://www.ebay.co.uk/itm/Fantasie-Shannon-Side-Support-Bra-Nude-NEW-Select-Size-/310332063482?pt=UK_Women_s_Lingerie&var=&hash=item8e08ac6aa9

Βασικά επειδή μεγάλωσε το τζιτζί και δεν είμαι σίγουρη για το νούμερο που παίρνω, δεν θέλω να κάνω μαζική παραγγελία. Θυμάσαι το σάιτ να ρίξω μια ματιά? Είναι το Γαλλικό?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Αυτόν θέλω

http://www.ebay.co.uk/itm/Fantasie-Shannon-Side-Support-Bra-Nude-NEW-Select-Size-/310332063482?pt=UK_Women_s_Lingerie&var=&hash=item8e08ac6aa9

Βασικά επειδή μεγάλωσε το τζιτζί και δεν είμαι σίγουρη για το νούμερο που παίρνω, δεν θέλω να κάνω μαζική παραγγελία. Θυμάσαι το σάιτ να ρίξω μια ματιά? Είναι το Γαλλικό?

Tι να σου πώ τώρα ? Ο Γάλλος είναι λίγο τσάο τσάο !!!!

Το σάιτ που ψωνίζει η ΚΟΡΝΗΛΙΑ είναι αυτό εδώ, με αγορές άνω των 50 λιρών δεν χρεώνει μεταφορικά. Η επόμενη παραγγελία μου σε εσώρουχα θα είναι από εδώ πάντως.

ΕΝΤΙΤ Πιο φθηνό στο ιμπέι, χτύπα το λέμε !!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

παρελαβα σημερα τα κικερς, καλα ειναι αλλα τεραααστια

του πηρα 25 (φοραει τωρα 23, ειχα παρει ενα μποτακι κροκσ 24 κ ειναι οριακο) κ ειπα να μην την ξαναπατησω, αλλα τελικα ειναι πολυ μεγαλα

τον κωδικο που λετε ουτε εμενα τον δεχτηκε,μερες πριν, ειναι για μη εκπτωτικα προιοντα

Tι να σου πώ τώρα ? Ο Γάλλος είναι λίγο τσάο τσάο !!!!

Το σάιτ που ψωνίζει η ΚΟΡΝΗΛΙΑ είναι αυτό εδώ, με αγορές άνω των 50 λιρών δεν χρεώνει μεταφορικά. Η επόμενη παραγγελία μου σε εσώρουχα θα είναι από εδώ πάντως.

ΕΝΤΙΤ Πιο φθηνό στο ιμπέι, χτύπα το λέμε !!!!

Το χτύπησα!! Αν είναι οκ το νούμερο τότε θα χτυπήσω και άλλα! Αυτό το τζιτζί δεν χωράει πια πουθενά, μόνο στα σουτιέν θηλασμού που τα έχω αποσύρει τώρα 3 μήνες! Ευχαριστώ Χαζτικάκι:P

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Και για να δείτε πόσο τσάο τσάο είναι, ιδού απάντηση

bonjour madame

you reproach me things that are the fault of the mail I j have proof of deposit to 27/07/2011

I am on vacation in Portugal because I just lost my dad I'm sorry for you it you do not want the gorges s returns me the goods and I will refund you know do not take the merchant s whenever the lack of post cordially

Του έχω γράψει στα γαλλικά στο μεταξύ ε ?

Και του απαντώ

Cher Monsieur,

Je suis vraiment désolée pour la perte de votre père, s'il vous plaît accepter mes condolescences.

Pourtant je pense que vous pourriez avoir réussi à faire face à vos ventes en ligne d'une manière plus efficace.

Il est vraiment remarquable que bien que j'ai essayé de vous contacter parfois très nombreuses, mes messages sont restées sans réponse .

Alors que vous étiez très rapide une fois que vous contacté paypal.

Est-ce la façon dont vous traitez vos clients?

Comment réagiriez-vous si vous étiez à ma place?

Ce n'est vraiment pas la fin du monde mais elle donne une idée de votre professionnalisme.

Je voudrais au moins s'attendre à une sorte de compensation pour vous retarder et d'ailleurs pour votre indifférence.

Cordialement

Καλά, δεν περιμένω κάτι αλλά να μην του πω και τίποτα ???????????

ydS7p3.png 3pOXp3.png

αυτο το -5% που λεγατε παραπανω για κικερς ειναι? δε καταλαβα... ποιος ειναι ο κωδικος?

Ναι, δες εδώ , ο πρώτος κωδικός είναι για καινούρια, δεν ξέρω αν ο δεύτερος παίζει στα σέιλ κομμάτια.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Chatzico τι λέει ο fantasie από ποιότητα και κρατήματα? Ετοιμάζομαι να αγοράσω έναν από e-bay!

τα fantasie ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ! Αψογα κρατηματα, ωραια φορμα, δε κοβουν το στηθος!

Παρεπιπτοντως, αυτο που πηρες στα μαγαζια θα το εβρισκες τουλαχιστον 70-75 ευρω....

ξεκινησα τις αγορες για το χειμωνα. γιουπι!

παντοφλακια για τη μικρη μου

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290588868572&var=590021654557&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_525wt_905

και 2 ζευγαρια αθλητικα για το αγορι μου

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003AZYJEK/ref=oss_product

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003YHBBR2/ref=oss_product

και τα 2 36 ευρουλακια και βγαλαμε το χειμωνα!

εν αναμονη παραλαβων τωρα...

XI64p2.pngtk60p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...