Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Παρήγγειλα Σάββατο 6/8, απεστάλησαν 9/8 χωρίς τράκινγκ και ούτε τους ζήτησα και παρελήφθησαν σήμερα αλλά δεν ξέρω από πότε ήταν η ειδοποίηση στο κουτί μιας και λείπαμε

smatssssssssssss

Eγώ πάντως παρέλαβα κατευθείαν εμειλ επιβεβαίωσης παραγγελίας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλαμαράκι ή όποια άλλη μαμά ξέρει η φόρμα των κίκερς είναι άνετη ή στενή? τα παπούτσια που έχει είναι όντως φανταστικά;) και οι τιμές τέλειες:D

Επειδή εχω παραλάβει απο τον κάρολο τα άλλα κικερς που πήρα σε σύγκριση με τα τζεοξ ειναι ποιο φαρδιά και ποιο άνετα σαν νούμερα, ποιο μπόλικα.

Πχ το 27αρι που πήρα απο τον κάρολο ειναι σιγουρα για άνοιξη, ενω το 26αρι που πήρα τωρα ειναι γαι σεπτέμβρη

Διαφημίσεις

Κοριτσια,εχει καμια σας αγορασει τραμπολινο για μωρακι; Μου αρεσει αυτο

http://www.brightstarts.com/p-309-bounce-a-bout.aspx

και αυτο

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B000LXQVA4/ref=aw_ls__1?coliid=I255WVU4OGIZT3&colid=15LEIVMRQDN1W

Αν εχετε χρησιμοποιησει καποιο απο τα δυο,περιμενω εντυπωσεις.Ευχαριστω προκαταβολικα.

mariahn εγώ έχω το 2ο της fischer price! Το πήρα από amazon, όντως ενώ ήταν ψιλοακριβούτσικο (περίπου 100 ευρώ) τα αξίζει τα λεφτά του. Κάθεται και χοροπηδάει με τις ώρες. Πολύ στιβαρή κατασκευή, δεν φοβάσαι μήπως πέσει ή κάτι άλλο.

Πιστεύω ότι θα το χαρεί απίστευτα, λογικά θα κάθεται εκεί.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ανετη εχουν πει

καλαμαρι...τα θεωρεις ανατομικα??????

Ναι έχουν μαξιλαράκι στην καμάρα αν αυτό εννοείς.

Ποιός είναι ο κάρολος καλέ? έχω χάσει επεισόδεια:rolleyes:

Ο δικός μου φοράει τώρα 25 οπότε λέω να του παραγγείλω για τα χειμωνιάτικα 26 στα κίκερς...τι λέτε?

ο κάρολος ειναι ο http://www.charlesklinkard.co.uk χε χε

Ναι στο νουμερο σε βρισκω σωστή!

Κοριτσια,εχει καμια σας αγορασει τραμπολινο για μωρακι; Μου αρεσει αυτο

http://www.brightstarts.com/p-309-bounce-a-bout.aspx

και αυτο

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B000LXQVA4/ref=aw_ls__1?coliid=I255WVU4OGIZT3&colid=15LEIVMRQDN1W

Αν εχετε χρησιμοποιησει καποιο απο τα δυο,περιμενω εντυπωσεις.Ευχαριστω προκαταβολικα.

Έχω αυτό και είναι πολύ καλό. Πρόκειται για παλαιότερο μοντέλο (το αγόρασα το 2005). Tο τρίτο μωρό μου το χρησιμοποιεί τώρα. Αξίζει τα λεφτά.

Ποιός είναι ο κάρολος καλέ? έχω χάσει επεισόδεια:rolleyes:

Ο δικός μου φοράει τώρα 25 οπότε λέω να του παραγγείλω για τα χειμωνιάτικα 26 στα κίκερς...τι λέτε?

www.charlesklinkard.co.uk = ΚΑΡΟΛΟΣ !!!!!!!!

Πάντως και εγώ στον μικρό 23 φοράει τώρα, του πήρα μποτάκι χειμωνιάτικο 24.

Το ΤΖΙΜΠΟΡΙ εγκαινίασε γυναικεία σειρά, συμπαθητική, λίγο τσιμπιμένες οι τιμές αλλά έχει ενδιαφέρον. Προς το παρόν, δεν βλέπω πάρα μόνο εντός ΗΠΑ αλλά θα τους στείλω μέιλ.

Αν γραφτείτε στο newsletter, έρχεται κωδικός -25% μέχρι 30 Σεπτέμβρη.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Καλαμαράκι ή όποια άλλη μαμά ξέρει η φόρμα των κίκερς είναι άνετη ή στενή? τα παπούτσια που έχει είναι όντως φανταστικά;) και οι τιμές τέλειες:D

ανετη εχουν πει

καλαμαρι...τα θεωρεις ανατομικα??????

Κοριτσια προσεξτε πολυ στα Κickers το νουμερο. Υπαρχουν παπουτσια 6 νουμερο π.χ. και μεσα γραφει 6-23 και αλλα εξαρια που μεσα γραφει 6-24!!!

Το σωστο ειναι το Ευρωπαικό!

ΔΗλ. εχω τωρα για τη μικρη 2 ζευγαρια 7 νουμερο που το ενα γραφει μεσα 24 και της κανει και το αλλο 7-25 και θα το βαλει τον χειμωνα γιατι της ειναι μεγαλο! Αν εχετε κοντα καταστημα καντε μια βολτα να τσεκαρετε νουμερο για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παπουτσακι που σας ενδιαφερει.

Γατουλα καποια εχουν καμαρα και καποια οχι. ΑΝ και αυτη τη σαχλαμαρα που μας "πουλανε" στην Ελλαδα στο εξωτερικο δεν ισχυει. Εδω βαζουν ενα πατο με καμαρα και αυτοματως "βαφτιζουν " τα παπουτσακια ανατομικα!

Τα πιο πολλα πεδιλακια κικερς που εχω παρει δεν εχουν καμαρα, ενω οσα μποτακια εχουμε παρει ειχαν. Γενικα θα ελεγα οτι ειναι μαλλον βαρια παπουτσακια και η τρακτερωτη σολα ειναι σχετικα ακαμπτη σε αντιθεση με τα clarks που εχουν μαλακη σολα.

Καλαμαρακι και Chatziko που εχετε ψωνισει απο cheapsmells.

Δεν μου ηρθε mail επιβεβαιωσης και στη σελιδα του Paypal διπλα απο την παραγγελια μου γραφει pending. Ετσι κανουν ή να στειλω Mail; :confused::confused:

Δεν μου ηρθε mail επιβεβαιωσης και στη σελιδα του Paypal διπλα απο την παραγγελια μου γραφει pending. Ετσι κανουν ή να στειλω Mail; :confused::confused:

Να σου πώ ότι δεν θυμάμαι από τον χειμώνα ? Το καλαμαράκι τα έχει πρόσφατα. Δεν στέλνεις κανένα μέιλ καλού κακού ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Εμένα μου ήρθε μείλ επιβεβαίωσης παραγγελίας και μου ήρθε κ από το πευπαλ η αποδειξη πληρωμης τους.

Ισως να μην καταχωρήθηκε η παραγγελία σου. Στειλε κανενα γραμματάκι καλυτερα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Εμένα ο Κάρολος μου βγάζει μια σελίδα σαν διαφημιστική.... Τί κάνω λάθος???

Chatziko έχεις πμ!

Επίσης πμ !!!

Για τις εκπτώσεις του Κάρολου, δες εδώ . Για να είσαι καλυμμένη και να μην κάνεις χαρά τζάμπα και άδικα, σε ότι σου αρέσει αν λέει low stock, στείλε μέιλ πρώτα να εξασφαλίσεις ότι υπάρχει το νούμερο. Δες και στα κίκερς, έχουν ξαναστοκάρει στο sale, έχει λιγότερα από όταν παρήγγειλα εγώ αλλά έχει αρκετά σχέδια.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Και έρχομαι και ερωτώ.....

στήσαμε το καινουργιο κρεβάτι της μικρής ολα ωραια...

αλλά θελω σεντόνια 80χ160.....γιατι μου την σπάνε τα μεγάλα να τα γυρίζω απο κάτω!

Που θα βρω? πριν κανω εφοδο στην αγορά ή να φτιάξω τα μεγάλα που έχω?

Επίσης πμ !!!

Για τις εκπτώσεις του Κάρολου, δες εδώ . Για να είσαι καλυμμένη και να μην κάνεις χαρά τζάμπα και άδικα, σε ότι σου αρέσει αν λέει low stock, στείλε μέιλ πρώτα να εξασφαλίσεις ότι υπάρχει το νούμερο. Δες και στα κίκερς, έχουν ξαναστοκάρει στο sale, έχει λιγότερα από όταν παρήγγειλα εγώ αλλά έχει αρκετά σχέδια.

Merci!!!! *******

QsCvp2.png

Κοίταγα το Sainsbury's (αγγλικό σμ, από τα καλύτερα) και είδα τιμές σε πάνες !!!!!

Για κοιτάξτε πόσο έχει το Σένσμπουρις τις πάνες και πόσο το ΑΜΑΖΟΝ , 2,22 διαφορά, όχι τραγικό αλλά ενδιαφέρον. Βρήκα και εκπτωτικό κωδικό, αν κάποια ενδιαφέρεται ας δει εδώ, -10 λίρες σε παραγγελία άνω των 50 !!!!!!!!!!

Επίσης, το shoes.co.uk έχει -6% για άλλες δύο μέρες.

Και το Waterstone's, πολύ καλό βιβλιοπωλείο, έχει -10% για παραγγελίες άνω των 20 λιρών.

Να σας πω για το φαντασί. Ο Γάλλος ξύπνησε με το πέιπαλ !!! Έλαβα μύνημά του εχθές το βράδυ, με τράκινγκ νάμπερ, το έστειλε γρήγορα. Μάλλον έκανε σκ...ά την διεύθυνση στον φάκελο και το φαντασί μου .... κοιμάται στις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ. Πήρα τηλ. και μάλλον θα μου το παραδώσουν σήμερα ή αύριο, αν είναι ακόμα εκεί. Δεν μου φαίνεται και πολύ οργανωμένος πάντως, αν απαντούσε σε ένα από τα τόσα μυνήματά μου τόσο καιρό, όλοι θα είμασταν ευχαριστημένοι ....:-(:-(

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Παρήγγειλα Σάββατο 6/8, απεστάλησαν 9/8 χωρίς τράκινγκ και ούτε τους ζήτησα και παρελήφθησαν σήμερα αλλά δεν ξέρω από πότε ήταν η ειδοποίηση στο κουτί μιας και λείπαμε

κι εγω μολις ανακαλυψα οτι 9/8 τα εστειλαν και 16 ηταν κερκυρα.

τα στελνουν συστημενα οπως σας ειπα και δινουν τρακινγκ που το βαζουμε εδω http://212.205.82.71/trackandtrace/

ειναι απλα ελτα και οχι ταχυμεταφορες χατζικουλι λαθος λινκ εβαλες παραπανω

εγω θα παω σημερα να παραλαβω να δω κ τα νουμερα και θα σας πω...

ειμαστε κ μεις φαν τζεοξ οποτε θα μπορω να συγκρινω καλαμαριδιον

WLFfp2.png XI11p2.png

κι εγω μολις ανακαλυψα οτι 9/8 τα εστειλαν και 16 ηταν κερκυρα.

τα στελνουν συστημενα οπως σας ειπα και δινουν τρακινγκ που το βαζουμε εδω http://212.205.82.71/trackandtrace/

ειναι απλα ελτα και οχι ταχυμεταφορες χατζικουλι λαθος λινκ εβαλες παραπανω

εγω θα παω σημερα να παραλαβω να δω κ τα νουμερα και θα σας πω...

ειμαστε κ μεις φαν τζεοξ οποτε θα μπορω να συγκρινω καλαμαριδιον

Eγώ πότε και που να τους ενοχλήσω για να δω αν τα έστειλαν....?

χτες έκανα την παραγγελία μου!

κοριτσια, σας παρακαλω οποια μπορει...την πατησα με ενα φορεμα που παρηγγειλα απο dghate, μου ηρθε ενα φορεμα αλλο χρωμα και γεματο σιλικονες απο τα λουλουδια ποθ υποτιθεται θα ηταν στη φουστα τπυ...αστε που ξεχασαν να μου ραψουν καλα ενα μεγαλο μερος στη μεση και φυσικα δε φοριεται....το θεμα ειναι τωρα ακομη υποτιθεται στο μεταξυ μας με τον πω΄λητη αλλα δε βλεπω να βγαζω ακρη!!!ζηταω full refund αλλα δε δεχεται διοτι τον ενημερωσα λεει αργα συμφωνα με την ημερομηνια παραλαβης μου..η αληθεια ειναι οτι το παρελαβε για μενα μια γνωστη-που να βρει ο ταχυδρομος το σπιτι στο χωριο, και ποτε!!!-αλλα λογω αργιας 15Αυγουστου μου το ειπε 2-3 μερες μετα, μεγαλη ατυχια...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, πριν κανω escalate το θεμα μου στο ******, πρεπει να ενημερωσω και το paypal,που μεσω αυτου πληρωσα???ax, koritsia saw parakalv, bohueiste opoia mporei!!!

Να σου πώ ότι δεν θυμάμαι από τον χειμώνα ? Το καλαμαράκι τα έχει πρόσφατα. Δεν στέλνεις κανένα μέιλ καλού κακού ?

Εμένα μου ήρθε μείλ επιβεβαίωσης παραγγελίας και μου ήρθε κ από το πευπαλ η αποδειξη πληρωμης τους.

Ισως να μην καταχωρήθηκε η παραγγελία σου. Στειλε κανενα γραμματάκι καλυτερα.

Κοριτσακια μου ευχαριστω,

εστειλα mail και μου ειπαν οτι τα εσετιλαν και διορθωσαν το status στο paypal. ολα καλά. :-D

κοριτσια, σας παρακαλω οποια μπορει...την πατησα με ενα φορεμα που παρηγγειλα απο dghate, μου ηρθε ενα φορεμα αλλο χρωμα και γεματο σιλικονες απο τα λουλουδια ποθ υποτιθεται θα ηταν στη φουστα τπυ...αστε που ξεχασαν να μου ραψουν καλα ενα μεγαλο μερος στη μεση και φυσικα δε φοριεται....το θεμα ειναι τωρα ακομη υποτιθεται στο μεταξυ μας με τον πω΄λητη αλλα δε βλεπω να βγαζω ακρη!!!ζηταω full refund αλλα δε δεχεται διοτι τον ενημερωσα λεει αργα συμφωνα με την ημερομηνια παραλαβης μου..η αληθεια ειναι οτι το παρελαβε για μενα μια γνωστη-που να βρει ο ταχυδρομος το σπιτι στο χωριο, και ποτε!!!-αλλα λογω αργιας 15Αυγουστου μου το ειπε 2-3 μερες μετα, μεγαλη ατυχια...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, πριν κανω escalate το θεμα μου στο ******, πρεπει να ενημερωσω και το paypal,που μεσω αυτου πληρωσα???ax, koritsia saw parakalv, bohueiste opoia mporei!!!

αστον να κουρευεται.....

ανοιξε επι τοπου κεις στο πευπαλ και κανε επι τοπου εσκαλέιτ......

Ενημερώνω πως το www.kickers.co.uk ξαναγέμισε απο νούμερα στα παπούτσια των εκπτώσεων του και εχει από ολα! Παιδικά Παπούτσια

Πήρα δυο ζευγάρια , μια μπαρετίτσα μωβ και ένα μποτάκι μωβ

και χρησιμοποίησα αυτόν τον κωδικό kickmvc που υποτίθεται ειναι για -12% στα προιόντα χωρίς εκπτωση αλλά επιασε στη παραγγελία μου και μου ήρθαν τα μεταφορικά 2,76λιρες μαζί με το φόρο τους!!

αχ βρε καλαμαράκι τί μου έκανες! ΑΧ!

άσε που βρήκα ένα ωραίο παπουτσάκι και για μένα, μπορώ να μην το χτυπήσω?? ελπίζω των παιδιών μόνο να μην χρειαστεί να τα φορέσω επίσης!!

αλλά βρε κορίτσι, ενώ όταν βάζω τον εκπτωτικό κωδικό που έδωσες μου λέει code accepted, pls proceed to checkout, τελικά δεν μειώνει τις τιμές........κάνω κάτι λάθος???

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...