Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

θα συμφωνησω για την Κατερινα!!!αψογη σε ολα!!και εγω λεω για χειμωνιατικα να τη χρησιμοποιησω παλι....

Κοριτσια αν καταλαβα καλα, η κοπελα τα αγοραζει απο την αγγλια και μας τα στελνει στην ελλαδα εναντι αμοιβης. Ποσα περνει αν επιτρεπετε και αν μπορει να ψωνισει και απο το περιφημο μαδερκεαρ......

Thanks

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι πολυ ωραια

τα μεγεθη ειναι λιγοοο μεγαλα..οχι πολυ ομως

σε ευχαριστω!!!

Ποιότητα άπαιχτη, σχέδια σούπερ, φόρμες κανονικές θα έλεγα. Αξίζει και παρααξίζει τον κόπο. Δες και στο ebay, έχει πολλά. Γιατί μου τα θύμισες τώρα ....... καλά τα είχα ξεχάσει ..........

στο ebay είδα οτι παίζει και πολύ Σιγκαπούρη και Χονγκ Κονγκ ε???:rolleyes:

πάντως τα λάτρεψα αυτα τα ρούχα....φοβερα σχέδια!

οι τιμες τσουζουν λίγο αλλά σε 1 μηνα έχουμε επετειο γάμου και έχω και τη γιορτη μου...θα βγάλω τον άντρα μου απο τον κόπο να ψάχνει να βρει τι θα μου παρει!!!;);););)

αυτό γιατι μας το εκανες:?::lol::lol:

τελεια φαινονται!!!

:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: μολις μιλησα με κικερς! η παραγγελια μου εχει καταχωρηθει κανονικα!!!!!!!!!!! ηταν λαθος στο εμαιλ που εδωσα τελικα.... κατι με το συμβολο @........ τελος καλο ολα καλα! λεει δεν εχει φυγει ακομα η παραγγελια γιατι εχουν παρα πολυ δουλεια αλλα δυστυχως δε θα παρω μαιλ οτι εσταλει...θα ξαναπαρω τηλ πααρασκευη για να μου πουν οτι εφυγε και να μου δωσουν το τρακινγκ ναμπερ.........!

χατζικουλι το ηξερες οτι τα στελνουν με τρακινγκ? αααα αψογοι!!!!

ΥΓ για τα μεγεθη των GEOX δεν απαντησε καμια........... καλα καμια δεν εχει αγορασει??????

Χαίρομαι πολύ !!! Είπα και εγώ, όλα τα παπουτσομάγαζα μπάχαλο είναι ..

Ιριδάκι, παρήγγειλα Παρασκεύη 5 Αυγούστου, αμέσως μύνημα επιβεβαίωσης και εχθές έλαβα άλλο μύνημα ότι η παραγγελία έφυγε.

Δεν μου είπαν για tracking number, αλλά μια που το λές, θα τους το ρωτήσω καλού κακού !!!!!

Geox έχω πάρει εγώ, φόρμα κανονική προς το ελαφρώς άνετο θα έλεγα. Έχουν βάλει και τα 2 παιδιά μου και ήταν πολύ καλά.

κοριτσια εσεις που αγορασατε απο next πως ειναι η φορμα τους?

φαρδια, στενη? θελω χειμωνιατικα για τον μικρο μου και ψαχνω απο που με συμφερει καλυτερα, αλλα δε μπορω να αποφασισω :D

τα θελω ολα!!!!!

Κανονική και λίγο άνετη θα έλεγα και εγώ, με ίσια γραμμή. Ποιότητα εξαιρετική, ραφή άψογη, σχέδια και χρώματα όνειρο !!!

Κοριτσια αν καταλαβα καλα, η κοπελα τα αγοραζει απο την αγγλια και μας τα στελνει στην ελλαδα εναντι αμοιβης. Ποσα περνει αν επιτρεπετε και αν μπορει να ψωνισει και απο το περιφημο μαδερκεαρ......

Thanks

Βέβαια μπορεί να ψωνίσει από το Μάδερκεαρ !!!! Η αμοιβή της νομίζω 10% επί της αγοράς σου, αλλά καλύτερα στείλε της μέιλ να σου πει ακριβώς (dreamshopping.gr@gmail.com)

στο ebay είδα οτι παίζει και πολύ Σιγκαπούρη και Χονγκ Κονγκ ε???:rolleyes:

πάντως τα λάτρεψα αυτα τα ρούχα....φοβερα σχέδια!

οι τιμες τσουζουν λίγο αλλά σε 1 μηνα έχουμε επετειο γάμου και έχω και τη γιορτη μου...θα βγάλω τον άντρα μου απο τον κόπο να ψάχνει να βρει τι θα μου παρει!!!;);););)

Ασία, όπως όλα άλλωστε :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τιμές όντως τσιμπημένες αλλά πολύ ωραία ρούχα !!!!!!

Στην Ελλάδα, θα έλεγα ότι είναι πάρα πολύ ακριβά. Με ονλάιν αγορά, παλεύεται .......

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Βέβαια μπορεί να ψωνίσει από το Μάδερκεαρ !!!! Η αμοιβή της νομίζω 10% επί της αγοράς σου, αλλά καλύτερα στείλε της μέιλ να σου πει ακριβώς (dreamshopping.gr@gmail.com)

εμένα πάντως δεν μου απάντησε ποτέ...όσα μαιλς και αν έστειλα...

να παρεξηγηθώ; :rolleyes:

καλησπέρα :)

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Γιατί τα παπούτσια κάνουν το γύρω της Γερμανίας???:confused:

Garching,Germany 09.08.2011 3:45 Arrival Scan

Nurnberg,Germany 09.08.2011 1:07 Departure Scan

Nurnberg,Germany 08.08.2011 16:31 Arrival Scan

Langenhagen,Germany 05.08.2011 23:30 Departure Scan

05.08.2011 19:41

Origin Scan Germany 05.08.2011 10:15 Order Processed: Ready for UPS

Πρακτική των μεταφορικών εταιρειών, δες εδώ .

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Που είσαι καλέ κοπέλα ? :-P:-P:-P

Περίεργο που δεν σου απάντησε όμως ......... Δεν είχες άγγλο ξάδερφο παλιά ? Αν θυμάμαι, παραλάμβανες σε χρόνο ρεκόρ ....... την επόμενη ημέρα :shock::shock::shock: Οικογενειακές διαφορές ?????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ

CROCS MVCCROCS :arrow: -15% για τα μη εκπτωτικά κομμάτια (μέχρι 16 Αυγούστου)

BODEN :arrow: L945 -15% στην νέα κολεξιόν (μέχρι τις 10 Αυγούστου)

MOTHERCARE :arrow: S4PN -15% (μέχρι τις 14 Αυγούστου)

LITTLEWOODS :arrow: 2EFLF -30 λίρες για παραγγελία άνω των 50 λιρών σε νέους πελάτες (μέχρι τις 21 Αυγούστου)

ydS7p3.png 3pOXp3.png

κοριτσια εσεις που αγορασατε απο next πως ειναι η φορμα τους?

φαρδια, στενη? θελω χειμωνιατικα για τον μικρο μου και ψαχνω απο που με συμφερει καλυτερα, αλλα δε μπορω να αποφασισω :D

τα θελω ολα!!!!!

η φόρμα τους είναι κανονική και ίσως λίγο άνετη για τα νουμερά τους.τα ρούχα υπέροχα.πήρα 2 φορμες,1 τζιν,6 μπλουζες με σταμπες και σχέδια μακρυ μανικι, 5 με κοντο,5 βρακακια, 3 φανέλες και παπουτσια με τα εξοδα αποστολής και τη πληρωμη της Κατερίνας 150 ευρώ.

Thanks

ναι μπορεί και απο εκεί..και έχουν φοβερες εκπτωσεις....η αμοιβή ειναι 10% επι της αγοράς σου.

οχι αν της εγραψες τώρα. είναι σε διακοπές.:cool:

9Onsp3.png

ουουυυυυυυυ παρουσα χαρη στα χακεροανηψια μου

στη βεραντα για να πιανω κονεξ

εξαιρουνται τα σκατοκουνουπα!

και ναι...θα μπινταρω σε λιγο χαχχαχαχχα....φιλακια

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ

CROCS MVCCROCS :arrow: -15% για τα μη εκπτωτικά κομμάτια (μέχρι 16 Αυγούστου)

BODEN :arrow: L945 -15% στην νέα κολεξιόν (μέχρι τις 10 Αυγούστου)

MOTHERCARE :arrow: S4PN -15% (μέχρι τις 14 Αυγούστου)

LITTLEWOODS :arrow: 2EFLF -30 λίρες για παραγγελία άνω των 50 λιρών σε νέους πελάτες (μέχρι τις 21 Αυγούστου)

Xatzikaki επειδη δεν προλαβαινω τωρα να το κοιταξω, το littlewoods ειναι το europe? (αν και δεν το πιστευω μιας καi δεν εχω δει ποτε κωδικο πανω απο 5% για europe :-( )

καλημερα

παρηγγειλα κ εγω απο kickers σαββατο βραδυ, αμεσως ελαβα μειλ επιβεβαιωσης κ χθες το πρωι μειλ οτι απεσταλησαν...χωρις τρακιν ναμπερ ομως

αν κ δεν νομιζω οτι με 6 λιρες ερχονται με κουριερ

αν κανεις παραλλαβει ή ρωτησει, ας το γραψει με τι τροπο ερχονται πλζζζζ

και χτες το βραδυ μου ηρθε το πακετακι απο τον ξαδερφο!!!! ολα καλα μονο που τα παπουτσια του μικρου απο το αμαζον ηρθαν με σωστο κουτι και λαθος χρωμα νουμερο, ευτυχως μεγαλυτερο ε λεω ας στειλω και ενα mail να δω μηπως μου στειλουν τα κανονικα δυστυχως δεν υπηρχαν και σημερα το πρωι μου ηρθε η απαντηση:

να κρατησω το ζευγαρι γιατι δενσυμφερει να το στειλω πισω να το χαρισω καπου και full refund!!!!!

γι αυτο σας λεω:

I LOVE AMAZON

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα

κάνω μια διακοπή μονοήμερη απο τα μπάνια μου και τσίμπησα αυτά για τη μικρή μου

Μπουφανάκι

Ενα σετάκι για το σχολείο μας

Και ένα φορεματάκι για δυο γάμους και βαφτίσια που έχουμε Σεπτέμβρη.

θα συμφωνησω για την Κατερινα!!!αψογη σε ολα!!και εγω λεω για χειμωνιατικα να τη χρησιμοποιησω παλι....

θα ανοιξουμε fun club της κατερινας πιστευω και εγω την εχω χρησιμοποιησει κανα δυο φορες......

Xatzikaki επειδη δεν προλαβαινω τωρα να το κοιταξω, το littlewoods ειναι το europe? (αν και δεν το πιστευω μιας καi δεν εχω δει ποτε κωδικο πανω απο 5% για europe :-( )

Δεν ξέρω, δοκίμασε να δεις. Υποθέτω ότι αφού είναι η ίδια εταιρεία, μπορεί και να πιάνει.

και χτες το βραδυ μου ηρθε το πακετακι απο τον ξαδερφο!!!! ολα καλα μονο που τα παπουτσια του μικρου απο το αμαζον ηρθαν με σωστο κουτι και λαθος χρωμα νουμερο, ευτυχως μεγαλυτερο ε λεω ας στειλω και ενα mail να δω μηπως μου στειλουν τα κανονικα δυστυχως δεν υπηρχαν και σημερα το πρωι μου ηρθε η απαντηση:

να κρατησω το ζευγαρι γιατι δενσυμφερει να το στειλω πισω να το χαρισω καπου και full refund!!!!!

γι αυτο σας λεω:

I LOVE AMAZON

Καλά φιλενάδα, δεν έπαιζες Λόττο ? Τι ώρα ήρθε δηλαδή ?:lol::lol: Το Άμαζον άψογο όπως πάντα.

Στο μεταξύ, έχουν έρθει 2 χαρτάκια ΕΛΤΑ, θα παραλάβει η μανούλα μου, ένα σήμερα και ένα αύριο.

Ο ταχυδρόμος της είπε ότι είναι βαριά, οπότε για παπά τα κόβω. Το μικρό ηλιοτρόπιο, ο Κάρολος, τα κίκερς ?

Καλαμαράκι, πολύ ωραία κομμάτια, με γειά σας !!!!!!!

Γατούλα, εξάρτηση ........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

χτες δουλευα απογευμα και φτανοντας 10 και, στο σπιτι βλεπω στην αυλη την κουτα!!!!

γελιο βεβαια ειχε ο μικρος που ειδε την αδερφη του να δοκιμαζει τα παπουτσια και ηθελε και αυτος εεεε του τα φορεσα 25 νουμερο φοραει 30 αυτα και χαιροταν ο παπουτσομενος γατος γιατι ειχε μεγαλα παπουτσια!!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Καλά φιλενάδα, δεν έπαιζες Λόττο ? Τι ώρα ήρθε δηλαδή ?:lol::lol: Το Άμαζον άψογο όπως πάντα.

λες να κραταει η τυχη μεχρι σημερα να περασω απο το πρακτορειο!!!!??????

l86Tp3.png d6AUp3.png

Μηπως εχει ψωνισει με google checkout καμια σας βρε κοριτσια ? Μου ζηταει κωδικο προσφορας που δεν εχω και δεν μπορω να βαλω παραγγελια. Σας ετυχε?

Καλημερα!

Δεν εχετε ψωνισει καμια?

Απο εδω

http://www.lillifoot.co.uk/boys/school.html

υπαρχει αλλος τροπος εκτος google?

q1kup2.pngza5op2.png

Καλημερα!

Δεν εχετε ψωνισει καμια?

Απο εδω

http://www.lillifoot.co.uk/boys/school.html

υπαρχει αλλος τροπος εκτος google?

Noμίζω ότι έχει ψωνίσει εκεί η female και ήταν ευχαριστημένη. Κάνε μια αναζήτηση στο παλιό θέμα με lillifoot να δεις.

Από ότι βλέπω πάντως, μόνο google checkout δίνει.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Noμίζω ότι έχει ψωνίσει εκεί η female και ήταν ευχαριστημένη. Κάνε μια αναζήτηση στο παλιό θέμα με lillifoot να δεις.

Από ότι βλέπω πάντως, μόνο google checkout δίνει.

Ναι το εψαξα αλλα μονο το αναφερουμε δεν γραφει καμια την εμπειρια της.

Τα νευρα μου εχω απο χθες παιδευομαι...

q1kup2.pngza5op2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...