Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Είχα πάρει πέρσι την συγκεκριμένη εταιρεία[kidorable] σε γαλότσες για τον μικρό και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη εντελώς ψεύτικες βγήκανε μπορεί να ήταν και ένα τυχαίο γεγονός ή εγώ εντελώς παράλογη:-)

Τώρα είναι αργά αγάπη μου γλυκειά !!!! 690739pesbqr6dqw.gif Νομίζω φύγανε κιόλας !!!! Αν μου βγούν και εμένα χάλια, θα ενημερώσω ........ και εσάς και το μικρό ηλιοτρόπιο..........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήρθε το καρεκλάκι! Έκανε 7 εργάσιμες (και το πήρα 80 ευρώ φτηνότερα).

Πεόνυ μου είπαν ότι το στέλνουν με dhl εννοούν το γερμανικό ταχυδρομείο προφανώς.Εδώ με ελτα να περιμένω ειδοποίηση;

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Πεόνυ μου είπαν ότι το στέλνουν με dhl εννοούν το γερμανικό ταχυδρομείο προφανώς.Εδώ με ελτα να περιμένω ειδοποίηση;

DHL είναι εταιρία κούριερ. Εμένα μου το έφεραν κατευθείαν στο σπίτι!

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!! Θέλουμε να πάμε ένα οικονομικό ταξίδι στο εξωτερικό. Ξέρετε κανένα καλό site για να "αγοράσουμε" κανένα; Αν υπάρχει πουθενά λίστα παρακαλώ ενημερώστε με. Είχα δει να προτείνουν δύο στην εκπομπή esc στην tv αλλά δεν μπορώ να βρω το χαρτί που τα σημείωσα........

Γεια σας!!!! Θέλουμε να πάμε ένα οικονομικό ταξίδι στο εξωτερικό. Ξέρετε κανένα καλό site για να "αγοράσουμε" κανένα; Αν υπάρχει πουθενά λίστα παρακαλώ ενημερώστε με. Είχα δει να προτείνουν δύο στην εκπομπή esc στην tv αλλά δεν μπορώ να βρω το χαρτί που τα σημείωσα........

δες εδω μηπως το βρεις http://www.ert.gr/webtv/index.php/2011-06-03-13-11-34/itemlist/category/25-escape.html

XI64p2.pngtk60p2.png

Έχει εκπτώσεις, πήρα αυτές τις γαλότσες και αυτό το αδιάβροχο για τον πιτσιρίκο, αυτές τις γαλότσες το αδιάβροχο και το σκουφάκι για την μικρή. Με κωδικό HELLO έχετε -10%, οπότε γλύτωσα και τα μεταφορικά. Περίπου 55 ευρώ όλα, καλά δεν είναι ?:rolleyes::rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ !!!:wink::wink::wink:

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

τις γαλοτσες τις παιρνουμε ιδιο νουμερο με το παπουτσι ή ενα νουμερο μεγαλυτερο?

Διαφημίσεις

ειδα αυτο

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/finestsport-maindeal/583554?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_210&a=1656

αλλα μαλλον καλυτερο αυτο

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280714856355#ht_500wt_1156

θα με σώσουν με τις ράντες από τα σουτιέν θηλασμού που φαίνονται αίσχος από τις μπλούζες:lol::lol::lol:

ευχαριστώ...

9Onsp3.png

ROCKPORT

μηπως ξερει καμια αυτη τη μαρκα για αντρικα παπουτσια? τα νουμερα ηθελα να μαθω πως ειναι και ποιοτικα τι λενε.......

Εγω ειχα παρει ενα ζευγαρι μποτακια δερματινα το χειμωνα στις εκπτωσεις και βγηκανε παρα πολυ καλα αλλα ηταν γυναικεια...νουμερο τα πηρα 39 και ηταν οκ αν και σε μερικα παπουτσια φοραω και 40αρι αλλα ολα εξαρτωνται απο το παπουτσι...μου εχει τυχει στην ιδια μαρκα να παρω 2 διαφορετικα ζευγαρια και στο ενα να θελω 40 και στο αλλο 39...

Παντως απο ποιοτητα ηταν αψογα και πολυ καλοφτιαγμενα;)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα παρελαβα απο gymboree ανευ τελωνου και φαρισαιου. Το υψος της παραγγελιας ηταν κοντα στα $300.

Ηρθε μαλιστα δευτερη ειδοποιηση αφου την πρωτη δεν την ειχα παρει.

Συνεπως με $100 δεν ειναι σιγουρο οτι γλιτωνεις τελωνειο .

Ειναι καθαρα θεμα τυχης.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Κοριτσια εχει παρει καμια σας φορεμα monty q? Ειναι για τροφαντουλες μανουλες και αποτι ειδα κυριως μεσω ebay πωλουνται...ψαχνω να βρω φορεμα για τη βαφτιση της μικρης και ειδα αυτο

http://www.ebay.co.uk/itm/BNWT-SUMMER-COTTON-HALTERNECK-DRESS-WHITE-D7-12-30-/170671107777?pt=UK_Women_s_Dresses&var=&hash=item6d7039505d

Εχετε καμια ιδεα?

bjTVp2.pngDG1bp2.png

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

τις γαλοτσες τις παιρνουμε ιδιο νουμερο με το παπουτσι ή ενα νουμερο μεγαλυτερο?

Πήρα και στα δύο ένα νούμερο μεγαλύτερο από ότι φοράνε τώρα. Ελπίζω να είναι εντάξει.

Καλημερα παρελαβα απο gymboree ανευ τελωνου και φαρισαιου. Το υψος της παραγγελιας ηταν κοντα στα $300.

Ηρθε μαλιστα δευτερη ειδοποιηση αφου την πρωτη δεν την ειχα παρει.

Συνεπως με $100 δεν ειναι σιγουρο οτι γλιτωνεις τελωνειο .

Ειναι καθαρα θεμα τυχης.

Φιλενάδα είσαι σούπερ τυχερή. Βέβαια είναι όπως τα λές, με το τελωνείο δεν είσαι σίγουρη αλλά σε μεγάλες παραγγελίες αυξάνεις τις πιθανότητες τελωνισμού. Άντε με γειά σας !!!!

Ο ταχυδρόμος σήμερα είπε στην μαμά μου ότι υπάρχει ένα μεγάλο δέμα, το οποίο ήθελε να φέρει (χρυσός άνθρωπος:!::!:) αλλά δεν τον άφησαν από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου. Την Δευτέρα λοιπόν. Να' ναι το Yours Clothing, να είναι τα παπά από το Charles Klinkard, να είναι η τυριέρα που περιμένω, να είναι οι τσάντες του Κινέζου ? Να είναι όλα μαζί ? ............:roll::shock:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Θυμάστε το θέμα που είχα με τις πληρωμές μου ?

Ιδού η απάντηση του πειπαλ

Dear Maria ...........................,

Thank you for contacting PayPal regarding your recent payment issues. I appreciate the opportunity to assist you with your questions.

I have reviewed your account and it shows that your payment of £46.76 GBP to [email protected] has been stopped by our internal security system.

To provide one of the safest online payment methods PayPal reviews every payment before it's approved. Occasionally, we may block the use of a particular card or your balance if there may be a higher-than-normal level of risk associated with the transaction.

When a payment is blocked, this is not a reflection of you or your

account activities. Our internal security system is an automated system which reviews all of the details of every payment that is made through PayPal. It has been designed to recognise patterns that could result in buyer complaints, unauthorised claims or chargebacks. This is similar tothe way your bank or credit card issuer approves transactions.

Ms. ........, for fraud prevention reasons, I cannot see what

aspect of this payment has caused our internal security system to

intervene. Neither can I override or manually change the security

settings to allow your payment to go through.

I can, however, give you advice on the steps you can take to reduce the chances that our internal security system will block any future

payments.

I recommend that you Top Up your PayPal balance and then attempt to complete your payment once the funds have cleared to your account. As you have a Greek PayPal account, the bank account you use must also be registered in Greece for the Top Up to be successful.

Here’s how to Top Up your PayPal balance:

1. Log in to your account at http://www.paypal.com/

2. Click ‘Top Up Account’ near the top of the page.

3. Click ‘Print transfer information’.

4. Go to your bank and initiate the transfer. You will need all of

the information that you have printed out.

5. In the ‘Note’ field of the bank transfer form enter your unique

PayPal ‘Transfer ID’.

* Without this ‘Transfer ID’ your money will not clear to your

PayPal account

* If the form does not have the Note field, please make sure that

you add the bank account to your PayPal account before you Top Up

It may take 2 to 3 working days for the transfer to complete. We will

email you when your PayPal account has received these funds. We do not charge any fees for topping up your PayPal account. You may wish to check with your bank to see if any bank fees apply.

Also, if your payment has been blocked you can:

* Attempt to make the payment from a different card

* Attempt to make the payment at a different time

* Ensure that you are making your payment from your country of

residence. If possible attempt to complete the payment from your home computer or the computer you most frequently use to access your PayPal account.

I regret any inconvenience this may have caused and we advise that you contact your seller and inform them why the payment has not been completed yet. If the seller accepts payments through PayPal they will be familiar with your situation.

I would like to take this opportunity to thank you for your patience and going forward, hope your issue will be resolved as soon as possible.

Yours sincerely,

Paulina

PayPal

Aυτό που καταλαβαίνω είναι ότι για κάποιο μυστηριώδη λόγο, κάτι χτύπησε στα συστήματα ασφαλείας τους και μπλοκάρισε τις 2 πληρωμές μου. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να μεταφέρω χρήματα στο πειπαλ για να κάνει εκείνο και όχι η πιστωτική μου, τις πληρωμές μου. Από αυτά που λένε, βρίσκω θετικό το γεγονός ότι δεν χρεώνουν γι'αυτό, αρνητικό ότι μπορεί να χρεώνει η τράπεζά μου και ότι είναι χρονοβόρο. Τι λέτε ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Φιλενάδα είσαι σούπερ τυχερή. Βέβαια είναι όπως τα λές, με το τελωνείο δεν είσαι σίγουρη αλλά σε μεγάλες παραγγελίες αυξάνεις τις πιθανότητες τελωνισμού. Άντε με γειά σας !!!!

μεχρι τωρα ομως τελωνειο εχουν περασει παραγγελιες μεχρι ή κατω των 100$. Τουλαχιστον απο οτ ξερουμε εδω.

Animation3-6.gif

To πρωι παραγγειλα απο mandco και πριν λιγο μου εστειλαν μυνημα οτι εφυγαν μπραβο ταχυτητα!!!!!

Εισαι πολύ τυχερη. Εμένα τον Ιανουαριο παρηγγείλα, Μαρτη μου ηρθαν!!!

μεχρι τωρα ομως τελωνειο εχουν περασει παραγγελιες μεχρι ή κατω των 100$. Τουλαχιστον απο οτ ξερουμε εδω.

Στάνταρ ναι αν είναι express delivery, στις απλές αποστολές μόνο από ατυχία :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Παρελαβα σημερα απο boohoo.com

Αυτα:

http://www.boohoo.com/knitwear/cassia-ribbed-v-neck-cardigan/invt/azz89267/

http://www.boohoo.com/dresses/cassie-bold-floral-chiffon-maxi-dress/invt/azz73566

και αξεσουαρ που δεν υπαρχουν τωρα για να σας τα εδειχνα!!!

Ολα αψογα μεσα σε ναιλον.

Επισης παρελαβα και απο buldoza.gr, πετσετες θαλασσης της Nef Nef.

Μεσα σε μια βδομαδα

Στάνταρ ναι αν είναι express delivery, στις απλές αποστολές μόνο από ατυχία :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

απλες αποστολες ηταν ολες οσες περασαν τελωνειο ουτε μια δεν ηταν express delivery.

Animation3-6.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...