Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Ψάχνω να βρω αυτό

http://www.naturespurest.co.uk/catalogue/pure-love/pure-love-snuggle-buddy

δυστυχώς από το συγκεκριμένο eshop δεν στέλνουν Ελλάδα.

Γνωρίζεται κάποιο άλλο που να το έχει διαθέσιμο και να μην έχει υπερβολικά μεταφορικά ?

Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα ειδα στο Mum οτι εχω κανει εγγραφη στο Mail Forwarding ενω μηπως θα επρεπε να κανω στο Warehousing and Order Fulfilment αφηστε μπλεξιμο μαλλον τα εκανα μανταρα!!!!

δεν τιθεται θεμα οι ιδιοι ειναι. Οικογενειακη επιχειρηση ειναι.

Απαντανε οταν εχουν παρει καποιο πακετο και το εχουν αρχειοθετησει στην θυριδα σου.

Δεν σου λενε τι ειναι το πακετο ή τι περιεχει ή ποιος ειναι ο αποστολεας.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Βοήθεια please!

Παρήγγειλα αυτό το ωραιότατο πορτοφολάκι στις 29 Ιουνίου και δεν το έχω παραλάβει ακόμα. Επικοινώνησα με τον πωλητή, ο οποίος μου απάντησε (αμέσως και ευγενέστατα) ότι το έστειλε με το γερμανικό ταχυδρομείο και ότι τον ενημέρωσαν ότι το δέμα μου έχει ήδη φτάσει στην Ελλάδα. Μου έστειλε και το αντίστοιχο τράκινγκ νάμπερ και όντως τσέκαρα στη σελίδα της Deutsche Post ότι "το δέμα έχει ήδη φτάσει στην Ελλάδα. Εφόσον η χώρα προορισμού δεν προσφέρει τη δυνατότητα εντοπισμού της αποστολής στον παραλήπτη, αυτή είναι η τελευταία διαθέσιμη κατάσταση αποστολής" (χάνει λίγο στη μετάφραση αλλά δείξτε κατανόηση)

Να υποθέσω ότι το πορτοφολάκι μου βρίσκεται στα ΕΛΤΑ της περιοχής μου και έχουν ξεχάσει να μου στείλουν χαρτάκι;

Τι να κάνω;

Καλησπέρα !!!!

ΘΕΜΑ 1ο

Να ρωτήσω κάτι για case στο πειπαλ. Αγόρασα και πλήρωσα 2 τσάντες στις 5 Ιουλίου, ο πωλητής (Κινέζος) απέστειλε στις 8 Ιουλίου, κοιτάζω τα tracking numbers και βλέπω την εξής ενημέρωση

departure from outward office of exchange, Jul-22-11, 10:00 AM, ;

arrival at transit office of exchange, Jul-21-11, 10:00 AM, ;

arrival at transit office of exchange, Jul-19-11, 10:00 AM, ;

departure from transit office of exchange, Jul-19-11, 10:00 AM, ;

posting, Jul-16-11, 10:00 AM, ;

Shipment operation completed, Jul-15-11, 19:31 PM, SHANGHAI HONGQIAO

Shipment arrived at facility, Jul-15-11, 18:43 PM, SHANGHAI HONGQIAO

ΟΚ, ξέρω ότι είναι Ασία και αργεί κλπ. αλλά θα ήθελα να ξέρω πότε ανοίγω case στο πειπαλ ? Σε 45 μέρες μάξιμουμ από την ημερομηνία αγοράς ή από την ημερομηνία πληρωμής (στην συγκεκριμένη περίπτωση συμπίπτουν) ?:confused:

ΘΕΜΑ 2ο

Παρήγγειλα στο charles klinkard και έβαλα διεύθυνση αποστολής στον άγγλο ξάδερφο, όπου είχα ήδη στείλει διάφορα. Σήμερα, μετά από 5 μέρες και αφού έχουν τραβηχθεί τα χρήματα από την πιστωτική, με ενημερώνουν ότι υπάρχει θέμα με την πιστωτική μου και ακύρωσαν την παραγγελία. Ξαναέβαλα με αποστολή στην Ελλάδα, ενημερώνω ότι προφανώς δεν δέχονται ελληνική πιστωτική και αποστολή στην Αγγλία. Θεωρώ ντεφό τους ότι άργησαν τόσο να ενημερώσουν.:-(:sad::-(

ΘΕΜΑ 3ο

Επιστράφηκαν τα χρήματα από την διπλή κατά λάθος παραγγελία από το Yours Clothing.:lol::lol::lol:

δεν τιθεται θεμα οι ιδιοι ειναι. Οικογενειακη επιχειρηση ειναι.

Απαντανε οταν εχουν παρει καποιο πακετο και το εχουν αρχειοθετησει στην θυριδα σου.

Δεν σου λενε τι ειναι το πακετο ή τι περιεχει ή ποιος ειναι ο αποστολεας.

Έχω ένα όνομα από τον άγγλο ξάδερφο, παραλαβή δική μου υπέγραψε ο Brewster !!!!!!!

Έχει τύχει να ζητάνε περισσότερα χρήματα για να ενημερώνουν για τα στοιχεία του αποστολέα (θέλει λέει χρόνο για να το κάνουν αυτό:shock::shock:), Μαρίλια σε εσένα ήταν ? Κάνω update, μην την πατήσετε και τους το ζητήσετε και σας ζητάνε περισσότερα χρήματα, εκτός και αν το θέλετε οπωσδήποτε.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα...Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει παραγγείλει πρόσφατα από το my toys.de και αν συνεχίζουν να κανουν αποστολή σε Ελλάδα (συγκεκριμένα καθισματακια αυτοκινήτου)...Βασικά χαζεύοντας στο site είδα αρκετές φορές ¨διαθέσιμο μόνο στη Γερμανία" κυρίωσ στα μοντέλα που με ενδιαφέρουν! Αν καποιος έχει προσφατη εμπειρια...πολύ θα ήθελα να μάθω! ευχαριστώ!!

Καλημέρα. Παρέλαβα εχθές αυτό το μαγιό και επιτέλους βρήκα κάτι που να κάθεται φανταστικά στο στήθος μου. Είμαι 60 κιλά με 1.68 ύψος αλλά φοράω 32F με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι πολύ να βρω κάτι να μου κάνει σε εσωρουχα και μαγιό και να το χρυσοπληρώνω κιόλας:

http://www.ebay.co.uk/itm/Pour-Moi-Eaton-Mess-Full-Cup-Bikini-Top-Up-G-Cup-/130479571215?pt=UK_Women_s_Swimwear&var=&hash=item641ee13166

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140505384967&var=440012331591&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

ευχαριστω πολυ andigo!αν με δεις σε καμια παραλια με το ιδιο μαγιο και το ιδιο μεγεθος, ξερεις πως με λενε!ταχυτατος ο πωλητης, πηρα και ενα στραπλες στο χρωμα του δερματος, 34G , για την τιμη του, 10 λιρες, ηταν τελειο!

Καλησπέρα και από εμένα...Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει παραγγείλει πρόσφατα από το my toys.de και αν συνεχίζουν να κανουν αποστολή σε Ελλάδα (συγκεκριμένα καθισματακια αυτοκινήτου)...Βασικά χαζεύοντας στο site είδα αρκετές φορές ¨διαθέσιμο μόνο στη Γερμανία" κυρίωσ στα μοντέλα που με ενδιαφέρουν! Αν καποιος έχει προσφατη εμπειρια...πολύ θα ήθελα να μάθω! ευχαριστώ!!

Παρήγγειλα χθες κάθισμα αυτοκινήτου από το mytoys.de αλλά πρόσεξα να μην γράφει διαθέσιμο μόνο στην Γερμανία και μια χαρά πήραν την παραγγελία μου.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

καλημερα σε ολες

ξερω οτι απο αυτο το site εχετε ψωνισει αρκετες. Θα ήθελα να ξερω ομως κατα ποσο ειναι γνησια τα προιοντα του γιατι εχει μεγαλη διαφορα (συνολικα γυρω στα 130€) με εδω και επισης επειδη ενδιαφερομαι για συγκεκριμενη μαρκα (burberry) για βαφτιση δεν βλεπω τα ιδια προιοντα στο επισημο site

http://gr.burberry.com/store/childrens/baby-up-to-24-months/accessories-gifts/

ποια ειναι η γνωμη σας ?

Αγοράζω συχνά-πυκνά πραγματάκια απο εκει.Κάποια τιγμή όμως έγινε το εξής: ενω είχα κάνει κανονικά μια παραγγελία στην οποία έβαλα και ενα παρκοκρέββατο, η παραγγελία ήθρε με όλα τυα υπολποιπα εκτός αυτού.Αφου επικοινώνησα με email και αρχικα μου είπαν οτι είχαν θέμα με το "ταχυδρομείο" τους, μετά από κάποιες μέρες μου είπαν οτι ήταν θέμα όγκου του πακέτου και δεν μπορούν στην παρούσα φάση να στείλουν κάτι τόσο ογκώδες(!).

Μηπως εχει να κάνει με αυτό?(αν και βλέπω πιο πάνω οτι μια κοπέλα αγόρασε από εκεί καθισματάκι)

QqmLp3.png

Διαφημίσεις

Παρέλαβα σήμερα τα ρουχαλάκια μου απο το μάντκο, τα παρήγγειλα στις 21/7 την ίδια μερα εφυγαν, και σημερα στην πορτα μου πουρνο πουρνο! Εκαναν 5 εργάσιμες βεβαια στο σαιτ του royalmail ελεγε οτι εφτασαν Αθήνα απο τις 22.....παρασκευη, δηλαδη απο Αθήνα εκαναν τρεις μερες....ασχολιαστο!!

Επισης μέσα σε δυο εργάσιμες παρέλαβα αυτά τα toppers από αγγλία για τα μάφινς που θα φτιάξω το σάββατο για το πάρτυ γενεθλιων της μικρης μου, αριστη πωλήτρια και ειλικρινής ενώ της ζήτησα να τα βαλει επειγον και συστημένα μηπως ερθουν σιγουρα εως την παρασκευη, μου ειπε οτι ειναι το ιδιο πραγμα γιατι παλι δινουν 3-5εργασιμες αρα τζαμπα θα το χρεωθεις.

Και ερχομαι και ερωτω τις εμπειροτερες στο εμπευ απο εμενα.....

Το κοριτσι τα εστειλε στις 25 και τα ελαβα σημερις δηλαδη σε δυο μερες....

Ο πωλητης με τα δαχτυλιδια αφαντα ακομη.....απο τις 22 που τα ξαναεστειλε υποτιθεται..

Να μην ανοιξω κεις στο εμπευ?????

Καλημέρα, κι εγώ παρήγγειλα την περασμένη βδομάδα, αλλά πρόσεξα να μην γράφει διαθέσιμο μόνο στην Γερμανία. Το περιμένω ως την Παρασκευή...

Καλησπέρα !!!!

ΘΕΜΑ 1ο

Να ρωτήσω κάτι για case στο πειπαλ. Αγόρασα και πλήρωσα 2 τσάντες στις 5 Ιουλίου, ο πωλητής (Κινέζος) απέστειλε στις 8 Ιουλίου, κοιτάζω τα tracking numbers και βλέπω την εξής ενημέρωση

departure from outward office of exchange, Jul-22-11, 10:00 AM, ;

arrival at transit office of exchange, Jul-21-11, 10:00 AM, ;

arrival at transit office of exchange, Jul-19-11, 10:00 AM, ;

departure from transit office of exchange, Jul-19-11, 10:00 AM, ;

posting, Jul-16-11, 10:00 AM, ;

Shipment operation completed, Jul-15-11, 19:31 PM, SHANGHAI HONGQIAO

Shipment arrived at facility, Jul-15-11, 18:43 PM, SHANGHAI HONGQIAO

ΟΚ, ξέρω ότι είναι Ασία και αργεί κλπ. αλλά θα ήθελα να ξέρω πότε ανοίγω case στο πειπαλ ? Σε 45 μέρες μάξιμουμ από την ημερομηνία αγοράς ή από την ημερομηνία πληρωμής (στην συγκεκριμένη περίπτωση συμπίπτουν) ?:confused:

ΘΕΜΑ 2ο

Παρήγγειλα στο charles klinkard και έβαλα διεύθυνση αποστολής στον άγγλο ξάδερφο, όπου είχα ήδη στείλει διάφορα. Σήμερα, μετά από 5 μέρες και αφού έχουν τραβηχθεί τα χρήματα από την πιστωτική, με ενημερώνουν ότι υπάρχει θέμα με την πιστωτική μου και ακύρωσαν την παραγγελία. Ξαναέβαλα με αποστολή στην Ελλάδα, ενημερώνω ότι προφανώς δεν δέχονται ελληνική πιστωτική και αποστολή στην Αγγλία. Θεωρώ ντεφό τους ότι άργησαν τόσο να ενημερώσουν.:-(:sad::-(

ΘΕΜΑ 3ο

Επιστράφηκαν τα χρήματα από την διπλή κατά λάθος παραγγελία από το Yours Clothing.:lol::lol::lol:

Έχω ένα όνομα από τον άγγλο ξάδερφο, παραλαβή δική μου υπέγραψε ο Brewster !!!!!!!

Έχει τύχει να ζητάνε περισσότερα χρήματα για να ενημερώνουν για τα στοιχεία του αποστολέα (θέλει λέει χρόνο για να το κάνουν αυτό:shock::shock:), Μαρίλια σε εσένα ήταν ? Κάνω update, μην την πατήσετε και τους το ζητήσετε και σας ζητάνε περισσότερα χρήματα, εκτός και αν το θέλετε οπωσδήποτε.

εδω ειμαστε στον τομεα μου θα απαντησω σε ολα.

Θα σου ερθουν οι τσαντες ειναι λιγο νωρις ακομα για Κινα. Εγω απο 1/7 παρελαβα εχτες. υπολογισε περιπου 20 εργασιμες ημερες και οχι και τα ΣΚ μεσα.Οχι οτι δεν μπορει να παραλαβεις και νωριτερα ουτε οτι δεν μπορει να ειναι απατεωνας ο πωλητης. Ευκολα λεφτα πισω δεν δινουν παντως οι κινεζοι.

Για το paypal:

"You open the case no later than 45 calendar days from the date of your PayPal payment and – if you need to – escalate it to a claim no more than 20 calendar days after you open your case."

εχω πολλα ονοματα απο MUM οπως Robin και αλλα. Ενας ειχε υπογραψει και με εναν κυκλο λες και ηταν αναλφαβητος. ( ειχα τη δυνατοτητα να το δω απο το tracking number)

Ναι αν ζητας αρκετες φορες να σου πουν τι περιεχουν τα κουτια και ποιος ειναι ο αποστολεας το χρεωνουν επιπλεον γιατι οπως μου ειπαν απαιτει χρονο και εργατικες ωρες να ανοιξουν τα κουτια και να καταγραφουν.

Αυτοι ανοιγουν τα κουτια και τα τακτοποιουν σε ενα μεγαλυτερο ωστε να μειωσουν το κοστος αποστολης οταν τους πεις να τα προωθησουν. Τοτε μονο ξερουν το περιεχομενο των κουτιων.

Animation3-6.gif

καλημερα σε ολες

ξερω οτι απο αυτο το site εχετε ψωνισει αρκετες. Θα ήθελα να ξερω ομως κατα ποσο ειναι γνησια τα προιοντα του γιατι εχει μεγαλη διαφορα (συνολικα γυρω στα 130€) με εδω και επισης επειδη ενδιαφερομαι για συγκεκριμενη μαρκα (burberry) για βαφτιση δεν βλεπω τα ιδια προιοντα στο επισημο site

http://gr.burberry.com/store/childrens/baby-up-to-24-months/accessories-gifts/

ποια ειναι η γνωμη σας ?

Και εμείς της βάφτισης burberry τα πήραμε από εκεί γιατί καταρχήν εδώ τα έφερναν από 12 μηνών και εμείς θέλαμε μικρότερο..Το έχω παρατηρήσει ότι δεν έχει τα ίδια με το επίσημο site αλλά ούτε και τα καταστήματα στην Ελλάδα έχουν πάντα όλες τις ίδιες σειρές..Προσωπικά δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα να μην είναι αυθεντικά (και έχω ψωνίσει αρκετες φορές από αυτούς)..Με το καλό η βάφτιση!

Κορίτσια, ρώτησα τον πωλητή από το ebay με ποιο τρόπο έστειλε τα πράγματα που αγόρασα κ μου απάντησε απλά: This was sent standered air mail.

Τι εννοεί ο ποιητής? Με το ταχυδρομείο αεροπορικώς? Θα ΄ρθει με τα ΕΛΤΑ?

Τον είχα ρωτήσει κ για tracking number αλλά απάντηση δε πήρα, οπότε ίσως έρχονται με απλό. 20/7 έφυγαν από Αγγλία.

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ρώτησα τον πωλητή από το ebay με ποιο τρόπο έστειλε τα πράγματα που αγόρασα κ μου απάντησε απλά: This was sent standered air mail.

Τον είχα ρωτήσει κ για tracking number αλλά απάντηση δε πήρα, οπότε ίσως έρχονται με απλό. 20/7 έφυγαν από Αγγλία.

ΕΛΤΑ δεν υπαρχει tracking number σε αυτο τον τροπο αποστολης

Animation3-6.gif

gymboreemaniacs παρακαλω δωστε βαση.........

καταρχας εχει ψωνισει καμια απο αυτο το πωλητη?

http://stores.ebay.co.uk/littlecupcakecuties

πηρα ενα αδιαβροχο hello kitty

και με το που πληρωσα μου στειλαν αυτο το μαιλ. ειναι κατι σαν επιβραβευση με επιστροφη 2% σε χρηματα για επομενες αγορες αποτ ο ιδιο μαγαζι λεει.......

για διαβαστε και πειτε γνωμες πλιζ!

παντως απο τιμες ακριβουτσικα δεν ειναι? τι λετε οι εμπειρες?

Dear ...............,

Thank you for your recent purchase from little_cup_cake_cuties. We received your PayPal payment of GBP11.50 on July 27, 2011. Since you paid with PayPal, you automatically qualify to join our MyStoreRewards program where you can easily earn cash reward rebates on all your purchases (including this one!).

To automatically receive a 2% cash reward rebate right away, and to earn automatic rebates on future purchases, please read and accept these rules by clicking the link below within 7 days of this email.

1. By clicking the link below you enroll in MyStoreRewards and will receive a 2% cash rebate of the amount shown above. To automatically earn future rebates when you purchase with us, always pay using the PayPal account: ................. Your PayPal account must remain active and be capable of receiving payments to participate. All rebates are automatically deposited into your PayPal account within 72 hours.
  2. You will not incur any PayPal fees for receiving your rebates. Rebates are paid in the currency of the item purchased and cannot exceed 10.00 in the currency paid, in any 24 hour period. Any refunds for returned items will be reduced by the rebate amount rewarded to you.
  3. By enrolling in MyStoreRewards, you agree to receive periodic emails from my account at www.MyStoreRewards.com. Your email is always kept confidential and you may opt-out of MyStoreRewards at any time. Review our Buyer Privacy Policy here. If you do opt-out of MyStoreRewards, you will no longer be eligible for future cash rewards.
  4. MyStoreRewards is 100% free to my buyers like you. I may cancel the MyStoreReward program at any time.

εδω εχει 2 λινκ για να κλικαρεις αν θες να παρεις το 2% ή οχι

Sincerely,

little_cup_cake_cuties

WLFfp2.png XI11p2.png

Επισης μέσα σε δυο εργάσιμες παρέλαβα αυτά τα toppers από αγγλία για τα μάφινς που θα φτιάξω το σάββατο για το πάρτυ γενεθλιων της μικρης μου, αριστη πωλήτρια και ειλικρινής ενώ της ζήτησα να τα βαλει επειγον και συστημένα μηπως ερθουν σιγουρα εως την παρασκευη, μου ειπε οτι ειναι το ιδιο πραγμα γιατι παλι δινουν 3-5εργασιμες αρα τζαμπα θα το χρεωθεις.

Και ερχομαι και ερωτω τις εμπειροτερες στο εμπευ απο εμενα.....

Το κοριτσι τα εστειλε στις 25 και τα ελαβα σημερις δηλαδη σε δυο μερες....

Ο πωλητης με τα δαχτυλιδια αφαντα ακομη.....απο τις 22 που τα ξαναεστειλε υποτιθεται..

Να μην ανοιξω κεις στο εμπευ?????

Παρήγγειλες τέλος Ιουνίου τα πρώτα, αν θυμάμαι καλά. Δεν ήρθαν, τα ξαναέστειλε υποτίθεται και ακόμα δεν ......... βρε δεν ανοίγεις κεις καλού κακού ? Αλήθεια με εκείνον τον πωλητή που είχες ζητήσει επιστροφή, τι έγινε ? Δεν ήρθαν εν τέλει τα πράγματα σου ?

Τι θα τα κάνεις τα τόπερς ?:shock: Στολίζεις κεκάκια δηλαδή ?

εδω ειμαστε στον τομεα μου θα απαντησω σε ολα.

Θα σου ερθουν οι τσαντες ειναι λιγο νωρις ακομα για Κινα. Εγω απο 1/7 παρελαβα εχτες. υπολογισε περιπου 20 εργασιμες ημερες και οχι και τα ΣΚ μεσα.Οχι οτι δεν μπορει να παραλαβεις και νωριτερα ουτε οτι δεν μπορει να ειναι απατεωνας ο πωλητης. Ευκολα λεφτα πισω δεν δινουν παντως οι κινεζοι.

Για το paypal:

"You open the case no later than 45 calendar days from the date of your PayPal payment and – if you need to – escalate it to a claim no more than 20 calendar days after you open your case."

εχω πολλα ονοματα απο MUM οπως Robin και αλλα. Ενας ειχε υπογραψει και με εναν κυκλο λες και ηταν αναλφαβητος. ( ειχα τη δυνατοτητα να το δω απο το tracking number)

Ναι αν ζητας αρκετες φορες να σου πουν τι περιεχουν τα κουτια και ποιος ειναι ο αποστολεας το χρεωνουν επιπλεον γιατι οπως μου ειπαν απαιτει χρονο και εργατικες ωρες να ανοιξουν τα κουτια και να καταγραφουν.

Αυτοι ανοιγουν τα κουτια και τα τακτοποιουν σε ενα μεγαλυτερο ωστε να μειωσουν το κοστος αποστολης οταν τους πεις να τα προωθησουν. Τοτε μονο ξερουν το περιεχομενο των κουτιων.

Ναι, δεν περίμενα να έρθουν γρήγορα, ήθελα να είμαι προετοιμασμένη όμως. Πρώτη φορά - και νιώθω ιερή συγκίνηση !!!!- βλέπω ένα όνομα σε tracking number.............

Απλό ταχυδρομείο, είτε στο σπίτι θα έρθουν είτε θα παραλάβεις από τα ΕΛΤΑ με ειδοποίηση. Tracking number βάζουν μόνο στα συστημένα (registered mail).

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Ιριδα εγω τον χαζευω συχνα πυκνα

για τζιμπορακια εξ αγγλιας εχει αρκετα καλες τιμες

το 2% δεν το ειχα δει ..να κανω μια επισκεψη

και για να μη ξεχνομαστε, απο αυριο μπαινουμε σε αναμονη για παραγγελιες εξ αμερικας....για να λεμε μια μια αν παρελαβε χωρις τελωνες!

kKZUp2.png

Και εμείς της βάφτισης burberry τα πήραμε από εκεί γιατί καταρχήν εδώ τα έφερναν από 12 μηνών και εμείς θέλαμε μικρότερο..Το έχω παρατηρήσει ότι δεν έχει τα ίδια με το επίσημο site αλλά ούτε και τα καταστήματα στην Ελλάδα έχουν πάντα όλες τις ίδιες σειρές..Προσωπικά δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα να μην είναι αυθεντικά (και έχω ψωνίσει αρκετες φορές από αυτούς)..Με το καλό η βάφτιση!

Και σε εμας ο μπεμπης θα ειναι 6 μηνων στη βαφτιση και τα στημενα κουστουμακια-βαφτηστικα δεν μου αρεσουν. Θα δοκιμασω κι εγω το site.Σε ευχαριστω.

καλημέρες!!

εγώ πάλι κοριτσάκια μου, από yoursclothing παραλαμβάνω MAXIMUM σε 1 εβδομάδα

συνήθως 4 μερούλες κάνουν, αλλά εάν είμαι η εξαίρεση φτου φτου να μην το ματιάξω

πάντως τα έχω καταευχαριστηθεί αυτά τα ρουχαλάκια, ας είναι καλά η κοπέλα που τα σύστησε (μμμμμμμδεν θυμάμαι ποια ήταν συγνώμη............)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...