Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Pampers αγοράστε από εδώ χωρίς φπα, η τιμή είναι ένα λεπτό η πάνα πάνω από το αμαζον!

http://www.ubershop.co.uk/nappies/pr...p?code=pampers

There is currently a promotion for 5% off until 15th of March, please enter the Voucher Code: vouch7852et at the bottom of the checkout page and click on the go button. You will automatically receive a 5% Off credit.

Συμφέρει αν πάρετε 5 κουτιά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Pampers αγοράστε από εδώ χωρίς φπα, η τιμή είναι ένα λεπτό η πάνα πάνω από το αμαζον!

http://www.ubershop.co.uk/nappies/pr...p?code=pampers

There is currently a promotion for 5% off until 15th of March, please enter the Voucher Code: vouch7852et at the bottom of the checkout page and click on the go button. You will automatically receive a 5% Off credit.

Συμφέρει αν πάρετε 5 κουτιά.

Δυστυχώς δεν έχει τα easy up όμως.... εμείς baby dry φοράμε προς το παρόν (και πάντα από ubershop παραγγέλνω ως τώρα) αλλά έχει αρχίσει και της αρέσει να κάθεται στο γιο γιο και δε βολεύουν τα baby dry.από το αμαζον που πήγα να παραγγείλω (είχε αναφερθεί ότι πλέον το αμαζον στέλνει Ελλάδα) βγήκε μήνυμα ότι δε στέλνουν Ελλάδα. Μα από πού θα παραγγείλουμε τελικά?

Επίσης: Σημαντική σημείωση για το uber-shop: είχα κάνει παραγγελία το Σεπτέμβριο 5 κούτες, μου έβγαιναν σε πολύ καλή τιμή, και αφού δέχτηκαν τη παραγγελία και χρεώθηκε η κάρτα μου, εννοείται, μου έστειλαν μήνυμα ότι θα μου πιστώσουν πίσω το κόστος μιας κούτας γιατί λόγω περιορισμού στη μεταφορά δεν μπορούν να μου στείλουν 5 κούτες, αλλά μόνο 4. τα μεταφορικά όμως δε μου τα μείωσαν. έτσι ανά πάνα μου ήρθε πιο ακριβά η τιμή, με το έτσι θέλω. τους έστειλα ένα μαιλ διαμαρτυρίας, όπου ζητούσα να μου κάνουν έκπτωση στα μεταφορικά ή να μου στείλουν ξεχωριστά τη μία κούτα, αλλά δεν έλαβα ποτέ απάντηση.

Επιδή ως τώρα δεν έχω άλλη εναλλακτική (και η αλήθεια είναι ότι ακόμα και με 4 κούτες που παραγγέλνω από τότε, πάλι πιο φτηνά από Ελλάδα μου έρχεται) εξακολουθώ να παραγγέλνω από εκεί. μου στην έσπασαν πάρα πολύ όμως. να το έχετε υπ όψιν σας.

Αν ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω easy up που να στέλνουν Ελλάδα πείτε μου please.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Έκανα δοκιμή με pampers το 1 νούμερο στο Άμαζον και δεν μου βγάζει πρόβλημα (αλλά δεν έκανα παραγγελία, έφτασα μέχρι την πιστωτική), μήπως είναι παροδικό για τα άλλα νούμερα;

Δυστυχώς δεν έχει τα easy up όμως.... εμείς baby dry φοράμε προς το παρόν (και πάντα από ubershop παραγγέλνω ως τώρα) αλλά έχει αρχίσει και της αρέσει να κάθεται στο γιο γιο και δε βολεύουν τα baby dry.από το αμαζον που πήγα να παραγγείλω (είχε αναφερθεί ότι πλέον το αμαζον στέλνει Ελλάδα) βγήκε μήνυμα ότι δε στέλνουν Ελλάδα. Μα από πού θα παραγγείλουμε τελικά?

Αν ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω easy up που να στέλνουν Ελλάδα πείτε μου please.

Κορίτσι το ΑΜΑΖΟΝ αυτό, αυτό και αυτό τα στέλνει Ελλάδα με Estimated dispatch: Scheduled delivery: Estimated delivery: Estimated delivery: , 15 Mar 2012. Άμεσα δηλαδή. Δες τα γιατί δεν ξερω οι τιμές αν συμφέρουν αφού προσθέτει και ΦΠΑ στο τέλος. Active fit ενώ πριν 2 μήνες περίπου είχα πάρει κανονικά τώρα δεν με αφήνει :-(.

Κορίτσι το ΑΜΑΖΟΝ αυτό, αυτό και αυτό τα στέλνει Ελλάδα με Estimated dispatch: Scheduled delivery: Estimated delivery: Estimated delivery: , 15 Mar 2012. Άμεσα δηλαδή. Δες τα γιατί δεν ξερω οι τιμές αν συμφέρουν αφού προσθέτει και ΦΠΑ στο τέλος. Active fit ενώ πριν 2 μήνες περίπου είχα πάρει κανονικά τώρα δεν με αφήνει :-(.

Με τα baby dry δοκίμασα χτες, γιατί ήθελα αρχικά να κάνω σύγκριση τιμών με το ubershop (ta easy up δεν ξέρω καν πόσο κάνουν Ελλάδα, αφού δεν τα έχω πάρει ποτέ ως τώρα). δε σκέφτηκα όμως ότι μπορεί να στέλνει κάποιο συγκεκριμένο ειδος παμπερς και κάποιο άλλο όχι. τον περιορισμό μου τον έβγαλε όταν έβαλα τη διεύθυση αποστολής. Μόλις κοιμηθεί η μικρή θα κάνω δοκιμές και με τα easy up. Μακάρι να τα βρω γιατι έχω καλοβολευτεί με την αποστολή στο σπίτι και χωρίς να χρειάζεται να κυνηγάω προσφορές και κουπόνια εδώ.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Διαφημίσεις

Με τα baby dry δοκίμασα χτες, γιατί ήθελα αρχικά να κάνω σύγκριση τιμών με το ubershop (ta easy up δεν ξέρω καν πόσο κάνουν Ελλάδα, αφού δεν τα έχω πάρει ποτέ ως τώρα). δε σκέφτηκα όμως ότι μπορεί να στέλνει κάποιο συγκεκριμένο ειδος παμπερς και κάποιο άλλο όχι. τον περιορισμό μου τον έβγαλε όταν έβαλα τη διεύθυση αποστολής. Μόλις κοιμηθεί η μικρή θα κάνω δοκιμές και με τα easy up. Μακάρι να τα βρω γιατι έχω καλοβολευτεί με την αποστολή στο σπίτι και χωρίς να χρειάζεται να κυνηγάω προσφορές και κουπόνια εδώ.

Εγω μπήκα να παραγγείλω σήμερα τις new born και τις στέλνει Ελλάδα αλλα στο τέλος επιβαρύνονται γύρω στις 7,50 λίρες μεταφορικά οπότε δεν ξέρω αν συμφέρει τελικά. Γιατί αν χρησιμοποιήσω εδω σε κάποιο supermarket κουπόνια η διαφορά ειναι μηδαμινή...

Εγω μπήκα να παραγγείλω σήμερα τις new born και τις στέλνει Ελλάδα αλλα στο τέλος επιβαρύνονται γύρω στις 7,50 λίρες μεταφορικά οπότε δεν ξέρω αν συμφέρει τελικά. Γιατί αν χρησιμοποιήσω εδω σε κάποιο supermarket κουπόνια η διαφορά ειναι μηδαμινή...

Ξέρετε μήπως πιο supermarket ειναι πιο οικονομικό στη Θεσσαλονίκη για αγορά pampers?

Για αγορά άνω των 25 λιρών με πωλητή το ΑΜΑΖΟΝ ΔΕΝ έχει μεταφορικά. Αν θέλεις, βάλε λινκ για να σιγουρευτούμε.

Ξέρετε μήπως πιο supermarket ειναι πιο οικονομικό στη Θεσσαλονίκη για αγορά pampers?

Είσαι οφ τόπικ, υπάρχει άλλο θέμα για τις προσφορές στο καφέ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

βρε κορίτσια, κάπου είχα διαβάσει στο φόρουμ γι' αυτά τα βραχιολάκια από καουτσούκ που φοράει η μενεγάκη κλπ... ότι τα είχε βρει μια κοπέλα τα 15 τεμάχια με 10 ευρώ! μήπως τα έχει πάρει το μάτι σας πουθενά;;;;

Στο e-Shop.gr deals, αν εννοείς αυτά. 7.5Ο ευρώ

Τελικά δεν είναι τόσο απλό να καταλάβει κανείς τι συμφέρει...μου βγήκαν τα μάτια χτες και κατέληξα στα εξής (εμείς είμαστε και σε κομβικό σημείο γιατί θέλω να αλλάξω από baby dry σε easy up για την ημέρα, επίσης για τη νύχτα από 4 baby dry ήθελα να πάρω πρώτη φορά το 4+ γιατί έχουμε συχνά διαροές):

baby dry νο4: πιο φτηνό το uber shop (αν παραγγείλεις 4 μεγάλες κούτες), ακόμα και από την προσφορά που "τρέχει" τώρα στο μαρινόπουλο, που έχει την οικ.συσκ 12,60 και ακόμα και αν έχεις κουπόνια.

baby dry νο4+: πιο φτηνός ο μαρινόπουλος (τώρα που έχει την προσφορά), και από το αμαζον και από το ubershop. είχε και αμαζον κάποια σε πολύ καλή τιμή, αλλά όταν προχώρησα την παραγγελία μου έβγαλε estimated delivery: Αύγουστο. Κάποιες άλλες που είχε άμεσα διαθέσιμες έβγαιναν πιο ακριβές από Ελλάδα, μαζί με τα μεταφορικά.

easy up no4: αν θυμάμαι καλά έβγαιναν σε καλύτερη τιμή στο αμαζον αλλά δεν ήθελα να περιμένω γιατί τις χρειάζομαι άμεσα κι έτσι πήρα από εδώ ένα πακέτο δοκιμαστικά και μελλοντικά θα παραγγείλω αμαζον. Αν εξακολουθεί να συμφέρει και αν τα καταφέρω πάλι να βγάλω άκρη με όλες αυτές τις διαφορετικές τιμές.

Όταν γεννηθεί και το 2ο μπεμπάκι τι εξισωσεις θα λύνω για να βρίσκω φτηνές πάνες????

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Διαφημίσεις

Ο κωδικός LEL927 δίνει έκπτωση 5 δολάρια στους καινούριους πελάτες του i-herb, άμα όμως κάνετε αγορά άνω των 40 δολαρίων, η έκπτωση που θα γίνει είναι 10 δολάρια...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κοριτσια εκανα παραγγελια sto amazon.co.uk και μου την εστασε σε δυο κομματια. Αλλα παρελλαβα αυτην που εφυγε δευτερη και οχι την πρωτη. Δεν μπορω να βρω που τους στειλω email ξερει κανεναν το δεσμο ή το email τους???

κοριτσια εκανα παραγγελια sto amazon.co.uk και μου την εστασε σε δυο κομματια. Αλλα παρελλαβα αυτην που εφυγε δευτερη και οχι την πρωτη. Δεν μπορω να βρω που τους στειλω email ξερει κανεναν το δεσμο ή το email τους???

ok βρηκα μετα απο 2 μερες :P:p

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2248416&postcount=7785

Πηγα να κανω ακομη μια παραγγελια για pampers απο amazon.co.uk και οπως ειδα δεν μπορουν πια να τα στειλουν ελλαδα

Εστειλα εμαιλ για παραπονα και μου απαντησαν το παρακατω:

"Currently we do not dispatch childrenʼs clothing and nappies, children's shoes or children's car seats internationally.

Please accept our sincere apologies for any inconvenience and disappointment.

This stand our policy at this time and I am unable to determine if there would be any changes in policy for this issue.

As of now, the policy for this matter is only internal and still not able to speculate when this will be updated on our website."

Εναλλακτικα απο το ubershop συμφερει γιατι βλεπω 22 λιρες το κοστος μεταφορας ? Επισης δε βρισκω και τα Active fit..

Διαφημίσεις

Πηγα να κανω ακομη μια παραγγελια για pampers απο amazon.co.uk και οπως ειδα δεν μπορουν πια να τα στειλουν ελλαδα

Εστειλα εμαιλ για παραπονα και μου απαντησαν το παρακατω:

"Currently we do not dispatch childrenʼs clothing and nappies, children's shoes or children's car seats internationally.

Please accept our sincere apologies for any inconvenience and disappointment.

This stand our policy at this time and I am unable to determine if there would be any changes in policy for this issue.

As of now, the policy for this matter is only internal and still not able to speculate when this will be updated on our website."

Εναλλακτικα απο το ubershop συμφερει γιατι βλεπω 22 λιρες το κοστος μεταφορας ? Επισης δε βρισκω και τα Active fit..

αλλο πάλι και τούτο! Προχτές μου έστειλαν μαιλ για τις προσφορές τους στα active fit! Το uber δεν έχει active fit, όντως. Τελικά αγόρασα από Ελλάδα δυστυχώς, και είναι και πανάκριβα και άδικα τα πήρα γιατί δεν τα γουστάρει καθόλου η ζουζούνα μου :(

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Κοριτσια, βοηθηστε με κι εμενα την ασχετη! Προσπαθω να κανω μια παραγγελια απο το amazon.co.uk αλλα δε βγαζω ακρη. Εχω στο καλαθι μου σακουλακια lansinoh για αποθηκευση μητρικου γαλακτος και ενα μπιμπερο medela special needs. Οταν κανω λοιπον checkout με ενημερωνει οτι το μπιμπερο δεν μπορει να αποσταλει στη συγκεκριμενη δ/νση. Με τα σακουλακια ομως δεν υπαρχει προβλημα. Γιατί; επισης δεν μπορω να καταλαβω πόσα είναι τα μεταφορικα για να υπολογισω αν πραγματικα με συμφερει να παραγγειλω.

Κοριτσια, βοηθηστε με κι εμενα την ασχετη! Προσπαθω να κανω μια παραγγελια απο το amazon.co.uk αλλα δε βγαζω ακρη. Εχω στο καλαθι μου σακουλακια lansinoh για αποθηκευση μητρικου γαλακτος και ενα μπιμπερο medela special needs. Οταν κανω λοιπον checkout με ενημερωνει οτι το μπιμπερο δεν μπορει να αποσταλει στη συγκεκριμενη δ/νση. Με τα σακουλακια ομως δεν υπαρχει προβλημα. Γιατί; επισης δεν μπορω να καταλαβω πόσα είναι τα μεταφορικα για να υπολογισω αν πραγματικα με συμφερει να παραγγειλω.

Κατερίνα διάβασε αυτό το θεμα για να μάθεις το αμαζον.

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2248416&postcount=7785

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα κοριτσια. Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα καθισματακι για το αυτοκινητο.Το βρηκα στα Λητω αλλα ειναι λιγο τσουχτερη η τιμη κ ειπα να δοκιμασω απο τις θαυμασιες λιστες που βρηκα απο τον συντονιστη του parents. Ειμαι τελειως ασχετη, δεν το εχω ξανακανει, επισης δεν εχω καρτα visa αλλα στο σιτε που βρηκα το καρεκλακι 100 ευρω πιο κατω απο την τιμη του Λητω λεει κατι για prepay by bank transfer.

Ξερετε να με βοηθησετε για το Prepay κατι εχω ακουσει( αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι κ πως λειτουργει....), ο αντρα μου δεν εχει καμια ορεξη να ασχοληθει με το θεμα, εγω απο την αλλη δεν τα χαριζω ετσι τα 100 ευρουλακια γιατι βγαινουν με πολυ κοπο και γενικα εχω πελαγωσει κ δεν ξερω κ αν κανω καλα τα πραγματα. Το site ειναι το kidsroom.de που βρηκα το καθισματακι κ πρεπει οπωςδηποτε να το αλλαξω αυτο που εχουμε στον μικρο μας.

Αχ βοηθεια βρε κοριτσιααααααααααααααααααα!!!!!!

pnQcp3.png

το Amazon εμπορεύεται τόσο για λογαριασμό του όσο και για άλλους εμπόρους ως διαμεσολαβητής, host, και εγγυητής της συναλλαγής. Οι άλλοι έμποροι που φιλοξενούνται στο amazon(χαρακτηριζόμενοι ως marketplace) ενδέχεται να μην αποστέλλουν στην Ελλάδα τα προιόντα τους.

Αυτά είναι πληροφορίες που πρέπει να ψάξεις αφού ελέγξεις την επιλογή Dispatched from...... που εμφανίζεται δίπλα στο προιόν που κοιτάς.

Προφανώς ένα απο τα 2 προιόντα που επέλεξες οντως δεν αποστέλεται στην Ελλάδα

Και εγώ θέλω να παραγγείλω από site του εξωτερικού(Αγγλία) και όταν τους έστειλα email για να τους πω ότι δεν έχω πιστωτική μου απάντησαν αυτό:

You can place an order via a bank transfer.

If you wish to do this can you please email me your full name, address, telephone number and a confirmation of the product you wish to order so I can put your order on our system prior to receiving the bank transfer.

Please see the details below to carry out the bank transfer:

IBAN GB10 RBOS 1628 0512 072995

BIC RBOSGB2L

The Royal Bank of Scotland

749 Ormskirk Road,

Pemberton

Wigan

WN5 8AS

England

Once the transfer has been completed, please email us to let us know.

Τί πάει να πει αυτό???

Και εγώ θέλω να παραγγείλω από site του εξωτερικού(Αγγλία) και όταν τους έστειλα email για να τους πω ότι δεν έχω πιστωτική μου απάντησαν αυτό:

You can place an order via a bank transfer.

If you wish to do this can you please email me your full name, address, telephone number and a confirmation of the product you wish to order so I can put your order on our system prior to receiving the bank transfer.

Please see the details below to carry out the bank transfer:

IBAN GB10 RBOS 1628 0512 072995

BIC RBOSGB2L

The Royal Bank of Scotland

749 Ormskirk Road,

Pemberton

Wigan

WN5 8AS

England

Once the transfer has been completed, please email us to let us know.

Τί πάει να πει αυτό???

To site στο οποίο απευθύνθηκες σου ζητάει να τους δώσεις τα στοιχεία σου και το προιον που θέλεις να αγοράσεις ώστε να το προχωρήσει σαν παραγγελία για σένα.Στη συνέχεια σου δίνει τα στοιχεία της επιχείρησης και της τράπεζας στην οποία πρέπει να γινει η κατάθεση των χρημάτων απο εσένα.Αυτο σημαίνει οτι πρέπει να πας σε μια ελληνική τράπεζα και να κάνεις κατάθεση προς την τράπεζα που σου υποδεικνύουν.

Στην συνέχεια θα στείλεις e-mail για να ενημερώσεις πως τα λεφτά μπήκαν ώστε να το τσεκάρουν και να σου στείλουν την παραγγελία σου.

:D

Στα εμβάσματα η τράπεζα επιβαρύνει τον καταθέτη με κάποιο ποσό ανάλογα με το ύψος του εμβάσματος.(κάπου σε αυτό το φόρουμ είχα διαβάσει για προμήθεια 15ε αλλά δεν θυμάμαι το αρχικό ποσό)

Προσοχή λοιπόν μέσω τράπεζας για ξένα σάιτ γιατί τελικά μπορεί να μην συμφέρει!

Εγώ έχω προπληρωμένη πιστωτική της γιούρομπανκ. 5ε στοίχισε η έκδοσή της και 2ε ήταν η πρώτη φόρτιση και 1ε η κάθε επόμενη φόρτιση μέχρι 200ε και 2ε η φόρτιση για πάνω από 200 μέχρι 500ε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...