Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Αγόρασα ένα φόρεμα για παρανυφάκι και μία τιάρα για την κόρη μου από το http://www.memoirs.gr ήταν φανταστικά και τα δύο και για μένα που δεν έχω πιστωτική κάρτα το καλύτερο είναι ότι κάνουν και αντικαταβολή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο εδω

http://memoirs.gr/el/and-puffball-clone.html

που εχει 77 ευρω, εγω στον γαμο μου το πηρα 17 απο το ebay...capesforalloccassion το ονομα του πωλητη. Μπορει να μην εχει αντικαταβολή ή δόσεις κ να θέλει πιστωτική αλλά για 60 ευρω διαφορα δεν το συζητω καν. Η ποιότητα αριστη!

Ευχαριστώ Mags για την απάντηση. Το είχα δει ήδη αυτό αλλά έχει και το κόστος αποστολής από την Αμερική - και πρόσφατα έχουν αλλάξει τους τιμές στα τελωνειακά για τα δέματα από έξω από την ΕΕ και έχουνε γίνει πανάκριβα και πολύ αυστηρά – δηλαδή δύσκολά πια να περνάει ένα δέμα μέσα στην Ελλάδα χωρίς να σε κάψουν στα τελώνια! :( Επίσης έχουν μειώσει τους υπάλληλους στα τελωνεία και γίνονται μεγάλες καθυστερήσεις με τα δέματα από έξω ΕΕ! Αλλιώς καλή λύση θα ήταν (αν είχα πιστωτική κάρτα)!!

Έτσι αλλιώς τα φορέματα για παρανυφάκια που έχω δει εδώ στα μαγαζιά είναι περίπου x2 φορές πιο ακριβά από αυτά που έχει το memoirs. Δηλαδή απαγορευτικές τιμές!!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Mags για την απάντηση. Το είχα δει ήδη αυτό αλλά έχει και το κόστος αποστολής από την Αμερική - και πρόσφατα έχουν αλλάξει τους τιμές στα τελωνειακά για τα δέματα από έξω από την ΕΕ και έχουνε γίνει πανάκριβα και πολύ αυστηρά – δηλαδή δύσκολά πια να περνάει ένα δέμα μέσα στην Ελλάδα χωρίς να σε κάψουν στα τελώνια! :( Επίσης έχουν μειώσει τους υπάλληλους στα τελωνεία και γίνονται μεγάλες καθυστερήσεις με τα δέματα από έξω ΕΕ! Αλλιώς καλή λύση θα ήταν (αν είχα πιστωτική κάρτα)!!

Έτσι αλλιώς τα φορέματα για παρανυφάκια που έχω δει εδώ στα μαγαζιά είναι περίπου x2 φορές πιο ακριβά από αυτά που έχει το memoirs. Δηλαδή απαγορευτικές τιμές!!!

Κορίτσι, μην λέμε κ ότι θέλουμε...για τέτοιο ποσο δεν παίζει τελώνης!

Μετά απο μια προχειρη αναζητηση

http://www.ebay.com/itm/IVORY-BROWN-CHOCOLATE-CAFE-WEDDING-TAFFETA-FLOWER-GIRL-DRESS-9M-2-3-4-5-6-8-10-/280804125508?pt=Girls_Wedding_Apparel&var=&hash=item41613aeb44

τιμή 30 δολλάρια με τα μεταφορικά ήτοι 23 ευρώ (πανε κ 3 χρονια απο τοτε που τ αγόρασα). Αλλο 23 άλλο 77!

παντως κ προπληρωμένη καρτα να έβγαζες, παλι συμφερει!

Τελος, το θεμα απο εδω εχει μεταφερθει στο καφέ διπλα...

ευχαριστω κ καλημέρα σας!!!!

Έτσι αλλιώς τα φορέματα για παρανυφάκια που έχω δει εδώ στα μαγαζιά είναι περίπου x2 φορές πιο ακριβά από αυτά που έχει το m****s. Δηλαδή απαγορευτικές τιμές!!!

Συγνώμη.....για να καταλάβω....επειδή μάλλον είμαι ξανθιά...

Μας λες οτι ασχετα άν αναγνωρίζω οτι έχουν κ οι δυο τον ίδιο κινέζο προμηθευτη.... ο ελληνας το πετάει στην τιμή ευκαιρίας των 77ευρώ

Ο αμερικάνος στην τιμή των 15δολλαριων...

Εγώ επειδή φοβάμαι το τελωνείο θα πάω κ θα αγοράσω απο τον έλληνα ένα προιόν που το έχει χτυπημένο 8 φορές πάνω ???

Είμαστε σοβαροί τώρα που καθόμαστε κ το συζητάμε??

Ο Έλληνας είναι κλέφτης....απλά τα πράγματα...!!!

Μη λέμε ανακρίβειες κ τρομάζουμε τον κόσμο...

Για ένα πακετάκι ....κ για το ποσό των 30δολλαριων δεν προκειτε να σε πιάσει το τελωνέιο...ή μάλλον ακομα κ να σε πιάσει...με τους δασμους ποιο φτηνά θα σου βγει απο το ελληνικό πάλι χαχαχαχαχα

Κορίτσι, μην λέμε κ ότι θέλουμε...για τέτοιο ποσο δεν παίζει τελώνης!

Μετά απο μια προχειρη αναζητηση

http://www.ebay.com/itm/IVORY-BROWN-CHOCOLATE-CAFE-WEDDING-TAFFETA-FLOWER-GIRL-DRESS-9M-2-3-4-5-6-8-10-/280804125508?pt=Girls_Wedding_Apparel&var=&hash=item41613aeb44

τιμή 30 δολλάρια με τα μεταφορικά ήτοι 23 ευρώ (πανε κ 3 χρονια απο τοτε που τ αγόρασα). Αλλο 23 άλλο 77!

παντως κ προπληρωμένη καρτα να έβγαζες, παλι συμφερει!

Τελος, το θεμα απο εδω εχει μεταφερθει στο καφέ διπλα...

ευχαριστω κ καλημέρα σας!!!!

Θα ξανασυμφωνήσω...!!!:mrgreen:

Έχετε δίκαιο και οι δύο σας αλλά δεν μιλάω μετά από μια πρόχειρη αναζήτηση. Έχω πάρει πολλές φορές ρούχα και κρέμες και άλλα πράγματα από την Αμερική και από την Ασία άλλα οι τελευταίες δύο φορές έχω πληρώσει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ σε τελωνιακά! Και άλλη μια φορά πρόσφατα πήγα μόνη μου στο αεροδρόμιο να εκτελωνίσω ένα δέμα για να γλιτώσω τα 30 ευρώ που ήταν το αμοιβαία του εκτελωνιστής!!! Εκεί στα τελωνεία στο αεροδρόμιο έπιασα μία συζήτηση με ένας εκεί που μου είχα πει ότι όντος τα τελωνεία στην Ελλάδα έχουν γίνει τα πιο ακριβά στο κόσμο! Οπότε δεν είναι μόνο το βενζίνη που είναι το πιο ακριβό πράγμα στο κόσμο. Δίκαιο έχεις ότι κλέβουν εδώ αλλά νομίζω ότι ξεκινάει από τις αρχές και συνεχίζει!

Έχετε δίκαιο και οι δύο σας αλλά δεν μιλάω μετά από μια πρόχειρη αναζήτηση. Έχω πάρει πολλές φορές ρούχα και κρέμες και άλλα πράγματα από την Αμερική και από την Ασία άλλα οι τελευταίες δύο φορές έχω πληρώσει ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ σε τελωνιακά! Και άλλη μια φορά πρόσφατα πήγα μόνη μου στο αεροδρόμιο να εκτελωνίσω ένα δέμα για να γλιτώσω τα 30 ευρώ που ήταν το αμοιβαία του εκτελωνιστής!!! Εκεί στα τελωνεία στο αεροδρόμιο έπιασα μία συζήτηση με ένας εκεί που μου είχα πει ότι όντος τα τελωνεία στην Ελλάδα έχουν γίνει τα πιο ακριβά στο κόσμο! Οπότε δεν είναι μόνο το βενζίνη που είναι το πιο ακριβό πράγμα στο κόσμο. Δίκαιο έχεις ότι κλέβουν εδώ αλλά νομίζω ότι ξεκινάει από τις αρχές και συνεχίζει!

Εγώ μια φορά οσες φορές εχω παρει απο χονγκ κόνγκ , κινα, ταιλάνδη κτλπ καλλυντικά , κρεμες , ρουχα τις μικρής μπουφαν πχ μεγάλο πακετάκι, δεν έχω πληρώσει τιποτις παρά μονο δυο φορές το 3ευρώ για τα τέλη εκτελωνισμου...

Και θα το ξανα κάνω γιατί αρνουμαι να πληρώσω ένα προίον 8 κ 10 φορές πάνω απο την τιμή του κινέζου/ξένου πωλητή κ να τα δώσω στον Έλληνα τον ΚΛΕΦΤΗ..... μα ποτέ των ποτών!

Θα νιώσω κορόιδο....κ θα έιμαι κορόιδο...

Και όσον αφορά για τις αρχές που κλέβουν....δεν πείθομαι....

Ολοι μα όλοι κοιτάνε την κονόμα κ πως θα υπερτιμολογήσουν αυτά τα προιόντα για να κονομήσουν....(κ μην ακουσω παραδειγματα τυπου το φπα φταιει κτλπ κ τα εξοδα εισαγωγής...κ οι ευρωπαιοι τα εισάγουν απο τους ιδιους με εμάς..) Τα παραδείγματα είναι απειρα , ολα μα όλα σχεδόν ειναι 50-60% κάτω τις ελληνικής τιμής...

Ε οχι δεν θα ξαναδώσω ουτε ένα ευρώ μου σε ελληνα αν βρίσκω αυτό το προιόν φθηνότερο από εξω....ουτε ένα...

Αν το βρω φθηνότερο από ελληνα θα τον τιμήσω με το ευρώ μου αλλιως

Οχι ευχαριστώ!

Miss επειδή φαίνεσαι πολύ έμπειρη στο θέμα των αγορών από το ίντερνετ και όπως λες ψωνίζεις από Ασία και Αμερική θα εκτιμούσα πολύ να μας αναφέρεις τις σελίδες απ΄όπου ψωνίζεις και δεν χρειάζεσαι κάρτα. Να πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι μπορείς να αγοράσεις από τους Κινέζους με αντικαταβολή.

Διαφημίσεις

Miss επειδή φαίνεσαι πολύ έμπειρη στο θέμα των αγορών από το ίντερνετ και όπως λες ψωνίζεις από Ασία και Αμερική θα εκτιμούσα πολύ να μας αναφέρεις τις σελίδες απ΄όπου ψωνίζεις και δεν χρειάζεσαι κάρτα. Να πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι μπορείς να αγοράσεις από τους Κινέζους με αντικαταβολή.

ναι ναι miss, αν μπορείς πες μας και εμάς !! και είναι καλή δηλαδή η ποιότητα των όσων πήρες από αυτές τις χώρες ?????

Είπα δεν έχω κάρτα..... όχι δεν είχα!!!! :(

Διαφημίσεις

και εμένα μου μυρίζει κάτι όταν ένα νέο μέλος προτείνει κάποιο site το οποίο μάλιστα πουλάει κινεζιές στην τριπλάσια τιμή :D

αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορείς να ψωνίσεις χωρίς πιστωτική κάρτα από κίνα και λοιπές χώρες

κάποια σιτε σε τέτοιες χώρες σε υποχρεώνουν είτε να κάνεις κατάθεση στον τραπεζικό τους λογαριασμό είτε να στείλεις τα χρήματα μέσω wester union (πράγμα που δεν θα το συνιστούσα σε κανέναν..... αλλά λέμε τώρα)

η αλήθεια είναι ότι αν έχεις να δώσεις σε ένα Ελληνικό site 77 ευρά με έναν καλό προγραμματισμό μπορείς να τα πάρεις και από το ebay χρησιμοποιώντας προπληρωμένη κάρτα και σου έρχεται και στο μισό της τιμής

όλα αυτά όμως θέλουν αφενός διάθεση για διάβασμα και διάθεση για ψάξιμο

κάποιοι δεν έχουν την όρεξη για κανένα από τα δύο και κάποιοι άλλοι θέλουν μασημένη τροφή

οπότε ας τα πληρώνουν όσο θέλουν στο Ελλαδιστάν ποσώς με απασχολεί το θέμα

εγώ πάντως έπαψα έστω και σε μικρό βαθμό να νοιώθω κορόιδο (γιατί στην χώρα μου υπάρχουν και άλλα πράγματα που με κάνουν να νοιώθω μεγάλος μ....ς ) :roll::roll:

Δεν θα πω την γνώμη μου, γιατί θα ήταν μονότονο, με κάλυψαν τα μέλη καλαμαράκι, αξες, ιλονκα, γατούλα κλπ.

Γράφω μόνο για να διευκρινίσω αυτό που λες, για τα ελληνικά τελωνεία, για να μην φοβηθεί ο κόσμος άδικα με τις ανακρίβειες που λες.

Δεν έχει αλλάξει καμιά τιμή και καμια διαδικασία σε ότι αφορά τον τελωνισμό εξωκοινοτικού δέματος.

Ο μέσος όρος τελωνειακών δασμών και λοιπών φόρων για ρούχα είναι 40% της δηλωθείσας αξίας τους (αξία αγοράς και μεταφορικά).

Δεν υπάρχουν ακριβά και φθηνά τελωνεία εντός Ε.Ε. για τον απλούστατο λόγο ότι οι δασμοί που επιβάλλονται ορίζονται από το Ευρωπαικό Δασμολόγιο, και είναι κοινοί σε όλες τις χώρες κράτη-μέλη.

Μήπως τις τελευταίες φορές έχεις πληρώσει αρκετά χρήματα, γιατί έχεις κάνει μεγάλες παραγγελίες (λογικό αφού έχεις κατάστημα δηλαδή) και έχεις υπερβεί το όριο ασφαλών αγορών ?

Άγαρμπο πάντως, να θες να διαφημίσεις το μαγαζί σου με αυτόν τον τρόπο.

Και άστοχο εκ μέρους σου, σε αυτό εδώ το φόρουμ.;)

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

ε, μα ναι MISSY μου, εδώ είμαστε ψαγμένες...

και το ευρώ μας μετράει !!!

Προσωπικα αν η διαφορα ειναι ανω των 3 ευρώ, το αγοραζω απέξω. Δεν με νοιαζει.

Εχω ξαναπει, κ νυφικο που πηρα, τελωνειο δεν πλήρωσα. Σε μενα πως ετυχε δηλαδη κ συ ετρεχες στους τελώνηδες;

ας σταματησει εδω λοιπον η ολη φαρσοκωμωδια!!!

καληνύχτα σας:mrgreen:

Ο μέσος όρος τελωνειακών δασμών και λοιπών φόρων για ρούχα είναι 40% της δηλωθείσας αξίας τους (αξία αγοράς και μεταφορικά).

Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε ποσό ή απο κάποιο ποσό και πάνω?

Εκανα μια παραγγελία απο Αμερική 119 δολάρια μαζί με μεταφορικά...Θα πληρώσω?

Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε ποσό ή απο κάποιο ποσό και πάνω?

Εκανα μια παραγγελία απο Αμερική 119 δολάρια μαζί με μεταφορικά...Θα πληρώσω?

χωρις να είναι πουθενά ρητά δηλωμενο το συγκεκριμενο πόσο,είσαι μέσα στα ασφαλή όρια που έρχονται ελεύθερα ΑΡΚΕΙ να μην έρχονται με κανένα κούριερ ε;

Με απλο ταχυδρομείο με 120 $ τη βγάζεις συνήθως καθαρή!;)

Για το θέμα της "κοπέλας" με το ελληνικό σάιτ που τα χει τριπλά πάνω,

δε θα μιλήσω

δε θε μιλήσω

δε θα μιλήσω!

Ξύπνησαν οι σκλάβοι αντωνακη μουυυυυυυυ:rolleyes:

Αυτο κ χαιρετε!

χωρις να είναι πουθενά ρητά δηλωμενο το συγκεκριμενο πόσο,είσαι μέσα στα ασφαλή όρια που έρχονται ελεύθερα ΑΡΚΕΙ να μην έρχονται με κανένα κούριερ ε;

Με απλο ταχυδρομείο με 120 $ τη βγάζεις συνήθως καθαρή!;)

Με Fed ex έρχεται, μάλλον είναι κούριερ ε? Δηληδή με κούριερ πληρώνεις?

Πριν ενα μηνα εκανε παραγγελια ο συζυγος μου κατι παντελονια που ειχαν αξια 200Ε περιπου απο Αμερικη και χθες του ηρθε χαρτι απο το ταχυδρομειο να πληρωσει 149Ε τελωνειο.

Πηγε τωρα το πρωι και του ειπαν επειδη τα ειχαν ασφαλισει γι'αυτο πληρωσε τελωνειο.

Με Fed ex έρχεται, μάλλον είναι κούριερ ε? Δηληδή με κούριερ πληρώνεις?

ε ναι....θα αναγκαστεί η φεντεξ να τα εκτελωνίσει...άρα θα πληρώσεις . Μπορεις να μη δεχτείς την παραλαβή κ θα γυρίσουν πίσω....αλλά δεν ξέρω αν απο το καταστημα που πήρες το δέχονται για να σου επιστρέψουν κ τα λεφτά σου.

Πριν ενα μηνα εκανε παραγγελια ο συζυγος μου κατι παντελονια που ειχαν αξια 200Ε περιπου απο Αμερικη και χθες του ηρθε χαρτι απο το ταχυδρομειο να πληρωσει 149Ε τελωνειο.

Πηγε τωρα το πρωι και του ειπαν επειδη τα ειχαν ασφαλισει γι'αυτο πληρωσε τελωνειο.

ε ναι για αυτο πλήρωσε....τα ασφάλισε...!

Θα το ξαναπώ γράψτε οτι θελετε στο διπλα θέμα http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=1484024#post1484024

εδώ το έχουμε ψιλοπαρατήσει γιατί επεφταν πολλά καρτόνια λόγο οφ τοπικ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...