Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Σήμερα είναι τελευταία μέρα εκπτώσεων στο http://www.dpam.com

Εχει πολύ καλές τιμές. Παρήγγειλα σήμερα 24 κομμάτια (απ' τα οποία τα τέσσερα ήταν παπούτσια, ένα χειμωνιάτικο μπουφαν, δυο πιτζάμες κλπ.) και μαζί με έναν εκπτωτικο κωδικό για -5 ευρώ έδωσα περίπου 150 ευρώ συνολικά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα

Εκάνα μια παραγγελία απο apo-rot με σαμπουαν και κρεμες του μπεμπη και ήρθαν σήμερα.Παρολο που ήταν καλα συσκευασμένα ένα γαλάκτωμα έχει χαλάσει το καπάκι του και είχε χυθει αρκετο στη σακούλα αλλα εκτος αυτου δεν βιδώνει καλα και αν πας να βγάλεις λίγο πέφτει το καπάκι.Δεν έχει σπάσει αλλά δεν βιδώνει καλά.Ειχα πληρώσει με paypal τι να κάνω?Να τους στειλω μηνυμα?

Καλησπέρα

Εκάνα μια παραγγελία απο apo-rot με σαμπουαν και κρεμες του μπεμπη και ήρθαν σήμερα.Παρολο που ήταν καλα συσκευασμένα ένα γαλάκτωμα έχει χαλάσει το καπάκι του και είχε χυθει αρκετο στη σακούλα αλλα εκτος αυτου δεν βιδώνει καλα και αν πας να βγάλεις λίγο πέφτει το καπάκι.Δεν έχει σπάσει αλλά δεν βιδώνει καλά.Ειχα πληρώσει με paypal τι να κάνω?Να τους στειλω μηνυμα?

Εννοείται θα τους στείλεις e-mail εξηγώντας τους αυτό που έγραψες εδώ κ περιμένεις απάντηση. Λογικά θα σε αποζημιώσουν.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλαμαρακι ακομα καλυτερο ειναι αυτο:

http://www.moneysavingexpert.com/shopping/cheap-amazon-loopholes

για 2 λογους.

Εχει περισσοτερες κατηγοριες και εχει επισης sub-category οποτε τα αποτελεσματα ειναι λιγοτερο χαωδη και πιο συγκεκριμενα. Το χρησιμοποιω χρονια. :mrgreen:

Διαφημίσεις

Οκ ευχαριστώ.

Ελπίζω να μην υπάρχει θέμα αν το στείλω στα Αγγλικά γιατί δεν ξέρω καθόλου Γερμανικα

Στα Αγγλικά να το στείλεις εννοείται.

GEXxp3.png

Καλαμαρακι ακομα καλυτερο ειναι αυτο:

http://www.moneysavingexpert.com/shopping/cheap-amazon-loopholes

για 2 λογους.

Εχει περισσοτερες κατηγοριες και εχει επισης sub-category οποτε τα αποτελεσματα ειναι λιγοτερο χαωδη και πιο συγκεκριμενα. Το χρησιμοποιω χρονια. :mrgreen:

Μπράβο βρε Άννα

Καλά δε ντρέπεσαι να μη το μοιράζεσαι τόοοοοσο καιρό ε???:mrgreen:

Καλησπέρα!!Θα ήθελα να μου πειτε αν εχετε ξαναψωνίσει απο το http://www.fragrancex.com

Παρουσιάζει ακόμη μεγάλες καθυστερήσεις?

Ω ναι!!! Έχω παραγγείλει 3 φορές τελευταία, χρόνος παράδοσης 20-35 μέρες, αλλά τουλάχιστον ήρθανε!!!:cool:

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε δοκιμάσει το pharmacyexpress.gr για προϊόντα φαρμακείου. Θέλω να κάνω μια παραγγελία με είδη που δεν έχει το parapharmacie που το έχω δοκιμάσει και είναι αξιόπιστο. Απ' ό,τι βλέπω είναι φαρμακείο στην Πάτρα, γνωρίζει κάποιος κάτι;

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Ω ναι!!! Έχω παραγγείλει 3 φορές τελευταία, χρόνος παράδοσης 20-35 μέρες, αλλά τουλάχιστον ήρθανε!!!:cool:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Εχει τις καλυτερες τιμές απ'οτι ειδα...το θεμα ειναι να ερχονται τα πραγματα εστω και σε ενα μηνα ;)

YUfSp2.png

καλησπέρα σας ..

θα ήθελα να προειδοποιήσω όλες όσες ίσως να κάνουν αγορά απο το dare2b.com ..

δεν είναι και πολύ αξιόπιστοι .. έκανα παραγγελία στις 20/12/2012 η οποία ποτέ δεν ήρθε και όταν αναρωτήθηκα μου είπαν ότι δεν υπήρχαν τα νούμερα, κάποιο λάθος έκανε το paypal και όλα αυτά χωρίς να με ενημερώσουν ενώ εγώ είχα Order confirmation και είχα πληρώσει αμέσως .. τα χρήματα όμως ποτέ δε τα ζητήσανε και έχουν μείνει στο λογαριασμό μου ενώ εγώ τα έχω χρεωθεί κανονικά στην πιστωτική μου.. και μου είχανε και etd 01/09/2012 ..

κρίμα διότι και πολύ ωραία ρούχα έχουν, και σε πολύ καλές τιμές ..

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Έχω ''χάσει'' συνολικά 3 παραγγελίες, 2 από το feelunique και μία από το i herb… Για τις δύο από αυτές (από feelunique και i herb) λόγω καθυστέρησης του ανθρώπου που θα τις παραλάμβανε αντί για μένα μόνο να υποθέσω μπορώ ότι γύρισαν πίσω, αφού δε θυμόταν καν να μου πει τι ακριβώς του είπαν στα ΕΛΤΑ (αυτό είναι άλλη ιστορία…). Το σίγουρο είναι ότι δέματα δεν του έδωσαν. Για την τρίτη παραγγελία δεν έχει έρθει μέχρι σήμερα χαρτάκι από τα ΕΛΤΑ (όλες έγιναν στις 6 Ιανουαρίου). Τηλεφώνησα στα ΕΛΤΑ για να δω μήπως ήρθε αλλά μου είπαν ότι δεν. Έστειλα μαιλ στο feelunique για τη συγκεκριμένη παραγγελία αλλά απάντηση δεν πήρα (εδώ και μέρες). Να προσθέσω στα πιο πάνω ότι τα χρήματα από την κάρτα μου έχουν αφαιρεθεί κανονικά και για τις 3 παραγγελίες!!!

(από το θέμα ''Οικολογικά - Βιολογικά προϊόντα παντός τύπου''):

Ξαναέστειλα σήμερα στο feelunique και για πρώτη φορά στο i herb και περιμένω. Υπενθυμίζω ότι συνολικά οι παραγγελίες μου είχαν προορισμό 2 διαφορετικά καταστήματα ΕΛΤΑ, σε 2 διαφορετικές πόλεις, οπότε αν δε βρεθεί κάποια άλλη εξήγηση για το πού κατέληξαν φοβάμαι ότι θα έχω πρόβλημα με τις διαδικτυακές αγορές...

kalamaraki, σʼ ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση! Από το feelunique με ειδοποίησαν ότι θα μου επιστρέψουν τα χρήματα των 2 παραγγελιών!:D Από το iherb μου είπαν χτες ότι δεν έχουν λάβει πίσω την παραγγελία, επομένως λέω να κάνω άλλη μια απόπειρα στα ΕΛΤΑ κι αν πάλι δεν το έχουν να τηλεφωνήσω στα κεντρικά. Επίσης, στο μαιλ που έλαβα από το feelunique αναφερόταν το εξής:

''I will have to put your account on hold for future orders as we cannot deliver to an unreliable address.''

Γνωρίζετε τι ακριβώς σημαίνει; Ελπίζω να μην εννοεί ότι θα με βάλει στη ''μαύρη λίστα'';!

697577wcowvfyq3s.gif

Επίσης, στο μαιλ που έλαβα από το feelunique αναφερόταν το εξής:

''I will have to put your account on hold for future orders as we cannot deliver to an unreliable address.''

Γνωρίζετε τι ακριβώς σημαίνει; Ελπίζω να μην εννοεί ότι θα με βάλει στη ''μαύρη λίστα'';!

Δυστυχως κατι τετοιο καταλαβα οτι γραφουν.

Δλδ παγωνουν τον λογαριασμο σου για μελλοντικες αγορες, καθως δεν μπορουν να παραδιδουν σε διευθυνσεις που δεν ειναι εμπιστοσυνης

:(

GEXxp3.png

Σχετικα με το fragrancex παρελαβα τον Δεκεμβρη μεσα σε μια εβδομαδα και μετα απο λιγες μερες που ξαναπαρηγγειλα ακομα περιμενω! καλα που μου το θυμησες μην περασουν οι μερες για case στο paypal. Eπισης, οσες εχετε παραγγειλει, οταν πατε να αναζητησετε προηγουμενες παραγγελιες σας, τις βρισκετε; Σε μενα εμαφνιζει κενο σαν να μην παρηγγειλα ποτε.

Μπράβο βρε Άννα

Καλά δε ντρέπεσαι να μη το μοιράζεσαι τόοοοοσο καιρό ε???:mrgreen:

:oops::oops::oops:

Nα σου πω την αληθεια δε θυμαμαι τι εχουμε πει και τι οχι!

Εχω και μια ηλικια παναθεμα με, και το Alzheimer με πλησιαζει επικινδυνα. :D

Διαφημίσεις

Επίσης, στο μαιλ που έλαβα από το [/color]feelunique αναφερόταν το εξής:

[/font][/font]''I will have to put your account on hold for future orders as we cannot deliver to an unreliable address.''

Προφανώς επειδή δεν παρελήφθησαν οι παραγγελίες ως έπρεπε και επιστράφηκαν, οι άνθρωποι με το δίκιο τους σε βάζουν στη μαύρη λίστα.Είναι επαγγελματίες όπως καταλαβαίνεις.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

tamar, καμία από τις παραγγελίες για τις οποίες μιλάω δεν επιστράφηκε.

Edit

Προφανώς επειδή δεν παρελήφθησαν οι παραγγελίες ως έπρεπε και επιστράφηκαν, οι άνθρωποι με το δίκιο τους σε βάζουν στη μαύρη λίστα.Είναι επαγγελματίες όπως καταλαβαίνεις.

Πώς έπρεπε; Για την παραλαβή της μίας από τις δύο παραγγελίες στις οποίες αναφέρεσαι η προσέλευση στα ΕΛΤΑ έγινε μέσα σε διάστημα μικρότερο των 3 εβδομάδων αφότου ήρθε το χαρτάκι - ειδοποιητήριο. Εγώ το θεώρησα καθυστέρηση, όπως είπα πιο πάνω, κι αν όντως ήταν, φυσικά ευθύνομαι εγώ για το ότι δεν το παρέλαβα.

Ακόμα κι έτσι να είναι, όμως, και να άργησα μερικές μέρες, είναι τόσο μεγάλο λάθος εκ μέρους μου ώστε γιʼ αυτό το λόγο λες να μη δεχτούν να μου στείλουν ξανά;

Δεν τους κατηγορώ γιατί καταλαβαίνω ότι ο λόγος πιθανόν είναι το ότι το δέμα χάθηκε. Άρα έχουν ζημιωθεί και δε θέλουν να ξαναπάθουν τα ίδια. Έτσι εκτιμώ εγώ. Ίσως πάλι έχεις δίκιο εσύ, ότι εφόσον κάποιος είναι ασυνεπής έστω και μια φορά, έστω και για λίγες μέρες στο να παραλάβει μια παραγγελία, το ''επαγγελματικό'' είναι να μη δεχτούν να του ξαναστείλουν.

Όσο για την άλλη παραγγελία, φυσικά δεν παρελήφθη ως έπρεπε, ούτε καν παρελήφθη, αφού χαρτάκι δεν ήρθε ποτέ.

697577wcowvfyq3s.gif

Πείτε μου, σας παρακαλώ, τη γνώμη σας… Έχω ''χάσει'' συνολικά 3 παραγγελίες, 2 από το feelunique και μία από το i herb… Για τις δύο από αυτές (από feelunique και i herb) λόγω καθυστέρησης του ανθρώπου που θα τις παραλάμβανε αντί για μένα μόνο να υποθέσω μπορώ ότι γύρισαν πίσω, αφού δε θυμόταν καν να μου πει τι ακριβώς του είπαν στα ΕΛΤΑ (αυτό είναι άλλη ιστορία…). ...

tamar, καμία από τις παραγγελίες για τις οποίες μιλάω δεν επιστράφηκε.

...

Με μπερδεψες.

Aφου στο πρωτο σου μηνυμα κι'εσυ η ιδια υποθετεις οτι η μια παραγγελια επιστραφηκε! Τελος παντων. Δεν ειναι εκει το θεμα.

Κι'εγω αν ημουν εμπορος και 2 στις 2 αποστολες μου "εξαφανιζονταν" προφανως δε θα ξαναεστελνα. Εσυ ξερεις οτι εχεις δικιο αλλα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.

...Πώς έπρεπε; Για την παραλαβή της μίας από τις δύο παραγγελίες στις οποίες αναφέρεσαι η προσέλευση στα ΕΛΤΑ έγινε μέσα σε διάστημα μικρότερο των 3 εβδομάδων αφότου ήρθε το χαρτάκι - ειδοποιητήριο...

Να ξερεις επισης για να μην την ξαναπατησεις οτι τα δεματα τα κρατανε 15 μερες συνολικα (οχι εργασιμες). Το γραφει και πανω στο ειδοποιητηριο. Τουλαχιστον ετσι κανουν στα δικα μας ΕΛΤΑ.

Με μπερδεψες.

Aφου στο πρωτο σου μηνυμα κι'εσυ η ιδια υποθετεις οτι η μια παραγγελια επιστραφηκε!

Ακριβώς! Υπέθετα, δε μπορούσα να ξέρω πού βρίσκονται τα δύο αυτά δέματα μετά από τόσο καιρό! Εφόσον στα ΕΛΤΑ δεν τα είχαν, η σκέψη που έκανα (σε συνδυασμό και με την καθυστέρηση που έλεγα πιο πάνω) ήταν ότι μάλλον γύρισαν πίσω... Όμως, χτές και προχτές, τόσο από το feelunique όσο και από το i herb με διαβεβαίωσαν ότι δεν έχουν λάβει πίσω καμία από τις παραγγελίες μου. Για το i herb το γράφω και πιο πάνω, για το feelunique παρέλειψα να το γράψω (συγγνώμη!...) και ίσως γι' αυτό σε μπέρδεψα, από εκεί μου έγραψαν συγκεκριμένα: ''It does seem that these orders are now missing in the postal system.''

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, όπως και την Clelia που με ''διαφώτισε'' πιο πάνω!:)

697577wcowvfyq3s.gif

Καλημέρα κοπελιές! Θέλω τα φώτα σας. Εκανα παραγγελλία από amazon και επέλεξα το "place your order in EUR", αλλά η απόδειξη που ήρθε γράφει το ποσό σε λίρες πάλι!

Επρεπε να κάνω κάτι άλλο για να το γράφει σε ευρώ?

Πώς μπορώ να τη χρησιμοποιήσω στην εφορία?

Καλημέρα κοπελιές! Θέλω τα φώτα σας. Εκανα παραγγελλία από amazon και επέλεξα το "place your order in EUR", αλλά η απόδειξη που ήρθε γράφει το ποσό σε λίρες πάλι!

Επρεπε να κάνω κάτι άλλο για να το γράφει σε ευρώ?

Πώς μπορώ να τη χρησιμοποιήσω στην εφορία?

καμια αποδειξη του αμαζον δεν ερχεται σε ευρω...

δεν το εχουν στο συστημα τους...ειναι σαν να πηγαινει ελληνας να κοψει αποδειξη σε λιρες...

απλα οταν επιλεγεις να πληρωσεις σε ευρω χρησιμοποιεις τον μετατροπεα του αμαζον και σου εμφανιζει το ποσο εκεινη την στιγμη...

οταν πληρωνεις σε λιρες την αλλαγη την κανει η τραπεζα...

καi μεταφερω και απο το διπλανο τοπιk το μηνυμα της cleliaw

Αρχικό μήνυμα απο Clelia viewpost.gif

Στην απόδειξη αναγράφεται κάτω κάτω η ισοτιμία ευρώ-λίρας την στιγμή που κόπηκε η απόδειξη. Αυτό που κάνω είναι να κάνω τον πολλαπλασιασμό σε ευρώ κ αυτό το ποσό γράφω στα τεφτέρια μου.

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Τη δέχεται η εφορία την απόδειξη σε λίρες?

καποια κοριτσια που τις εβαλαν περσυ ειπαν πως ναι....το αμαζον εχει ανοιξει ελληνικο αφμ...λογικα αφου γραψει την ισοτιμια γιατι να μην τις δεχεται?

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...