Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ζητησα δειγματα πανες στην chicco στην φορμα επικοινωνιας τους ,πριν παραγγειλω , και η απαντηση τους ηταν αμεση:!:

Επιλεγεις το νουμερο που θελεις και τα στελνουν.Οριστε και η απαντηση :

''Αγαπητή κυρία Α..........,

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον στα προϊόντα μας και για το χρόνο που αφιερώσατε στην επικοινωνία με την υπηρεσία panes Chicco at Home.

Για να μπορέσετε να παραγγείλετε το δείγμα της επιλογής σας παρακαλούμε πολύ να επισκεφτείτε τη σελίδα

http://www.paneschicco.gr/#/midi

Πατήστε την επιλογή ΖΗΤΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑ και συνεχίστε τη διαδικασία δίνοντας τα απαραίτητα στοιχεία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αποστολή.

Τα δείγματα θα είναι κοντά σας σε μερικές μέρες!

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση, παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση''

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θυμήστε μου βρε κορίτσια, από άμαζον με dhl έρχεται με κανονικό ταχυδρομείο ή με ταχυμεταφορές, έχω δύο αποστολές την ίδια σχεδόν ημερομηνία (20 και 21 Γενάρη), το ένα με royal mail (από τις 21 Γενάρη έχει φτάσει πάνω από μια βδομάδα πριν) και το άλλο με dhl και δεν έχει φανεί. Στο ταχυδρομείο πήγα δεν το έχουν. Μήπως έρχονται με ταχυμεταφορές;

Θυμήστε μου βρε κορίτσια, από άμαζον με dhl έρχεται με κανονικό ταχυδρομείο ή με ταχυμεταφορές, έχω δύο αποστολές την ίδια σχεδόν ημερομηνία (20 και 21 Γενάρη), το ένα με royal mail (από τις 21 Γενάρη έχει φτάσει πάνω από μια βδομάδα πριν) και το άλλο με dhl και δεν έχει φανεί. Στο ταχυδρομείο πήγα δεν το έχουν. Μήπως έρχονται με ταχυμεταφορές;

Μου έχει ερθει δεμα απο dhl με απλό ταχυδρομείο. Αν δεν έχεις tracking number ερχεται με απλό λογικά. Αν έχεις, βαλτο στο site των ταχυμεταφορών να δεις πού είναι.

Διαφημίσεις

με dhl μου εστειλε το dress-for-less κ τα περιμενα 3 βδομαδες!!!:?

Κανονικο ταχυδρομιο ειναι... νευριασα, γιατι πληρωνεις κ καπου 8-10 (δε θυμαμαι) ευρω για μεταφορικα! Εμ πληρωνεις, εμ σου αργουν! Σκεφτομαι να τους στειλω μειλ οταν βρω χρονο να τους πω οτι δε θα ξαναψωνισω γι'συτ το λογο..

Oι απορίες σου λύνονται στις οδηγίες του Καλαμαρακίου σχετικά με το Άμαζον!

Αν εχουν αργησει οι παραγγελιες σου απο το αμαζον, στειλε τους mail. Θα στείλουν ξανα την παραγγελία.

kalamaraki τελικα εφταιγ η καρτα,ελεαν λιγα ευρω

αψογη εξυπηρετηση και στο jownlewis και στο littlewoods europe

εκανα παραγγελιες και στα 2

προσπαθησηα και στο elc αλλα μονο αγγλια στελνει?

ηθελα αquadoodle για τη μικρη αλλα ομως στ amazon που ειδα εναλλακτικα μπερδετηκα ποιο ειναι πολυχρωο για να παρω αν δε δινουν τα elc

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

επισης παιχνιδια Liliputiens εκτος amazon εχει ψωνισει καμια?στο γαιτανακι ελλαδα πανακριβα

που μπορω να βρω?

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Γεια σας κορίτσια..

Θέλω να πάρω πάνες από amazon. Έκανα εγγραφή μιας κ είμαι νέο μέλος,αλλά φτάνω στην πληρωμή κ δεν μου βγάζει τα μεταφορικά. Μου ζητάει να εισάγω τα στοιχεία της πιστωτικης χωρίς να έχει βγάλει συνολικό ποσό πληρωμής κ μεταφορικά.Κάνω κάτι λάθος;

Διαφημίσεις

Αν διαβάζατε τις οδηγίες δεν θα είχατε αυτές τις ερωτήσεις...

Το ELC ΔΕΝ στέλνει Ελλάδα, αν έστελνε θα ήταν στη λίστα αλλά ΔΕΝ είναι...

Για το αμαζον δεν ασχολούμαι καν, υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Γεια σας κορίτσια..

Θέλω να πάρω πάνες από amazon. Έκανα εγγραφή μιας κ είμαι νέο μέλος,αλλά φτάνω στην πληρωμή κ δεν μου βγάζει τα μεταφορικά. Μου ζητάει να εισάγω τα στοιχεία της πιστωτικης χωρίς να έχει βγάλει συνολικό ποσό πληρωμής κ μεταφορικά.Κάνω κάτι λάθος;

Δεν θυμάμαι, πάει καιρός που γράφτηκα αλλά λογικά θα στα βγάλει όλα τα κόστη, όταν καταχωρήσεις και την κάρτα σου.

Καταχωρείς και ψωνίζεις άφοβα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Κορίτσια τα νεύρα μου :evil:

Το μεσημέρι ήρθε ο κουριερ απο τις ταχυμεταφορές ελτα και δεν μου εδινε το δέμα μου αν δεν του έδινα 3,69Ε αεροπορικά έξοδα.Το δέμα ηταν απο Amazon.co.uk, μας άκουσε όλη η πολυκατοικία.

Και τα έδωσα γιατί ειχε αργήσει πολύ και ήθελα τα παιχνίδια που ειχε μέσα για δώρο.

Δέν μου έδωσε απόδειξη.

Είναι νόμιμο αυτό;

Μου κάνει τρομερά μεγάλη εντύπωση.... Όταν βγάλεις κάποια άκρη μπορείς να μας ενημερώσεις?

Γεια σας κορίτσια..

οταν περασεις τα στοιχεια της καρτας σου και πρωτου κανεις οριστικοποιηση της αγορας θα σου βγαλει τα μεταφορικ(που δεν εχει για αγορες ανω των 25 λιρων) και με επιπλεον αυξηση λογου του ελληνικου φπα αγλια τα παιδικα εχουν 0φπα. Να φροντισεις να διαλεξεις FREE SUPER SAVER DELIVERY καλες αγορες

Διαφημίσεις

επισης παιχνιδια Liliputiens εκτος amazon εχει ψωνισει καμια?στο γαιτανακι ελλαδα πανακριβα

που μπορω να βρω?

ioannam άμα θές να προσθέσεις κάτι στο κείμενό σου και το θυμηθείς αμέσως υπάρχει ένα κουμπάκι που γράφει edit το πατάς και γράφεις αυτό που θές δεν είναι ανάγκη να κάνεις νέο ποστ :wink:;-)

Για όποια ενδιαφέρεται για τη Σόφη την καμηλοπάρδαλη την πήρα από το ebay με πιο φτηνα μεταφορικά από οτι την έχει το amazon

http://www.ebay.co.uk/itm/270904598745?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_2564wt_1270

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Κοριτσια οποια ενδιαφερεται για κατσαρολα εχει βαλει αυτη το αμαζον προσφορα

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003H9NJJA/ref=s9_al_bw_g79_ir019?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=00ABH4C993J5KWRAVB1R&pf_rd_t=101&pf_rd_p=280961327&pf_rd_i=350613011

Την έχω πάρει εγώ (τότε την είχε αν δεν απατώμαι 45 λίρες)!Είναι πάρα πολύ καλή.Στιβαρή και αυτα τα κόκκινα που έχει στα χερούλια τα κάνουν να μην καίνε!Την συνιστώ-ειδικά μ΄αυτή την τιμή!

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Το μεσημέρι ήρθε ο κουριερ απο τις ταχυμεταφορές ελτα και δεν μου εδινε το δέμα μου αν δεν του έδινα 3,69Ε αεροπορικά έξοδα.Το δέμα ηταν απο Amazon.co.uk, μας άκουσε όλη η πολυκατοικία.

Και τα έδωσα γιατί ειχε αργήσει πολύ και ήθελα τα παιχνίδια που ειχε μέσα για δώρο.

Δέν μου έδωσε απόδειξη.

Είναι νόμιμο αυτό;

:evil::evil::evil::evil:

Οoοοps!

Εδω ειμαστε! Μπηκα να πω τον πονο μου και επεσα πανω στο μηνυμα σου!

Εκανα παραγγελια απο jcpenney και την εσπασαν στα 2 γιατι ηταν σε ελλειψη ενα μπλουζακι. Το πρωτο που μου εφτασε σημερα ειναι το μπλουζακι και στο σημειωμα απο τα Αμερικανικο τελωνειο γραφει απλα οτι η αξια του ρουχου ειναι 5,40 δολλαρια.

Πηγα να το παρω και μου ζητησαν απο το ταχυδρομειο 3,69ευρω!!!

...

Επανερχομαι γιατι μας αφορα ολες.

Τα 3,69 ειναι φορος εκτελωνισμου και αφορα ολες τις αγορες μας απο χωρες εκτος Ε.Ε. Ειναι κατι που ψηφιστηκε μεσα στο 2011. Το χρεωνει το τελωνειο ανεξαρτητως αξιας εμπορευματος εκτος αν γραψει "ελευθερο" . Ο διευθυντης των ΕΛΤΑ της Καβαλας μου ειπε οτι αν το ποσο των αγορων μου ξεπερναει τα 200 ευρω (!!!) τοτε βαζουν και δασμους τελωνειου. (απλα σας μεταφερω τα λογια του. Δεν παιρνω ορκο) Τελευταια μου ειπε οτι βαζουν παρα πολυ συχνα αυτο το φορο και αποδειξη δινουν μονο αν πληρωθει στα ΕΛΤΑ αλλιως ο υπαλληλος που ερχεται στο σπιτι δεν μπορει να κοψει αποδειξη. Ο φορος (3,69) αποδιδεται στο τελωνειο.

ειναι καλη ποιοτητα τα ανταμς??? μεγεθη κανονικα η μεγαλα?

Είμαι αρκετά ικανοποιημένη απο την ποιότητα τους.Τα μεγέθη κανονικά θα τα έλεγα.Βέβαια για την μικρή μου πήρα 9-12 αλλά αυτό το νο φοράει σε όλες τις μάρκες.Και για να μην είμαι οφ τοπικ εντελώς: την περίφημη σοφι την πήρα από εδώ (άψογος) http://www.ebay.co.uk/itm/SOPHIE-GIRAFFE-ORIGINAL-BABY-TEETHER-TEETHING-TOY-/280816442703?pt=UK_Baby_BabyFeedingUtensils_EH&hash=item4161f6dd4f

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Τα 3,69 ειναι φορος εκτελωνισμου και αφορα ολες τις αγορες μας απο χωρες εκτος Ε.Ε. Ειναι κατι που ψηφιστηκε μεσα στο 2011. Το χρεωνει το τελωνειο ανεξαρτητως αξιας εμπορευματος εκτος αν γραψει "ελευθερο" . Ο διευθυντης των ΕΛΤΑ της Καβαλας μου ειπε οτι αν το ποσο των αγορων μου ξεπερναει τα 200 ευρω (!!!) τοτε βαζουν και δασμους τελωνειου. (απλα σας μεταφερω τα λογια του. Δεν παιρνω ορκο) Τελευταια μου ειπε οτι βαζουν παρα πολυ συχνα αυτο το φορο και αποδειξη δινουν μονο αν πληρωθει στα ΕΛΤΑ αλλιως ο υπαλληλος που ερχεται στο σπιτι δεν μπορει να κοψει αποδειξη. Ο φορος (3,69) αποδιδεται στο τελωνειο.

Αυτό το ακούω πρώτη φορά :roll::roll::roll:

Να ψηφίστηκε κάτι μέσα στο 2011 το κόβω απίθανο, δεδομένου ότι η συμπεριφορά μας σαν κράτος στις εξωκοινοτικές αποστολές ορίζεται από τον Ευρωπαικό Τελωνειακό Κώδικα, ο οποίος από όσα γνωρίζω δεν έχει υποστεί αλλαγές πρόσφατα. Η gata21 νομίζω ότι είπε ότι της το χρέωσαν για κοινοτική αποστολή :confused::confused: Μπέρδεμα.......

Όσο για τον διευθυντή που λές, πάλι κάπως μου ακούγεται. Είπαμε εντάξει, σιωπηρή ατέλεια μέχρι 120-130 δολλάρια αλλά τα 200 δολλάρια είναι μεγάλο ποσό............

Για τον διανομέα των ΕΛΤΑ που δεν κόβει απόδειξη στο σπίτι, επίσης περίεργο μου ακούγεται. Η απόδειξη δίνεται με την παραλαβή του πακέτου στον πελάτη. Πως γίνεται στο δημόσιο να πληρώνεις και να μην παίρνεις απόδειξη. Εκτός και αν κόβεται απόδειξη μετά, εντός υπηρεσίας αλλά και πάλι περίεργο είναι, πότε θα την πάρει ο συναλλασόμενος δηλαδή ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

η κοπελα που το πληρωσε ομως στον υπαλληλο, αφορουσε σε δεμα απο το αγγλικο αμαζον!! για να δουμε, περιμενω απο iherb και απο αγγλ αμαζον...αν ειναι ετσι θα επιβαρυνονται ολα τα δεματα απο iherb

Δέν μου έδωσε απόδειξη.

Είναι νόμιμο αυτό;

Γιατί δεν παίρνεις να ρωτήσεις στις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ; Το οτι δεν πήρες απόδειξη είναι λίγο ύποπτο....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...