Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ναι σου ζητανε την αποδειξη απο το ταχυδρομειο...τωρα που το σκεφτομαι ομως δε τους λες να τη στειλεις μαζι με τα παπουτσια .....απορω πως δεν το κανα κι εγω....αλλα ειχα ηδη κλεισει το δεμα,δεν το σκεφτηκα καν.....

αλλιως πρεπει να τη σκαναρεις και να τη στειλεις με μειλ....

chatzico σ ευχαριστω πολυ!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

To site είναι αυτό:

http://www.uggsclearanceau.com

τελικα κοριτσια (νομιζω αccess k flora) ελαβε καμια απαντηση απο το σαιτ για πληρωμη με πειπαλ?ειχα στειλει κ εγω εκεινη την ημερα αλλα τιποτααα

να σου πω δεντα επαιρνα τοσο καιρο γι αυτο τον λογο.

απλα τα ειχα δοκιμασει σε ενα ταξιδι στον Καναδα και μου αρεσαν παρα πολύ, αφου στον μηνα που εμεινα εκει πηρα 5 κιλα εξαιτιας τους!!!! μηλο κανελα εχουν γευση αλλα ειναι ξερεις γεματα ζαχαρη και δεν ξερω τι αλλο εγω ειχα ξετρελαθει.

Καλά άσε, ευχαριστώ.....;););)

....chatzico σ ευχαριστω πολυ!!

Τίποτα μωρέ.:cool::D

Πήρα καινούριο κινητό και ρώτησα για θήκη. Μου είπαν όχι δεν βγαίνει (!!) για το συγκεκριμένο μοντέλο. Ρώτησα για προστατευτική μεμβράνη και μου έλεγαν ποσά άνω των 10 ευρώ. Ναι καλά...........

Θήκη για το κινητό μου !!!!

Προστατευτικές ταινίες !!!!!

8-)8-)8-):cool::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

καμμια καμμια....εγω δεν το τολμω παντως....σαν σαιτ φαντασμα..ουε φωμη ουτε ακροαση :?

περιεργο παντως γιατι η συμφορουμιτισσα εχει αγορασει απο εκει

αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι οτι με πεταει καποια στιγμη σε αλλη σελιδα (παρομοια, αλλα άλλη..)

Διαφημίσεις

ναι σου ζητανε την αποδειξη απο το ταχυδρομειο...τωρα που το σκεφτομαι ομως δε τους λες να τη στειλεις μαζι με τα παπουτσια .....απορω πως δεν το κανα κι εγω....αλλα ειχα ηδη κλεισει το δεμα,δεν το σκεφτηκα καν.....

αλλιως πρεπει να τη σκαναρεις και να τη στειλεις με μειλ....

chatzico σ ευχαριστω πολυ!!

Λες να γίνεται? θα τους το πω όταν έρθει η ωρα να το στείλω το δέμα. Χρειάζεται κ κάτι άλλο? Ξέρεις?

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Λες να γίνεται? θα τους το πω όταν έρθει η ωρα να το στείλω το δέμα. Χρειάζεται κ κάτι άλλο? Ξέρεις?

τωρα μολις μου ηρθε απαντηση απο το τζαβαρι...ενω την πρωτη φορα ειχαν δεχθει να πληρωσουν αυτοι το κοστος επιστροφης,αυτη τη φορα μου λενε οτι ναι μεν μου στελνουν αμεσως ενα αλλο ζευγαρι μποτες αλλα ταυτοχρονα με παραπεμπουν σε λινκ σχετικο με την πολιτικη των επιστροφων τους και εκει διαβαζω οτι δε πληρωνουν το κοστος του ταχυδρομειου οταν προκειται για παραγγελιες εκτος Αγγλιας....τους εστειλα κι αλλο μειλ.....οτι δεν προτιθεμια να πληρωσω 8 ευρω γαι μποτες που κοστιζουν 25....να δω τι θα μου πουνε:confused::confused:

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Καλησπέρα!Πριν μια εβδομάδα έκανα μια παραγγελία από http://adams.co.uk/. Ήρθαν σε πέντε εργάσιμες και μάλιστα με κούριερ!!Το ποσό της παραγγελίας ήταν 50 και κάτι λίρες για να εξασφαλίσω τα δωρεάν μεταφορικά και πήρα πολλά κομμάτια κυρίως καλοκαιρινά!Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη με την ποιότητα των ρούχων αλλά και τις τιμές!!Να το έχετε στα υπόψιν!

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

τωρα μολις μου ηρθε απαντηση απο το τζαβαρι...ενω την πρωτη φορα ειχαν δεχθει να πληρωσουν αυτοι το κοστος επιστροφης,αυτη τη φορα μου λενε οτι ναι μεν μου στελνουν αμεσως ενα αλλο ζευγαρι μποτες αλλα ταυτοχρονα με παραπεμπουν σε λινκ σχετικο με την πολιτικη των επιστροφων τους και εκει διαβαζω οτι δε πληρωνουν το κοστος του ταχυδρομειου οταν προκειται για παραγγελιες εκτος Αγγλιας....τους εστειλα κι αλλο μειλ.....οτι δεν προτιθεμια να πληρωσω 8 ευρω γαι μποτες που κοστιζουν 25....να δω τι θα μου πουνε:confused::confused:

όχι το e-mail που έλαβα εγώ λέει καθαρά ότι πληρώνουν αυτοι τα έξοδα επιστροφής:

Once you have returned the item please contact us using the link below to confirm the shipping costs that you paid on returning this item so that we will issue refund:

http://www.javari.co.uk/contact-us

We'll request the refund to your credit card as soon as we hear back from you.

τα δικά μου κόστιζαν 60 ευρω περ. και είχαν μαυρα στίγματα, ιχνη κόλλας και το ένα παπούτσι είχε διαφορετική απόχρωση από το άλλο.

Τι πρόβλημα είχαν οι μπότες σου?

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Ειμαι εντυπωσιασμένη, τι να πω;;;

Παραγγέλνω μια 6αδα Λενορ και παμπερς για το μωρο που πρόκειται να έρθει. Μου λέει ομως η νυφη μου να μην πάρω πολλά Νο. 1 αλλά καλύτερα Νο 2. Αφου μόλις ειχα βάλει την παραγγελία λέω κάτσε να την ακυρώσω να βάλω Νο.2. Μου στέλνουν mail και μου λένε...ακυρώνουμε τα Λενόρ αλλά στένουμε τα πάμπερς. Στελνω πάλι mail και λέω, ρε παιδιά δεν πειράζει, τι να κάνουμε, στείλτε τα όλα μαζί, θα χαθούμε;;;;

Και τι απαντάνε;;;

όχι, δικό μας λάθος γιατί εσυ μας ενημέρωσες εγκαίρως. Γι αυτό θα σου στείλουμε τα πάμπερς δωρεάν, εσύ κάνε αν θέλεις νέα παραγγελία και χίλια συγγνώμη. Ρε παιδιά λέω, αφου θα τα στείλετε, να τα πληρώσω ή να μην τα δεχτώ για να γυρίσουν πίσω, δεν τίθεται θέμα. Οοοοοοοοοχι απαντάνε ξανα, αν θέλετε το αντίτιμο δώστε το σε φιλανθρωπίες. Εμεινα μπιιιιιιιιιιπ!!!

Ουάου!

Διαφημίσεις

περιεργο παντως γιατι η συμφορουμιτισσα εχει αγορασει απο εκει

αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι οτι με πεταει καποια στιγμη σε αλλη σελιδα (παρομοια, αλλα άλλη..)

Και έμενα με έβγαζε σε ένα άλλο site, ξαναμπήκα τώρα και μου βγάζει το άλλο site σε νέα σελίδα, ξαναεπιμένεις στην παλιά και θα προχωρήσεις, τώρα όσον αφορά την επικοινωνία μου είδα οτι μου απάντησαν αμέσως οταν τους ρώτησα για τα μεταφορικά και για την πληρωμή μέσω westerm union.

Σας γράφω και τα mail τους απο όπου μου απάντησαν

[email protected]

[email protected]

Νομίζω οτι στην Κίνα είχαν μέχρι τέλος Ιανουαρίου την πρωτοχρονιά τους, ίσως για αυτό δεν απάντησαν, δεν χάνετε να ξανακάνετε ένα resend.

Iksrp3.png

καλημέρα κορίτσια.

πάω στο αμαζον αγγλίας και ενώ επιλέγω παπουτσια με τιμή 38,32 http://www.amazon.co.uk/Camper-Kids-Pista-Casual-Shoe/dp/B004TJ65O8/ref=pd_ecc_rvi_cart_1

στο τέλος οταν πάω στο confirm μου λέει ότι το item αυτό κοστιζει 47,13.(χωρίς μεταφορικά,κ.ά.)

ΓΙΑΤΙ;;;

καλημέρα κορίτσια.

πάω στο αμαζον αγγλίας και ενώ επιλέγω παπουτσια με τιμή 38,32 http://www.amazon.co.uk/Camper-Kids-Pista-Casual-Shoe/dp/B004TJ65O8/ref=pd_ecc_rvi_cart_1

στο τέλος οταν πάω στο confirm μου λέει ότι το item αυτό κοστιζει 47,13.(χωρίς μεταφορικά,κ.ά.)

ΓΙΑΤΙ;;;

Τι να σου πω το τσεκαρα και μου αφηνει ιδια την τιμή.

l86Tp3.png d6AUp3.png

καλημέρα κορίτσια.

ΓΙΑΤΙ;;;

Kι εμένα μου αλλάζει την τιμή. Το δοκίμασα επίτηδες.47.13 μου το βγάζει. Γιατί έχω 1 εβδομάδα που προσπαθώ να κάνω διάφορες παραγγελίες και σε όλα τα προι'οντα στο τέλος μου αλλάζει την τιμή κατά πολύ προς τα πάνω. Γιατί συμβαίνει αυτό? τι έχει γίνει? κάτι lego που ήθελα ενώ τα βλέπω 9,99 μετά προσθέτει ένα vat και πάει στα 11 ευρώ. και γενικά όλα τα προιόντα στο τέλος μου τα ανεβάζει πολύ? Τι γίνεται ρε κορίτσια;? έχω πατήσει κάτι? μήπως έχω κάνει κάτι στο peypal?Σας συμβαίνει και εσάς?

Διαφημίσεις

Στις 25/1 έκανα παραγγελία από http://www.babyswimming-shop.gr/

Πάνα-μαγιώ και σκουφί κολυμβητηρίου για τη μικρή. Απεστάλησαν την ίδια ημέρα μόνο που δεν αναφέρεται πουθενά (ούτε και στο μειλ) ο τρόπος αποστολής. Τελικά ήταν απλό ταχυδρομείο με αντικαταβολή. Χθες παρέλαβα.

Μείον η ελλειπής ενημέρωση στο site και το ανύπαρκτο customer service καθώς σε μειλ που έστειλα για να ενημερωθώ για τον τρόπο αποστολής δεν μου απάντησαν ποτέ. Επίσης προφανώς και είναι μείον η 1 εβδομάδα εως την παραλαβή.

Μεταφορικά 4,5 ευρώ χωρίς να χρεώνεται επιπλέον η αντικαταβολή (που τι να χρεωθεί αφού πήγα εγώ στο ταχυδρομείο...)

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Kι εμένα μου αλλάζει την τιμή. Το δοκίμασα επίτηδες.47.13 μου το βγάζει. Γιατί έχω 1 εβδομάδα που προσπαθώ να κάνω διάφορες παραγγελίες και σε όλα τα προι'οντα στο τέλος μου αλλάζει την τιμή κατά πολύ προς τα πάνω. Γιατί συμβαίνει αυτό? τι έχει γίνει? κάτι lego που ήθελα ενώ τα βλέπω 9,99 μετά προσθέτει ένα vat και πάει στα 11 ευρώ. και γενικά όλα τα προιόντα στο τέλος μου τα ανεβάζει πολύ? Τι γίνεται ρε κορίτσια;? έχω πατήσει κάτι? μήπως έχω κάνει κάτι στο peypal?Σας συμβαίνει και εσάς?

καταρχήν η τιμή ειναι σε λιρες αγγλιας αν εχετε βαλει να γινεται αυτοματα η μετατροπη το βλεπετε μετά σε ευρω αρα 20% πανω αφου η ισοτιμια ειναι 1.2 περιπου επισης το ΦΠΑ ανεβαινει λιγο αφου εμεις εχουμε 23% και αυτοι νομιζω 21%.

Λεω τωρα μηπως εξηγειται ετσι γιατι εμενα δεν αλλαζει η τιμη

l86Tp3.png d6AUp3.png

καταρχήν η τιμή ειναι σε λιρες αγγλιας αν εχετε βαλει να γινεται αυτοματα η μετατροπη το βλεπετε μετά σε ευρω αρα 20% πανω αφου η ισοτιμια ειναι 1.2 περιπου επισης το ΦΠΑ ανεβαινει λιγο αφου εμεις εχουμε 23% και αυτοι νομιζω 21%.

Λεω τωρα μηπως εξηγειται ετσι γιατι εμενα δεν αλλαζει η τιμη

δεν γίνεται η μετατροπή. Σε λίρες είναι 47.13. Δεν ξέρω τι παίζει κι έχω εκνευριστεί.

Καλημέρα! Να πω και εγώ με τη σειρά μου για το amazon ότι τέλος Δεκέμβρη είχα κάνει παραγγελία παιδικά παπούτσια kickers. (Είχα κάνει και ερώτηση στο άλλο θέμα δίπλα) Ενώ η τιμή που έβλεπα στη σελίδα ήταν 16,78 λίρες όταν πήγα να πληρώσω μου έβγαλε 20,64 λίρες δηλαδή μου χρέωσε όλο το φπα 23%. Λίγο που το έψαξα για το τί πλήρωσα στο my account έγραφε price before vat. Μήπως τα παιδικά δεν έχουν φπα στην αγγλία τι να πω. Γιατί τώρα με τα μποτάκια τα camper τα γυναικεία από 60,84 λίρες τα βγάζει 62,36 λίρες. Άρα χρεώνει μόνο τη διαφορά.

edit και σε εσένα από ότι βλέπω 23% χρεώνει άρα είναι όλο το φπα.

yQPJp2.png N5FJp2.png

Καλημέρα σας,

ψάχνω μέσω να αγοράσω μέσω internet μία καλή κρέμα προσώπου που να έχει και αντιρυτιδικές ιδιότητες,και για γραμμές έκφρασης στο μέτωπο κτλ είμαι 33 χρονών.Ποιά θεωρείτε καλή??:confused:

καλημέρα κορίτσια.

ΓΙΑΤΙ;;;

Τι να σου πω το τσεκαρα και μου αφηνει ιδια την τιμή.

εεε μηπως στο νουμερο που το θες εχει αλλη τιμή τι νουμερο εβαλες?

δεν γίνεται η μετατροπή. Σε λίρες είναι 47.13. Δεν ξέρω τι παίζει κι έχω εκνευριστεί.

Διαβαστε τις οδηγιες για αμαζον πρωτα θα σας λυσει ολες τις αποριες.

Τα παιδικα προιοντα στην Αγγλια δεν εχουν φπα και εμεις 23% γι'αυτο και η διαφορα

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2248416&postcount=7785

q1kup2.pngza5op2.png

Καλημέρα σας,

ψάχνω μέσω να αγοράσω μέσω internet μία καλή κρέμα προσώπου που να έχει και αντιρυτιδικές ιδιότητες,και για γραμμές έκφρασης στο μέτωπο κτλ είμαι 33 χρονών.Ποιά θεωρείτε καλή??:confused:

Σε αυτό το τοπικ μπορούμε να σου προτείνουμε ον λαίν καταστήματα για να αγοράσεις την κρέμα σου....το ποια κρέμα ειναι καθαρά υποκειμενική επιλογή κ οφ τοπικ συζήτηση.

Υπάρχει τόπικ που γράφουν για τα καλλυντικά, εκεί ειναι καλυτερα να ρωτήσεις.

Οταν καταλήξεις στο πια κρέμα θέλεις, θα πας στην πρωτη σελίδα του θέματος των αγορών εδώ κ θα πατήσεις το λινκ με την λίστα για τα καταστήματα καλλυντικών.

Διαβαστε τις οδηγιες για αμαζον πρωτα θα σας λυσει ολες τις αποριες.

Τα παιδικα προιοντα στην Αγγλια δεν εχουν φπα και εμεις 23% γι'αυτο και η διαφορα

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2248416&postcount=7785

ναι,αλλά γιατί στη μια κοπέλα δεν αλλάζει η τιμή και εμάς μας το αλλάζει? επίσης γιατι προ τριμήνου που αγόρασα άλλα παιχνίδια, δεν μου άλλαζε καθόλου την τιμή? γι΄αυτό προβληματίζομαι..

σήμερα βρήκα και αυτές

http://www.mytoys.de/EMU-Australia-EMU-AUSTRALIA-Kinderstiefel/Stiefel/Mini-M%C3%A4dchen-Gr-27-35/KID/de-mt.sh.ca01.06.17/2031987 στα 85ευρώ και με ένα εκ πτωτικό -10 ευρώ μου βγαίνουν στα 90 ευρώ με τα μεταφορικά.

μήπως ξέρετε πόσο έχουν εδώ με τις εκπτώσεις;;; θεωρώ ότι είναι καλή τιμή , τι λέτε;;; να το τολμήσω;;; φαντάζομαι πως το συγκεκριμένο έχει τις αυθεντικές;;;

έχω ψωνίσει στο παρελθόν και έχω μείνει ικανοποιημένη.

http://www.mytoys.de/EMU-Australia-EMU-AUSTRALIA-Kinderstiefel/Stiefel/Mini-M%C3%A4dchen-Gr-27-35/KID/de-mt.sh.ca01.06.17/2032043 επίσης αυτές οι πιο κοντές.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...