Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Και εγώ περιμένω για τι σκούπα μου από το Amazon. Κάλεσα ταχυμεταφορές ελτα εδώ που μένω και μου είπε αφού το tracking number δεν δείχνει τίποτα, ότι θα είναι στο τελωνειο. Αύριο ή τη Δευτέρα, μου λέει. Θέλω τι σκούπα μου!

Πως γίνεται να είναι τελωνείο αφού έρχεται από αγγλία; :oops::shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα μπορουσε κανεις να με βοηθησει με τον κωδικο -15% απο crocs.eu???

Λεει οτι εαν γραφτεις πρωτη φορα στο newsletter σου στελνει εκπτωτικο -15%.

γιατι δεν τον λαμβανω??

εχω γραφτει απο 3 διαφορετικα μαιλ.

Δηλαδή δεν σου έρχεται κανένα μύνημα; είναι με πολύ μικρα γράμματα κάτω κάτω κάτω

ειναι πωλητης και ειναι στη λιστα της uggaustralia με τους εγκεκριμενους πωλητες της ονομαζεται metroshow warehouse Και το δεμα σταλθηκε απο αυτους και οχι απο το amazon , μεχρι τωρα εχω παρει 3 ζευγαρια ugg ολα γνησια αφου κοιταζω να αγοραζω απο τους retailers Που αναγραφονται στο επισημο site της ugg , επισης το τελευταιο ζευγαρι το πηρα σε εφηβικο νουμερο και γλιτωσα 50 δολλαρια:P

Μπορείς να μου στείλεις το λινκ σε παρακαλώ;

ειναι πωλητης και ειναι στη λιστα της uggaustralia με τους εγκεκριμενους πωλητες της ονομαζεται metroshow warehouse Και το δεμα σταλθηκε απο αυτους και οχι απο το amazon , μεχρι τωρα εχω παρει 3 ζευγαρια ugg ολα γνησια αφου κοιταζω να αγοραζω απο τους retailers Που αναγραφονται στο επισημο site της ugg , επισης το τελευταιο ζευγαρι το πηρα σε εφηβικο νουμερο και γλιτωσα 50 δολλαρια:P

Κοριτσι στο προηγουμενο ποστ εγραψες οτι αγορασες απο amazon με πωλητη το warehouse και οχι metroshow warehouse. Γι'αυτο εγινε το μπερδεμα. Καλως αναφερθηκε ομως ωστε να ξερουν οι υποψηφιοι αγοραστες οτι απο warehouse οταν ψωνιζουμε συνηθως ειναι επιστροφες ή ελαττωματικα χωρις να σημαινει κατ'αναγκη οτι εχουν προβλημα.

Διαφημίσεις

Πως γίνεται να είναι τελωνείο αφού έρχεται από αγγλία; :oops::shock:

Ετσι μου είπε. Νόμιζα ότι όλα τα δέματα περνούν από τελωνείο, αλλά πληρώνεις μόνο αν είναι από χώρες εκτός Ευρώπης .... κάνω λάθος?

http://www.javari.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_3_4/279-5724055-9439660/?ie=UTF8&node=213373031&keywords=replay%20boots&onsale=&sprefix=REPL&showDesigner=#__ie%3DUTF8%26cAsin%3DB00524ZQ6W%26fromPage%3Dsearch%26sr%3D1-19%26qid%3D1326969972213%26asinTitle%3DReplay~~20Edys~~20Fur~~20Trimmed~~20Boots%26contextTitle%3DSearch~~20Results%26clientPageSize%3D100%26node%3D213373031%26sort%3Drelevancerank%26keywords%3Dreplay%2Bboots%26asin%3DB00524YZC8%26ref%3Dsr_1_19%26pageCode%3Dd

Η πρώτη μου αγορά από javari.co.uk. Για να δούμε...

Εχει και επιπλέον 10% έκπτωση. Και να φανταστείτε οτι προ εκπτώσεων ο τσακίρης της είχε 120 ευρώ

Kι επειδή δεν άντεξα...Να τι θα ντυθούμε τις απόκριες!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380384034195&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:1123

την μποτούλα την πηρες ένα νούμερο μεγαλήτερο ή στο νούμερό σου?

κορίτσια όποια ενδιαφέρετε για ugg μέχρι 38 νούμερο βρήκα αυτές στο αμαζον. με -10% βγαίνουν 88.56 λίρες!http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004A8217S/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Δηλαδή δεν σου έρχεται κανένα μύνημα; είναι με πολύ μικρα γράμματα κάτω κάτω κάτω

Μπορείς να μου στείλεις το λινκ σε παρακαλώ;

ποιο link με τους εγκεκριμενους πωλητες;

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Διαφημίσεις

Ετσι μου είπε. Νόμιζα ότι όλα τα δέματα περνούν από τελωνείο, αλλά πληρώνεις μόνο αν είναι από χώρες εκτός Ευρώπης .... κάνω λάθος?

Καλά...αν πήρες από αμερικάνικο αμαζον ε τοτε θα είναι στο τελωνείο ίσως... εγώ κατάλαβα από λάθος μου ότι εννοείς από αγγλικό επειδή δεν το διευκρίνισες κ λέω βλακείες της λέει ο υπάλληλος..;)

ποιο link με τους εγκεκριμενους πωλητες;

Σε ευχαριστώ πολύ , αν κ ήθελα το λινκ με τον πωλητή στο αμαζον.

Και από οτι βλέπω εκτός αν κάνω λάθος ειναι από το αμερικάνικο αμαζον σωστά?

δεν ξερω αν ειναι αυτο που θες ,ναι απο το αμερικανικο ειναι γιατι το αγγλικο τα εχει πιο ακριβα

http://www.amazon.com/gp/aag/main?ie=UTF8&sshmPath=at-a-glance&isAmazonFulfilled=0&marketplaceID=ATVPDKIKX0DER&isCBA=&orderID=&asin=B005Y808N2&seller=A2WU6JHR5PVKH1&isPopup=

vXPNp3.png

QcHZp3.png

δεν ξερω αν ειναι αυτο που θες ,ναι απο το αμερικανικο ειναι γιατι το αγγλικο τα εχει πιο ακριβα

http://www.amazon.com/gp/aag/main?ie=UTF8&sshmPath=at-a-glance&isAmazonFulfilled=0&marketplaceID=ATVPDKIKX0DER&isCBA=&orderID=&asin=B005Y808N2&seller=A2WU6JHR5PVKH1&isPopup=

Aυτό ακριβώς ήθελα τον πωλητή, σε ευχαριστώ πολύ! :D

Διαφημίσεις

να σου πω πως το εκανα εβαλα στο καλαθι το ζευγαρι που μου αρεσε και διπλα μου εβαλε επιλογες και απο αλλους πωλητες του αμαζον ειδα ποιοι ειναι και τους τσεκαρα στο επισημο site της ugg να δω να ειναι εξουσιοδοτημενοι , ειδα οτι 2-3 απο αυτους ηταν και διαλεξα αυτον με τα πιο πολλα Positive feedbacks

vXPNp3.png

QcHZp3.png

επισης και εχω και τσεκαρισμενο πωλητη απο ebay με 100% αυθεντικες ugg τις οποιες εχω παρει για τις ανιψιες μου και με εχει βοηθησει πολυ ωστε να μη μεινουν τελωνειο , παραγγειλα και για μια φιλη μου απο αυτον και σε καμμια παραγγελια δεν περασαν τελωνειο

vXPNp3.png

QcHZp3.png

κοριτσια ειχα κανει μια παραγγελια στα mandco, αλλα δεν εχω λαβει καποιο ενημερωτικο οτι εφυγαν...παραλληλα οταν μαπινω στο σιτε βλεπω την παραγγελια μου ακομη ετοιμη υπ[οτιθεται για τσεκαουτ...να εκανα καμια βλακεια και να μην την προχωρησα?στελνουν ενημερωτικο για dispatch?

Κατ αρχην στέλνουν μειλ αυτοματοποιημένο την παραγγελία

2ον στέλνουν μειλ όταν αποστέλλουν παραγγελία

3ον αν πλήρωσες με paypal στέλνει μειλ το paypal

4ον πήγαινε στον λογαριασμό σου στη σελίδα του Mandco και δες στις παραγγελίες σου αν έχει γίνει παραγγελία.

Πάντως για να είναι ακόμα στο καλάθι, προφανώς δεν τοποθετήθηκε η παραγγελία.

Όταν κάνεις τσεκαουτ, το καλάθι αδειάζει

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Κατ αρχην στέλνουν μειλ αυτοματοποιημένο την παραγγελία

2ον στέλνουν μειλ όταν αποστέλλουν παραγγελία

3ον αν πλήρωσες με paypal στέλνει μειλ το paypal

4ον πήγαινε στον λογαριασμό σου στη σελίδα του Mandco και δες στις παραγγελίες σου αν έχει γίνει παραγγελία.

Πάντως για να είναι ακόμα στο καλάθι, προφανώς δεν τοποθετήθηκε η παραγγελία.

Όταν κάνεις τσεκαουτ, το καλάθι αδειάζει

σε ευχαριστω κοριτσι μου!!μαλλον δε θα την εκανα προφανως...ειμαι στο πισι της μαμας μου και διαρκως παθαινει μπλακ αουτ, μαλλον θα επαθε την ωρα που πληρωνα...διοτι θυμαμαι καθαρα οτι πατησα για να πληρωσω με paypal...να εισαι καλα!!ευχαριστω κ παλι!!

σε ευχαριστω κοριτσι μου!!μαλλον δε θα την εκανα προφανως...ειμαι στο πισι της μαμας μου και διαρκως παθαινει μπλακ αουτ, μαλλον θα επαθε την ωρα που πληρωνα...διοτι θυμαμαι καθαρα οτι πατησα για να πληρωσω με paypal...να εισαι καλα!!ευχαριστω κ παλι!!

καλα να παθω, εχασα το φρι σιπινγκ ετσι..κριμα..και δε βλεπω αλλο διαθεσιμο κωδικο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...