Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

χρόνια πολλά κορίτσια:D

Μήπως κάποια κοπελιά μπορεί να μου πει αν αυτή η κάμερα έχει μεταφορικά για Ελλάδα?

Δεν καταλαβαίνω γρι γερμανικά και από τα γνωστά βήματα του αγγλικού σαιτ νομίζω δεν έχει:oops:

http://www.amazon.de/gp/product/B005E0BHMG/ref=noref?ie=UTF8&s=photo&psc=1

Η τιμή είναι πολύ χαμηλότερη από το αγγλικό γι' αυτό ρωτάω;)

την στέλνει με

Order Summary

Item: EUR 171.62

Packaging & Shipping: EUR 7.38

Total amount: EUR 179.00

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν την αγόρασα:D...179 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά....στο αγγλικό έβγαινε 231,48 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά:rolleyes:

Τα αναλώσιμα όμως (έξτρα μπαταρία, κάρτα μνήμης και τσαντάκι) τα αγόρασα από το αγγλικό;)

Κορίτσια...έρευνα αγοράς σε όλα;););)

Για τις τιμές εδώ θα σας γράψω να γελάσετε ότι μόνο η μπαταρία είναι ακριβότερη κατά 150%....:roll::shock::evil:

Ερώτηση χαζής....:oops::oops::oops: όταν ο πωλητής δεν είναι το άμαζον σε κανένα στάδιο της παραγγελίας δεν φαίνονται τα μεταφορικά? γιατί ενώ έχω κάνει log in και το σύστημα ξέρει από που είμαι γιατί γράφει δωρεάν μεταφορικά και μετά σε κοπανάει στο κεφάλι?

Επίσης...γιατί δεν γράφει από την αρχή όταν ο πωλητής είναι άλλος και όχι το άμαζον ότι το προϊόν δεν παραδίδεται στην Ελλάδα και το καταλαβαίνεις παρά μόνο ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας?

Θα στείλω μέιλ διαμαρτυρίας στο άμαζον...:oops:

καλαμάρι και πάλι ευχαριστώ...

οπως ειχα φανταστει- το ebay μου τα εκανε σαλατα με ενα ρημαδο case που χα ανοιξει,....θελω να παω τσατ,κ παλευω εδω κ ενα τεταρτο, να βρω πως να ρημαδοπαω!!!!

ή που αυτοι το χουν αλλαξει-και ζητανε μονο ή να τους παρεις ή να τους στειλεις mail(δε με παιρνει χρονικα ,πρεπει να take action εντος 3 ημερων:rolleyes:)

ή που εγω εχω θολωσει τοσο απ τα νευρα μου κ δε βλεπω κουμπι να με πεταξει στο τσατ....γυρναω γυρω γυρω σαν την παρλιακη....κοιταω sto site map....τιποτα!!!

βοηθηστε με ωρε κορες.....

εντιτ

ωωωωωπα!!!!! το βρηκα πηγαινοντας σε αλλη ενδεικτικη ,ασχετη ερωτηση...τεσπα...κ παταω το λινκ κ μου λεει οτι πια the link is no longer available....τι θελει να πει ο ποιητης?μη μου μεταφρασετε,καταλαβαινω.....αλλα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι εγω που βιαζομαι πως μπορω να μιλησω αμεσα μαζι τους χωρις να πληρωσω μια περιουσια σε υπεραστικο???γιατι μεχρι να εξηγησω τι προβλημα υπαρχει για το refund που μου προσφερουν,πιθανον να βγω κ χρεωμενη,!!! :)

Βρε κορίτσια την λίστα με τα μαγαζιά που την βρίσκουμε?

Στην πρώτη σελίδα του τόπικ Ελευθερίτσα, ζαλίστηκες από την εγκυμοσύνη μωρέ ?:lol::lol::lol:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Χρονια πολλά σε όλους μας.

Ο μικρός άνοιξε τώρα για τα Χριστούγεννα αυτό το δωράκι: http://www.amazon.co.uk/Ravensburger-22041-On-Safari-Game/dp/B0033UVI8M/ref=sr_1_12?s=kids&ie=UTF8&qid=1325021178&sr=1-12 και πρέπει να πω ότι του αρεσει πολύ.

Κοριτσια σος. Περιμρνω να ερθει παραγγελεια απο crazy8 και θα ερθει με ελτα ταχυμεταφορες. Τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι απο τις 21/12 ειναι στο τελωνιο πειραια ..... αυτο σημαινει οτι με τσιμπησαν? αχχχ δεν 8α το αντεξω.

Γεια σας και χρόνια σας πολλά!!!!

Μήπως ξέρετε πού θα βρώ ένα λίνκ με σετ ασφαλείας, γωνίες για έπιπλα, κλιπσάκια για ντουλάπια κλπ??? Το είχε αναφέρει μια κοπέλα κάποια στιγμή και έχω από χτές που ψάχνω και στο παλιό θέμα και στο καινούριο και δεν το βρίσκω πουθενα...:((( Είμαι βέβαια γκαβαδάκι και να δείτε που είναι κάτω από τη μύτη μου και δεν το βλέπω!!!!

Help!!!

ENTIT!!!

Κορίτσια άκυρος ο συναγερμός! Δεν βρήκα βέβαια το ποστ, αλλά με μια απλή, απλούστατη αναζήτηση ΕΒΑΥ βρήκα πολλά, πολλά σετάκια σε πολύ καλές τιμές!!!! Για όποιον ενδιαφέρεται: baby safety kit

QsCvp2.png

κορίτσια, περιμένω κάτι παπούτσια από άμαζον Γερμανίας. Από εκεί έφυγε με DHL και έχει και αριθμό αποστολής. Όταν μπει στην Ελλάδα που το αναζητώ?

Εδώ? http://www.elta-courier.gr/trackit/ το δοκίμασα αλλά λεει δεν βρεθηκαν αντικείμενα.

Στη DLH τελευταία ενημέρωση είναι 24/12 και λέει Product / service Shipment for Export (Greece)

Status from Sat, 24.12.11 04:31 hours The international shipment has been processed in the export parcel center

Next step The international shipment is being prepared for forwarding to the destination country

Λογικά, θα πρέπει να έχουν έρθει στην Ελλάδα αλλά πως θα τα βρω?

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Περιμένω παραλαβή παιχνιδιών απο mytoys.de και από χτες έχει φάει κόλλημα η σελίδα...!!! Θεωρητικά πρέπει έπρεπε από 22/12 έως 29/12 να παραλάβω, αλλά με τρώει η αγωνία για το αν θα προλάβω τον Αη Βασίλη....

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Κορίτσια καλησπέρα. Το mytoys.com δεν έχει παιδικά καθίσματα το www.mytoys.de δεν δουλεύει αλλά συνεχίζει να στέλνει Ελλάδα σωστά? Θέλω κάθισμα για τον γιο μου.

Καμιά πρόταση για κάθισμα 9-36 κιλών κατά προτίμηση isofix?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Κορίτσια καλησπέρα. Το mytoys.com δεν έχει παιδικά καθίσματα το www.mytoys.de δεν δουλεύει αλλά συνεχίζει να στέλνει Ελλάδα σωστά? Θέλω κάθισμα για τον γιο μου.

εγω μολις παρηγγειλα απο το ολλανδικο ebay δυο καθισματακια της cybex. δεν εχω εμπειρια, αλλα απο την ερευνα που εκανα μου φανηκε το καλυτερο απο αποψη ασφαλειας, αλλα και design. πολυ καλη λυση ειναι αυτο http://net.linebo.com/index.php?route=product/product&product_id=271#.TvtDBNTUNyW, που δεν θα χρειαστει να αγορασεις αλλο μετα. εγω πηρα της 3ης κατηγοριας, αν και για τη μικρη μου ειναι μεγαλο, αλλα θα της το τοποθετησω αργοτερα.

XI64p2.pngtk60p2.png

Γεια σας και χρόνια σας πολλά!!!!

Μήπως ξέρετε πού θα βρώ ένα λίνκ με σετ ασφαλείας, γωνίες για έπιπλα, κλιπσάκια για ντουλάπια κλπ??? Το είχε αναφέρει μια κοπέλα κάποια στιγμή και έχω από χτές που ψάχνω και στο παλιό θέμα και στο καινούριο και δεν το βρίσκω πουθενα...:((( Είμαι βέβαια γκαβαδάκι και να δείτε που είναι κάτω από τη μύτη μου και δεν το βλέπω!!!!

Help!!!

ENTIT!!!

Κορίτσια άκυρος ο συναγερμός! Δεν βρήκα βέβαια το ποστ, αλλά με μια απλή, απλούστατη αναζήτηση ΕΒΑΥ βρήκα πολλά, πολλά σετάκια σε πολύ καλές τιμές!!!! Για όποιον ενδιαφέρεται: baby safety kit

fifitsa τον νου σου! Αφού είναι από Αγγλία, λογικά τα καλύμματα για τις πρίζες θα είναι για αγγλικές πρίζες! Έτσι την πάτησα κ εγώ κ μάλιστα παρήγγειλα κ πολλά πανάθεμά με!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Με κλειστά τα μάτα σου προτείνω το britax evolva 1-2-3 plus. Το είχα αγοράσει πέρυσι από το pramworld σε πολύ καλή τιμή και λογικά μεταφορικά;)

Ρίξε μια ματιά:

http://www.pramworld.co.uk/product/6529/Britax_Evolva_123_Plus_2011_Jet_D

τα μεταφορικά θα στα πουν με μέιλ;)

Καλησπέρα. μόλις έκανα μια πατάτα. Διάβασα το λινκ με τις οδηγίες για πευπαλ,αλλά γράφει κυρίως οδηγίες για την εγγραφή μας. Λοιπόν. Παρήγγειλα κάτι τάβλες κρεβατιου από ένα ελληνικό σαιτ. αφού ολοκλήρωσα τη παραγγελία πάω να πληρώσω μέσω πευπαλ. (να τονίσω ότι δεν μου έβγαλε πουθενά έξοδα μεταφοράς. Μόνο 35 ευρώ το κόστος του προιόντος.) Πληρώνω λοιπόν με πευπαλ. Μετά πάω και κάνω μια περιήγηση πάλι στο σαιτ και τι να δω?? Το κατάστημα είναι στην ΠΑΤΡΑ!!! και αναφέρει ότι κάνει δωρεαν αποστολη σε ακτινα 100χλμ!! Για άλλες περιοχές πρέπει να συνεννοηθώ μαζί

τους . Θα μου πεις μετά κάθεσαι και κοιτάς το σαιτ??? Θα σας απαντήσω ότι έψαχνα μια ωρα να βρω τρόπο αποστολής και δεν το έβλεπα. Υπέθεσα λοιπόν ότι αφου στην ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν υπάρχουν μεταφορικά,είναι δωρεάν..Τώρα μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου?αν ναι.πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο να συννενοηθώ με το κατάστημα ή μπορώ να το κάνω τώρα μέσω πευπαλ? αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ τα φώτα σας!

Με κλειστά τα μάτα σου προτείνω το britax evolva 1-2-3 plus. Το είχα αγοράσει πέρυσι από το pramworld σε πολύ καλή τιμή και λογικά μεταφορικά;)

Ρίξε μια ματιά:

http://www.pramworld.co.uk/product/6529/Britax_Evolva_123_Plus_2011_Jet_D

τα μεταφορικά θα στα πουν με μέιλ;)

Αυτό κοριτσάκι μου είναι μέχρι 18 κιλά και τέτοιο έχουμε το maxi cosi priorifix που δεν το αλλάζω με τίποτα. Ψάχνω κάθισμα 9-36 κιλά ώστε να μην χρειαστεί να ξαναλλάξουμε και να μπει τώρα στο δεύτερο αμάξι.

Το britax evolva πάντως το απέκλεισα τότε που κοίταζα αυτή την κατηγορία γιατί το παιδί σφήνωνε μέσα. Για το δικό μου παιδί ήταν πολύ στενό το συγκεκριμένο.

edit

Τώρα βλέπω πως αυτό που λες είναι έως 36 κιλά αλλά αν θυμάμαι πως ήταν στενό για το παιδί. Επίσης δεν είναι isofix σωστά?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

genuine... Δεν εικάζουμε... Όταν δεν βλέπουμε κάτι ξεκάθαρα γραμμένο, ρωτάμε με email...

Στείλε email στο κατάστημα και πες ότι καταχώρησες παραγγελία χωρίς να ρωτήσεις για τα μεταφορικά και θες αρχικά ακύρωση και έπειτα ενημέρωση για τα μεταφορικά...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχει αγοράσει κανείς σκεύη le creuset μέσω διαδικτύου; Αν ναι, από ποιό site;

Δεν εχω αγορασει, εχει το amazon

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_c_1_6?url=search-alias%3Dkitchen&field-keywords=le+creuset&x=0&y=0&sprefix=le+cre

bjTVp2.pngDG1bp2.png

rav το έκανα αμέσως αυτό..αλλά είπα μήπως γινόταν να ακυρωθεί αμέσως μέσω πευπαλ. Ευχαριστώ πολύ..Το πιστεύεις ότι νόμιζα ότι το είχα ψάξει και καλά???τρεις μέρες.εκεί που θήλαζα κάτι άγριες ώρες,αυτό έψαχνα!!!μάλλον κοιμόμουν όρθια!ευχαριστώ πάντως!

Αυτό κοριτσάκι μου είναι μέχρι 18 κιλά και τέτοιο έχουμε το maxi cosi priorifix που δεν το αλλάζω με τίποτα. Ψάχνω κάθισμα 9-36 κιλά ώστε να μην χρειαστεί να ξαναλλάξουμε και να μπει τώρα στο δεύτερο αμάξι.

Το britax evolva πάντως το απέκλεισα τότε που κοίταζα αυτή την κατηγορία γιατί το παιδί σφήνωνε μέσα. Για το δικό μου παιδί ήταν πολύ στενό το συγκεκριμένο.

edit

Τώρα βλέπω πως αυτό που λες είναι έως 36 κιλά αλλά αν θυμάμαι πως ήταν στενό για το παιδί. Επίσης δεν είναι isofix σωστά?

Όχι μικρή μου δεν είναι isofix.

Ο δικός μου είναι τώρα 16,5 κιλάκια και ύψος 1,01 και χωράει ακόμα άνετα χωρίς προβλήματα στην θέση για 9-18 κιλά και δένεται με τις ζώνες του καθίσματος;)

Βέβαια αν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο πρέπει να τσεκάρεις αν το δέχεται το αυτοκίνητό σου (υπάρχει σχετικός πίνακας)...δεν είναι για όλες τις μάρκες και όλα τα μοντέλα;)

Δωρακια πρωτοχρoνιαs: αυτο και αυτο τα πηρα στο μπαμπά μου παραγγελια 30-11 και σε 20 μερεs στα χερια μου { εδω δε μπορουσα να το βρω κατω απο 60 ευρω }.

Παρελαβα και 4 απο αυτά 9 λιρεs το ενα για τα ανηψια μου { εδω εχει 20 ευρω }

EDrTp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...