Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

εχω παρει κι εγω το θερμομετρο αυτιου της braun παιδια και μια λεει ετσι μια γιουβετσι.....χθες ηρθε ο παιδιατρος και μου ειπε δεν ειναι αξιοπιστα λεει, γιατι αν πχ το παιδι εχει μια ελαφρια ωτιτιδα εχει φλεγμονη στο αυτι και βαθια μεσα καιει, οποτε δειχνει παραπανω.....αχ δεν ξερω και τα αλλα αργουν πολυ και τα παιδια δεν καθονται....δηλαδη τσαμπα τα πηραμε???

εγώ το πήρα το συγκεκριμένο μετά απο συζήτηση που είχα με τις νοσοκόμες και με τον καθηγητή ωρλ στο Παίδω Αγ. Σοφία μου είπαν ότι είναι αξιόπιστα .. εκείνοι έχουν πλέον του δευτερολέπτου και μετράνε όλα τα παιδάκια .. οπότε για να το έχουν εκείνοι σημαίνει ότι δεν το αγοράσαμε τσάμπα :)

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ το πήρα το συγκεκριμένο μετά απο συζήτηση που είχα με τις νοσοκόμες και με τον καθηγητή ωρλ στο Παίδω Αγ. Σοφία μου είπαν ότι είναι αξιόπιστα .. εκείνοι έχουν πλέον του δευτερολέπτου και μετράνε όλα τα παιδάκια .. οπότε για να το έχουν εκείνοι σημαίνει ότι δεν το αγοράσαμε τσάμπα :)

αχ δεν ξερω.........τρεις φορες μετραω και εχω παντα αποκλιση

κουράγιο αδέρφια...

αχ δεν ξερω.........τρεις φορες μετραω και εχω παντα αποκλιση

ριξε μια ματια στις οδηγιες παιζει ρολο η κλιση του θερμομετρου και φυσικα να μην κουνιεται το μωρο...

Αν εσύ του αφήσεις 5άστερο θετικό feedback και αυτός δεν υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του περί επιστροφής χρημάτων, εσύ πως θα δικαιωθείς? Νομίζω το πάει πολύ πονηρά ο τύπος:evil:

Καλύτερα να ανοίξεις case γράφοντας τα παράπονά σου από το προϊόν και να κάνεις όλες τις διαδικασίες μέσω ebay και paypal γιατί μόνο έτσι θα βγάλεις άκρη;)

μετα απο ανταλλαγη μυνηματων λεει οτι δεχεται να μου επιστρεψει το ποσο αρκει να του βαλω θετικο feedback. του ειπα πως αν το κανει αυτο θα του αφησω θετικο feedback καθως θα ειμαι ικανοποιημενη απο την εξελιξη της συναλλαγης. Ειναι σωστο αυτο που του ειπα; Αν τελικα μου επιστρεψει το ποσο ,τοτε πως θα πρεπει να το τσεκαρω. Να μπω στο paypal ή θα πρεπει να μπω στην καρτα μου

κοριτσακια μου!

Διαφημίσεις

μπαινω στο paypal και λεει refund το ποσο. αυτο σημαινει οτι μου εβαλε τα χρηματα και μετα θα μπουν στην καρτα μου. ειναι δηλαδη σιγουρο οτι θα παρω τα χρηματα απο την καρτα μου οταν λεω στο paypal refund? Τα εχω λιγο μπερδεψει.

κοριτσακια μου!

Παρελαβα mandco και το μεταξακι απο φραουλονετ σε χρονο ρεκορ 6 ημερων απο Singapore (ή Hong Kong ειναι??)

Επιση πηρα αυτο για μενα και για την κουμπαρα μου http://www.melinamay.com/Multicolori_b-7709291.aspx

το μαυρο πηρα...ηταν πολυ καλυτερο απ'οτι περιμενα, τα μπιχλιμπιδακια του ειναι καλης ποιοτητας οχι πλαστικουρα και το στελνουν μεσα σε μωβ πουγκακι ετοιμο για δωρο!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Απ τη στιγμή που σου έκανε refund και φαίνεται στο paypal, θα μείνουν εκεί. Την επόμενη φορά που θα κάνεις συναλλαγή μέσω paypal, θα πάρουν από τα χρήματα που σου επέστρεψε αυτός (μένουν στο paypal δηλαδή, δεν πάνε στην κάρτα)

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Πήρα τα καλλυντικά για το μωρό από το http://www.to-pharmakeio.gr/index.php γιατι το parapharmacie είχε έλλεψη σε 2 πράγματα. Είναι λίγο πιο ακριβό απο το parapharmacie αλλά έχει δωρεαν μεταφορικά στην αθήνα ανεξαρτήτως ποσού. Παράδοση σε 2 μέρες με κούριερ. Από τις τιμες του φαρμακειου της γειτονιας γλίτωσα 7ευρώ μου στείλαν δειγματάκια και μια κρέμα χεριων δωρο (για αγορες πάνω από 60 ευρώ).

Έλενα Μπ.

Βρε κοριτσια απελπισια με εχει πιασει...που θα φτασει επιτελους η λιρα οεο????:shock::shock::shock::shock::shock:

Εχω να ψωνισω πανω απο βδομαδα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

Πάλι ανέβηκε....

Διαφημίσεις

Κορίτσια, αν θέλει καμια να αγοράσει τα γνωστά βραχιολάκια, έχω να προτείνω αυτό:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000544095420

κοστίζουν 1,5 ευρώ το ένα με ένα στοιχείο πάνω και 2 ευρώ με δύο στοιχεία. Έχει τον ίδιο προμηθευτή με τη γνωστή που βγαίνει στην tv και τα έχει 5 ευρώ το ένα!

Παίρνεις κ απόδειξη κανονικά γιατί υπάρχει και φυσικό κατάστημα.

Εγώ πήρα 10 με 17 ευρώ. Είναι τέλεια κ δε παθαίνουν τίποτα από το νερό.

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Deutsche Post DHL

Τι σημαίνει αυτό? έρχονται με απλό ταχυδρομείο χωρίς tracking number? Είναι τα μποτάκια που παράγγειλα στο γερμανικό άμαζον χθες. Μόνο το ένα έφυγε βέβαια..

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Deutsche Post DHL

Τι σημαίνει αυτό? έρχονται με απλό ταχυδρομείο χωρίς tracking number? Είναι τα μποτάκια που παράγγειλα στο γερμανικό άμαζον χθες. Μόνο το ένα έφυγε βέβαια..

Εδώ εχει την απορία σου απαντημένη

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2248416&postcount=7785

Agakir εγω σου ειχα γραψει για τις 50 λιρες και λιγα post πιο πισω εγραψα οτι δυστυχως το πηγε στις 100. :(

Κι'εγω προσπαθω να βρω φιλους και γνωστους για να τα συμπληρωσω αλλα δεν...! :cry:

Τους εστειλα και mail και μου απαντησαν οτι λυπουνται πολυ!!!

κοριτσάκι σε ευχαριστώ για την απάντηση

και εγώ μόλις μετά θυμήθηκα να να κάνω αναζήτηση επί του θέματος και είδα παρακάτω το μήνυμα που το ανέφερες...

μια από τα ιδία και εγώ, προσπαθώ να πείσω και τις φίλες μου να ψωνίσουν για να φτάσουμε στο ποσό αλλά τέτοιες εποχές δύσκολο!!!

παρόλα αυτά κάνοντας ένα εικονικό καλάθι περίπου στα 52 ευρώ μου βγάζει 8 ευρώ μεταφορικά, δεν τα λες και πολλά αν σκεφτείς πως από την κρέμα κερδίζω 24 ευρώ σε σχέση με την Ελλάδα. Λέω να κάνω την πρώτη μου αγορά.....

Αλήθεια αυτό εξακολουθεί να ζητά λογαριασμό ;;;

http://www.fragrancedirect.co.uk/

δεν μπορει να μου τα παρει πισω ετσι; μαλλον χαζη ερωτηση.

ομως λεει στο paypal οτι το ποσο θα γινει μεταφορα στην καρτα. ισχυει;

Το πού πηγαίνουν τα λεφτά από τα refund & τα balance εξαρτόνται από σένα και τα settings που έχεις ορίσει...

Μπες στο paypal σέρφαρε το λίγο και θα μπεις στο νόημα... Δεν είναι δύσκολο, απλά πρέπει να του ρίξεις μια ματιά. Εξάλου τα λεφτά σου διαχειρίζεται καλό είναι να ξέρεις τί επιλογές σου δίνει...

https://www.paypal.com/uk/cgi-bin/helpweb?cmd=_help

για γενικότερες απορίες αλλά μέσα από τον δικό σου λογ/μο και τα ΔΙΚΑ σου settings θα βρεις όλες τις απαντήσεις!!!

Και φυσικά δεν μπορεί να πάρει πάλι πίσω τα λεφτα!!!

QsCvp2.png

κάνε έντιτ και διόρθωσε τον άλλο για να μην υπάρχει καμιά παρεξήγηση!!!

Πήρα αυτό το παλτουδάκι για τη μανουλίτσα μου!!! Καλό???

QsCvp2.png

κάνε έντιτ και διόρθωσε τον άλλο για να μην υπάρχει καμιά παρεξήγηση!!!

Πήρα αυτό το παλτουδάκι για τη μανουλίτσα μου!!! Καλό???

Ωραίο!!! καλοφόρετο.

Τα νούμερα στα παλτο πώς τα βρίσκουμε;; Είναι τα ίδια με τα νούμερά μας στα ρούχα ή βάζουμε κάτι παραπάνω; ;)

Και εγώ παρέλαβα χθες από yoursclothing.co.uk, εσώρουχα κυρίως, άργησαν λίγο αλλά τελικά όλα καλά.

Βέβαια δεν είναι βοηθητικο καθόλου το σάιτ σχετικά με την μετατροπή από αγγλικά σε ευρωπαϊκά μεγέθη, τουλάχιστον σε ότι αφορά στα εσώρουχα. Συμβουλή μου είναι να ακολουθούμε όχι το σάιτ αυτό, αλλά τη συνηθισμένη μετατροπή.

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Παρελαβα mandco και το μεταξακι απο φραουλονετ σε χρονο ρεκορ 6 ημερων απο Singapore (ή Hong Kong ειναι??)

Επιση πηρα αυτο για μενα και για την κουμπαρα μου http://www.melinamay.com/Multicolori_b-7709291.aspx

το μαυρο πηρα...ηταν πολυ καλυτερο απ'οτι περιμενα, τα μπιχλιμπιδακια του ειναι καλης ποιοτητας οχι πλαστικουρα και το στελνουν μεσα σε μωβ πουγκακι ετοιμο για δωρο!!!

Ποτε ειχες βαλει παραγγελια στο μαντκο ? Περιμενω κι εγω καποια πραγματα αλλα ακομα αφαντα και εχω και δωρακια μεσα:oops:

Ευχαριστω φιλεναδιτσα...

Κορες μολις χτυπησα αυτο απο evans

http://www.evans.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33054&storeId=12553&productId=3094064&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=209557&parent_categoryId=209439&pageSize=24&refi

Το ειχα σταμπαρει εδω και καιρο και τωρα που το εριξε στη μιση τιμη το τσιμπησα...εντωμεταξυ εξακολουθει να μην χρεωνει μτφ για Ελλαδα...

αυτα τα γραμματα διπλα απο τα νουμερα τι σημαινουν?

κοιταξα στο size guide αλλα μπερδευτηκα περισσοτερο

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...