Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Βοήθεια με το γερμανικο αμαζον???

Θέλω να αγοράσω αυτά τα μποτάκια για αδερφο κ άντρα. Τα βάζω στο καλάθι και τα στέλνει κανονικά με 10 ευρώ περίπου μεταφορικά κ για τα δύο. Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να καταλάβω αν είναι πωλητής το άμαζον ή αλλος.

Στο πρώτο http://www.amazon.de/Caterpillar-701630-CHOCOLATE-Stiefel-Chocolate/dp/B003WOJYIU/ref=lh_ni_t στο κίτρινο χρώμα βγάζει άλλον (το κίτρινο θέλω) και στο καφέ το amazon.

Στο δεύτερο http://www.amazon.de/Cat-Footwear-COLORADO-P714010-Stiefel/dp/B0020HR6WG/ref=pd_luc_sbs_02_01_t_lh δε μπορω να καταλάβω ποιος ειναι ο πωλητης.. όπως επίσης και τη διαφορά στα δύο χρώματα του καφέ ταμπά (υπάρχει λάθος στη φωτογραφία?)

Να σημειώσω ότι διάλεξα ως πωλητή το amazon στις επιλογές που μου έβγαλε στα αριστερά και μου εμφάνισε αυτά τα παπούτσια.

Σε περίπτωση που χρειαστεί αλλαγή στο νούμερο, τι γίνεται?

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι, αυτό που λεω ήταν στην Στουρνάρη. Όμως στην περιοχή υπάρχουν πολλά μαγαζιά φωτογραφικών ειδών με τιμές σαφώς καλύτερες από Κωτσόβολο, Γερμανό κλπ. Τουλάχιστον η έρευνα αγοράς που είχα κάνει τότε αυτό είχε δειξει

Μήπως εννοείς αυτό http://www.photoagora.gr/

εγώ αυτό αποκεί πήρα τη δικιά μου....

Για καλή κόμπακτ προτείνω την fujifilm FinePix F300EXR ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χέρια μου σε κομπακτ μηχανή.

Επίσης αν θέλετε σε dslr και σας φαίνεται ακριβή υπάρχει και η λύση κομπακτ με εναλλασσόμενους φακούς.

Από πιξμανια έχω πάρει πράγματα και παρήγγειλα Πέμπτη απόγευμα και Παρασκευή μεσημέρι ήταν στα χέρια μου δε το πίστευα.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Μήπως εννοείς αυτό http://www.photoagora.gr/

εγώ αυτό αποκεί πήρα τη δικιά μου....

Μπορεί να είναι...μπορεί και να μην είναι...:mrgreen: Δεν θυμαμαι με τίποτα!!!

Από τιμές είναι πολύ ανταγωνιστικός και ο Κατερέλος που προανέφερα (http://www.katerelos.gr με κατάστημα στο Περιστέρι) προφανώς λόγω της παραεισαγωγής που κάνει. Γι'αυτό και δεν δίνει εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας αλλά δική του. Όποια δεν έχει πρόβλημα με αυτό, ας τον έχει υπ'οψη της. Εγώ είχα πάρει μια panasonic από εκεί, όσο καιρό την είχα (μου την έκλεψαν :?) δεν χρειάστηκα την εγγύηση

Θυμασαι μοντελο???

Πήρα στο Black Friday απο το amazon.co.uk ψηφιακή Κάνον και έμεινα πολυ ευχαριστημενη. Βγαζει φοβερες φώτο και ειναι ευκολόχρηστη. 16 μεγκαπίξελ, 5 οπτικο ζουμ, 75 ευρω με τα μεταφορικα(ειχε μεγαλη εκπτωση). Ειναι αυτη:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004HKJUHI

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίο μπλογκ αυτό κι φοβερές δημιουργίες! Μπράβο στον/στη δημιουργό!

Τελικά αυτά τα diaper cakes είναι πολύ ωραίο για δώρο γέννησης...Melduck αν αγοράσεις από εκεί τις πάνες, πες μας σε παρακαλώ τις εντυπώσεις σου!

( Και μια και ξανααναφέρθηκε το μπλογκ....και μετά απο ενημερωτικό πμ που έλαβα για την κάτοχο του....:rolleyes:

ravT θα ήταν πιο τίμιο εκ μέρους σου να πεις οτι είναι δικό σου το μπλογκ και οτι παρεξηγήθηκες που σου έθιξα τις diaper cakes παρά να στησεις όλο αυτό το σκηνικό...)

τελικά παρήγειλα το μεσημέρι τη φωτογραφική απο εδω:

http://www.aa-digitalphoto.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=vmj_estore.tpl&product_id=1301&category_id=3&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=1

σε 6 άτοκες και σε κόκκινο χρωμα γιατί δεν είχαν άλλο χρωμα που δε με ενδιαφέρει ωστόσο...

και μου είπαν οτι αύριο κιόλας θα την παραλάβω!

θα ενημερώσω....

απο pixmania εχουμε παραγγειλει κι εμεις 2 φορες και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι....

ηρθαν γρηγορα και με επαρκη ενημερωση...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Βοήθεια με το γερμανικο αμαζον???

Θέλω να αγοράσω αυτά τα μποτάκια για αδερφο κ άντρα. Τα βάζω στο καλάθι και τα στέλνει κανονικά με 10 ευρώ περίπου μεταφορικά κ για τα δύο. Το θέμα είναι ότι δε μπορώ να καταλάβω αν είναι πωλητής το άμαζον ή αλλος.

Στο πρώτο http://www.amazon.de/Caterpillar-701630-CHOCOLATE-Stiefel-Chocolate/dp/B003WOJYIU/ref=lh_ni_t στο κίτρινο χρώμα βγάζει άλλον (το κίτρινο θέλω) και στο καφέ το amazon.

Στο δεύτερο http://www.amazon.de/Cat-Footwear-COLORADO-P714010-Stiefel/dp/B0020HR6WG/ref=pd_luc_sbs_02_01_t_lh δε μπορω να καταλάβω ποιος ειναι ο πωλητης.. όπως επίσης και τη διαφορά στα δύο χρώματα του καφέ ταμπά (υπάρχει λάθος στη φωτογραφία?)

Να σημειώσω ότι διάλεξα ως πωλητή το amazon στις επιλογές που μου έβγαλε στα αριστερά και μου εμφάνισε αυτά τα παπούτσια.

Σε περίπτωση που χρειαστεί αλλαγή στο νούμερο, τι γίνεται?

δε ξέρει καμία κοπέλα να μου πει?

Ελεγα ως αυριο το πρωι να τα παραγγείλω κ να πάω στη τράπεζα να βάλω τα λεφτά..

δε ξέρει καμία κοπέλα να μου πει?

Ελεγα ως αυριο το πρωι να τα παραγγείλω κ να πάω στη τράπεζα να βάλω τα λεφτά..

Με μια ματια που έριξα, ανάλογα με το νούμερο αλλάζει και ο πωλητής. Δηλαδή το κιτρινο στο 43 δεν έχει πωλητή το αμαζον.

Στο δευτερο, πάλι νομίζω ότι πωλητής είναι το αμαζον. Τι νούμερο θέλεις;

Με μια ματια που έριξα, ανάλογα με το νούμερο αλλάζει και ο πωλητής. Δηλαδή το κιτρινο στο 43 δεν έχει πωλητή το αμαζον.

Στο δευτερο, πάλι νομίζω ότι πωλητής είναι το αμαζον. Τι νούμερο θέλεις;

Στο πρώτο (τελικά) θέλω το καφέ σε 43 ή 44 και στο δεύτερο το 42 στο χρώμα hellbrown. Είναι το ταμπα που βλέπω κ στην οθόνη? Γιατι κ στα δυο χρώματα έχει την ιδια φωτο.

Οταν είναι πωλητής το αμαζον μπορεις να κανεις αλλαγη στο νουμερο με εξοδα αμαζον?

Διαφημίσεις

Εάν κάνεις επιστροφή λόγω υπαιτιότητάς σου, το amazon δε σου καλύπτει τα μεταφορικά. Επέστρεψα στο Αγγλικό και πλήρωσα κανονικά.

Το hellbraun είναι ανoιχτό καφέ, οπότε φαντάζομαι ότι είναι το χρώμα της photo.

82nop2.png

Στο πρώτο (τελικά) θέλω το καφέ σε 43 ή 44 και στο δεύτερο το 42 στο χρώμα hellbrown. Είναι το ταμπα που βλέπω κ στην οθόνη? Γιατι κ στα δυο χρώματα έχει την ιδια φωτο.

Οταν είναι πωλητής το αμαζον μπορεις να κανεις αλλαγη στο νουμερο με εξοδα αμαζον?

Το καφε σε 43 δεν έχει πωλητή το αμαζον. Στο 44 έχει.

Στο δεύτερο πωλητής είναι το άμαζον. Το hellbraun είναι το ανοιχτό καφέ. Οντως η φωτό είναι η ίδια και στα δύο.

Για την αλλαγή δεν ξέρω να σου απαντήσω. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να θελω να αλλαξω κάτι. Ισως καποια άλλη κοπέλα να γνωρίζει.

Μολις είδα ότι σου απάντησαν.

Εάν κάνεις επιστροφή λόγω υπαιτιότητάς σου, το amazon δε σου καλύπτει τα μεταφορικά. Επέστρεψα στο Αγγλικό και πλήρωσα κανονικά.

Το hellbraun είναι ανoιχτό καφέ, οπότε φαντάζομαι ότι είναι το χρώμα της photo.

ευχαριστω πολυ!! και τα δευτερα το αμαζον τα πουλάει?

Ναι το αμαζον ειναι τωρα ειδα την απαντηση της joan80.

Eυχαριστω πολύ κοριτσια! για αλλη μια φορα με βγαζετε απο τη δυσκολη θεση!!!

κάποιες κοπέλες σε προηγούμενο πόστ περί καλλυντικών μου είχαν προτείνει:

http://www.cheapsmells.com/ και μάλιστα με αγορές άνω των 50 ευρώ δωρεάν μεταφορικά...

πάω λοιπόν και βάζω στο καλάθι μου κάποια πράγματα αξίας 80 ευρώ , κάνω τσεκαουτ και μου βγάζει 17,89 ευρώ μεταφορικά.

κοιτάζω καλύτερα και βλέπω δωρεάν αποστολή σε άνω των 100 λιρών παραγγελία... τι ισχύει τελικά;;;

επίσης μήπως υπάρχει κάποιος εκ πτωτικός κωδικός;;;

για βοηθήστε βρε κορίτσια , οι έχουσες εμπειρία από το εν λόγω σαίτ.

ευχαριστώ.

Μου ηρθε αυτο το mail απο κωτσοβολο

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097675&cmicc=camolympus&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=camolympus&utm_campaign=nlbgimaging111219

Μου φαινεται καλη τιμη...οι επαϊοντες τι λενε???

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Μου ηρθε αυτο το mail απο κωτσοβολο

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097675&cmicc=camolympus&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=camolympus&utm_campaign=nlbgimaging111219

Μου φαινεται καλη τιμη...οι επαϊοντες τι λενε???

Συνπιλότισσα, είχα πάρει αυτήν το καλοκαίρι, γύρω στα 100, και είμαι ευχαριστημένη. Την έχω πάντα στην τσάντα μου, καλή μνήμη και τραβά και βιντεάκια.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Ευχαριστω φιλεναδιτσα...

Κορες μολις χτυπησα αυτο απο evans

http://www.evans.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33054&storeId=12553&productId=3094064&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=209557&parent_categoryId=209439&pageSize=24&refi

Το ειχα σταμπαρει εδω και καιρο και τωρα που το εριξε στη μιση τιμη το τσιμπησα...εντωμεταξυ εξακολουθει να μην χρεωνει μτφ για Ελλαδα...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

http://www.cheapsmells.com/ και μάλιστα με αγορές άνω των 50 ευρώ δωρεάν μεταφορικά...

πάω λοιπόν και βάζω στο καλάθι μου κάποια πράγματα αξίας 80 ευρώ , κάνω τσεκαουτ και μου βγάζει 17,89 ευρώ μεταφορικά.

κοιτάζω καλύτερα και βλέπω δωρεάν αποστολή σε άνω των 100 λιρών παραγγελία... τι ισχύει τελικά;;;

ευχαριστώ.

Kαλημέρα κορίτσια!

Δυστυχώς προς μεγάλη μου λύπη άλλαξε το budget δωρεάν αποστολής...

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Να σου πω από την πρόσφατη εμπειρία μου

Αγόρασα ένα ζευγάρι αθλητικά για τον σύζυγο, ήρθαν μια χαρά όλα οκ, αλλά ήταν ελαφρώς στενά. Τους έστειλα μήνυμα αν μπορώ να τα γυρίσω με δικά μου έξοδα κ να μου στείλουν πάλι με δικά μου έξοδα το τονίζω το σωστό νούμερο.

Αρνήθηκαν με την δικαιολογία ότι δεν έχουν σύστημα μηχανογραφημένο για επιστροφές προϊόντων , παρά το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τους το επιστρέψω με δικά μου έξοδα...κ να μου επιστρέψουν την αξία του προϊόντος μου.

Τελικά δεν τα επέστρεψα , γιατί ήταν προσφοράς αθλητικά κ αν θα τα ξαναγόραζα χρειαζόμουν άλλες 20λιρες... θα τα δωρίσω στον αδερφό μου!

Για να έχεις υπόψιν σου.

κοριτσια σας παρακαλω βοηθηστε με λιγο. Εκανα βλακεια και αγορασα απο κινα δυο μπουφαν τα οποια δεν εχουν καμμια σχεση με τις φωτογραφιες. Ο πωλητης ειχε πολυ καλα σχολια και ετσι τον επελεξα. Τωρα με απειλει πως για να μου στειλει πισω τα χρηματα θε πρεπει πρωτα να του βαλω 5 stars feedback . Αν εγω στειλω πισω τα μπουφαν στην κινα συστημενο 2,5 κιλα δεν θα μου στοιχισει μια περιουσια και δεν θα χρειαστει 1 μηνα για να παει το δεμα? Αν συμβουν ολα δεν θα εχει περασει αρκετος χρονος ωστε να ζητησω βοηθεια απο ebay? Αν εχει τυχει σε καποια κατι παρομοιο πειτε τις ενεργειες πρεπει να κανω?

κοριτσακια μου!

Αν εσύ του αφήσεις 5άστερο θετικό feedback και αυτός δεν υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του περί επιστροφής χρημάτων, εσύ πως θα δικαιωθείς? Νομίζω το πάει πολύ πονηρά ο τύπος:evil:

Καλύτερα να ανοίξεις case γράφοντας τα παράπονά σου από το προϊόν και να κάνεις όλες τις διαδικασίες μέσω ebay και paypal γιατί μόνο έτσι θα βγάλεις άκρη;)

Συμφωνω...και μαλιστα να επισυναψεις και το mail με τον εκβιασμο...πρωτα ομως στειλε του ενα mail και πες του οτι προτιθεσαι να ανοιξεις case αμεσα...οι κινεζοι δεν τα θελουν αυτα...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

ευχαριστώ.

Agakir εγω σου ειχα γραψει για τις 50 λιρες και λιγα post πιο πισω εγραψα οτι δυστυχως το πηγε στις 100. :(

Κι'εγω προσπαθω να βρω φιλους και γνωστους για να τα συμπληρωσω αλλα δεν...! :cry:

Τους εστειλα και mail και μου απαντησαν οτι λυπουνται πολυ!!!

τι κανω τωρα???

σχετικα με το πουλοβερακι που επεστρεψα κ ανοιξα κεις στο εβαι και στο πειπαλ, ιδου η απαντηση της πωλητριας

HI THERE JUST TO LET YOU KNOW I HAVNT RECEIVED THE CARDIGAN BACK YET, I HAVE BEEN ADVISED BY THE POST OFFICE TO ASK YOU TO INVESTIGATE WITH THE POST OFFICE YOUR SIDE AS I CAN NOT DO IT THIS SIDE. ALSO IF I HAVNT RECEIVED IT BY NEXT WEEK THAT YOU WILL HAVE TO MAKE A CLAIM YOUR SIDE WITH THE PROOF OF POSTAGE YOU HAVE.

HOPEFULLY IT HAS JUST BEEN DELAYED WITH THE CHRISTMAS POST

CAN YOU PLEASE LET ME KNOW WHAT THE POST OFFICE SAYS

REGARDS

HI THERE, I HAVE BEEN ADVISED BY THE POST OFFICE THAT YOU HAVE TO INVESTIGATE AT THE POST OFFICE YOUR END. THEY SAID FOR YOU TO ASK HOW LONG WE HAVE TO GIVE IT BEFORE A CLAIM IS MADE AND THE CLAIM FOR THER ITEM HAS TO BE MADE ON YOUR SIDE. THE POSTAGE FEES YOUR SIDE WILL ALSO BE REFUNDED.I WOULD APPRICIATE THAT YOU POP INTO THE POST OFFICE AND INVESTIGATE. REGARDS'

κορίτσια ξέρω ότι είμαι οφ τόπικ αλλά έχω 2 δωρεάν προσκλήσεις για το παιδικό θέατρο Ζινα και την παράσταση Τζιμ το τζιτζίκι του Τριβυζά για την Κυριακή Χριστούγεννα στις 12 το μεσημέρι. Επειδή τελικά θα πάνε χαμένες και αν κάποια ενδιαφέρεται στείλτε μου πμ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...