Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ταμαρακι κανε οτι σκεφτομαι και εγω...παρε τα ελτα σου και παρακαλεσε μηπως φιλοτιμηθουν να κοιταξουν αν σε περιμενει καποια κουτα...μηπως σπασει ο διαολος το ποδαρι του και ειναι εκει και καθεται

δυσκολο αλλα που ξερεις

Δυστυχώς πήγε ο μπαμπάς μου το πρωί και δεν υπάρχει τίποτα για εμάς...:(

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γαμωτω! πια μερα φυγατε εσεις????? του Β στις 29!

αντε θα παω να αγορασω και ενα μπλουζακι να εχει και αυτος κατι καινουργιο για τα γενεθλια μας τη κυριακη!

ουφ πεσαμε τωρα μεσα στις γιορτες οποτε ο θεος βοηθος

στις 26 ειναι το πρωτο δωρακι που εχω μεσα...ελπιζω μεχρι τοτε να εχω παραλαβει!

kKZUp2.png

κοριτσια, τα jdsports με τι ερχονται?ελτα η courrier?η παραγγελια μου εγινε dispatched 03/12 κ δεν εχει ερθει ακομα,να περιμενω?αλλιως που να κοιταξω?

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Τα μελάνια που παίρνεις είναι original η ξαναγεμισμένα?

ξαναγεμισμένα με περισσότερη διάρκεια. Εδώ αυθεντικα κάνουν 34 ευρώ γιατι ειναι πολυ παλιος ο εκτυπωτης. Ξαναγεμισμένα εδω δεν βρίσκω, για τον ίδιο λόγο.

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως εκτύπωσα σε classic και η εκτύπωση ήταν πάρα πολύ καλή (glossy ποιότητα ήταν και αυτή).

ματ επέλεξα κι εγώ και δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένη.

Τα εσωτερικά φύλλα από τα photobooks τα περίμενα λίγο πιο παχιά. Πρέπει να είναι λίγο πιο παχιά από ενός περιοδικού τα φύλλα.

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Τα εσωτερικά φύλλα από τα photobooks τα περίμενα λίγο πιο παχιά. Πρέπει να είναι λίγο πιο παχιά από ενός περιοδικού τα φύλλα.

Επειδή θελω να φτιάξω ένα, ειδα ότι έχει πολλές επιλογές για photobook και αλλάζει και η τιμή αναλογα με το τι θα διαλέξεις. Θυμάσαι μήπως πιο επίλεξες; Θα ήθενα να έχει πιο χοντρες σελιδες, και δεν ξέρω αν το πιο ακριβό θα είναι και πιο χοντρό ή δεν πάιζει ρόλο και είναι όλα ίδια.

σνιφ...πηρα ΕΛΤΑ και τιποτα.....

καθυστερουνε λογω ημερων? λεω

εεε αυτα που ειναι απο Αμερικη περνανε και απο ...Τελωνειο και καθυστερουνε

λαλα-ουπςςςςςςςς

kKZUp2.png

Εγώ πάντως εκτύπωσα σε classic και η εκτύπωση ήταν πάρα πολύ καλή (glossy ποιότητα ήταν και αυτή).

και εγω την επομενη φορα θα παω στο πιο ακριβο

οι φωτο ητααν καλες αλλα οχι αριστες

http://www.feelunique.com/brands/kerastase/elixir-ultime εγώ ιατι το βλέπω 34,81 ευρώ????Στο κομμωτηριο μου την ιδια συσκευασία 35 μου είπαν κ το μικρότερο μέγεθος 16!!!!

Σε τι χαρτί εκτύπωσες?Εχω δοκιμάσει το ματτ κ δε μου πολυάρεσε κ λεω να δοκιμάσω το γκλόσυ!!!!

Επειδή θελω να φτιάξω ένα, ειδα ότι έχει πολλές επιλογές για photobook και αλλάζει και η τιμή αναλογα με το τι θα διαλέξεις. Θυμάσαι μήπως πιο επίλεξες; Θα ήθενα να έχει πιο χοντρες σελιδες, και δεν ξέρω αν το πιο ακριβό θα είναι και πιο χοντρό ή δεν πάιζει ρόλο και είναι όλα ίδια.

Κορίτσια είστε οφ τοπικ.....

Υπάρχει κ το σωστό θρέντ/θεματάκι για να μιλησετε για ποιότητες χαρτιών, αναλύσεις κ εξώφυλλα. Και είναι εδώ --> http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2233751&highlight=photobook#post2233751

Καλαμαράκι, υποκλίνομαι :-D:-D:-D

Τζίμπομάνιακς, με καθυστερημένες παραδόσεις, δείτε εδώ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Κάθισα κ έγραψα αναλυτικές οδηγίες για ότι αφορά το αμαζον απο την πρώτη σελίδα έως την εκπλήρωση μια παραγγελίας, την επιστροφή δέματος/προϊόντος κ την βοήθεια για επικοινωνία κτλπ.

Ξόδεψα 5-6ώρες από δική μου διάθεση για να τακτοποιηθεί επιτέλους το θέμα με τις ίδιες απορίες ολη την ώρα, με τα αμέτρητα ποστ για βοήθεια κτλπ κ επειδή ακουστηκε/γράφτηκε από κάποια μέλη οτι οι προηγούμενες οδηγίες ήταν ελλιπείς....

Σκοπεύω να ασχοληθώ πάλι από δική μου πρωτοβουλία να γράψω οδηγίες σχετικά με το πευπαλ κ το εμπευ γιατι μέχρι έκει ξέρω.

Θα παρακαλούσα τα μέλη που γνωρίζουν από χρηματοοικονομικά ή δουλεύουν σε τράπεζα αν θα είχαν φυσικά την διάθεση να βοηθήσουν να γράψουν οδηγίες αναλυτικές κ σε τυπική γλώσσα για το πως βγάζω μια πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα κ για το web banking. Επειδή δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για ολες τις τράπεζες πέρα αυτής που χρησιμοποιώ.

Επισης θα ήθελα απο όποιο άλλο μελος έχει πάλι την διάθεση να ασχοληθει κ να ξοδέψει απο τον προσωπικό του χρόνο να γράψει οδηγίες αναλυτικές σε τυπική γλώσσα σε ότι αφορά το θέμα my uk mail γιατί επισης δεν το κατέχω.

Σας ευχαριστώ πολύ κ συγνώμη για το σεντόνι, απλά πρέπει να το ανεβάσω εδώ για να το στείλω μετά στον αντμιν.

kalamaraki

Eξαιρετικές και σούπερ αναλυτικές οδηγίες!!! Λύνουν κάθε απορία! Τα συγχαρητήρια μου.

Να προσθέσω ότι αυτο το να κάνουμε αποστολή σε πολλαπλους παραλήπτες δεν εξασφαλίζει δωρεάν μεταφορικα έστω και αν εχουμε υπερβει τις 25 λίρες.

Έκανα μια δοκιμη πριν απο λίγο (πήρα μωρομάντιλα και παιχνίδια) και ήθελα τα μεν για μένα και τα δε για ενα δώρο αλλά με χρέωνε 8,5 λιρες μεταφορικα. Οπότε προτίμησα να τα στείλω σε μια διεύθυνση μονο!

Το ξέρω οτι το κάτωθι είναι άσχετο κι ελπίζω να μην φάω καρτούλα μιας και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα:

Στο site του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου υπάρχει αυτό το παιχνίδι: http://www.ttbank.gr/banner.asp .Ο παίκτης έχει ένα κουμπαρά και μαζεύει τα αστέρια που πέφτουν! Πρέπει να μαζέψετε 10 αστέρια σε 20' κάτι που είναι πανεύκολο και βαρετό αν ήταν ένα απλό παιχνίδι.

Αυτό που κάνει το παιχνίδι να διαφέρει είναι ότι για κάθε παίκτη το ΤΤ θα δωρίσει 0,30Ε στους παρακάτω οργανισμούς:

ΕΛ.Ε.Π.Α.Π, Ε.Ψ.Υ.Π.Ε, Θεοτόκος, Make- Α -Wish (Κάνε- μία- Ευχή Ελλάδος), Παιδικά Χωριά S.O.S., Πίστη, UNICEF, Χαμόγελο του Παιδιού, Φλόγα, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Κιβωτός, Αγκαλιά, Ορίζοντας, Ελληνική Εταιρεία Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας , Κέντρο Βρεφών ΜΗΤΕΡΑ

Δεν είναι και τόσο σπουδαίο το ποσό αλλά άμα αφιερώσουμε όλοι λίγο χρόνο μαζεύονται αρκετά. Κάθε άτομο έχει μόνο ένα δικαίωμα συμμετοχής.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

kalamari είσαι θεά !!!

αν μετά από αυτό κάποιος νέος και άσχετος με το θέμα ρωτήσει για το αμαζον και αρχίσετε να το αναλύεται αντί να του δώσετε το λινκ να ξεστραβωθεί

μα το θεό θα σας κάνω αναφορά :lol::lol::lol:

Eξαιρετικές και σούπερ αναλυτικές οδηγίες!!! Λύνουν κάθε απορία! Τα συγχαρητήρια μου.

Να προσθέσω ότι αυτο το να κάνουμε αποστολή σε πολλαπλους παραλήπτες δεν εξασφαλίζει δωρεάν μεταφορικα έστω και αν εχουμε υπερβει τις 25 λίρες.

Έκανα μια δοκιμη πριν απο λίγο (πήρα μωρομάντιλα και παιχνίδια) και ήθελα τα μεν για μένα και τα δε για ενα δώρο αλλά με χρέωνε 8,5 λιρες μεταφορικα. Οπότε προτίμησα να τα στείλω σε μια διεύθυνση μονο!

Ευχαριστώ,

Σωστά αν κ δεν το έγραψα για αύτο θα το διορθώσω .

Εγώ το έγραψα γιατί πχ πέρυσι ενω ειχα αγοράσει απο τον δικό μου λογαριασμό τα ειχα στειλει σε μια φίλη κ στον πατέρα μου κάποια πακέτα χωρίς κανένα προβλημα . αυτό εννοούσα . Αλλά το ειχα κάνει για ολη την παραγγελία οχι για κάποια τεμ μια παραγγελίας.

Διαφημίσεις

kalamari είσαι θεά !!!

αν μετά από αυτό κάποιος νέος και άσχετος με το θέμα ρωτήσει για το αμαζον και αρχίσετε να το αναλύεται αντί να του δώσετε το λινκ να ξεστραβωθεί

μα το θεό θα σας κάνω αναφορά :lol::lol::lol:

Και έγω μαζί σου επίσης! :mrgreen:

Και για αυτό κάθισα κ τα έγραψα απο την αρχή για να μη μείνει κανένα σημείο αναπάντητο...κ καμία απορία.

Από κ στο εξής οποιος παραμένει με απορίες σχετικά με το αμαζον σημαίνει πολύ απλά οτι δεν κάθισε να διαβάσει...

EDITTED TEXT

Για να κάνουμε αγορές από καταστήματα που δεν παραδίδουν στην Ελλάδα (π.χ. mothercare), ή από καταστήματα που δεν δέχονται ελληνική πιστωτική (π.χ. vertbaudet, next, very), μπορούμε, είτε με personal shopper, είτε μέσω My Uk Mail (για συντομία MUM, MAM, άγγλος ξάδερφος).

Το MUM (www.my-uk-mail.co.uk) φτιάχνει μια αγγλική διεύθυνση, στην ουσία είναι μια θυρίδα, την οποία αποδέχεται το μάδερκεαρ, το αμαζον κλπ., ως τόπο παράδοσης των εμπορευμάτων τους, τα οποία δεν αποστέλλουν στην Ελλάδα. Το MUM λοιπόν παραλαμβάνει για λογαριασμό μας και μας αποστέλλει στην Ελλάδα.

Το κόστος του MUM είναι περιλαμβάνει τα εξής :

1. 10 λίρες εφάπαξ συνδρομή, εφ' όρου ζωής και

2. Μηνιαία συνδρομή 12 λίρες ή ετήσια συνδρομή 60 λίρες (αυτό έχω κάνει εγώ, δεν νομίζω ότι συμφέρει η μηνιαία, είναι σαν να πληρώνεις 5 μήνες μηνιαία) και

3. Τα έξοδα αποστολής των αγορών σας, τα οποία είναι ως εξής.

Για αγορές από 2 πωλητές και για μέχρι 2 κούτες, συνολικού βάρους 30 κιλών (αδιευκρίνιστο αν εννοούν ογκομετρικό βάρος ή πραγματικό βάρος, από την μέχρι τώρα πείρα μου, το πάνε με το ογκομετρικό βάρος αν πρόκειται για ογκώδη αντικείμενα και με το πραγματικό βάρος για τα μικρά π.χ. πάνες, ρούχα) χρεώνουν 37,5 λίρες. Όπου ογκομετρικό βάρος πακέτου = μήκος (σε εκ) * ύψος (σε εκ) * πλάτος (σε εκ) / 6000. Ο φθηνότερος τρόπος αποστολής για την Ελλάδα είναι το European Road. Γεγονός είναι πάντα κάνουν consolidation, δεν χρειάζεται να το ζητάτε και πάντα επιλέγουν τον φθηνότερο τρόπο μεταφοράς.

Στο σάιτ τους αναφέρουν ότι συνεννώνουν (consolidation) τις 2 πρώτες αγορές κάθε αποστολής δωρεάν και από την επόμενη χρεώνουν 2 λίρες για κάθε αποστολέα. Αυτό μου το έχουν χρεώσει σε κάποιες παραλαβές μου μέχρι τώρα αλλά και πάλι όχι στο σύνολο των πωλητών (είχα αγορές από 15 πωλητές και χρέωσαν τους 5).

Στέλνουν ενημέρωση όταν πράγματα φθάνουν στην θυρίδα σας ('items arrived for you' ). Ζητάτε να κάνουν 'HOLD' μέχρι να τελειώσουν όλες οι παραλαβές σας. Όταν έχουν φθάσει όλα τα πράγματά σας, πάτε στην σελίδα TOP UP και φορτίζετε τον λογαριασμό σας με το κόστος της αποστολής σας, δηλαδή τις 37,5 λίρες (παραλαβή στην Αττική σε 5-6 εργάσιμες ημέρες). Κατόπιν τους στέλνετε μύνημα ότι έχετε κάνει top up και τους λέτε να στείλουν (dispatch all items in my box).

Το ΑΜΑΖΟΝ όταν είναι πωλητής το ίδιο, δεν χρεώνει μεταφορικά εντός Αγγλίας. Επομένως, παραγγέλνετε και βάζετε ως διεύθυνση παράδοσης την αγγλική σας διεύθυνση του MUM. Το ίδιο ισχύει και για πολλούς πωλητές του ΕΒΑΥ και για πολλά ονλάιν καταστήματα.

Το MUM επίσης έχει και υπηρεσία personal shopper, δηλαδή μπορεί να ψωνίσει για λογαριασμό σας από ονλάιν καταστήματα, που δεν δέχονται ελληνική πιστωτική κάρτα π.χ. VERTBAUDET, ΝΕΧΤ.

Σε αυτή την περίπτωση, τους στέλνετε μέιλ με τα λινκς από τα πράγματα που θέλετε (π.χ. για 40 κομμάτια, τους βάζετε και τα 40 σχετικά λινκς) και τους υπολογίζετε και το κόστος. Τους κάνετε top up το κόστος της αγοράς συν μια αμοιβή δική τους που θα σας πω ποιά είναι και παραγγέλνουν εκείνοι για λογαριασμό σας. Μετά η διαδικασία είναι η ίδια. Παραλαμβάνουν, βάζουν τα πράγματα στην θυρίδα σας και σας στέλνουν όταν τους πείτε.

Η αμοιβή τους για υπηρεσίες personal shopper είναι 11% επί του κόστους της αγοράς σας αν πληρώσετε με πιστωτική κάρτα (δηλαδή αν κάνετε top up) και 5% επί του κόστους της αγοράς σας αν πληρώσετε με έμβασμα. Για να πληρώσετε με έμβασμα, θα τους το πείτε πριν προχωρήσετε στην αγορά, για να σας πουν το ποσό και για να στείλουν τις αναγκαίες τραπεζικές πληροφορίες (η διαδικασία ηλεκτρονικής αποστολής εμβάσματος με προπληρωμένη πιστωτική κάρτα είναι πολύ απλή, αλλά θέλει 1-2 εργάσιμες για να ολοκληρωθεί) !!!!

Η επικοινωνία μαζί τους, το MUM είναι λίγο δύσκολη, ΑΛΛΑ δεν έχει βρεθεί κάτι καλύτερο και εξίσου οικονομικό. Γενικά δεν μπορώ να πώ ότι έχω χάσει, αλλά αν ήταν και πιο συνεργάσιμοι θα ήταν καλύτεροι.

Σε ότι αφορά τα πράγματα που πάνε εκεί. Από αυτούς λαμβάνω κάτι τέτοιο όταν έρχονται πράγματα στην θυρίδα μου

Dear Maria .....................

This outlines the packages in mailbox: 2***

No Arrival Date Sender Contents

1 1/08/2011

2 02/08/2011

3 10/08/2011

4 15/08/2011

5 17/08/2011

6 25/08/2011

7 02/09/2011

Total: 7

You can control your mail by replying to this message. It is only necessary to use short instructions, such as Forward, Scan, Dispose of etc. For example, replying with Forward All would forward all mail at your address to you. Mail is stored free of charge for 14 days.

If you have set mailbox preferences which control your mail automatically, it is not necessary to reply to this notification message unless you wish to instruct us to do something different on this occasion.

The link to top up your account with credit is: http://www.my-uk-mail.co.uk/topup.htm

Όπως βλέπετε, δεν λένε ούτε τον αποστολέα ούτε το είδος, παρά μόνο αν έχουν παράσχει υπηρεσίες personal shopper, οπότε αναφέρουν τον αποστολέα του δέματος. Ελέγχετε τις παραλαβές σας από τις ημερομηνίες. Δεν έχω χάσει ποτέ μέχρι τώρα τίποτα.

Τα πρώτα μυνήματα που ανταλλάξαμε δεν ήταν και ότι πιο αβρό (τους έλεγα ότι δεν απαντούν στα μυνήματά μου, με 'μάλωναν' ότι στέλνω duplicate mails και ξοδεύω τον χρόνο τους), μου είπαν λοιπόν ότι θέλουν 24 ώρες χρόνο για να απαντούν, οπότε το σεβάστηκα Π.χ. όταν τους λέω στείλτε και πείτε μου πότε αποστείλατε, αν δεν λάβω απάντηση στο 24ωρο, τους στέλνω στις 24 ώρες και 1 λεπτά, μύνημα:wink::wink: Αν δεν έχω απάντηση, ξανά. Συνήθως απαντούν στο 1ο μύνημα μετά τις 24 ώρες.

Επίσης, αν έχω απορία για το αν κάτι θα το αποστείλουν ή όχι τους ρωτάω, βάζοντας τους το σχετικό λινκ.

Μπορείτε να συνεργασθείτε με 2-3 φίλες σας, αν ενδιαφέρονται και να μοιράζεσθε τα έξοδα, συμφέρει πιο πολύ έτσι.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Δεν έχω λόγια. Πιο αναλυτικές δεν θα μπορούσατε να ήσαστε. Μπράβο κορίτσια!

Περιττές ερωτήσεις και επαναλαμβανόμενες απαντήσεις ΤΕΛΟΣ!...(φαντάζομαι)

Αν και ίσως θα ήταν καλύτερο να μπούνε και οι 2 δημοσιεύσεις σε κάποιο νέο θέμα "Προσοχή! ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ!" μιας και νέα μέλη δεν θα είναι σε θέση να ξέρουν που και τι έχει ειπωθεί.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Επισης θα ηθελα να ρωτησω κατι καποιους που εχει τυχει να παραγγειλουν απο το amazon ρολοι. Ερχεται στην συσκευασια της εταιρειας του με τις εγγυησεις του κλπ ? όπως ακριβως οπως το αγοραζεις απο φυσικο μαγαζι ?

ενδιαφερομαι γι αυτο

http://www.amazon.co.uk/Breil-TW0595-Analogue-Stainless-Bracelet/dp/B002P5KHIS/ref=sr_1_2?s=watch&ie=UTF8&qid=1324017650&sr=1-2

ευχαριστω

εγώ πάντως που πήρα ένα ρολόι Hilfiger στη Black Friday το παρέλαβα με τα όλα του.. το κουτί του, τα δικαιολογητικά του, την εγγύηση του...

amazon είναι αυτό..

Καλαμαρακι εισαι ΦΟ ΒΕ ΡΗ !!!! Ας φαω καρτουλα, χαλαλι σου!!!

Eυχαριστώ αλλά ας φάω κ εγώ άλλη μια μετά την προχθεσινή κίτρινη....:mrgreen: Και ξερω πως θα το βγάλει ο αντμιν το ποστ μου αλλά χαλάλι οποιες προλάβετε να το διαβάσετε.

Ξέρω ακουγεται υπερβολή κ ίσως γελάσετε μαζί μου αλλά δεν με πειράζει, το πονάω το θεματάκι με τις αγορές πολύ, το νιώθω "παιδί" μου -οχι οτι το έφτιαξα εγώ αλλοι το έφτιαξαν, ήμουν απλά τυχαίως παρούσα στη γέννηση του ,το συνέχισα κάποιο διάστημα ανανεώνοντας τη λίστα απο δική μου πρωτοβουλία, γιατί κάποια μέλη λόγω υποχρεώσεων δεν είχαν χρόνο, αλλά από τότε κ μετά το συνεχίζεται ολες μα ολες εσείς που συμμετέχετε, ψάχνετε, ενημερώνεται για μη αξιόπιστα/προβληματικά σαιτ κ μας λέτε νέα σαιτ, νέες προσφορές , νέες λύσεις σε διάφορα προβλήματα που βγαίνουν.

Που θέλω να καταλήξω (σαν δασκάλα ακούγομαι:mrgreen: αλλά ελα που είμαι συγχωρέστε με για το ύφος μου !)

Οτι αν δεν το πονέσετε κ εσεις το θεματάκι μας να κρατήσει μια ροτα καλή, χωρίς υπερβολές στα ποστ σας πχ τσατάρετε για την ποιότητα των φωτο...ειναι οφ τοπικ κατ εμέ, ή να γράφετε συνέχεια κ να συζητάτε οτι δεν σας ήρθαν οι παραγγελίες των τζιμπο ή να αναλύουμε τις λειτουργίες μιας σκούπας πχ (τα παραδείγματα μου είναι τυπικά δεν έχω θέμα με τα κορίτσια που τα έγραψαν) ξέρω ακουγομαι σπασικλάκι αλλά θυμηθείτε το εξής που σας είπε κ η Άξες προχθες.

Ειναι το μοναδικό πολυσέλιδο θέμα που δεν έχει μεταφερθεί στο καφέ...κ αυτό λογω της μεγάλης επισκεψιμότητας που έχει κτλπ (εχω ξέρω ατομα που δεν ειναι καν μελη του παρεντς παρόλα αυτά μας διαβάζουν καθημερινά κ ανελειπώς ) Και αν συνεχίσουμε να πετάμε το μακρύ μας κ το κοντό μας χωρίς να έχουν ωφέλιμο σκοπό τα ποστ μας την ενημέρωση κτλπ τότε θα μας μεταφέρουν διπλα...στο καφέ!

Επισης το να δίνουμε έτοιμη τροφή σε ένα μέλος δεν το βοηθάμε παρά μονο το κρατάμε σε μια κατάσταση να ρωτάει συνέχεια αφου θα έχει άγνοια της συνολικής εικόνας. Η καλύτερη λυση ειναι να το προωθούμε να διαβάσει τις οδηγίες για το εκάστοτε θέμα του για να μάθει, να ελιχθεί οπως είπε κ η φιφίτσα προχθές. Αντι να του απαντάμε 5-10 άτομα κ να γεμιζουμε σελίδες με τα ίδια κ τα ίδια.

Γιατί πολύ ενοχλήθηκα/στεναχωρήθηκα που στο τέλος θα μας πούνε κ λαλάκες....

Δεν ξεκινώ επανάσταση ουτε τιποτα σημαντικό, απλά πονάω το θεματάκι μας που τόσο μας έχει βοηθήσει, εξοικονομήσει χρήματα, χρόνο κτλπ.

Συγνώμμη ξανά για το σεντόνι μου....και επαναλαμβάνομαι

Κάθισα κ έγραψα αναλυτικές οδηγίες για ότι αφορά το αμαζον απο την πρώτη σελίδα έως την εκπλήρωση μια παραγγελίας, την επιστροφή δέματος/προϊόντος κ την βοήθεια για επικοινωνία κτλπ.

Ξόδεψα 5-6ώρες από δική μου διάθεση για να τακτοποιηθεί επιτέλους το θέμα με τις ίδιες απορίες ολη την ώρα, με τα αμέτρητα ποστ για βοήθεια κτλπ κ επειδή ακουστηκε/γράφτηκε από κάποια μέλη οτι οι προηγούμενες οδηγίες ήταν ελλιπείς....

Σκοπεύω να ασχοληθώ πάλι από δική μου πρωτοβουλία να γράψω οδηγίες σχετικά με το πευπαλ κ το εμπευ γιατι μέχρι έκει ξέρω.

Θα παρακαλούσα τα μέλη που γνωρίζουν από χρηματοοικονομικά ή δουλεύουν σε τράπεζα αν θα είχαν φυσικά την διάθεση να βοηθήσουν να γράψουν οδηγίες αναλυτικές κ σε τυπική γλώσσα για το πως βγάζω μια πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα κ για το web banking. Επειδή δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για ολες τις τράπεζες πέρα αυτής που χρησιμοποιώ.

Επισης θα ήθελα απο όποιο άλλο μελος έχει πάλι την διάθεση να ασχοληθει κ να ξοδέψει απο τον προσωπικό του χρόνο να γράψει οδηγίες αναλυτικές σε τυπική γλώσσα σε ότι αφορά το θέμα my uk mail γιατί επισης δεν το κατέχω.

Σας ευχαριστώ πολύ κ συγνώμη για το σεντόνι, απλά πρέπει να το ανεβάσω εδώ για να το στείλω μετά στον αντμιν.

kalamaraki

Γυρνάω στη γωνιά μου ...έξω ξεκινήσει να γράφω οδηγίες για το πευπαλ.

Αγορές από καταστήματα που δεν παραδίδουν στην Ελλάδα (π.χ. mothercare), ή από καταστήματα που δεν δέχονται ελληνική πιστωτική (π.χ. vertbaudet, next, very). Mπορούμε με γυριστή . Είτε με πέρσοναλ σόπερ (ακριβή διαδικασία), είτε μέσω MyUkMail (για συντομία MUM, MAM, άγγλος ξάδερφος).

Κορίτσια, αν θέτε κάτι άλλο, πείτε το !!!![/color][/font][/i]

εντιτ

Μπράβο κοριτσάρα

αλλά διορθωσε το χρωμα σου καντο μαύρο, βαλε χρώμα μόνο στα χαιλαιτς έιναι κουραστικό το μπλέ κ ίσιωσε τα γράμματα.Επίσης αλλαξε το ύφος καντο ποιο τυπικό κ οχι τόσο παρείστικο κ λέω τώρα...αν μπορείς αλλαξε κ το πρόσωπο στο οποίο γράφεις/μιλάς.

Εννοείτε όλα αυτά αν εχεις την διάθεση/προσωπικό χρόνο κ αν θες. σματσ

Θελω η δουλειά μας να είναι τυπική κ οχι παρείστικη...:mrgreen:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...