Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Γεια σας. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρώ το παρακάτω παιχνίδι?

http://www.amazon.co.uk/Character-Fireman-Deluxe-Station-Playset/dp/B003ICW014/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323785327&sr=8-1

Δυστυχώς το αμαζον δεν το στελνει Ελλάδα.. Και το mytoys μάλλον θα το καθυστερήσει πολύ. Μήπως το έχετε δει σε κανένα κατάστημα παιχνιδιών ή σε κάποιο ελληνικό eshop? Ευχαριστώ..

Διάβασες τις κριτικές για το παιχνίδι που ψάχνεις; Δεν είναι καθόλου καλές! Μήπως να έψαχνες κάτι άλλο;

G0vpp3.png

9Aq8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

irida μου, εχεις δικιο και το λινκ σου το εχω κρατησει (το βρηκα μετα απο αναζητηση δηλαδη). Αλλα, οπως ειπα, δεν ημουν καθολου σιγουρη για το νουμερο που θα επρεπε να παραγγειλω και γι' αυτο προτιμησα να παω σε φυσικο καταστημα ωστε να μπορεσω να δοκιμασω το σουτιεν. Εδω και τωρα, με το σουτιεν αγορασμενο και το νουμερο μπροστα στα ματια μου, και παλι δεν ειμαι σιγουρη για το νουμερο γιατι το sizing guide του αμαζον μου βγαζει οτι θα επρεπε να παρω αλλο νουμερο. Αν και μαλλον θα προτιμησω να παραγγειλω το νουμερο που εχω ηδη αγορασει, τουλαχιστον στην ιδια μαρκα σουτιεν...

Παντως, το λινκ σου ειναι πολυτιμο, εχει ηδη κρατηθει στα αγαπημενα μου! ;)

Και για να μην ειμαι οφ τοπικ...το αμαζον εχει βγαλει προσφορες στα προϊοντα της crayola εως 40%.

Μια και τα σουτιέν που είχα από την προηγούμενη εγκυμοσύνη είναι του mothercare και είχαν αγγλικό νούμερο πάνω δεν σκέφτηκα να κοιτάξω το sizing του άμαζον. Πάντως το συγκεκριμένο νούμερο που υπολογίζω ότι θέλω (42 Β) δεν υπάρχει στους πίνακες του άμαζον διατίθεται όμως από την επιλογή του σουτιέν, οπότε υποθέτω ότι ισχύει το νούμερο που δίνει το σουτιέν στις επιλογές και όχι ο πίνακας του άμαζον που είναι γενικός και όχι για το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά πάλι δεν μπορώ φυσικά να είμαι βέβαιη.

Ποιο είναι το λινκ για τα σουτιεν mothercare;Από εδώ που τα είχα πάρει ήταν τα πιο οικονομικά που είχα βρει, αλλά δεν θυμάμαι πόσο τα είχα πάρει (άντε τώρα με δυο παιδιά να τρέχω για σουτιέν στο mothercare, αχ, αχ, αχ!)

Διαφημίσεις

24/11 παρήγγειλα, 01/12 έγινε dispatch, 06/12 παραδόθηκε (ιδιαίτερα ογκώδες δέμα)

αααα σημερα παρελαβα τα ντραμς-σαξοψωνο-τυμπανο (πολυ καλα για τα λεφτα τους)....... η παραγγελια εγινε στις 2/12 και εφτασαν χτες! (εγω πηγα σημερα γιατι δεν προλαβα χτες)... 10 μερες ακριβως

Χατζικούλι μου 27/11 παραγγελία, 2/12 έφυγε από εκεί και παρέλαβα τη Παρασκεύη 9/12....2 βδομάδες σχεδόν δηλαδή.

εγώ παραγγελία το σάββατο το βράδυ mytoys.de έφυγε χθες και περιμένω με dhl

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ !!! Άρα οριακά ώς και αρνητικά να παραλάβω για να τα δώσω την Πρωτοχρονιά.

Γεια σας.

.......και επίσης έριξε λίγο τις τιμές στα Pampers active fit

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UU00/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Αρκετά θα έλεγα τις έριξε, στις 6 Νοεμβρίου πήρα το 5 νούμερα, τα 124 κομμάτια, 26 λίρες περίπου. Σπεύσατε !!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Μια και τα σουτιέν που είχα από την προηγούμενη εγκυμοσύνη είναι του mothercare και είχαν αγγλικό νούμερο πάνω δεν σκέφτηκα να κοιτάξω το sizing του άμαζον. Πάντως το συγκεκριμένο νούμερο που υπολογίζω ότι θέλω (42 Β) δεν υπάρχει στους πίνακες του άμαζον διατίθεται όμως από την επιλογή του σουτιέν, οπότε υποθέτω ότι ισχύει το νούμερο που δίνει το σουτιέν στις επιλογές και όχι ο πίνακας του άμαζον που είναι γενικός και όχι για το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά πάλι δεν μπορώ φυσικά να είμαι βέβαιη.

Ποιο είναι το λινκ για τα σουτιεν mothercare;Από εδώ που τα είχα πάρει ήταν τα πιο οικονομικά που είχα βρει, αλλά δεν θυμάμαι πόσο τα είχα πάρει (άντε τώρα με δυο παιδιά να τρέχω για σουτιέν στο mothercare, αχ, αχ, αχ!)

agtog, σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Και για την ενημερωση για την προσφορα του αμαζον φυσικα! Νομιζω οτι θα ακολουθησω την σκεψη σου για το νουμερο, θα ακολουθησω δηλαδη αυτο που γραφει πανω το σουτιεν που εχω στα χερια μου. Μαλλον το size chart του αμαζον ειναι πιο γενικο.

Σου βαζω το λινκ της irida για τα σουτιεν του mothercare:

http://www.ebay.co.uk/itm/2-x-NEW-NU...#ht_609wt_1263

H τιμη τους ειναι τελεια και, φανταζομαι, το ιδιο και η ποιοτητα τους. Μολις ξεψαρωσω λιγο ακομη με τα νουμερα, θα τα δοκιμασω σιγουρα και εγω! ;)

yleap2.png In10p2.png

Σου βαζω το λινκ της irida για τα σουτιεν του mothercare:

http://www.ebay.co.uk/itm/2-x-NEW-NU...#ht_609wt_1263

H τιμη τους ειναι τελεια και, φανταζομαι, το ιδιο και η ποιοτητα τους. Μολις ξεψαρωσω λιγο ακομη με τα νουμερα, θα τα δοκιμασω σιγουρα και εγω! ;)

Ευχαριστώ!

κοριτσάκια καλησπερα, για ριξτε κανενα εμπιστο site για διπλά οικονομικά σεντόνια για την πεθερούλα!!!

βρήκα στα mandco, τα εχει μηπως δοκιμάσει καμια κοπέλα? ή κανενα αλλο site?

βρήκα και στο ΑΜΑΖΟΝ, αλλα μου βγαζει πολλα εξοδα, ενω επιλέγω ως πωλητή το amazon.com και ειναι ανω των 25λιρών.Μηπως ξερει καμια κοπέλα τι παιζει?

Κοριτσια, καλημερα!

Μια ερωτηση για οσες εχουν ασχοληθει. Πριν λιγες μερες, πηρα ενα σουτιεν θηλασμου απο φυσικο καταστημα σε μεγεθος 95Ε (ευρωπαϊκο) ή αλλιως 42DD (αγγλικο). Να σημειωσω οτι εψαξα αρκετα για να το βρω 30 ευρω, αλλα φοβομουν την επιλογη νουμερου για να το παραγγειλω απεξω. Εβαλε, ομως, η agtog το λινκ απο το αμαζον (σε ευχαριστω πολυ! :P ) και ειπα "τι στο καλο, ας το δοκιμασω, 5 λιρες ειναι μονο". Απο το sizing guide βγαινει οτι πρεπει να αγορασω το 44Ε. Κοιταζω καλυτερα το σουτιεν που αγορασα απο Ελλαδα και παρατηρω οτι ειναι η ιδια εταιρεια: Naturana! (Να μην σχολιασω τωρα τη διαφορα τιμης, θα συγχιστω και δεν κανει!!!). Δεν ειναι λογικο να χρειαζομαι το ιδιο νουμερο, δηλαδη 42DD? Ισχυει το sizing guide του αμαζον? Το εχει δοκιμασει καμμια?

Alex το cup δεν αλλάζει απο ευρωπαϊκό σε αγγλικό μόνο το νούμερο της περιφέρειας.Αν σου κάνει το Ε μπορείς να πάρεις το 42Ε,αν και έχει πολύ μικρή διαφορά απο το DD.

Διαφημίσεις

Χτύπησα και κέρδισα ρουχα πολλά πολλά κοματάκια για την μικρή μου αλλά και για τον ανεψιο σε αρκετά καλή τιμή μπορώ να πω... Μεταχειρισμένα μεν αλλά με ένα καλό πλύσιμο και ένα σιδεροματάκι κάτι γίνεται....

QsCvp2.png

Γεια σας.

Όποια ενδιαφέρεται για παιδικά αθλητικά παπούτσια έχει σε προσφορά τώρα το ΑΜΑΖΟΝ αυτά:

http://www.amazon.co.uk/New-Balance-Kj632Ksy-Junior-Running/dp/B004G8Q8S0/ref=sr_1_14?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=shoes&ie=UTF8&qid=1323777409&sr=1-14

http://www.amazon.co.uk/New-Balance-KVT623NP-Junior-Fitness/dp/B003XQFSSM/ref=sr_1_30?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=shoes&ie=UTF8&qid=1323777355&sr=1-30

πήρα από 1 σε μεγαλύτερο νούμερο να έχουμε.

και επίσης έριξε λίγο τις τιμές στα Pampers active fit

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UU00/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UTYW/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Παρήγγειλα τα δεύτερα αθλητικά για τον ανηψιο μου!!Σ΄ευχαριστώ πολύ με γλύτωσες από το ψαξιμο.Όπως και 3 πακέτα παμπερς!!!!!:P

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

Γεια σας

παραλάβαμε σήμερα :

http://www.amazon.co.uk/Britax-Plus-Group-Seat-Olivia/dp/B004BKJWF4/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1323778567&sr=8-3

καθισματάκι για τη μικρή, φυσικά σε άψογη συσκευασία και κατάσταση, όπως πάντα από το amazon και σε πολύ καλή τιμή (πιο φτηνό και από το λινκ).

Ευχαριστώ κορίτσια για το θέμα με τις ηλεκτρονικές αγορές που ανοίξατε και μοιράζεστε τα φώτα σας μαζί μας...

Εχω παρει και εγω 0+ απο αμαζον και τωρα κοιταω για 1-2,δεν ξερω ακομα ποιο.μπορεις να μου πεις αν το συγκεκριμενο θελει εξτρα την βαση του isofix η την εχει ενσωματωμενη το καθισματακι?δεν τοχω ξεκαθαρισει,μιας και πουλανε και ξεχωριστα την βαση.

και εγω σουπερ ευχαριστημενη με αμαζον,πηρα σετ καροτσι 150ε και ειμαι πραγματικα πολυ ευχαριστημενη απο ποιοτητα και τιμη.

alKfp3.png

Vvc2p2.png

Εχω παρει και εγω 0+ απο αμαζον και τωρα κοιταω για 1-2,δεν ξερω ακομα ποιο.μπορεις να μου πεις αν το συγκεκριμενο θελει εξτρα την βαση του isofix η την εχει ενσωματωμενη το καθισματακι?δεν τοχω ξεκαθαρισει,μιας και πουλανε και ξεχωριστα την βαση.

και εγω σουπερ ευχαριστημενη με αμαζον,πηρα σετ καροτσι 150ε και ειμαι πραγματικα πολυ ευχαριστημενη απο ποιοτητα και τιμη.

Το συγκεκριμένο έχει ενσωματωμένη την βάση isofix αλλά δένει και με τις ζώνες του αυτοκινήτου εναλλακτικά. (duo plus, νομίζω γι' αυτό ονομάζεται έτσι λογικά).Δεν ξέρω αν μπορείς να το δέσεις και με τους δύο τρόπους για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Μπήκαμε στο site της britax πρώτα και εκεί θα βρείς ένα σύνδεσμο που βάζεις τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου σου και σου βγάζει ποια καθισματάκια μπορούν να μπουν στο αυτοκινητό σου (και προφανώς και από άποψη επάρκειας χώρου).

Εγώ σκέφτηκα να πάρουμε αυτό, γιατί μπορεί να το χρειαστούμε και σε κανένα άλλο αυτοκίνητο που μπορεί να μην έχει isofix για να το στερεώσουμε (παππουδογιαγιάδων), οποτε το δένουμε με τις ζώνες.

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλσον απο που να παρω? Θελω 50-60den .

Αυτόν τον πωλητή τον έχει βάλει η ΑΞΕΣ, δεν έχω πάρει ακόμα αλλά έχει μεγάλη ποικιλία και καλό ρέιτινγκ.

Έχω πάρει από έναν ΜΑΡΚΣ ΄60 ντενιέ και ήταν πολύ καλά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Kαλημέρα! Τα acrive fit κάνουν για τον μπέμπη μου; Είμαστε 5,5 μηνών.

Έλεγα μήπως πάρω αν είναι ευκαιρία. Μπροστά μου θα τα βρω.

Ταμαράκι, θα σου έλεγα χτύπα τα αλύπητα. Το 3 νούμερο σου έρχεται περίπου 17 λεπτά η πάνα, ακόμα και με τον ΦΠΑ. Έχουν τόσο εδώ ? Και γλυτώνεις και το κουβάλημα;);)

Στην θέση σου θα χτύπαγα και όσα μπορούσα από τα μεγαλύτερα νούμερα. Σίγουρα θα τα βρείς μπροστά σου.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

κοριτσια μηπως μπορει καποια να με βοηθησει? θελω να παρω ενα σκουπακι χειρος για το σπιτι, και παντου βρισκω μονο αυτοκινητου! θελω να εχει αρκετα watt εχει παρει καμια σας?????

http://www.amazon.co.uk/Hoover-SJ144WSR4-Rechargeable-Hand-held-Cleaner/dp/B002GKC3W0

πηραμε προσφατα αυτο....εγω ευχαριστημενη ειμαι αλλα οι κριτικες διιστανται...

Επίσης, σήμερα παρέλαβα τις περιβόητες θερμαντικές κάλτσες για δωράκια. Πλήρωσα 08/12 και σήμερα ήταν στην πόρτα μου. Άψογος πωλητής. Οι δε κάλτσες επίσης υπέροχες. (Το ένα ζευγάρι το κράτησα για μένα!!!). Παραθέτω link http://www.ebay.co.uk/itm/170671281685?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649. Τις ίδιες τις έχει και το mandco με 5,70 νομίζω.

p.s. μου ήρθε και χαρτάκι για ογκώδες. ελπίζω να είναι τα τζιμποράκια να ανακουφιστώ λιγάκι!

για πες για τις καλτσες γιατι θελω αντρικες...ειναι πολυ χοντρες γιατι απο την φωτο τις βλεπω μαλλον κανονικες???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

κοριτσια σετ για λικνο με παντα ολοκληρη και κουνουπιερα οπωσδηποτε που να ψαξω? εχω φαει το τοπο και ολοκληρη παντα γιοκ.... κατι βρηκα στο babybutt.de αλλα ακριβα πολυ.........

Irida εγω πάντως πήρα αυτό: http://www.babyartikel.de/produkt/wiegen/kp_family_komplettset_wiege_marie_schlummerbaer_weiss, και εμεινα απολύτως ευχαριστημένη από την ποιότητα (είναι μασιφ ξύλο και στην τιμη ειναι ο ουρανος, το στρώμα η πάντα και παπλωματοθήκη).

για πες για τις καλτσες γιατι θελω αντρικες...ειναι πολυ χοντρες γιατι απο την φωτο τις βλεπω μαλλον κανονικες???

Καλημέρα.

Και οι αντρικές και οι γυναικείες είναι το ίδιο ποιοτικώς. Είναι βέβαια πολύ χοντρές. Για παράδειγμα στα δικά μου τα παπούτσια είναι αδύνατον να χωρέσουν :D :D :D.

Πάντως είναι πολύ χουχούλικες!Εσωτερικά είναι σα να πιάνεις κουνελάκι!Είναι υπερβολικά μαλακές!

82nop2.png

Εγω τώρα που να πανηγυρισω που θέλω μιας που παρέλαβα απο τζιμπο;

:-D

Άψογα ρουχαλακια-ποιότητα σούπερ ειδικά για την τιμη τους:-D

Αυτο που με προβληματίζει είναι που παρέλαβα την παραγγελία που έφυγε 28/11

Ενω η άλλη που έφυγε 25/11-πουθενά!:confused:

Ελπίζω να μην έχει κάνει καμία γνωριμία με τους τελωνας η κουτιτσα μου-φτου φτου!:roll:

Ααααααχ άντε να παραλάβω κ τα υπόλοιπα!!

Καλημέρα!!!

κορίτσια έχετε να μου προτείνετε καμία φωτογραφική μηχανή???

δε θέλω να είναι μεγάλη και προτιμω να δοκιμάσω τις Sony...

έχετε υπόψη σας καμία???

κοιτούσα αυτη http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10098003

αλλά δεν ξέρω απο αυτά και κινέζικα μου φαίνονται όσα γράφει!!!!:rolleyes:

Kαλημέρα! Τα acrive fit κάνουν για τον μπέμπη μου; Είμαστε 5,5 μηνών.

Έλεγα μήπως πάρω αν είναι ευκαιρία. Μπροστά μου θα τα βρω.

Γενικά μέχρι να αρχίσει να σηκώνεται και να φέρνει βόλτες, δεν σου συστήνω τα συγκεκριμένα. Εμείς κάθε φορά που του τα έβαζα βγαίναν τα κακά μέχρι τον λαιμό κι αντί για αλλαγή πάνας τον έκανα και μπάνιο!

Θα έπαιρνα στη θέση σου αυτά http://www.amazon.co.uk/Pampers-Baby-Size-Midi-Nappies/dp/B0043M6AZ0/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1323853458&sr=8-6

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...