Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημέρα σας κοριτσάρες!!!

Αυτό το site το έχει δεί καμιά σας?? Έχει λυσάξει η ανηψιά μου να τις πάρω αυτά που τα είδε στο gossip girl αλλά δεν ξέρω εάν είναι αξιόπιστο .. τα ίδια παπούτσια τα έχω βρεί το ebay αλλά δεν τα έχει στο 41 ..

κατι μου λεει...πρεπει να εχουν ψωνισει καποια κοριτσια...δεν κανεις μια αναζητηση στο θεμα μηπως βρεις κατι...

παντως η τιμη σουπερ!!!

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.speckledfreckle.com.au/blog/?p=951

Kαλημέρα! Ξέρετε πού θα μπορούσα να βρω τέτοια γλυφιτζούρια; Σκέφτομαι να τα χρησιμοποιήσω ως προσκλητήρια για την βάφτιση του μπέμπη και το γάμο μου. Κανά site ξέρουμε;

αυτά τα γλυφιτζούρια τα χαλβάδιαζα κι εγώ αλλά είναι πολύ ακριβά .. νομίζω ότι κάπου στην Καλλιθέα είναι ένα κατάστημα που έχει και νομίζω ότι κοστίζουν γύρω στα 5 ευρώ το κάθε ένα .. δεν ξέρω που μένεις αλλά στη Μαρίνα Φλίσβου στο Π.Φάληρο, έχει ένα κατάστημα με καραμέλες που έχει τέτοια γλυφιτζούρια, αλλά δε θυμάμαι πόσο τα έχει (νομίζω 3 ευρώ??) .. μπορείς όμως άν θέλεις να κάνεις μόνη σου ένα όμορφο προσκλητήριο-γλυφιτζούρι με μια κατασκευή απο χαρτόνι και ξυλάκι απο σουβλάκι.

επίσης, δές και στο thread Βαπτιση, εκεί έχει πολλές ιδέες αλλά και καταστήματα με τέτοια είδη.

Άμα θές καμια βοήθεια σφύρα μου κλεφτικα σε ένα πμ ;)

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

κατι μου λεει...πρεπει να εχουν ψωνισει καποια κοριτσια...δεν κανεις μια αναζητηση στο θεμα μηπως βρεις κατι...

παντως η τιμη σουπερ!!!

έψαξα στα eshops αλλά δε βρήκα τίποτα .. ναι η τιμή σούπερ ομολογώ!!! :)

edit: στραβωμάρα!!!!! μόλις το βρήκα στη λίστα!!! θένξ πασχαλίτσα :D :D :D

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Το χτύπησα, το χτύπησα!!! Ίσα που πρόλαβα!!

Τώρα πρέπει να παραγγείλω και τα discs, ε?? Από τον Αμαζόνα και αυτα?? Τι γεύσεις προτείνετε??

πρωτα απ ολα...με γεια! δευτερα θα ναι στην πορτα σου φανταζομαι...εγω την παρηγγειλα τη μια μερα το πρωι-τραβηξαν λεφτα το απογευμα κ την επομενη το μεσημερι ηταν σπιτι μου...:shock:

δευτερον,θα παρεις εναν μετατροπεα πριζας,γιατι θα ναι αγγλικη ...

εγω πηρα αυτη

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751346

εκτος αν πηρες ηδη απο αμαζονα,και πριζα...ιδια τιμη εχουν παντως.

μεταααααα....ορεξη να χεις να ψαχνεις

μπαινεις εδω

https://www.tassimo.gr/tassimo/page?siteid=tassimo-prd&locale=grel1&PagecRef=929

και ψωνιζεις.....αλλωστε εχεις ενα 20ευρω μειον στον πρωτο λογαριασμο οταν καταχωρησεις τη μηχανη σου-το λεω γιατι το ρωτουσαν καποια κοριτσια,αν θα γινεται απο αγορασμενη στο εξωτερικο τασιμο,,,,ηρθε κανονικα με ενα εντυπο σχετικο που ενημερωνει τι να κανεις...δεν το χω κανει ακομα ωστοσο γιατι προτιμησα να παρω απ το μαρκετ μια δυο γευσεις πρωτα κ μετα βλεπουμε....

ααααααα,επισης,δεν ξερω αν ειναι γενικο αυτο,ή τωρα απλα ειναι προσφορα που τρεχει παντως πηρα δυο συσκευασιες γαλλικου,των 4μιση περιπου εκαστος που στις δυο σου δινει δωρο την κανατα του γαλλικου, αξιας 6 κατι ευρω-αυτη η προσφορα σε συνοικιακο μαρκετ,αρα φανταζομαι παιζει κ σε μεγαλυτερα μαρκετ-για κοιτα το κ συ μηπως σε συμφερει αν εισαι του γαλλικου(δεν εχω δοκιμασει ακομα)

http://www.tassimo.gr/tassimo/page?siteid=tassimo-prd&locale=grel1&PagecRef=908&productId=908197

γενικα θα ψαξω να παραγγειλω κ γω απο κει μεσα, να παρω κ την εκπτωση...κ θα ενημερωσω αν οντως περναει η εκπτωση,αν κ πιστευω πως ναι,για να εχουν τα ειδικα εντυπα και στα ελληνικα στη συσκευασια.

οι γευσεις ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο,αρα δε μπορω να εκφερω αποψη-πχ,εχω διαβασει σε reviews να κραζουν τον καπουτσινο του,κ το τσαι του,εμενα ωστοσο αμφοτερα μου αρεσαν...δε μου φανηκαν μπουγαδονερο οπως τα λεγαν:roll:

εχω ακουσει οτι η cadbury ειναι τελεια..αυτη θα ναι η επομενη μου αγορα..:mrgreen:

Καλημέρα σας κοριτσάρες!!!

Αυτό το site το έχει δεί καμιά σας?? Έχει λυσάξει η ανηψιά μου να τις πάρω αυτά που τα είδε στο gossip girl αλλά δεν ξέρω εάν είναι αξιόπιστο .. τα ίδια παπούτσια τα έχω βρεί το ebay αλλά δεν τα έχει στο 41 ..

έψαξα στα eshops αλλά δε βρήκα τίποτα .. ναι η τιμή σούπερ ομολογώ!!! :)

edit: στραβωμάρα!!!!! μόλις το βρήκα στη λίστα!!! θένξ πασχαλίτσα :D :D :D

Με πρόλαβες, ούτως ή άλλως όμως έχει πέιπαλ, οπότε εγώ προσωπικά, και να μην ήταν στην λίστα, θα το τολμούσα.

πρωτα απ ολα...με γεια! δευτερα θα ναι στην πορτα σου φανταζομαι...εγω την παρηγγειλα τη μια μερα το πρωι-τραβηξαν λεφτα το απογευμα κ την επομενη το μεσημερι ηταν σπιτι μου...:shock:

δευτερον,θα παρεις εναν μετατροπεα πριζας,γιατι θα ναι αγγλικη ...

εγω πηρα αυτη

εκτος αν πηρες ηδη απο αμαζονα,και πριζα...ιδια τιμη εχουν παντως.

μεταααααα....ορεξη να χεις να ψαχνεις

μπαινεις εδω

https://www.tassimo.gr/tassimo/page?siteid=tassimo-prd&locale=grel1&PagecRef=929

και ψωνιζεις.....αλλωστε εχεις ενα 20ευρω μειον στον πρωτο λογαριασμο οταν καταχωρησεις τη μηχανη σου-το λεω γιατι το ρωτουσαν καποια κοριτσια,αν θα γινεται απο αγορασμενη στο εξωτερικο τασιμο,,,,ηρθε κανονικα με ενα εντυπο σχετικο που ενημερωνει τι να κανεις...δεν το χω κανει ακομα ωστοσο γιατι προτιμησα να παρω απ το μαρκετ μια δυο γευσεις πρωτα κ μετα βλεπουμε....

ααααααα,επισης,δεν ξερω αν ειναι γενικο αυτο,ή τωρα απλα ειναι προσφορα που τρεχει παντως πηρα δυο συσκευασιες γαλλικου,των 4μιση περιπου εκαστος που στις δυο σου δινει δωρο την κανατα του γαλλικου, αξιας 6 κατι ευρω-αυτη η προσφορα σε συνοικιακο μαρκετ,αρα φανταζομαι παιζει κ σε μεγαλυτερα μαρκετ-για κοιτα το κ συ μηπως σε συμφερει αν εισαι του γαλλικου(δεν εχω δοκιμασει ακομα)

http://www.tassimo.gr/tassimo/page?siteid=tassimo-prd&locale=grel1&PagecRef=908&productId=908197

γενικα θα ψαξω να παραγγειλω κ γω απο κει μεσα, να παρω κ την εκπτωση...κ θα ενημερωσω αν οντως περναει η εκπτωση,αν κ πιστευω πως ναι,για να εχουν τα ειδικα εντυπα και στα ελληνικα στη συσκευασια.

οι γευσεις ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο,αρα δε μπορω να εκφερω αποψη-πχ,εχω διαβασει σε reviews να κραζουν τον καπουτσινο του,κ το τσαι του,εμενα ωστοσο αμφοτερα μου αρεσαν...δε μου φανηκαν μπουγαδονερο οπως τα λεγαν:roll:

εχω ακουσει οτι η cadbury ειναι τελεια..αυτη θα ναι η επομενη μου αγορα..:mrgreen:

Σε μια ΤΑΣΙΜΟ που πήρα δώρο πέρσυ, άλλαξε την πρίζα. Άρα ή μετατροπέας ή άλλη πρίζα.

Την δική μου μου την έκαναν δώρο πέρσυ τα Χριστούγεννα. Περίμενα 1 μήνα να έρθουν οι καφέδες από το ελληνικό ΤΑΣΙΜΟ. Ελπίζω να διορθώθηκαν από τότε, γιατί μου είχαν κάνει τα νεύρα φιδέ.

Για τις γεύσεις, όπως το λες, είναι υποκειμενικό το θέμα. Υπάρχει και σχετικό τόπικ για την ΤΑΣΙΜΟ (μανία λεμεεεεεεεε:rolleyes: και εγώ μέσα δηλαδή:rolleyes:). Η giagia έχει ψωνίσει από ένα γερμανικό σάιτ. Έχει μεγάλη ποικιλία αλλά πολλά μεταφορικά. Λέει μόνο αν ψωνίσεις τους καφέδες της σεζόν, σε αυτό είχα καταλήξει.

Την έκπτωση των 20 ευρώ την παίρνεις, από όπου και αν έχεις αγοράσει την μηχανή σου, αφού καταχωρείς το σίριαλ νάμπερ.

Έχει βάλει μια προσφορά τώρα. Μου έστειλαν το εξής

Αν κάποιος φίλος/η σας, αγοράσει μια μηχανή TASSIMO, γραφτεί στο myTASSIMO και αναφέρει ότι εσείς μας συστήσατε, εμείς θα σας ευχαριστήσουμε γι αυτό: θα λάβετε ένα σετ διακοσμητικών stencil για να κάνετε σχέδια στο αφρόγαλα του cappuccino σας, μαζί με T DISCs JACOBS Cappuccino ή δύο ποτήρια της WMF για να σερβίρετε το latte σας*.

Αν κάποια προτίθεται να γραφτεί και να παραγγείλει πρώτη φορά, θα ήθελα ποτηράκια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

κορίτσια, όσες έχετε πάρει tassimo απο άμαζον ή απο άλλο κατάστημα του εξωτερικού, το κουπόνι των 20 ευρώ το παίρνετε απο το site της tassimo αφού εισάγετε στο ανάλογο πεδίο το serial number που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής.

Δεν έχει κουπόνι μέσα.

Εγώ την αγόρασα την Τρίτη την T65 απο τα media markt 160 ευρώ μαζί με κανάτα, ένα πακέτο γαλλικό Jacobs, ένα πακέτο Caramel macciato, ένα πακέτο Lacta, ένα πακέτο Suchard κι ένα πακέτο Cadburry's με τα γαλατάκια τους ..

ο Κωτσόβολος μου έδινε ΜΟΝΟ τη συσκευή 180 ευρώ ...

Απο το άμαζον θα ήταν πιο φθηνά αλλά ήθελα το τιμολόγιο να το περάσω στα έξοδα του μαγαζιού οπότε ξηλώθηκα :?

edit: chatzico .. ταυτόχρονα όμως??? :P

κορίτσια, όσες έχετε πάρει tassimo απο άμαζον ή απο άλλο κατάστημα του εξωτερικού, το κουπόνι των 20 ευρώ το παίρνετε απο το site της tassimo αφού εισάγετε στο ανάλογο πεδίο τοserial number που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής.

Δεν έχει κουπόνι μέσα.

Εγώ την αγόρασα την Τρίτη της T65 απο τα media markt 160 ευρώ μαζί με κανάτα, ένα πακέτο γαλλικό Jacobs, ένα πακέτο Caramel macciato, ένα πακέτο Lacta, ένα πακέτο Suchard κι ένα πακέτο Cadburry's με τα γαλατάκια τους ..

ο Κωτσόβολος μου έδινε ΜΟΝΟ τη συσκευή 180 ευρώ ...

Απο το άμαζον θα ήταν πιο φθηνά αλλά ήθελα το τιμολόγιο να το περάσω στα έξοδα του μαγαζιού οπότε ξηλώθηκα :?

Με γειά σου αλλά αν το κίνητρό σου ήταν το τιμολόγιο, το τιμολόγιο του ΑΜΑΖΟΝ είναι φορολογικά αποδεκτό, αφού έχει ελληνικό ΑΦΜ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Εχετε χρησημοποιήσει μετατροπέα πριζας αγγλικής η αμερικάνικης σε σούκο?Υπάρχει πρόβλημα με την τάση του ρεύματος?Είναι ασφαλές?Υπάρχει περίπτωση να κάψει την συσκευή?

Εγώ που ψάχνω για dolce gusto.....που θα βρω προσφορά? Έχετε δει καμία? Από όσα διάβασα, οι μηχανές είναι ίδιες, η μόνη διαφορά είναι το σχέδιο.

http://www.amazon.co.uk/NESCAFÉ-Krups-KP210040-Machine-Pressure/dp/B001GIOQLO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323506269&sr=8-1

πριν λιγες μερες την ειχε 49 λιρες(σ αυτο το χρωμα ε?το κοκκινο ηταν πιο ακριβα)

Διαφημίσεις

Εχετε χρησημοποιήσει μετατροπέα πριζας αγγλικής η αμερικάνικης σε σούκο?Υπάρχει πρόβλημα με την τάση του ρεύματος?Είναι ασφαλές?Υπάρχει περίπτωση να κάψει την συσκευή?

εγω,οπως προειπα,πηρα αυτη...

την εχω χρησιμοποιησει δυο μερες μονο,κ μεχρι στιγμης δεν εχουμε ανατιναχτει:lol::lol::lol:

επιφυλασσομαι για το μελλον...:mrgreen:

http://www.amazon.co.uk/NESCAFÉ-Krups-KP210040-Machine-Pressure/dp/B001GIOQLO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323506269&sr=8-1

πριν λιγες μερες την ειχε 49 λιρες(σ αυτο το χρωμα ε?το κοκκινο ηταν πιο ακριβα)

Ευχαριστώ! Θα το παρακολουθω μηπως πέσει η τιμή πάλι. Δε με νοιάζει για το χρώμα (αλλά προτιμώ το μαύρο;)).

εγω,οπως προειπα,πηρα αυτη...

την εχω χρησιμοποιησει δυο μερες μονο,κ μεχρι στιγμης δεν εχουμε ανατιναχτει:lol::lol::lol:

επιφυλασσομαι για το μελλον...:mrgreen:

Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ευχαριστώ! Θα το παρακολουθω μηπως πέσει η τιμή πάλι. Δε με νοιάζει για το χρώμα (αλλά προτιμώ το μαύρο;)).

Τίποτα καλε, αυτη η καφετιερα είναι το "σχεδιαστικο" μου απωθημενο :lol:

Πετα την στο καλάθι σου ,κανε save for later,κ όταν θα ανεβοκατεβαινει η τιμουλα,θα στο μαρτυραει ο φίλος μας ο αμαζονας-πάντως το χαμηλότερο που την έχω δει τον τελευταίο μήνα είναι 48 λίρες-κ μάλιστα για αρκετές μέρες.

Διαφημίσεις

καλησπερα σας.θελει να αγορασει μια φιλη μοου ενα αρωμα απο το strawberrynet.com και επειδη ειμαστε ασχετες θελω να σας ρωτησω ποσα ειναι τα μεταφορικα για ενα αρωμα, αν εκτος απο πιστωτικη μπορουμε να πληρωσουμε διαφορετικα και αν τα αρωματα ειναι γνησια.

μπορουμε δηλαδη να τους εμπιστευτουμε γενικως η υπαρχει καποιο αλλα eshop

ποιο αξιοπιστο?

σας ευχαριστουμε πολυ εκ των προτερων.:)

http://www.speckledfreckle.com.au/blog/?p=951

Kαλημέρα! Ξέρετε πού θα μπορούσα να βρω τέτοια γλυφιτζούρια; Σκέφτομαι να τα χρησιμοποιήσω ως προσκλητήρια για την βάφτιση του μπέμπη και το γάμο μου. Κανά site ξέρουμε;

Καλημερα!

Για γλυφιτζουρια κοιταξε εδω:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=64090

Εγω γνωριζω αυτη την εταιρεια:

http://victory.com.gr/product.php?ids=43&label=%C3%CB%C5%C9%D6%C9%D4%C6%CF%D5%D1%C9%C1%20/%20%C3%CB%C5%C9%D6%C9%D4%C6%CF%D5%D1%C9%C1%20%C4%D9%D1%CF%D5

αλλα νομιζω οτι οι κοπελες στο τοπικ της βαφτισης εχουν ανακαλυψει και αλλες καβαντζες...

Eδώ και μια 'ωρα 'εχω φάει το εξής κόλλημα. Ο κωδικός στα τζίμπακς τα κουπόνια πού αναγράφεται; Κοιτάζω και τα 2 και δεν βλέπω κανέναν κωδικό.

Δεν αναγραφεται στα κουπονια. Βρισκεται στην αποδειξη σου αμεσως κατω απο την αναλυση της παραγγελιας σου. Τα κουπονια ειναι απλα...διακοσμητικα! :)

yleap2.png In10p2.png

Καλημερα!

Για γλυφιτζουρια κοιταξε εδω:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=64090

Εγω γνωριζω αυτη την εταιρεια:

http://victory.com.gr/product.php?ids=43&label=%C3%CB%C5%C9%D6%C9%D4%C6%CF%D5%D1%C9%C1%20/%20%C3%CB%C5%C9%D6%C9%D4%C6%CF%D5%D1%C9%C1%20%C4%D9%D1%CF%D5

αλλα νομιζω οτι οι κοπελες στο τοπικ της βαφτισης εχουν ανακαλυψει και αλλες καβαντζες...

Δεν αναγραφεται στα κουπονια. Βρισκεται στην αποδειξη σου αμεσως κατω απο την αναλυση της παραγγελιας σου. Τα κουπονια ειναι απλα...διακοσμητικα! :)

Δέχομαι συγχαρητήρια. Έχω πετάξει τις αποδείξεις!!! :confused::confused::(

Τhanks για τα γλυφιτζούρια

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

οχι ρε!!!!! πετας αποδειξεις?????

στειλε εμαιλ πες την εξυπναδα σου για να σου στειλουν τον κωδικο με εμαιλ!!!!! ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

kKZUp2.png

οχι ρε!!!!! πετας αποδειξεις?????

στειλε εμαιλ πες την εξυπναδα σου για να σου στειλουν τον κωδικο με εμαιλ!!!!! ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Aπό Αμερική τις αποδείξεις τί να τις κάνω; Άχρηστες είναι.

Στείλε email με το αριθμο παραγγελίας και θα σου στείλουν τους αριθμούς.

Στέλνω αμέσως!!!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Επειγουσα ερωτηση:

Ποσες μερες κανετε να παραλαβετε απο το yoursclothing?

Νομιζα οτι ειχα βρει ακρη για πυζαμες/φορμες για το μαιευτηριο, αλλα...τζιφος! Και τωρα επειγομαι! :(

Αν κανω παραγγελια σημερα, θα εχουν ερθει μεχρι τις 26/12 ή μπα? :?

yleap2.png In10p2.png

οριακα θα εχουν ερθει αλλα και λογω γιορτων παιζεται!

ταμαρακι, εγω παντως για του χρονου θα τους τις χωσω ολες μεσα

οχι για να μην εχουν ενοια που πανε τα λεφτα μας (βασικα να ειμαστε στο ευρω ακομα χεχεχχεχε)

kKZUp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...