Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ

joan7

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα! Επειδη και εγω εψαχνα πολυ καιρο τελικα κατεληξα σε αυτες τις δυο εταιριες (που δινουν λιανικη). Η μια ειναι η victory και ειναι Αθηνα (γλυφιτζουρια - marsmellows κ.α.) και η δευτερη ειναι στη Θεσσαλονικη Παρασχου (paraschou νομιζω, ψαξτε στο google) και στελνει Αθηνα σιγουρα, εχω μιλησει και με τις δυο εταιριες στο τηλ. Εχουν τις ιδιες τιμες, εψαχνα γλυφιτζουρια μεγαλα γαλαζια και τα εχουν και οι δυο 1,4Ε + ΦΠΑ!

7ytop2.png

καλησπερα κοριτσια.εμεις πηραμε απο τα jambo γλειφιτζουρια και ζαχαρωτα για τη βαπτιση της μικρουλας μου.καλες τιμες και δεν εμεινε ουτε ενα αρα μαλλον καλα και στη γευση.

Καλησπέρα κορίτσια εγώ πήρα τα γλειφιτζούρια της φωτογραφίας

http://yfrog.com/0pfoto2014j

Έκαναν 1 ευρώ είναι τέλεια και πολύ νόστιμα .τα έχει και σε ποιο μικρά [ η συσκευασία των 40 μόνο 14 ευρώ ]

Έχει και τα άσπρο – γαλάζιο αλλά εκεί θέλει παραγγελία 100 κομμάτια

Αν σας ενδιαφέρει πέστε μου να γράψω λεπτομέρειες

Διαφημίσεις

Τί λέτε βρε κορίτσια...... εμάς εδώ στην επαρχία μας ζητάνε 2 ευρώ το ένα!!!!!!!!!!! Φρίκαρα!!!!!!!

Και εδώ τόσο θέλουνε !!

Εγώ τα βρήκα αυτά μετά από πολύ ψάξιμο

Και η φάση είναι όταν τα πήρα στο κουτί που τα είχαν έγραφαν την επωνυμία από το εργαστήριο και ήταν στη …Νίκαια !

Έκαναν 1 ευρώ είναι τέλεια και πολύ νόστιμα .τα έχει και σε ποιο μικρά [ η συσκευασία των 40 μόνο 14 ευρώ ]

Εγω θελω λεπτομερειες! Οπως ειδες εγω τα βρηκα 1,4Ε + ΦΠΑ! Ειναι σκληρα ή μαλακα? Εγω θελω μαλακα (μαρσμελοους) και αυτα που βρηκα ειναι περιπου 13 εκ διαμετρο. Αυτα τι μεγεθος εχουν? Ουπς δεν εγινα πολυ σοκιν:oops::oops::lol::lol:?

7ytop2.png

κ εγω ψαχνω αλλα μενω πατρα. μου ειπε μια φιλη να παω στο μακρο

Εγώ το απόγευμα αγόρασα 22 τεμάχια από το μάκρο στην Πάτρα, είναι της εταιρείας victory και στοιχίζαν 1,55€ το καθένα. Είναι μαρσμέλοους και όχι καραμελωτά. Τα χρώματα είναι γαλάζιο-λευκό. Σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο μου ζήταγαν 4€ και μιλάμε για ακριβώς τα ίδια και της ίδιας εταιρείας:shock::shock::shock:

Το μόνο κακό είναι το περιτύλιγμά τους...έχει ένα τεράστιο αυτοκόλλητο με τις λεπτομέριες και δεν ξεκολάει...μάλλον θα πρέπει να τα τυλίξω με κάτι άλλο...ίσως μεμβράνη κουζίνας:rolleyes:

Διαφημίσεις

Τρομερή τιμή. Έρχεται λιγότερο από 0,50 λεπτά το ένα. Με ενδιαφέρει για το πάρτι του γιου μου. Αν θέλεις μπορείςνα μου δώσεις λεπτομέρειες; Ευχαριστώ

γραψε μας λεπτομεριες

Λοιπόν κορίτσια σας γράφω λεπτομέρειες

Το μαγαζί βρίσκετε στη Πέτρου Ράλλη 7 στο Ταύρο . αν έρχεσαι από περαμα είναι ακριβός στο τέρμα της Πέτρου Ράλλη πριν ανέβεις τη γέφυρα για Πειραιώς , και αν έρχεσαι από Αθήνα είναι στην αρχή της οδού

Το μαγαζί από έξω έχει κάτι καρέκλες καλοκαιρινές –ψάθες-σωσίβια και άλλα παρεμφερή

Όπως γράφει και η CRHISA [από εκείνη κατάφερα να τα βρω, δημοσίευση του 2008]

Μην σας σοκάρει το γεγονός ότι θυμίζει τους στάβλους ... του βασιλιά (χι χι χι)μέσα μπορείς να βρεις σε πολύ καλές τιμές διάφορα πράγματα.

Το τηλέφωνο είναι 2103479156 και είναι ανοιχτά 7 /7 μέρες και ωράριο είναι 9το πρωί με 9 το βράδυ!!

Για τη κοπέλα που ρώτησε τα γλειφιτζούρια είναι τα σκληρά αλλά όχι και τόσο που να σπανέ δόντια:D:D

Α και κάτι άλλο μη σας πέσουνε γιατί θα σπάσουν παρτε λίγα παραπάνω καλού κακού

Φιλιά σε όλες

καλημέρα!

εχει δίκιο η marag. αν απλα χτυπηθούν μεταξύ τους εχουν σπάσει. εγω τα πήρα απο ενα πρατήριο στην Θεσσαλονίκη 1.40 το ενα. μου τα τυλιξε το παιδι ενα ενα πολυ προσεγμένα. παρολα αυτα 1 εσπασε. παρτε και καβατζα. παντω κ στα jumbo ειναι καλα και σε λογικες τιμές.

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

Στα τζάμπο κοστίζουν τα μεγάλα 2? και είναι πολύχρωμα σπιράλ. Εγώ ήθελα οπωσδήποτε άσπρο-γαλάζιο γιατί θα τα βάλω στην διακόσμηση των τραπεζιών.

Εκεί που λέω έχει και άσπρο-γαλάζιο αλλά θέλει μεγάλη ποσότητα

100 περίπου κομμάτια

Εκεί που λέω έχει και άσπρο-γαλάζιο αλλά θέλει μεγάλη ποσότητα

100 περίπου κομμάτια

Αυτα που βρηκα εγω (που μαλλον θα παρω κιολας) της victory βγαινουν 1,55Ε περιπου και μπορεις να αγορασεις 12αδες, και ειναι μαλακα (μαρσμελοους), και εχει κι'αλλα καραμελακια οποτε θα προτιμησω μαλλον αυτα!!! :D

7ytop2.png

Αυτα που βρηκα εγω (που μαλλον θα παρω κιολας) της victory βγαινουν 1,55Ε περιπου και μπορεις να αγορασεις 12αδες, και ειναι μαλακα (μαρσμελοους), και εχει κι'αλλα καραμελακια οποτε θα προτιμησω μαλλον αυτα!!! :D

Ξέρω ποια λες..

Τα έχει και το macro ,τα είδα όταν έψαχνα για τα δικά μου

Εκεί μπορείς να πάρεις ακόμα και ένα

Πήρα εγώ ένα για δείγμα αλλά δεν μου έκανε γιατί ήταν μεγάλο το γλειφιτζούρι και μικρό το καλαμάκι. Κατέληξε στη κοιλιά μας και ομολογώ ότι ήταν τέλειο :-P

• 1 χρόνο μετά...

marag τα πιο μικρα τι διασταση εχουν?

μπορουμε να τα παραγγειλουμε τα στελνουν κ θεσ.κη?

αν ναι τι εξοδα αποστολης εχουν?

• 1 month later...

Επαναφέρω το θέμα, για όποια έχει νεότερες πληροφορίες για γλειφιτζούρια. Ενδιαφέρομαι να παραγγείλω, μένω επαρχία δεν μπορώ να τα πάρω αυτοπροσώπως. Αν έχετε δοκιμάσει λοιπόν κάτι και στη γεύση θα ήθελα τη γνώμη σας. Δεν με νοιάζει ιδιαίτερα αν είναι από τα σκληρά ή τα μαλακά, φτάνει να είναι νόστιμα και όμορφα. Και φτηνά! Τα θέλω αντί μπουμπουνιέρας για τα παιδάκια.

NLOdp3.png?XyVO1AM4

Σήμερα κιόλας πήγα σε μία κοπέλα που πουλάει γλυφιντζούρια,ζαχαρωτά,κουφέτα (έχει πάαααρα πολλά πράγματα) και ήταν πολύ οικονομικά αλλά δεν ξέρω αν στέλνει επαρχία και κατά πόσο θα σε συμφέρει κάτι τέτοιο μιας και θα υπάρχει χρέωση κούριερ υποθέτω.Αν θέλεις όμως μπορώ να σου δώσω το τηλ της για να την ρωτήσεις.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...