Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερούδια !!!! και Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν !!!

Μόλις επικοινώνησα με το myikona και μου είπαν το εξής: Με την αγορά κουπονιού που έχει στο goldendaels προσφορά π.χ. 8? για ημερολόγιο των 20?-χονδρικά οι τιμές έτσι....) μπορώ να πάρω ότι θέλω αξίας 20?, ακόμα και φώτομπουκ! Αν αυτό στοιχίζει παραπάνω, ας πούμε 25?, θα πληρώσω μόνο την διαφορά δηλαδή 5?. Και φυσικά για να γλιτώσω από μεταφορικά μπορούν να τα στείλουν όλα μαζί.Αν πάρω 5 κουπόνια των 8? =40? συνολο, μπορώ να κάνω αγορές των 100? από το κατάστημά τους.

Η προσφορά λήγει την Κυριακή, ασχέτως τι γράφει στο σάιτ. Την ανανεώνουν κάθε μέρα.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001F5153K?smid=A3P5ROKL5A1OLE

Αυτά τα κεράκια φίλιπς τα έχει καμία? Χρειάζονται αντάπτορα για τις Ελληνικές μπρίζες?

tsioubal τα αγόρασα εγώ για δωράκι όταν είχε βάλει τα λευκά στο black Friday, δεν τα έχω δοκιμάσει όμως για να σου πω κάτι άλλο

ναι θέλουν αντάπτορα είναι με την αγγλική πρίζα :D

Χμμμ, το ξανακοίταξα στο ebay, και βρήκα ότι ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής..." eBay requires buyers to pay the cost of return postage, unless you and the seller have come to a different agreement."

Δεν είναι άμαζον...

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε εορτάζουσες!

Έχω απορία σχετικά με case στο ebay. Άνοιξα case, έγραψα τα σχετικά, λεπτομέρειες, κλπ που ζήταγε και στο τέλος μου ήρθε μνμ που έγραφε την υπόθεση εν συντομία και το ποσό της "διένεξης" που δεν μου έκανε ρεφαντ ο πωλητής, παρόλο που επέστρεψα το αντικείμενο.

Αλλά... έχει υπολογίσει μόνο το ποσό που πλήρωσα στον πωλητή για την αγορά (αρχική τιμή + μεταφορικά για Ελλάδα, ήτοι 18 λίρες) και δεν έχει προσθέσει τα μεταφορικά από Ελλάδα για να το στείλω πίσω (άλλες 4 λίρες)!!! Γιατί;Δεν θα έπρεπε να μου επιστραφούν αυτά;

Εντωμεταξύ είδα τώρα μόλις, ότι ο πωλητής έκανε τελικά ρεφαντ (φυσικά μόνο τις 18 λίρες) μετά από ειδοποίηση που έστειλε το ebay και η υπόθεση για αυτούς τώρα έκλεισε!!! Τι μπορώ να κάνω; Εγώ πρέπει να επιβαρυνθώ για τα έξοδα επιστροφής ενός προϊόντος που τελικά αυτός έχει ήδη βάλει μπρος να ξαναπουλήσει;;;

Χμμμ, το ξανακοίταξα στο ebay, και βρήκα ότι ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής..." eBay requires buyers to pay the cost of return postage, unless you and the seller have come to a different agreement."

Δεν είναι άμαζον...

Ε ναι....είναι πωλητής οχι εταιρεία πχ αμαζον

Αυτα τα μεταφορικά σου επειδή εγιναν εκτός εμπευ δεν μπορεί το εμπευ να τον¨" υποχρεώσει" να στα επιστρέψει.

Θα του τα ζητήσεις εσυ, κ θα στα επιστρέψει μέσω πευπαλ , μη του βάλεις φιντμπακ ακομη εως οτου να στα επιστρέψει κ αυτά, Και υπενθύμισέ του να βάλει δική του χρέωση για την συναλλαγη στο πευπαλ αλλιως το πευπαλ θα σου κρατήσει νομιζω 0,3-0,5 λεπτά για την μεταφορά στη κάρτα σου.

Αχ.. δε νομίζω να τα επιστρέψει καλαμαράκι μου! Ευχαριστώ για την πληροφορία, by the way. Το πρόβλημα είναι ότι από την αρχή που του ζήτησα ρεφαντ τα μεταφορικά μου, δεν τα εστειλε. Όλα αυτά πριν ανοίξω κέις. Εστειλα μειλ, του είπα ότι "ξέχασε" τα μετααφορικά, αλλά καμιά απάντηση. Οι μέρες περνούσαν, το ρεφαντ του τελικά ακυρώθηκε (και δεν ξέρω γιατί) και για αυτό άνοιξα και το κέις. Πώς αλλοιώς να τον πιέσω πια για να τα δώσει, ειδικά τώρα που έκλεισε η υπόθεση; Καλά θα το ξ%^($#σω στο φιντμπακ... Δεν έχω χώρο να γράααααααααψω όμως... 80 χαραχτήρες μόνο κενό για τα παράπονα;;; τσιγκουνιές...

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

Αχ.. δε νομίζω να τα επιστρέψει καλαμαράκι μου! Ευχαριστώ για την πληροφορία, by the way. Το πρόβλημα είναι ότι από την αρχή που του ζήτησα ρεφαντ τα μεταφορικά μου, δεν τα εστειλε. Όλα αυτά πριν ανοίξω κέις. Εστειλα μειλ, του είπα ότι "ξέχασε" τα μετααφορικά, αλλά καμιά απάντηση. Οι μέρες περνούσαν, το ρεφαντ του τελικά ακυρώθηκε (και δεν ξέρω γιατί) και για αυτό άνοιξα και το κέις. Πώς αλλοιώς να τον πιέσω πια για να τα δώσει, ειδικά τώρα που έκλεισε η υπόθεση; Καλά θα το ξ%^($#σω στο φιντμπακ... Δεν έχω χώρο να γράααααααααψω όμως... 80 χαραχτήρες μόνο κενό για τα παράπονα;;; τσιγκουνιές...

Για προσπάθησε μέσω πευπαλ ομως να προσβάλεις τη συναλλαγή σας....

Ισως έτσι τον πιέσεις. Αν γινεται δηλαδή να τον αναφέρεις για την χ συναλλαγή σας αλλά απο την σελίδα του πευπαλ.

Και γράψε το λογο κτλπ

Βεβαια ολο αυτό , αν εχετε συμφωνήσει σε μειλ μεσω εμπευ οτι οκ να τα στειλεις εσυ πισω κ εκεινος θα καλύψει τα εξτρά μεταφορικά σου.

gata21 πήγε σε λάθος σημείο διανομής και επιστράφηκε στον αρχικό αποστολέα, για να επαναδιανεμηθεί.

Σ'ευχαριστώ πολύ

και μου ειχαν υποσχεθεί οτι μεχρι σήμερα θα ειχε έρθει,ειναι το δώρο της μικρής για την κυριακή.:twisted::evil::evil:

πήρα 3 φλασάκια την δευτέρα για δώρα απο http://www.mymemory.co.uk/ και σήμερα τα έφερε ο ταχυδρόμος, άψογοι!

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

παρελαβα Τζιμπορυ μετα 3ευρου!

κοριτσιστικα και απο τριτη αναμενω αγοριστικα!!!!

πρωτα συμπερασματα γιατι λιιιιιγο τα κοιταξα στο οχημα

φλισακια, ...αρκετα φλις, ομορφα αλλα λιγο χοντρουλακια, μαλλον αξες τρελλαινεσαι εσυ για αυτα!

νουμερακι για μικρα ειχα παρει για πρωτη φορα το XS που λεει οτι ειναι για 3-4

η μικρα μπαινει στο 3 τωρα

με το ματι μου φανηκαν πιο πολυ προς το 3 (και χμμμ για του χρονου τα ηθελα)

μπουφανακι κοκκινο, πολυ ομορφο και οχι χοντρουλο

παλι με το ιδιο θεμα του XS

αντε να παραλαβω και τα S του γιου και ελπιζω να μη το ψιλομετανοιωσω!

πολυ χαπυ, 4 κουτες ειχα στα ΕΛΤΑ!

kKZUp2.png

Turwethiel

ακριβως τα ιδια με τον μπουφανακια που με μαμισε για πολυ καιρο

του το επεστρεψα πισω ως πολυ μικρο και μη σωστη περιγραφη, αρα εξοδα αποστολης δικα του

ανοιξα κειζ, πληρωσε ολα τα αρχικα και μετα με γειωσε

τον μαμισα στα μεηλ και παραλληλα μιλησα με εμπαυ και πληρη απογοητευση απο το σαπορτ τους με το που εκλεισε το κειζ! φυσικα εφαγαν και 2 πολυ αρνητικα φιντμπακ ερωτηματολογια απο εμενα για αυτο το λογο!

τεσπα, με τα πολλα, μου ζητησε και καλα το παυπαλ μαιλ μου για να μου επιστρεψει τα υπολοιπα

το εστειλα με γειωσε

στο τελος του εστειλα ενα απαξιωτιμο μνμ οτι ειμαι μονογονεας και πολυ ασχολιθηκα μαζι του για 4,5 λιρες και δε τα εχω αναγκη και διαφορα

την αλλη μερα μου τα εβαλε

οποτε, στειλε το εμαιλ σου με μνμ του εμβαυ και απαιτησε την επιστροφη

(εφοσον ειναι υποχρεωμενος να στα στειλει και εχετε συμφωνησει)

καλη τυχη

kKZUp2.png

πήρα 3 φλασάκια την δευτέρα για δώρα απο http://www.mymemory.co.uk/ και σήμερα τα έφερε ο ταχυδρόμος, άψογοι!

Aaaaa πολύ ωραία να το στείλετε πμ στον συντονιστή ΛΑ να το βάλει στη λιστα να μη χαθεί.

Διαφημίσεις

Παρέλαβα από perfectoys, όλα μια χαρά όπως πάντα (αν και έριξα ένα ματσάκι με την μανταμίτσα στο τηλέφωνο, ο διανομέας να ναι καλά έκανε τη δουλειά του). Τα τυλίξαμε δωράκια με τη μικρή και τα βάλαμε στο σάκο του Αγίου. Για όσες δεν έχουν την δική μου πετριά να τυλίγουν μόνες, το κατάστημα τα τυλίγει για εσας ανευ επιβάρυνσης.

Όταν είχα βάλει παραγγελία στο javari.fr 2 ζευγάρια παπούτσια, απευθείας μου έστειλαν μειλ ότι θα γίνουν 2 αποστολές. Χθες με καθυστέρηση 6 ημερών παρέλαβα το ένα ζευγάρι ενώ το άλλο αγνοείται... Τώρα θα τους στείλω μειλ, μου είχαν ζητήσει να περιμένω μέχρι τις 10/12 και αν δεν έρθουν να τους ενημερώσω.

gata21 επειδή ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με τα τεχνικά ζητήματα των υπολογιστών αλλά θέλω να πάρω κάτι του συζύγου, για πες ποια πήρες? (βαλε λινκ)

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Καλοφορετα! :)

Ειναι η παραγγελια που εφυγε στις 26/11?

Αν ναι, η δικια μου γιατι δεν ηρθε ακομη? Στα ιδια ΕΛΤΑ πηγαινουμε, νομιζω...;) Μηπως να αρχισω να αγχωνομαι ή ειναι πολυ νωρις?

yleap2.png In10p2.png

Σ'ευχαριστώ πολύ

και μου ειχαν υποσχεθεί οτι μεχρι σήμερα θα ειχε έρθει,ειναι το δώρο της μικρής για την κυριακή.:twisted::evil::evil:

πήρα 3 φλασάκια την δευτέρα για δώρα απο http://www.mymemory.co.uk/'>http://www.mymemory.co.uk/ και σήμερα τα έφερε ο ταχυδρόμος, άψογοι!

τι μεταφορικά έχει το http://www.mymemory.co.uk

1gGKp3.png

gata21 επειδή ποτέ μου δεν ασχολήθηκα με τα τεχνικά ζητήματα των υπολογιστών αλλά θέλω να πάρω κάτι του συζύγου, για πες ποια πήρες? (βαλε λινκ)

για ένα φίλο

για την αδερφή μου(δασκάλα η/υ που χρειαζεται πολλα φλασακια και μεγάλη μνήμη)

για τον γιο μου (7 χρονών, ξετρελάθηκε)

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

Διαφημίσεις

αλεξ, αμα ειναι ετσι τη δευτερα ισως εχεις ειδοποιητηριο

εγω σημερα τα περιμενα κανονικα

με πηρε η κυρα να με ενημερωσει για το 3ευρω, ειχα σκοπο να παω για αμαζον και μαντκο. της λεω ερχομαι, να παρω και αυτο, και ετσι τα παρελαβα σημερα!!!

kKZUp2.png

αλεξ, αμα ειναι ετσι τη δευτερα ισως εχεις ειδοποιητηριο

εγω σημερα τα περιμενα κανονικα

με πηρε η κυρα να με ενημερωσει για το 3ευρω, ειχα σκοπο να παω για αμαζον και μαντκο. της λεω ερχομαι, να παρω και αυτο, και ετσι τα παρελαβα σημερα!!!

Σε ευχαριστω! Για να δουμε απο Δευτερα λοιπον...

Οπως και να 'χει, θα ενημερωσω!

yleap2.png In10p2.png

Οχι δεν πάει απλά εφυγε το λινκ πανω πανω κ ειναι δεξιά με μεγάλα λαχανί γράμματα

http://www.amazon.co.uk/deals-offers-savings/b/ref=amb_link_162131047_2?ie=UTF8&node=350613011&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=right-csm-1&pf_rd_r=0K4THRG3KEC3FKS846AK&pf_rd_t=101&pf_rd_p=267214747&pf_rd_i=468294

στραβωμαρα....αν και σημερα δεν εχει κατι...

καλημέρα,

έχει αγοράσει καμία το κάλυμα aerosleep για το κάθισμα αυτοκινήτου;;το βρήκα 20 λίρες. αξίζει;

νομιζω καλα το βρηκες...για πες που γιατι ψαχνω κι εγω για το καροτσι...εφαγα τον κοσμο ολο το καλοκαιρι και τελικα εμεινα ετσι...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Σ'ευχαριστώ πολύ

Στείλε μύνημα στον αντμιν να το βάλει στην λίστα.

Και η δική σου την Κυριακή ? Και εμένα !!! Πως είναι η δική σου ?

πρωτα συμπερασματα γιατι λιιιιιγο τα κοιταξα στο οχημα

φλισακια, ...αρκετα φλις, ομορφα αλλα λιγο χοντρουλακια, μαλλον αξες τρελλαινεσαι εσυ για αυτα!

νουμερακι για μικρα ειχα παρει για πρωτη φορα το XS που λεει οτι ειναι για 3-4

η μικρα μπαινει στο 3 τωρα

με το ματι μου φανηκαν πιο πολυ προς το 3 (και χμμμ για του χρονου τα ηθελα)

μπουφανακι κοκκινο, πολυ ομορφο και οχι χοντρουλο

παλι με το ιδιο θεμα του XS

αντε να παραλαβω και τα S του γιου και ελπιζω να μη το ψιλομετανοιωσω!

πολυ χαπυ, 4 κουτες ειχα στα ΕΛΤΑ!

Τα δικά μου έφυγαν στις 28 Νοεμβρίου και στις 2 Δεκεμβρίου...... Σε αναμονή.

Άρα δίκιο είχα με τα νούμερα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Αχ κι εγώ εν αναμονή Gymboree είμαι. Απο τις 24 η παραγγελία ακόμα να φανεί...

Αυτό με τα νούμερα βρε κορίτσια δεν το κατάλαβα. Θεωρείτε οτι έχουν μικρή ή μεγάλη φόρμα; Τις προάλλες που πήρα στην βαφτιστήρα του άντρα μου το 9 της ήταν μεγάλα (τα κράτησε η μαμά για του χρόνου). Είναι αδυνατούλα αλλά και πάλι στα benetton παίρνω το 9.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

εμενα η Α ειναι μινιον και ο Β ειναι κανονικος

η Α μπαινει συμπαθητικα στο 3 και ο Β πολυ ανετα στο 4, αρα τα θεωρω περισσοτερο φαρδυα απο το κανονικο και σιγουρα μακρυα!

το XS το χαρακτηριζει για 3-4, το πηρα με τη λογικη να το βαλει του χρονου αλλα το βλεπω αρκετα μικρο

περισσοτερη αναλυση βραδυ που θα τα καρατσεκαρω και θα βγαλω συμπερασμα

kKZUp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...