Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ pasxalitsa v και fifitsa για τη γρήγορη απάντηση. Εξηγήστε μου τώρα πώς γίνεται για το ίδιο προϊόν η τιμή ανάμεσα στους πωλητές να διαφέρει τόσο πολύ; http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_3_8?url=search-alias%3Daps&field-keywords=nail+tek+foundation+ii&sprefix=nail+tek

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ??? :cool: Αλλού Το διάβασα!! ;)

Οι κωδικοί λήγουν 24/12. Τα gymbucks είναι τον Ιανουάριο....αλλά δε δέχονται τους κωδικούς και τα gymbucks. Όταν βαζεις το ένα, ακυρώνει τo άλλο.

Άμα έχεις κλασική παιδεία ........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πλάκα πλάκα, μου έστειλαν κωδικό.

Όσο για την ακύρωση που λες, εντάξει, ας μην τα θέλουμε και ΟΛΑ δικά μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πόντσο για την μικρή μου

Παπά για μένα

Οι μποτούλες ΈΛΛΑ φθηνότερα από τον ίδιο πωλητή

Βάσεις σιλικόνης για καπκεις(δοκιμασμένες, φθηνότερα στο ΑΜΑΖΟΝ αλλά με διαθεσιμότητα ... τον Ιανουάριο, σε αναμονή παραλαβής)

Θήκες για καπκεις (σε αναμονή παραλαβής)

Γκλίτερ για καπκεικς (σε αναμονή παραλαβής)

Τόπερ για καπκεις (παρελήφθησαν, όμορφα αλλά θέλουν κόψιμο:?:???:)

Έχει γιορτή η μικρή μου την άλλη Κυριακή και θα φτιάξω καπκεικς για τα κεράσματα στο σχολείο και στο σπίτι :D:D:D

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

οταν βαλουμε παραγγελια στα gymboree ερχεται αμεσως μαιλ επιβεβαιωσης?

φοβαμαι να πατησω 2η φορα το κουμπι....αλλα δεν μου εβγαλε καποιο μηνυμα...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

οταν βαλουμε παραγγελια στα gymboree ερχεται αμεσως μαιλ επιβεβαιωσης?

φοβαμαι να πατησω 2η φορα το κουμπι....αλλα δεν μου εβγαλε καποιο μηνυμα...

Συνήθως ναι. Όταν ολοκληρώσεις τη παραγγελία θα σε μεταφέρει σε μια άλλη σελίδα.

Διαφημίσεις

Υπαρχει πιθανοτητα το mum να δεχτει να μου στειλει κατι μεταλλικο υψους 1.5 μετρα? κατι μεταλλικες λαμες ειναι τα θελει ο καλος μου για τη δουλεια. Λεω αντι να πληρωσουμε 25 λιρες μεταφορικα στο καταστημα να βαλω και τιποτα αλλο στο μαμ .

τα mandco έχουν δωρεάν μεταφορικά για όποια ενδιαφέρεται.

ισχυουν και για ελλαδα? μην μου πεις γιατι μολις εκανα αγορα και πληρωσα κανονικα τα μεταφορικα!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Υπαρχει πιθανοτητα το mum να δεχτει να μου στειλει κατι μεταλλικο υψους 1.5 μετρα? κατι μεταλλικες λαμες ειναι τα θελει ο καλος μου για τη δουλεια. Λεω αντι να πληρωσουμε 25 λιρες μεταφορικα στο καταστημα να βαλω και τιποτα αλλο στο μαμ .

Δεν νομίζω να έχουν θέμα αλλά δεν τους ρωτάς ???

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Κορίτσια τα φώτα σας θέλω!Γενικά δεν αγοράζω συχνα απο ιντερνετ και έχω μία προπληρωμένη κάρτα και χρησιμοποιώ αν τύχει.Φαντάζομαι με προπληρωμένη κάρτα δεν μπορείσ να πληρώσεις με paypal.Η έχω μικρή φαντασία;Θέλω να αρχίσω να κάνω πιο πολλές αγορές αλλα είδα κάποια sites δέχονται βασικα με paypal την πληρωμη.πιστωτική δεν έχω και έχει μπλοκάρει εδώ και πολύ καιρο... :(

Κορίτσια τα φώτα σας θέλω!Γενικά δεν αγοράζω συχνα απο ιντερνετ και έχω μία προπληρωμένη κάρτα και χρησιμοποιώ αν τύχει.Φαντάζομαι με προπληρωμένη κάρτα δεν μπορείσ να πληρώσεις με paypal.Η έχω μικρή φαντασία;Θέλω να αρχίσω να κάνω πιο πολλές αγορές αλλα είδα κάποια sites δέχονται βασικα με paypal την πληρωμη.πιστωτική δεν έχω και έχει μπλοκάρει εδώ και πολύ καιρο... :(

Μπορεις.Κανεις εγγραφη στο παυπαλ και βαζεις την καρτα σου κανονικα...

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

Μπορεις.Κανεις εγγραφη στο παυπαλ και βαζεις την καρτα σου κανονικα...

Ααα ωραία :P.Κι εγώ κόλλαγα να ρωτήσω στην τράπεζα γιατί νόμιζα οτι η προπληρωμένη σε περιορίζει στον τρόπο πληρωμής.Σ ευχαριστώ!!

ισχυουν και για ελλαδα? μην μου πεις γιατι μολις εκανα αγορα και πληρωσα κανονικα τα μεταφορικα!!!

Μεταφορικά για Ελλάδα είναι κανονικά 8 ευρώ δεν είναι δωρεάν τώρα το είδα. Δεν μου λέτε γιατι δεν περνάει ο κωδικός μου με το BAG15 που πέρναγε πάντα τόσο καιρό; Έχει καμιά άλλη κανέναν κώδικα να μου δώσει;

Μεταφορικά για Ελλάδα είναι κανονικά 8 ευρώ δεν είναι δωρεάν τώρα το είδα. Δεν μου λέτε γιατι δεν περνάει ο κωδικός μου με το BAG15 που πέρναγε πάντα τόσο καιρό; Έχει καμιά άλλη κανέναν κώδικα να μου δώσει;

Το SORRY το εχεις δοκιμασει? Ειναι για -20%...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Το SORRY το εχεις δοκιμασει? Ειναι για -20%...

Δοκίμασε και TREAT20

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

(Βασικά το λινκ δεν ανοιγει )

Ωραια αρα αφού οι μποτες τελικά σου αρέσουν γαιτί να μπεις σε φασαρία κτλπ?

Βαλτες σε ένα πολύ ωραιο κουτάκι που θα αγοράσεις κ μια χαρά θα είναι

Αυτό παίζει;

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&item=260842368699&view=all&tid=877128369016

Μωρε καλαμαράκι δεν ήθελα να φαίνεται τόσο χύμα και πως ειναι αγορασμένες απο το νετ γιατι η μαμα της ειναι λιγο περιεργη και μπορει να μην της τις φορέσει.

αρες μαρες κουκουνσρες.....μου απαντησε το αμαζον που ρωτησα για τις ρημαδοδοαστασεις της ρημαδοκουζινας....:twisted:

τι κανεις γιαννη?

κουκια σπερνω..

ενα τετοιο πραμα μου θυμισε η απαντηση τους....

δηλαδη οχι ..μα δειτε απαντηση...

Dear Elena,

Thank you for contacting Amazon.co.uk and for expressing an interest in placing an order on our website.

From your mail I understand that you wish to purchase the item "Theo Klein Toy Kitchen "Petit Gourmet" with your interested total kitchen height.

Currently it is available with "Toysworld " and Fulfilled by Amazon, so you can go ahead and place an order on our website.

Youʼll find a guide to placing your order on our Help page entitled "Step-by-step Guide to Ordering" at:

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=512186

If you have any trouble with the order form, you can also visit the "Order Form Help" or "Placing Your First Order" sections at these URL:

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=3793201

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=502528

Please not there are delivery restrictions for some items in International locations.

If in case you are not satisfied with the item, please reply us back to this mail so that we can help you out at your convenience.

We look forward to receiving your order.

Thank you for choosing to shop with Amazon.co.uk.

Did I solve your problem?

If yes, please click here:

http://www.amazon.co.uk/gp/help/survey?p=A3ODPKKN2HT43B&k=hy

If no please click here

http://www.amazon.co.uk/gp/help/survey?p=A3ODPKKN2HT43B&k=hn

To contact us about an unrelated issue, please visit the Help section of our website: http://www.amazon.co.uk/help

Warmest regards,

Divya

εννοειται οτι πατησα το λινκ που λεει να πατησω αν δεν βοηθηθηκα απ την απαντηση,κ τους εκραξα,με το γαντι παντα....ευγενικα μεν,ακρως ειρωνικα δε!

α ρε ταλαιπωρη Divya,ο,τι νευρα ειχα σημερα ,πανω σου τα βγαλα:lol:

ωστοσο η απορια μου παραμενει....ποσο ψηλη ειναι τελικα αυτη η κουζινα....?

ιδου η απορια:roll::lol:

Καλα, εγω την ειχα ξεχασει τη δασκαλα!!!!

Αληθεια πως ειναι η πασμινα??? Σαν υφη εννοω???

Μια χαρά! 100% βισκόζ

Ε ρε τι λεφτά μας έχουν φύγει τόσα χρόνια...

Σε πόσες ημέρες παρέλαβες ? Σκέφτομαι πασμίνες για τις δασκάλες στο σχολείο.

Άργησαν αλλά είμαι σίγουρη πως φταίνε τα ελτα μας...

17/11 αγόρασα, 18/11 αποστολή, σήμερα παραλαβή

Ετοιμάζω παραγγελία τα δώρα των παιδιών από perfectoys, έχω ξαναπαραγγείλει και είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εξυπηρέτηση

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

http://www.happydeals.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=172&Itemid=32

Ημερολόγιο με 12 δικές μου φωτο στα 10Ε.

To σκεφτομαι για Χριστουγεννιάτικο δώρο σε παππουδογιαγιάδες. Είναι καλή η προσφορά?

επιφυλλασομαι γιατι δε ειμαι σιγουρη πως θα ειναι το ημερολογιο, το μονο που φαινεται σαν εικονα ειναι ενα με 2 μηνες ανα σελιδα

παρε ρωτα πως θα ειναι και διαστασεις

εγω ειμαι σταθερη εδω στο....19 ευρω

καθε χρονο φτιαχνω το ενθυμιο μας και ειναι τελειο

http://photomemories.gr/products.aspx?cat=0

kKZUp2.png

http://www.happydeals.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=172&Itemid=32

Ημερολόγιο με 12 δικές μου φωτο στα 10Ε.

To σκεφτομαι για Χριστουγεννιάτικο δώρο σε παππουδογιαγιάδες. Είναι καλή η προσφορά?

ωραια ιδέα. Αρχισα να το σκέφτομαι. Ασε που με έχουν φάει ότι δεν τους εκτυπώνω φωτό του παιδιου. Η τιμή καλή μου φάινεται.

Σήμερα περίμενα δέμα από ταχυμεταφορές. Φυσικά δεν ήρθε και δεν ξέρουν πού είναι. Το υποκατάστημα Αργυρούπολης το έστειλε στο κατάστημα Μοσχάτου γιατί ζήτησα να μου το φερουν στη δουλειά. Πήρα τηλ. και δεν το βλεπουν πουθενά. Θα ξαναπάρω αύριο γιατί ήταν και η απρεγία σήμερα. Αυτό το ποδηλατάκι σίριαλ έχει γίνει. Εντωμετξύ βρήκα ειδοποίησην από ΕΛΤΑ για παραγγελία που έφυγε μια μέρα μετα το συστημένο. Αυτό δεν το περίμενα, και τελικά εκνευρίστηκα περισσοτερο που οι ταχυμεταφορές εχουν το δέμα από την προηγούμενη παρασκευή και εκόμα να το παραλάβω.

Άμα έχεις κλασική παιδεία ........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πλάκα πλάκα, μου έστειλαν κωδικό.

Όσο για την ακύρωση που λες, εντάξει, ας μην τα θέλουμε και ΟΛΑ δικά μας:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πόντσο για την μικρή μου

Παπά για μένα

Οι μποτούλες ΈΛΛΑ φθηνότερα από τον ίδιο πωλητή

Βάσεις σιλικόνης για καπκεις(δοκιμασμένες, φθηνότερα στο ΑΜΑΖΟΝ αλλά με διαθεσιμότητα ... τον Ιανουάριο, σε αναμονή παραλαβής)

Θήκες για καπκεις (σε αναμονή παραλαβής)

Γκλίτερ για καπκεικς (σε αναμονή παραλαβής)

Τόπερ για καπκεις (παρελήφθησαν, όμορφα αλλά θέλουν κόψιμο:?:???:)

Έχει γιορτή η μικρή μου την άλλη Κυριακή και θα φτιάξω καπκεικς για τα κεράσματα στο σχολείο και στο σπίτι :D:D:D

Με γειές φιλενάδα!!!!

Πλάκα-πλάκα έχει η Σίση γεννέθλια σε λίγες μέρες και τα κεκάκια είναι καλή ιδέα για πάρτυ!!! Θα το σκεφτώ και μπορεί (πάλι) να σε αντιγράψω!!!!

Για το medela το swing το θήλαστρο τί ξέρετε? Π.Χ : Τιμές, ιδία πείρα και κανένα πιο εξειδικευμένο site. Μην πείτε αμαζον το έχω ξεσκίσει να το χαζεύω!!! ;):-D

QsCvp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...