Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Μου ηρθαν και τα fairy απο το φιλο μου τον αμαζονο!!!! Παρεπιπτοντως πολυ ωραιο αρωμα το apple & lime blossom...την τιμουλα την ανεβασε 1 λιρα παντως...

Περιμενω ακομα τσαντουλα και πορτοφολακι kipling...και τη χαμενη σκυλοτροφη βεβαιως βεβαιως...(minoula πηρα τηλ. αλλα no luck, μου δινει delivery estimate 02/12 εαν δεν εχει ερθει εως τοτε θα επικοινωνησω με το φιλαρακι μου)

ravT -- το εβαλα και σε αυτο το site αλλα δεν μου βγαζει κατι...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εχω αναδρομο Ερμη (Παρθενος γαρ) αλλα για να ξεχασω τα βασικα του shopping & tracking πρεπει να παθω altzheimer...

edit -- αληθεια ποτε μπαινει σε ορθη πορεια??? Οχι τιποτις αλλο, μπας και γλυτωσω τους τελωνας!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Καλησπέρα!!!Παρελαβα κ εγω σημερα μποτουλες Ugg απο ioffer -απλα τελειες!!!Θα επρεπε βεβαια να τις παρω μισο νουμερο μεγαλυτερες να ειναι ανετες αλλα που να ξερω?

Λετε να ανοιξουν λιγο αν φορεθουν 3-4 φορες?

Κοριτσια οσες εχετε προπληρωμενη στην Περαιως ειδατε που ανεβασαν την προμηθεια για τα εξοδα φορτισης στα 2 ευρω?Πλακα μας κανουν?Σε αλλες τραπεζες ποσα ειναι τα εξοδα?

Ts65p3.png

Κοριτσια οσες εχετε προπληρωμενη στην Περαιως ειδατε που ανεβασαν την προμηθεια για τα εξοδα φορτισης στα 2 ευρω?Πλακα μας κανουν?Σε αλλες τραπεζες ποσα ειναι τα εξοδα?

Ασε γιατί τα έχω πάρει κρανίο μαζί τους.

Μα είναι δυνατόν τόση διαφορά στην αρχική τιμή;

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001CKZXGI/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

http://www.amazon.de/Pilgrim-Damen-Halskette-Charms-Versilbert-444-881/dp/B001CKZXGI/ref=sr_1_52?ie=UTF8&qid=1322575063&sr=8-52

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

παντα γρηγορη και προθυμη......ευχαριστω.....τελικα του στειλα μνμ οτι μου φαινονται πολλα και δεχτηκε να μου τα στειλει κι ας

χασει λεει απο τα ταχυδρομικα....:?

του απαντησα οτι το εκτιμω πολυ και διορθωσε αμεσως το invoice που ειχε στειλει.......μερικοι σε σκλαβωνουν...

Tίποτις :D

Καλά εκανες τουλάχιστον δέχτηκε....εκεινου λάθος ειναι στο λιστινγκ του οχι δικό σου.

οκ ευχαριστω θα το ψαξω.

Δε μπορω να στειλω σε αυτο το μαιλ γιατι?

Επειδή κ εγώ δεν μπορούσα να στείλω στην αρχη....

Κατάλαβα μετά οτι εκανα γκάφα, παρέλειπα την (.) τελεία που έχει ανάμεσα στο dreamshopping κ το gr

Για ξαναδές το λιγο

Καλημερα σε ολες. Μολις παρελαβα αυτο (μεταξυ αλλων δωρων) http://www.amazon.co.uk/Knorr-61888-Dolls-Pram-Butterfly/dp/B000PJ7SJC/ref=sr_1_1?s=kids&ie=UTF8&qid=1322556007&sr=1-1

ειναι πολυ ομορφο, στοιβαρο, το μεταλλο γερο και τα υφασματα καλοφτιαγμενα λες και ειναι απο μεγαλο καροτσι.Επειδη ερχονται και τα Χριστουγεννα....

Ουτε με σφαιρες στο δικό μου παιδί αυτο.....

θα μαλώναμε καθε μερα οτι δεν μπορεί να το κουβαλαει παντου....:rolleyes:

Αρα η ελπις γινεται ακομα μεγαλυτερη...;)

Κορες μολις παρελαβα αυτα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005X2VP8Q

τα οποια τα ειχα χτυπησει 12λιρονια στο black friday...χτυπαω το κεφαλι μου που δεν χτυπησα και τα κοκκινα, ειναι απλα εξαιρετικα!!! Ειναι πολυ κομψα αν και με προβληματιζε ο φιογκος ο οποιος ομως ειναι οκ!!! Πολυ καλη αγορα...

Για αυτά τα γάντια κ εγώ μετάνιωσα που δεν τα χτύπησα....:|

γεια σας κοριτσια!λοιπον χαζη ερωτηση αλλα θα την κανω γιατι κατι μου διαφευγει..Εχω μια παραγγελια για amazon ενα παιχνιδι που ειναι πωλητης το αμαζον και ενα πινακα που δεν ειναι.οταν παω στο τελος για πληρωμη μου βγαζει αυτο

Order Total with VAT Details

Amazon.co.uk Order SummaryItems:£21.87Postage & Packing:£5.35Total before VAT:£27.22VAT:£6.26Order Total: £33.48

για το παιχνιδι.αφου ειναι free delivery τι ειναι το Postage & Packing:£5.35

λιγη βοηθεια παρακαλωωωω!!!

Σε χρεώνει μεταφορικά αφου ειναι από αλλον πωλητή , τα δωρεάν ισχύουν μονο για πωλητή το αμαζον.

Βρε μαμωτο ο αμαζονος εστειλε την 15κιλη σκυλοτροφη με dhl στις 23/11...μου δινει και Track no 123301354108 το οποιο το βαζω στο site της dhl αλλα niente...στο site του amazon το εμφανιζει να εχει φυγει απο τις 25/11 καπου απο Γερμανια και εκτοτε αγνοειται η τυχη του...

Any help????

Ερχεται οδικώς κ θα κανει 5-6μερες ακόμη. Θα φανεί το πακέτο σου οταν μπει ελλάδα...το ειχα πάθει οταν πηρα το ποδήλατο της μικρής απο τον αμαζονα.

Επισης να σας πω οτι παρέλαβα σήμερα τα χειμωνιάτικα Crocs Hello kitty της μικρής , σε αψογη συσκευασία, με τα καρτελάκια του....τα ίδια ακριβως με τα ελληνικά που ειδα εδώ, με την ιδια χαρακτηριστική μυρωδιά των κροκς.

Από εμένα πεντάστερο ο κινέζος, η μικρή ενθουσιάστηκε κ χοροπηδούσε οταν τα είδε χε χε :mrgreen:

Τα εστειλε στις 11/11 κ ήρθαν σήμερα σε 2 βδομάδες κ κάτι ψιλά.

(α κ εγραψε 8δολλάρια αξία στο χαρτάκι του....:cool:)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εχω αναδρομο Ερμη (Παρθενος γαρ) αλλα για να ξεχασω τα βασικα του shopping & tracking πρεπει να παθω altzheimer...

Εμένα πάντως όταν έβαλα το νουμερο σου στη σελίδα της dhl μου έβγαλε αυτό: Search result

Shipment number 123301354108

Product / service Shipment for Export (Greece) Status from Sat, 26.11.11 03:23 hours The international shipment has been processed in the export parcel center Next step The international shipment is being prepared for forwarding to the destination country Recipient Show detailed recipient information Show detailed recipient information

Detailed progress of your shipment Detailed progress of your shipment

Status notification

If required, you can arrange for yourself or the recipient of the parcel to be informed free of charge by e-mail about the status of the shipment

Status notification

60%

Icon_01_DatenErhaltenACTIVE_58x58.gif_trennelement_20x58.gifIcon_02_TransportExportACTIVE_58x58.gif_trennelement_20x58.gifIcon_03_PaketzentrumACTIVE_58x58.gif_trennelement_20x58.gifIcon_04_ZustellungDEFAULT_58x58.gif_trennelement_20x58.gifIcon_05_ZugestelltDEFAULT_58x58.gif

Date/time City Status Wed, 23.11.11 15:56 h DE The instruction data for this shipment have been

provided by the sender to DHL electronically

Fri, 25.11.11 17:45 h Staufenberg, DE The international shipment has been processed in the

parcel center of origin

Sat, 26.11.11 03:23 h Feucht, DE The shipment is being transported to the destination

country

Sat, 26.11.11 03:23 h Feucht, DE The international shipment has been processed in the

export parcel center

Άρα η σκυλοτροφή σου είναι στο Feucht. Εμένα το αυτοκινητάκι που παρήγγειλα έμεινε εκεί από την Τρίτη στις 22/11 μέχρι τις 25/11 και παραδόθηκε σπίτι μου χτες το απόγευμα από τις ταχυμεταφορές ελτά αλλά στη σελίδα τους είναι ακόμα στο 60% και λέει ότι έφτασε στην Ελλάδα στις 25/11. Θα σου έρθει.

yQPJp2.png N5FJp2.png

και μια αλλη ερωτηση κοριτσια,πως ακυρωνω μια παραγγελια στο αμαζον που εκανα κατα λαθος?!?!(ναι ναι καταφερα να παραγγειλω χωρις να το παρω χαμπαρι η αχρηστη..)

και μια αλλη ερωτηση κοριτσια,πως ακυρωνω μια παραγγελια στο αμαζον που εκανα κατα λαθος?!?!(ναι ναι καταφερα να παραγγειλω χωρις να το παρω χαμπαρι η αχρηστη..)

Αν δεν έχει φύγει ακόμα, έχει δίπλα στην παραγγελία σου στο My Orders κουμπάκι που λέει κάτι σαν request cancelation.

Το έχω κάνει και εγώ :rolleyes::rolleyes::mrgreen:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

θα πας στη σελίδα του αμαζον πανω δεξιά λεει your account

θα μπεις θα πατήσεις το your orders

θα σε βάλει να κάνεις λογκ ιν

κ θα σε πετάξει στις παραγγελίες σου

εκει δεξιά της παραγγελίας σου εχει ενα τριπτυχο με κιτρινα κουμπακια το ενα θα λεει cancel your order

Βάλτε το τρακινγκ εδώ βρε κόρες...

http://www.elta-courier.gr/trackit/

ακριβως! τα dhl του αμαζον ερχονται με ταχυμεταφορες ελτα.... μολις παει στο επομενο κουτακι, το προτελευταιο δηλαδη, παρτε τηλ ειναι στο μερος σας! 8001183000 εσωτερικο 3

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!Παρελαβα κ εγω σημερα μποτουλες Ugg απο ioffer -απλα τελειες!!!Θα επρεπε βεβαια να τις παρω μισο νουμερο μεγαλυτερες να ειναι ανετες αλλα που να ξερω?

Λετε να ανοιξουν λιγο αν φορεθουν 3-4 φορες?

γεια σου

θα μπορούσες να μου πεις από ποιον πωλητή αγόρασες , πόσα μεταφορικά σου χρέωσε και πόσες μέρες έκανε η αποστολή;;;

αλήθεια υπάρχει θέμα με τελωνείο;;;

επίσης μπορείς να καταλάβεις αν είναι καλή αντιγραφή ή αυθεντικές;;;

απλά γιατί πολλά κορίτσια στο παρελθόν έχουν πει για μαϊμούδες.

http://www.ioffer.com/i/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-5803-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-bailey-172564315

για παράδειγμα μου αρέσουν αυτές αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να τις αγοράσω, δεν βλέπω μεταφορικά κ.α

βεβαία είναι η πρώτη φορά που θέλω να αγοράσω από το συγκεκριμένο.

σε παρακαλώ βάλε ένα λινκ και αν θες στείλε ένα π. μ για περισσότερες πληροφορίες.

Κοριτσια ο πωλητης που τις πηρα http://www.ioffer.com/selling/wanggai588

agakir σου στελνω πμ σε λιγο

αν δε σε πειραζει στειλε ενα πμ κ σε μενα γιατι αυτες που πηρα εγω απο ebay παραηταν ψευτιά- θελω να χτυπησω ουτως ή αλλως κανα αλλο χρωματακι..αλλα δε λεει να παρω απο κει που πηρα τις μαυρες μου.ασε που σε χρωμα,φαινονται πιο πολυ οι ψευτοδουλειες-με το μαυρο κααααπως το σωζεις

Γραφω κ για τις υπολοιπες κοπελες που ενδιαφερονται!!

Η τιμη που τις πηρα ηταν με τα μεταφορικα κ παρελαβα σε δυο βδομαδες περιπου.

Αν δεν κανω λαθος επειδη κ εγω πρωτη φορα αγορασα απο το συγκεκριμενο σαιτ, δεν εχουν ολοι οι πωλητες paypal εγω επελεξα αυτον που ειχε κ paypal

Τελωνειο ευτυχως δεν περασε, ο κινεζος βεβαια ειχε γραψει gift στο δεμα κ ειχε βαλει 8 δολ αξια ισως αυτο να βοηθησε

Οσο για το αν ειναι αυθεντικες ή μαμου τ να πω πραγματικα δεν ξερω γιατι δεν πηγα να δω απο κοντα μενω επαρχια κ νομιζα οτι δεν υπαρχουν εδω αν κ μετα εμαθα οτι φετος τις εφερε ενα μαγαζι

Απο φωτογραφιες που ειδα στο ιντερνετ δεν βρηκα καποια διαφορα εκτος απ'το κουμπια που ειναι λιγο ποιο ανοιχτοχρωμα, οσο για την ποιοτητα θα δειξει...

Το μονο λαθος που εκανα ηταν οτι επρεπε να τις παρω μισο με ενα νουμερο μεγαλυτερο απ'οτι φοραω

ΕΛΕΝΟΥΦΙ αν θελεις καποα αλλη λεπτομερεια στειλε πμ

edit Εγω σκεφτομαι να τις πουλησω επειδη με στενευουν λιγο κ να παρω μεγαλυτερες

Πηρα αυτεςhttp://www.ioffer.com/i/uggs-1873-ba...ping-213881438

χρωμα μαυρο-νουμερο 38 αν ενδιαφερουν καποια ας μου πει

Ts65p3.png

Καλημερα σε ολες. Μολις παρελαβα αυτο (μεταξυ αλλων δωρων) http://www.amazon.co.uk/Knorr-61888-Dolls-Pram-Butterfly/dp/B000PJ7SJC/ref=sr_1_1?s=kids&ie=UTF8&qid=1322556007&sr=1-1

ειναι πολυ ομορφο, στοιβαρο, το μεταλλο γερο και τα υφασματα καλοφτιαγμενα λες και ειναι απο μεγαλο καροτσι.Επειδη ερχονται και τα Χριστουγεννα....

Τέλειο το καροτσακι σας!!!

Το έστειλε κατευθείαν ή το πήρες μέσω ξαδέρφου????

Ψάχνω κάτι ανάλογο κι εγώ για τη δικιά μου και κοιτούσα ΕΒΑΥ συνέχεια...

Δεν σκέφτηκα για το αμαζον γιατι δεν ήθελα να πληρώσω τα μτφ του ξαδερφου γιαι ενα καροτσακι... (!)

QsCvp2.png

Τέλειο το καροτσακι σας!!!

Το έστειλε κατευθείαν ή το πήρες μέσω ξαδέρφου????

Ψάχνω κάτι ανάλογο κι εγώ για τη δικιά μου και κοιτούσα ΕΒΑΥ συνέχεια...

Δεν σκέφτηκα για το αμαζον γιατι δεν ήθελα να πληρώσω τα μτφ του ξαδερφου γιαι ενα καροτσακι... (!)

κατευθειαν απο τον αμαζονιο με κουριερ !!! αψογοι ως συνηθως...

Στο gymboree γραφει οτι η παραγγελια μου ειναι completed αυτο σημαινει ότι έφυγε???

Σοφάκι, ναί έφυγε.

Το ΑΜΑΖΟΝ συνήθως παραδίδει νωρίτερα από την ημερομηνία που σου δίνει.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Koριτσια εχει ψωνισει καμια απο εδώ;;;

ειναι ελληνικο!

http://www.frideli-freidell.gr/index.php?cPath=28

Αυτή τη μάρκα τη δουλεύει το Λητώ...

Ικανοποιητική ποιότητα αλλά πολύ ακριβά ως συνήθως...

Από το online τους δεν έχω ψωνίσει.

Έχω τρομερά νεύρα με τα ΕΛΤΑ... Παραγγελίες που αναχώρησαν από Αγγλία 18/11 ακόμα δεν έχουν έρθει. Το javari.fr με ΕΛΤΑ στέλνει?

Μιλάμε έχει να πατήσει ταχυδρόμος 10 μέρες... Σήμερα είμαι έτοιμη για επίσκεψη στο ταχυδρομείο...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...