Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ευχαριστω! λιγο που τα ειδα δε μου λενε κατι αυτα που εχει τωρα...θελω κατι κυριλε στυλ

%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1-3-4-%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD.jpg

Αν σας θυμιζει κατι....το συγκεκριμενο ειναι στο ρικαρντο αλλα δεν εχει το 4-5

ελπίζω φίλη να σε πρόλαβα και να μήν έχεις παραγγείλει το εν λόγω φόρεμα ή κάτι παραπλήσιο ..

αγόρασα εγώ αυτό .. http://www.ebay.co.uk/itm/p006-White-Wedding-Event-Party-Pink-Xmas-Holiday-Flower-Girls-Dress-5-6-y-sz-90/150705192761?ssPageName=WDVW&rd=1&ih=005&category=51581&cmd=ViewItem#ht_2480wt_1039

είναι κατ'εμέ απαράδεκτο!! ψεύτικο ύφασμα .. όταν το είδε ο πατέρας μου, μου λέει "απο τα Κινέζικα το αγόρασες??" .. μπορεί να φαίνεται όμορφο αλλά είναι ψεύτικο ..

ελπίζω να βοήθησα ..

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχμ... Προφανώς και είναι κινέζικο βρε κορίτσι... Hong kong λέει...

ναι ματάκια μου .. αλλά .. ΠΟΛΥ ψεύτικο!!! :( :( :(

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

ποσεs μερεs κανει να ερθει μια παραγγελεια απο amazon ;; Εχει φυγει απο τιs 16 -11 .

Τι delivery estimate σου δίνει ? Μήπως δεν έχει περάσει ακόμα ? Αν περάσει, στέλνεις αμέσως μέιλ στο κάστομερ σέρβις του ΑΜΑΖΟΝ και αναφέρεις την καθυστέρηση. Συνήθως σου λένε να περιμένεις μια εβδομάδα και μετά σου επιστρέφουν το σύνολο της αξίας της αγοράς σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις τα χρήματά σου με το ΑΜΑΖΟΝ, μάλλον θέλει λίγη ακόμα υπομονή.

Le paiement de votre carte bancaire pour la commande ci-dessous a ιtι refusι. Une banque peut refuser une transaction par carte bancaire si le nom, la date d'expiration ou le cryptogramme visuel que vous avez tapιs sur Javari ne correspondent pas aux informations qu'elle possθde. Vous devez nous envoyer les donnιes actuelles de votre carte bancaire avant 7 jours, sinon votre commande ne sera pas validιe.

Votre commande restera en suspens pour une durιe limitιe. Si nous ne recevons aucun paiement valide votre commande sera bientτt annulιe.

N'hιsitez pas ΰ revenir sur notre site pour passer commande. Si les coordonnιes bancaires que vous avez utilisιes ont ιtι modifiιes, il vous faudra entrer ces nouvelles informations afin de valider une nouvelle commande.

Nous espιrons que vous pourrez rιsoudre ce problθme rapidement afin que nous puissions traiter votre commande.

Nous sommes dιsolιs pour la gκne occasionnιe.

Σας έβαλα το email που έλαβα από το javari.fr

Αν κατάλαβα καλά, λεει ότι θα ακυρωθει η παραγγελία στις 7 μέρες να δε βάλω κάρτα που να τη περνάει?

Τη VISA της Eurobank που έχω δεν τη περνάει. Έχω κάνει αίτηση στη Μαρφιν για mastercard, η οποία θα έρθει ή αύριο ή μεθαύριο.

Τι να κάνω για να προλάβω και να μην ακυρωθεί η παραγγελία?

Να τους στείλω email και να προσπαθήσω να εξηγήσω τη κατάσταση?

EDIT: Οι 7 μέρες συμπληρώνονται την Τετάρτη

Η πληρωμή με την εξής κάρτα δεν έγινε αποδεκτή. Μια τράπεζα μπορεί να αρνηθεί την χρέωση αν το όνομα, ή η ημερομηνία λήξης ή το ορατό κρυπτόγραμμα (προφανώς εννοεί τον 3ψήφιο κωδικο) που έχετε δώσει δεν συμφωνούν με τα στοιχεία που έχει εκείνη. Θα πρέπει να μας δώσετε τα σωστά στοιχεία της κάρτας σας εντός 7 ημερών, αλλιώς η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Η παραγγελία σας παραμένει σε εκκρεμμότητα για περιορισμένο διάστημα. Αν δεν λάβουμε έγκυρη πληρωμή, θα ακυρωθεί η παραγγελία.

Ελπίζουμε να μπορέσετε να λύσετε έγκαιρα το πρόβλημα για να προχωρήσουμε και εμείς στην παραγγελία σας.

Λυπούμαστε πολύ.

Δεν έχει κάποιος άλλος π.χ. ο άντρας σου, κάρτα για να δοκιμάσεις ?

Είσαι οριακά κατά την γνώμη μου.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Τι delivery estimate σου δίνει ? Μήπως δεν έχει περάσει ακόμα ? Αν περάσει, στέλνεις αμέσως μέιλ στο κάστομερ σέρβις του ΑΜΑΖΟΝ και αναφέρεις την καθυστέρηση. Συνήθως σου λένε να περιμένεις μια εβδομάδα και μετά σου επιστρέφουν το σύνολο της αξίας της αγοράς σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις τα χρήματά σου με το ΑΜΑΖΟΝ, μάλλον θέλει λίγη ακόμα υπομονή.

Η πληρωμή με την εξής κάρτα δεν έγινε αποδεκτή. Μια τράπεζα μπορεί να αρνηθεί την χρέωση αν το όνομα, ή η ημερομηνία λήξης ή το ορατό κρυπτόγραμμα (προφανώς εννοεί τον 3ψήφιο κωδικο) που έχετε δώσει δεν συμφωνούν με τα στοιχεία που έχει εκείνη. Θα πρέπει να μας δώσετε τα σωστά στοιχεία της κάρτας σας εντός 7 ημερών, αλλιώς η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Η παραγγελία σας παραμένει σε εκκρεμμότητα για περιορισμένο διάστημα. Αν δεν λάβουμε έγκυρη πληρωμή, θα ακυρωθεί η παραγγελία.

Ελπίζουμε να μπορέσετε να λύσετε έγκαιρα το πρόβλημα για να προχωρήσουμε και εμείς στην παραγγελία σας.

Λυπούμαστε πολύ.

Δεν έχει κάποιος άλλος π.χ. ο άντρας σου, κάρτα για να δοκιμάσεις ?

Είσαι οριακά κατά την γνώμη μου.

Δυστυχώς όχι! Η μοναδική κάρτα που υπάρχει στο σπίτι είναι αυτή!!

Η αλήθεια είναι πως ακόμα δε καταλαβαίνω γιατι δε τη δέχεται τη κάρτα ενω βάζω όλα τα στοιχεια σωστα! κ στη γιουρομπανκ για τριψηφιο μου ειπαν αλλά εγω τον βαζω σωστά, σωστά, σωστά!!!! 1000 φορες τον έβαλα!!!!

Ελπίζω τουλάχιστον να έρθει η άλλη από τη μαρφιν και να τη δεχτουν και να προλάβω βέβαια! mastercard είναι.

Τους έστειλα email και τους εξηγώ το πρόβλημα. Τώρα περιμένω την απάντηση!

Λες να μου δώσουν παράταση?

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Διαφημίσεις

Επειδή κ εγώ με την βιζα της γιουρομπανκ ειχα ακριβως το ίδιο προβλημα με το τζαβάρι, ενω στο αμαζον κοντά δυομιση χρονια τωρα ποτε δεν ειχα θέμα.

Βγαλαμε χτες τηλεφωνικά με τον σύζηγο μια της Πειραιώς κ τωρα εχω κ μια μαστερκαρντ..

Επειδή κ εγώ με την βιζα της γιουρομπανκ ειχα ακριβως το ίδιο προβλημα με το τζαβάρι, ενω στο αμαζον κοντά δυομιση χρονια τωρα ποτε δεν ειχα θέμα.

Βγαλαμε χτες τηλεφωνικά με τον σύζηγο μια της Πειραιώς κ τωρα εχω κ μια μαστερκαρντ..

α ωραια, ελπίζω να δεχτουν κ τη δικη μου μαστερκαρντ οοοοταν ερθει!!!

κ φυσικά να προλάβω κ να μην με ακυρωσουν!!!!

:-( delivery estimate μεχρι τιs 27.....Σ ευχαριστω αυτο θα κανω θα στειλω μειλ στο καστομερ σερβιs {:oops: πωs φενετε οτι ειμαι καινουργια σ αυτα !!!!! }

line_flow_rose_beg_39_time_1274500800_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

Καλησπέρα

Μόλις είδα ότι το γερμανικό javari με αγορές 100 ευρώ και άνω σου χαρίζει 30 ευρώ με τον κωδικό javari38.

Για όποια ενδιαφέρεται καλά ψώνια.:wink::wink::D:D:lol::lol:

yQPJp2.png N5FJp2.png

nanouka eυχαριστω, δε σκοπευα βεβαια να το παρω αφου ψαχνω κατι παρομοιο σε ελλαδα ομως.:) καααποτε που επαιρνα κι εγω απεξω (πριν 6-7 χρονια) δεν επαιρνα ποτε hong kong. πηρα μια φορα μια φορμα και τη πατησα γιατι δε το χα δει. ειχα παρει την ιδια απο μαγαζι ακριβο και βρισκω την ιδια σε μαυρο. παραγγελνω το ιδιο νουμερο φυσικα δεν ειχα υποψιες ακομα τη σημαινει χονγκ κονγκ και μου ηταν σα βαφτιστικο!!!! εκτος απο αυτο η σταμπα πολυ πλαστικουρα...ειχα το οριτζιναλ για να το συγκρινω αποτι καταλαβαινετε!!! το παντελονι το χαρισα στην αδερφη μου που μαλλον δε το χει βαλει και ποτε, και το φουτερ ουτε θυμαμαι τι το χω κανει. καλη ιμιτασιον αλλα...τα μιντιουμ τους ειναι για κινεζουληδες....:):):)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με μια αγορα που θελω να κανω απο το next? Ψαχνω να βρω το μαιλ της κοπελας που μπορω να παραγγειλω μεσω αυτης απο το next αλλα δε μπορω να το βρω, το ξερει καμια?

6Eujp3.png svAfp3.png

Kαλησπερα κοριτσια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε με μια αγορα που θελω να κανω απο το next? Ψαχνω να βρω το μαιλ της κοπελας που μπορω να παραγγειλω μεσω αυτης απο το next αλλα δε μπορω να το βρω, το ξερει καμια?

Στην πρωτη σελίδα του θέματος ειναι η λιστα χωρισμένη σε ενοτητες

ψάξτο στην ενοτητα ρουχισμός υποδήματα για όλη την οικογένεια, εκεί ειναι.

Buy one get one free για fleece & winter accessories σε gymboree...

αχχχ αχχχχ εχω κρατήσει χαρακτήρα ακόμη!!:D

αχχχ αχχχχ εχω κρατήσει χαρακτήρα ακόμη!!:D

Τι λες καλαμαρακι μου?? Δεν ενεδωσες???

Εγω κυριολεκτικα ξεσκιστηκα (και η πιστωτικη βεβαιως βεβαιως)...2 παραγγελιες απο gym και 4 παραγγελιες απο αμαζονο...τωρα ετοιμαζομαι να χτυπησω hifi...αληθεια, την ξερετε αυτη τη μαρκα???

http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=19683&catid=570

bjTVp2.pngDG1bp2.png

ψαχνω για σακούλες για την ηλεκτρική μου σκούπα. Η σκούπα ειναι siemens και στο κουτί με τις σακούλες γράφει VZ52AFP2 Ident. Nr. 462587.

Με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα στο ebay, δε βρήκα τιποτα.

Κονεύουν να τελειώσουν αυτές που έχω κ εδώ έχουν 40φευγα... ευρώ.

Υπάρχει κανένα άλλο site που να πουλάει?

Διαφημίσεις

ψαχνω για σακούλες για την ηλεκτρική μου σκούπα. Η σκούπα ειναι siemens και στο κουτί με τις σακούλες γράφει VZ52AFP2 Ident. Nr. 462587.

Με μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτο http://www.amazon.de/Siemens-VZ52AFP2-Staubsaugerbeutel-MEGAfilt-Typ/dp/B000FDXE9Q

αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποσες εχει μεσα το κουτι...για κοιτα και στα αλλα amazon

edit -- μολις ειδα μτφ απο το γερμανικο amazon, παει στα 30ευρα περιπου συνολο αρα δεν πολυσυμφερει..

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Με μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτο http://www.amazon.de/Siemens-VZ52AFP2-Staubsaugerbeutel-MEGAfilt-Typ/dp/B000FDXE9Q

αλλα δεν μπορω να καταλαβω ποσες εχει μεσα το κουτι...για κοιτα και στα αλλα amazon

edit -- μολις ειδα μτφ απο το γερμανικο amazon, παει στα 30ευρα περιπου συνολο αρα δεν πολυσυμφερει..

ναι αυτές είναι!!! Τα 30 ευρώ που τα γράφει? είμαι λιγο ασχετη στο αμαζον..

Τις εβαλα στο καλαθι, συνεχισα την παραγγελια να δω εαν στελνει Ελλαδα και ενα βημα πριν παραγγειλω ειδα οτι με τα μτφ παει στα 29 και κατι ευρω...

Εχω βαλει το μεταφραστη του google κι ετσι το ειδα...

Τις εχει και το αγγλικο amazon αλλα συστυχως δεν στελνει Ελλαδα...

Κατσε λιγο να δω και στο γαλλικο...

edit -- ουτε το γαλλικο τις στελνει!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

:-( delivery estimate μεχρι τιs 27.....Σ ευχαριστω αυτο θα κανω θα στειλω μειλ στο καστομερ σερβιs {:oops: πωs φενετε οτι ειμαι καινουργια σ αυτα !!!!! }

Σιδηροκέφαλη λοιπόν !!!

Γρήγορα μέιλ, παίζει να βρεθείς με δύο αντικείμενα στην τιμή του ενός.

Το ΑΜΑΖΟΝ είναι εξαιρετικό. Στείλε τώρα μέιλ. Θα σου πεί την αναμονή της εβδομάδας. Θα περιμένεις. Αν παραλάβεις καλώς. Αν όχι, θα σου στείλει δεύτερο αντικείμενο, και συνήθως συστημένο, χωρίς δική σου χρέωση. Αν έρθει το δεύτερο, ενημέρωσέ τους. Συνήθως δεν το συμφέρει να καταβάλει μεταφορικά για την επιστροφή και σου λένε να τα κρατήσεις και τα δύο. Μου έχει συμβεί.

Κατερίνα dreamshopping.gr@gmail.com

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Τις εβαλα στο καλαθι, συνεχισα την παραγγελια να δω εαν στελνει Ελλαδα και ενα βημα πριν παραγγειλω ειδα οτι με τα μτφ παει στα 29 και κατι ευρω...

Εχω βαλει το μεταφραστη του google κι ετσι το ειδα...

Τις εχει και το αγγλικο amazon αλλα συστυχως δεν στελνει Ελλαδα...

Κατσε λιγο να δω και στο γαλλικο...

edit -- ουτε το γαλλικο τις στελνει!!

Σε ευχαριστω πολύ για τη βοηθεια! Δε ξερω αν βάλεις 2 τμχ κ πανω τι γινεται.. τι μεταφορικα βγαζει..

Σε ευχαριστω πολύ για τη βοηθεια! Δε ξερω αν βάλεις 2 τμχ κ πανω τι γινεται.. τι μεταφορικα βγαζει..

Μολις το εκανα...κραταει τα ιδια μτφ δηλαδη

2 κουτια σακουλες (νομιζω 4 εχει μεσα καθε κουτι) = 25,16

ΜΤΦ = 16,99

ΣΥΝΟΛΟ = 42,15

Αρα μαλλον σε συμφερει εφοσον λες οτι εδω κανουν 40 ευρω το ενα κουτι;)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Νομίζω ότι τις έχει το γερμανικό ΑΜΑΖΟΝ, γύρω στα 35 ευρώ νομίζω τα 40 κομμάτια, αλλά έχει και συσκευασίες με λιγότερα κομμάτια.

ΕΝΤΙΤ Αν πάρεις παραπάνω από μία συσκευασίες, στην στέλνει με τα ίδια μεταφορικά. Δεν ξέρω αν θέλεις να διαθέσεις τόσα χρήματα, αλλά έτσι, π.χ. με 2 συσκευασίες σου πάει 29 η συσκευασία.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Προφανώς κάτι έχει κάνει λάθος....αφου δειχνει 7 δολλαρια στα δυο κ αλλα 6 το τριτο συνολο 20δολλάρια αρα 13λιρες χοντρικά.

Στειλτου μυνημα για total request κ εκει στο πεδίο γράψτου την παρατήρησή σου σχετικά με τα μεταφορικά.

παντα γρηγορη και προθυμη......ευχαριστω.....τελικα του στειλα μνμ οτι μου φαινονται πολλα και δεχτηκε να μου τα στειλει κι ας

χασει λεει απο τα ταχυδρομικα....:?

του απαντησα οτι το εκτιμω πολυ και διορθωσε αμεσως το invoice που ειχε στειλει.......μερικοι σε σκλαβωνουν...

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Νομίζω ότι τις έχει το γερμανικό ΑΜΑΖΟΝ, γύρω στα 35 ευρώ νομίζω τα 40 κομμάτια, αλλά έχει και συσκευασίες με λιγότερα κομμάτια.

ΕΝΤΙΤ Αν πάρεις παραπάνω από μία συσκευασίες, στην στέλνει με τα ίδια μεταφορικά. Δεν ξέρω αν θέλεις να διαθέσεις τόσα χρήματα, αλλά έτσι, π.χ. με 2 συσκευασίες σου πάει 29 η συσκευασία.

Απλα συνπιλοτισσα αυτες απο το γερμανικο ebay δεν ειναι αυθεντικες...οχι οτι ξερω αν εχουν διαφορα με τις αυθεντικες:rolleyes:

Απλα το αναφερω..

edit -- μολις εφυγε και η 2η παραγγελια απο gym επισης με dhl standard...αντε και καλες μας παραλαβες απροσκοπτες και προπαντως ατελως!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...