Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

:rolleyes: λεμε.... μακαρι να μην ειναι.....

καλαμαριδιοοον πες μου που να τη βρω τη τασσιμο! εσκασα που δε τη πετυχα στο αμαζον με 50 λιρες.......... θελωωωωωωωωωωωωω! αυτο θα ναι το x-mas gift

παίχτηκε τέτιο σκηνικό?????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

θα καταρρεύσω!!! το Δία μου μέσα!!! :mad: :x :mad:

με ένα πρόχειρο ψάξιμο η πιό οικονομική που βρήκα ήταν αυτή

ενημερώστε με κι εμένα ρε κορίτσια .. ΤΗ ΘΕΛΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drooling-bouncy-smileys.gifbs.gif

Ιριδάκι ακου πως έγινε... ελεγα θα την πάρω απο αμαζονα, την ειχε ριξει στις 99λιρες την TAS65 titanium οκ λεω θα μου βγει 115ευρώ από τα 175 του κοτσώβολου καλυτερα.

Πηγα ομως κωτσόβολο μια μέρα κ μου λεει η κοπέλλα της τασιμο εχουν μειον 25% οι μηχανές (Τασιμο, Ντολτσε κ Νεσπρεσο) κ για την τασιμο εδινε δώρο 4 κουτιά καφέ συν την κανάτα του γαλλικού...:shock:

Εκανα τα μαθηματικούλια μου

και απο αρχική 175 - 25%= 131ευρώ

Μειον 4 πακέτα καφέ 20ευρώ => 111ευρώ

μειον 6ευρώ η κανάτα

Τελική τιμή ουσιαστικά 105ευρόπουλα:cool:

Συν ότι αγοράζοντας την από ελλάδα ειχα κ το δωράκι των 20ευρώ για την πρώτη αγορά καφέδων από το σαιτ (που δεν ξέρω αν θα το ειχα αγοράζοντάς την από αμαζον γιατί με την ντολτσε ενώ ειχα κωδικό για 20λιρες δωρεάν δεν το δέχτηκαν στο ελληνικό σαιτ..)

Δηλαδή μου βγήκε στα 85ευρώ :mrgreen::mrgreen:

Αντί των 115ευρώ του αμαζονα κ χωρίς 4 πακέτα καφεδες δώρο κ χωρίς την κανάτα του γαλλικου κ χωρις κουπονάκι 20ευρώ για αγορές από το σαιτ τους.

Και έτσι αφου ειδα οτι με συμφέρει περισσοτερο η αγορά απο κωτσόβολο την πήρα από ελλάντα!

Γνωμη μου επειδή το μειον 25% παιζει συχνά από οτι μου ειπαν στον κωτσόβολο καντε εκει μια κρουση , σιγουρα θα το ξαναβγάλει πριν τα χριστουγεννα.

ΥΓ.το καλο να πινεις ελληνικο καφε....βολευεσαι με ενα ΣΚΕΤΟ μπρικι!

Εμμμμμ δεν με αρέσει ο ελληνικός ομως!! χε χε :-P:-P:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πηγα ομως κωτσόβολο μια μέρα κ μου λεει η κοπέλλα της τασιμο εχουν μειον 25% οι μηχανές (Τασιμο, Ντολτσε κ Νεσπρεσο) κ για την τασιμο εδινε δώρο 4 κουτιά καφέ συν την κανάτα του γαλλικού...:shock:

εμμμμμμμμ με το που γυρισες απο κωτσοβολο πες το κι εδω χριστιανη μου!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

ποτε εγινε αυτο? πιστευω να βγαλουν κατι τετοιο και λογω χριστουγεννων... αναμενω! οποιοα μαθει οτιδηποτε να το πει!!!!!!! οκ?

WLFfp2.png XI11p2.png

ααα μηπως ξερετε γαιτι υπαρχουν τοσα μοντελα τασσιμο? παιρνουμε τη φθηνοτερη ο,τιθ βρουμε ή ειναι πολυ παλια μοντελα τα πιο φθηνα? για πειτε λιγο τι διαφορες εχουν τα νεα και αν αξιζει το κοπο.... το χρημα εννοω!

WLFfp2.png XI11p2.png

ζύγισα το δέμα επιστροφής του άμαζον κι είναι 2,3 κιλά (ορειβατικά δερμάτινα,αδιάβροχα ν43 γαρ).Στην κούτα που μου το έστειλαν θα το επιστρέψω, ή μήπως να το έβαζα σε σακουλίτσα μπας και πέσει κάτω από τα 2 κιλά?

Έριξα μία ματιά στον τιμοκατάλογο ΕΛΤΑ και είδα γύρω στα 30? + πόσο θα πάει το συστημένο. Λέω να πάω από ταχυδρομείο να επιβεβαιώσω τα ακριβή έξοδα. Να τους γράψω πρώτα την τιμή και να πάρω επιβεβαίωση τους πριν το στείλω?

(όσο σκέφτομαι ότι για να έρθει από Αγγλία ήταν 0 τα μεταφορικά και για να επιστρέψει θα είναι 30+ τρελαίνομαι!)

Συν ότι αγοράζοντας την από ελλάδα ειχα κ το δωράκι των 20ευρώ για την πρώτη αγορά καφέδων από το σαιτ (που δεν ξέρω αν θα το ειχα αγοράζοντάς την από αμαζον γιατί με την ντολτσε ενώ ειχα κωδικό για 20λιρες δωρεάν δεν το δέχτηκαν στο ελληνικό σαιτ..)

Επειδή και εγώ πέρυσι τον ίδιο καιρό πήρα την tassimo από τον amazonα, το 20? εκπτωτικό κουπόνι στο δίνει το site της tassimo με την εγγραφή εκεί (γράφοντας το sn). Αλλά μπορώ να πω μακραάάάν TASSIMO!!!! Μην πω ότι ήταν και η πρώτη μου ιντερνετική αγορά!;) Καλούς καφέδες καλαμάρι!!!!!!!!!!!

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Διαφημίσεις

Επειδή και εγώ πέρυσι τον ίδιο καιρό πήρα την tassimo από τον amazonα, το 20 εκπτωτικό κουπόνι στο δίνει το site της tassimo με την εγγραφή εκεί (γράφοντας το sn). Αλλά μπορώ να πω μακραάάάν TASSIMO!!!! Μην πω ότι ήταν και η πρώτη μου ιντερνετική αγορά!;) Καλούς καφέδες καλαμάρι!!!!!!!!!!!

ποιό σαϊτ δίνει 20 Ευρα???

Γιατί αν περνάει θα την πάρω σήμερα!!!

http://www.tassimo.gr/tassimo/page?siteid=tassimo-prd&locale=grel1&PagecRef=886

Γράφτηκα!!! Θα περιμένω τον κωδικό και φύγαμε για καφέ ουάου!!!!

Εχω μια της esspresso cap αλλα δεν κανει ουτε τα μισά από αυτές τις άλλες....

QsCvp2.png

Την Tassimo την έχει το καρφούρ 115 ευρώ με δώρο την κανάτα του γαλλικού και 3 συσκευασίες ροφήματα

http://issuu.com/carrefourmarinopoulos/docs/2311-241211_a28noel_f1?mode=window&backgroundColor=%23222222

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

www.tassimo.gr με την εγγραφή σου στο site σου δίνει -20 από την πρώτη σου παραγγελία.

θελει σιριαλ!!! Νόμιζα οτι το 20αρικο το παιρνεις απλα με την εγγραφή!!! (ξανθιά γαρ) Δεν πειραζει θα την παρω απο Δευτέρα. Ο αμαζονιος την εχει 82 Λιρες περιπου!!!

Α!!! Χρειάστηκες μετασχηματιστή για το ρευμα και αντάπτορα για την πρίζα?

QsCvp2.png

koiταω κατι πέδιλα για κορίτσι geox στο amazon..τι φόρμα εχουν γενικα?καπου διάβασα οτι εχουν μεγάλη. ισχύει? εχει καμια κοπέλα το νούμερο 7,5 (25) να μου πει ποσα cm einai?

ευχαριστω

Διαφημίσεις

Την Tassimo την έχει το καρφούρ 115 ευρώ με δώρο την κανάτα του γαλλικού και 3 συσκευασίες ροφήματα

http://issuu.com/carrefourmarinopoulos/docs/2311-241211_a28noel_f1?mode=window&backgroundColor=%23222222

Nαι αλλά την ΤΑS40 οχι την ΤΑS65

εμμμμμμμμ με το που γυρισες απο κωτσοβολο πες το κι εδω χριστιανη μου!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D

ποτε εγινε αυτο? πιστευω να βγαλουν κατι τετοιο και λογω χριστουγεννων... αναμενω! οποιοα μαθει οτιδηποτε να το πει!!!!!!! οκ?

Θα πηγαίνω εφεξής μια φορά το μήνα στον κωτσόβολο να δινω τη δόση μου για το στεγνωτήριο κ το μίξερ που αγόρασα, αν δω κάτι θα σου σφυρίξω κλέφτικα!

ααα μηπως ξερετε γαιτι υπαρχουν τοσα μοντελα τασσιμο? παιρνουμε τη φθηνοτερη ο,τιθ βρουμε ή ειναι πολυ παλια μοντελα τα πιο φθηνα? για πειτε λιγο τι διαφορες εχουν τα νεα και αν αξιζει το κοπο.... το χρημα εννοω!

Εχουν κάποιες διαφορές στην πιεση του ατμου κ.α. μπες στο σαιτ να τις δεις.

Επειδή και εγώ πέρυσι τον ίδιο καιρό πήρα την tassimo από τον amazonα, το 20? εκπτωτικό κουπόνι στο δίνει το site της tassimo με την εγγραφή εκεί (γράφοντας το sn). Αλλά μπορώ να πω μακραάάάν TASSIMO!!!! Μην πω ότι ήταν και η πρώτη μου ιντερνετική αγορά!;) Καλούς καφέδες καλαμάρι!!!!!!!!!!!

Ε ναι ντε θελει σιριαλ νουμερο! Και για αυτό ειπα για εμενα ήταν καλύτερη η προσφορά γιατί δεν ήμουν σιγουρη -δεν ήξερα-αν θα δεχοταν το σιριαλ το αγγλικό. Αλλά κ χωρις το εικοσάρικο παλι μου βγήκε ποιο φθηνή απο ελλάδα Οταν την λουκουμιαζα την TAS65 είχε 99λιρες=115ευρώ ε εντάξει μου βγήκε με τα δωράκια 111ευρώ σιγά τη διαφορά θα πεις αλλά εχω κ δυο χρονια εγγύηση για κάτι τοσο ακριβό....

θελει σιριαλ!!! Νόμιζα οτι το 20αρικο το παιρνεις απλα με την εγγραφή!!! (ξανθιά γαρ) Δεν πειραζει θα την παρω απο Δευτέρα. Ο αμαζονιος την εχει 82 Λιρες περιπου!!!

Μετασχηματιστή για το ρεύμα δεν χρειάζεσαι απλά εναν ανταπτορα φισακι θα παρεις κανουν απο 3-5ευρώ σε μαγαζιά με ηλεκτρολογικά είδη.

Ερώτηση:

tassimo ή dolce gousto???

Ας βάλω και τα λινκ μη φαω καρτα!!!!

Επειδή ειμαι κάτοχος κ των δυο....

Μακράν καλύτερη η Tassimo!:cool:

ΤΑΣΙΜΟ λέμεεεεεεεεεεεε. Μεγάλη ποικιλία ροφημάτων.

Τα -20 ευρώ με την καταχώρηση του σίριαλ νάμπερ στο σάιτ της τάσιμο.

Αν πάρετε από ΑΜΑΖΟΝ, χρειάζεται μετασχηματιστή. Ενναλλακτικά, αφαιρείτε την αγγλική πρίζα και αντικαθιστάτε με ελληνική, το έκανε φίλη μου.

koiταω κατι πέδιλα για κορίτσι geox στο amazon..τι φόρμα εχουν γενικα?καπου διάβασα οτι εχουν μεγάλη. ισχύει? εχει καμια κοπέλα το νούμερο 7,5 (25) να μου πει ποσα cm einai?

ευχαριστω

Άνετη φόρμα θα έλεγα. Αθλητικά είχαμε, αλλά δεν υπάρχουν πλέον...

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Παρεμπιπτόντως, είδατε ότι το τζίμπο έχει βάλει 15 δολλάρια τα πουλόβερ ?:rolleyes::rolleyes:

Και κάποιες ζακέτες και μπλουζοφορέματα επίσης.:mrgreen::mrgreen:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Μόνο αντάπτορα για την πρίζα. (όπως είπαν και τα κορίτσια...)

Α! κάτοχοι TASSIMO δοκιμάστε lacta ρόφημα σοκολάτας.... Θ Ε Ϊ Κ Ο!!!

Πολύ καλά την "χτύπησες" καλαμάρι!

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Παρεμπιπτόντως, είδατε ότι το τζίμπο έχει βάλει 15 δολλάρια τα πουλόβερ ?:rolleyes::rolleyes:

Επισης δεν υπαρχει μπουφαν της προκοπης ουτε για δειγμα :mrgreen::mrgreen:

Κι εμενα παντως εφυγε η 1η παραγγελια με dhl international standard και μολις το ειδα με εκοψε κρυος ιδρωτας αλλα εν συνεχεια ειδα οτι και η προηγουμενη παραγγελια το καλοκαιρι παλι ετσι μου ειχε ερθει χωρις τελωνες και φαρισαιους...

Τωρα περιμενω να φυγει και η 2η παραγγελια και αυτη την εβδομαδα ο ταχυδρομος θα με σιχαθει γιατι ο αμαζονος αποφασισε να μου στειλει 3 παραγγελιες των 2 ξεχωριστα αρα το συνολο 6 παραδοσεις...

Αυτη τη βδομαδα θα δουλεψει μονο για μενα:mrgreen::mrgreen:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Να σας ενημερωσω οτι το javari.co.uk στελνει παιδικα παπουτσακια.Τουλαχιστον εμενα μου δεχτηκε παραγγελια. Προφανως στα πλαισια black Friday.

Για να μην λενε μερικες οτι ειμαι μονοφαγού χιχιχι!!!!!!!

q1kup2.pngza5op2.png

Αααααχ! Δεν ηθελα να το δω, αλλα μου εστειλαν μεϊλ...και το ειδα!

Αντιστεκομαι, ομως! Δεν παραγγελνω τιποτα, λεμε!!! :mrgreen::mrgreen:

Ασε που με τρεις δικες μου παραγγελιες απο τζιμπο και δυο της φιλης μου απο το τρελοοχταρι ψαχνω απο τωρα να δω σε ποσους αγιους πρεπει να κανω ταματα μπας και γλυτωσουμε τους τελωνες και τους φαρισαιους!!! :mrgreen:

Παντως, εμενα ολες οι παραγγελιες μου εχουν ερθει με DHL χωρις προβλημα (μεχρι τωρα δηλαδη...:? )

yleap2.png In10p2.png

Koριτσια τη βοηθεια σας!!!! ψαχνω μαγαζι σε ελλαδα να αγορασω ενα καλο φορεμα για 3-4 ετων που να πληρωνεις με καταθεση τραπεζα η αντικαταβολη. εχετε τιποτα καλο στο μυαλο σας?

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Koριτσια τη βοηθεια σας!!!! ψαχνω μαγαζι σε ελλαδα να αγορασω ενα καλο φορεμα για 3-4 ετων που να πληρωνεις με καταθεση τραπεζα η αντικαταβολη. εχετε τιποτα καλο στο μυαλο σας?

http://www.alouetteshop.gr/el/pages/2-%CE%A4%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AE%CF%82

θυμαμαι ψωνισε το Καλαμαρακι και ηταν ευχαριστημενη απο την εξυπηρερηση.

q1kup2.pngza5op2.png

ευχαριστω! λιγο που τα ειδα δε μου λενε κατι αυτα που εχει τωρα...θελω κατι κυριλε στυλ

%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1-3-4-%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD.jpg

Αν σας θυμιζει κατι....το συγκεκριμενο ειναι στο ρικαρντο αλλα δεν εχει το 4-5

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

ευχαριστω! λιγο που τα ειδα δε μου λενε κατι αυτα που εχει τωρα...θελω κατι κυριλε στυλ

%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1-3-4-%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD.jpg

Αν σας θυμιζει κατι....το συγκεκριμενο ειναι στο ρικαρντο αλλα δεν εχει το 4-5

http://www.ebay.co.uk/itm/PINK-3211GBP-Christmas-Wedding-Party-Summer-Flower-Girls-Dress-Sz-3-4-5-6-7-8-Y-/250888352431?pt=UK_Wedding_Clothing&vti=Size%094-5+Years&hash=item80114484e0#ht_2750wt_1270

αλλά θέλει πευπαλ κ πιστωτική....:cool:

Kαλημέρα! Έχω φάει τρελό κόλλημα με την κάτωθι αποκριάτικη στολή.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004UPU9JI/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&m=A1WK8SF6FLAR8D

Πού αλλού θα μπορούσα να τη βρω; Στο ebay δεν την έχει. Μόνο στο Αμερικάνικο κι έρχεται μία ή άλλη.

Παίζει τα gymboree να βγαλουν αποκριάτικες στολές;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Kαλημέρα! Έχω φάει τρελό κόλλημα με την κάτωθι αποκριάτικη στολή.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004UPU9JI/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&m=A1WK8SF6FLAR8D

Πού αλλού θα μπορούσα να τη βρω; Στο ebay δεν την έχει. Μόνο στο Αμερικάνικο κι έρχεται μία ή άλλη.

Παίζει τα gymboree να βγαλουν αποκριάτικες στολές;

http://www.ebay.com/itm/Itsy-Bitsy-Spider-Infant-Toddler-Costume-18-Months-2T-Halloween-Costume-/280770569037?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item415f3ae34d

Για το νουμερο μιλας με πωλητη, εννοείται. Με τα μεταφορικα ειναι 33 δολλάρια ήτοι 25 ευρώ. Καλύτερο απο το 77 λιρες του αμαζόνος που το ειδα και μου κοπηκε η χολή!

Ερώτηση:

tassimo ή dolce gousto???

Ας βάλω και τα λινκ μη φαω καρτα!!!!

αν θες οπωσδηποτε με καψουλες (που σου βγαινει αρκετα ακριβα ο καφες - 0,41ε)

NESPRESSO!!!

Θεωρω πολυ καλυτερη ποιοτητα καφε! Αλλο 15μπαρ και αλλο 19!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...